josefinolovisa

this is not the time or the place for a broken hearted

Kategori: Josefin

Packar lite, ber snälla böner till min dator, packar lite till, svär över datorn, slänger ner lite fler tröjor och inser att jag kommer få klara mig utan att lyssna på Hurricane Gilbert för den tar femtio år att ladda ner. Vad jag ska göra nu är att stanna uppe x antal timmar till för att kunna sova hela dagen i bilen imorgon.

HEHEHEHEEH BUSIGA VI ÄR

Kategori: Lovisa

BUSIGA TJAJOR

ZZZZZZ

Kategori: Lovisa

Borde sova men de skider jag i.

Läs och njut!

Kategori: Lovisa

hur kul...

Kategori: Josefin

... är det att börja se en film och sedan inse att man redan sett den?

Har somsagt varit med Lovisa på tävling hela dagen, gick jättebra för dom! Bloggar mer om det senare för nu är jag tröttast, mina ögon gick i kors hela tiden på vägen hem.

hopphopp

Kategori: Josefin

Idag ska jag följa med Lovisa (inte min bloggkompanjon utan en annan Lovisa) på tävling, hon ska debutera fälttävlan. SUPERKUL!


Här har vi Lovisa och hennes racerponny Foxy!


Här har vi dampgänget innan vi skulle rida Hubertusjakt. Lovisa och Foxy, Jag och Manniiiii!

JAG ÄR PEPPAD

Kategori: Lovisa

Hääääärligt! Fint väder vi har men vad gör det, lite vatten bekymrar inte mig och LAAAAD! Nu väntar en dusch sen min vän sängen! Imorgon blir det upp tidigt och fixa!
TAAAAAAAGGA

JAAAAAAAAAAAAAA

Kategori: Lovisa

ToUSCHBY eller TOURSBY?

Kategori: Lovisa

TOURSBY SÅKLART! ÄLSKA SKÅÅÅÅÅNSKA!!!! (L)
Rediga vikingar!

Förra sommar'n minns jag, den var faktiskt riktigt fin. Sol varenda dag, vi hade hyrt ett torp i Värmland.

Kategori: Lovisa

JAG SAKNAR MIN JOSEFIN!
FINASTE JOSEFIN & MANNI (L)

fast du gjort allt som man ska, du är artig, du är glad och du har tränat bort din dumma dialekt

Kategori: Josefin

Har precis cyklat rekordsnabbt genom Genarp. Nu ska jag sova för är för en gångs skull lite trött, godnatt!

shopping hehe

Kategori: Josefin


Mina nya favoritbyxor! Som ni kanske märkt älskar jag gult och dessa byxorna är ju bara love.


Prickiga shorts som ser jättefula ut på bild (prickarna syns inte ens ju).


Sen en sjal eller vad vi ska kalla det.

Köpte också en helt vanlig svart tröja som jag tänkte ha som ridtröja och ett Isadora nagellack i färgen South Beach, typ persiko/orange färgat. Hoppas ni tyckte det var lite kul med ett sånt här inlägg!

shalala

Kategori: Josefin

Idag har jag varit på Nova med Josephine och mamma. Brukar vanligtvis inte visa vad jag har shoppat då jag inte tycker det riktigt passar in på denna bloggen. Men idag ska jag! Ska bara fixa bilder sen ska ni få se.

Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like

Kategori: Lovisa

Med andra ord, det går inte.
Man vet vad man har...

Jag har varit duktig idag! Cyklat 6 km, ridit en timme och sprungit 3 km. Hoppade Lad och han hoppade sjukt fint. Det är svårt att sitta kvar ibland när hinderna blir lite högre! Fina, bästa kompis...

SPRIING

Kategori: Lovisa

Nu ska jag ut och springa, sitter bara och väntar på att det ska bli NRJ non stop klockan 19. Mycket skönare att springa utan reklaaaam! Var på ikea med födelsedagsbarnet idag. Åt lunch där, kydabullar för 19 kronor! Som hittat även fast det kostade 16 förra sommaren. Tragiskt men sant.
PUSS

DEN RIKTIGA, FINA OCH ÄKTA PONNYMAFFIAN

Kategori: Lovisa

Vi var först, det är vi som är och var ponnymaffian och kommer alltid vara det! Som mina kompisar har skrivit, den tiden var helt amazing. Jag saknar den och jag saknar er! Världens finaste kompisar, förevigt.
omgång 1, hösten 2009. Vi ägde sjuuukt

VI GRATULERAR

Kategori: Lovisa

VI GRATULERAR, VI GRATULERAR VÄRLDENS BÄSTA MARIA IDAG! SWEET SIXTEEN!
ÄLSKAR DIG!
Underbara kompis, allt vi gjort tillsammans <3
FINAST.

Göteborg, Göteborg det är alla städers stad!

Kategori: Josefin

Nu tänkte jag visa er lite bilder från the Gothenburg resa. Fotade inga bilder alls från fotbollsmatcherna, dåligt av mig! Var väl för upptagen av att heja och skrika mig hes antar jag...
 

Här har vi raggarN nummer ett i väntan på bussen.


Sen tittade vi på en sköldpaddsfilm på Liseberg. Den var LITE läskig...


Sen åkte vi Kanonen och massa mer. Andrea gav mig tinitus i Uppswinget, jag höll på att kissa på mig i Höjdskräcken och sen drog vi upp stämningen rätt rejält med lite sång och dans i Flumride.


Sen hittade vi Per the man's autograf. Viktoria konstaterade att han skrivit vissa av bokstäverna på fel håll, smart tjej hejhej!


Sen en dag åkte vi ut med båten. Sehr härlisch!


Viktoria fiskade upp en krabba, den var ful fast lite söt.


GLAAADA tjejer!!!


Jag passade även Andreas kanin och var lite social med den.

Ja, förutom det där såg jag alltså massa fotboll. Viktoria fick nog konstigaste/roligaste komplimangen/raggningsrepliken? jag hört på länge haha... Men det är en annan historia.

Reach for the stars and if you don't grab them, at least you're on top of the world.

Kategori: Lovisa

Det här är värt att dö för.

Chilldag

Kategori: Lovisa

Stackars JoseF! Alltid när jag går in och ska skriva ett inlägg har hon gjort det precis, som om det är bestämt typ. Jaja, idag sov jag till 10, sååååå skönt. Har inget speciellt att göra, ska till Lad när Mamma slutat jobba. Om en stund ska jag till EKO-hallen med mormor och morfar i brist på annat att göra. Det är dock ganska kul, dom är coooola min MUrmur och MUrfar! Bloggar nog mer tonight!
Puss
Den enda bilden sen igår på en trött ponny! Banan bestod av vatten och lera men han låg på som en galning! BUSE! :)

rädd...

Kategori: Josefin

Var med om en jiäätteläskig sak precis. Hade hörlurarna inkopplade i datorn så hade jag inget ljud på för hade stängt ner alla program, så hör jag röster som pratar i hörlurarna!!! Dom pratade om typ simning eller nåt... LÄSKIGT! Tror seriöst att min stationära dator spökar, den byter bakgrundsbild av sig själv och sånt.

Japp, var tvungen att blogga om den läskiga upplevelsen. Nu ska jag till Sanna och titta på film.
Hajdu bloggen!

Sängen kallar

Kategori: Lovisa

Miiiin säng kallar, jag har varit vaken 18 timmar och borde sova nuuuu....
Puss

Länge leve du min vän

Kategori: Lovisa

Varit på fälttävlan idag! Debuterade en högre klass! Med tanke på hur överladdad Lad var igår så hade jag inga förväntningar på dressyren precis... Lad var iallafall ganska fin! Mamma tyckte att han var jättefin men jag (som aldrig är nöjd när jag kommer ut från en dressyrbana) tyckte att han kunde varit lite mer trimmad... Han har i och för sig blivit trimmad i dressyr en gång på två månader så han var duktig! Vi fick 63,5 procent, vilket la oss i ledningen från början.
Han var nolla i banhoppningen, en klockren nolla. Efter mig kom några fina ponnysar i dressyren som puttade ner oss till en femte plats. Vi låg alltså just då femma ut i terrängen. Men när dessa skulle hoppa banhoppningen rev eller stannade några av dem så vi kom upp på en andra plats igen.
När dressyren och hoppningen var klar låg vi alltså tvåa ut i terrängen, delad med en annan. Jag red dressyren klockan 9.20 och starttiderna kom ut för terrängen: 15.45! Jaha, det var bara att vänta och kolla på alla andra! Gick banan tre gånger, motion JAO!
Det var dags för terrängen och det regande men det sket Lad totalt i... Han gör en klockren nolla, inom tiden. Måste vara den bästa rundan i terräng vi gjort tillsammans! (Av tre, haha) Jag blir alltså tvåa och jag var närmare optimaltiden än det andra ekipaget som också låg tvåa så jag får andraplatsen själv av 19 starter! DUKTIG ÄLSKADE PONNY!

Nu är jag hemma-hemma där jag bor på riktigt. AmandeCC har sin pojkvän på besök så jag blir hemma till på torsdag. Lad sköts av AmandeCC vilket känns underbart. Hon är en härlig tjaj! (L) Jag kommer dock åka dit och rida och mocka men annars fixar hon in och utsläpp och maud! Nu måsta jag rusa, kladdkakan är i ugnen! Måste fira denna dagen på något sätt! Tyvärr har jag inga bilder eftersom det regnade men där var fotograf så om det dyker upp några, LOVAR jag att visa er! :)
PUSS

:) :) :) :) :) :) :)

Kategori: Josefin

Tillbaka i Skåne och mår faktiskt bra. Kom hem igår men då gjorde jag inte mer än sprang en runda. Samma sak idag, har bara sprungit och varit glad över att vara hemma hos min egen säng och dusch.
Nu sitter jag och kollar på Skins som är bäst!

Tagga

Kategori: Lovisa

Tagga-Tagga-TAGGA
Ja, jag är taggad idag, trots regn och rusk och en ponny som var något överspeeded idag. Stackars mig att han har fått vila två dagar. Det fick jag igen för idag. Han har aldrig förr blivit speedad av att vila men nu i sommar när han står här har han lite damp hela tiden. Jaja, bara att tacka och buga, antagligen mår han prima och är förhoppningsvis lycklig. Jag är trött och borde sova. Vi ska åka tidigt imorgon så därför säger jag puss och kram till alla läsare!
PUSSPUSSPUSS

insa nanniiii

Kategori: Josefin

Göteborg har varit bra! Imorgon åker vi hem och det känns också bra. Vi fick ett mms från Jonathan med en bild på Insa precis. Saknar min bajbiibääb Insa.....

hey

Kategori: Josefin

Fortfarande i Göteborg och vill fortfarande inte blogga. Men jag kommer tillbaka, lovar på hedersord!

Always smile! Life isn't full of reasons to smile but your smile itself is a reason for others to smile too

Kategori: Lovisa

Känns som jag kör ett blogginlägg varje gång min nuvarande smabo är i duschen. Jaja, det är väl uppskattat, eller?
Idag hände något som gjorde mig såååå lycklig. JAG SÅG SÄLEN PÅ NETTO!!! JOHANNES <3
Ohh det är när lycka är som bäst! Hästarna kom in tidigt idag, det spöregnade men ändå kom dom inte fram till mig när jag kallade? Oförskämda men ack så söta. Haha där stod jag som en dränkt katt och ropade förgäves. Dom blev iallafall glada när dom insåg att det låg mat i krubban och hö i boxen. Fina pannis!

Det har ösregnat i princip hela eftermiddagen. Jag har sett två filmer, Flicka och Fucking Åmål. Känslig som jag är bölade jag till Flicka. Kände igen mig lite i den filmen. Lite sådär cowboyaktigt precis som det var för mig när min mammi jobbade på en ranch när jag var liten. (Turridning) Härlig stämning iallafall! Regnet tycktes inte vilja sluta men jag kunde ändå övertala AmandeCC att springa vår dagliga runda. Vi kom nyss hem, blöta och smutsiga som man blir i en lerig skog men sååå härligt. (Det känns liksom obligatoriskt att springa varje dag nu under nyttighetsveckan.) Nu ska jag, som vanligt efter att jag slutat ett inlägg (haha) hoppa in i duschen. Sen tror jag två hungriga pannis väntar på oss i stallet! MYYS!
PUSS

Trim på G

Kategori: Lovisa

Idag blir det andra bullar för min lille ponny! Vi ska rida till Böööke för att trimma! Har inte trimmat igenom honom på vad kan det va, en och en halv månad? Haha men busridning behövs också! Han är iallafall en mycket glad (galen) ponny nu! Jag är ensam hemma, AmandeCC slutar vid 13 och då ska vi nog käga lite maud. Nu ska jag ut och fixa klart det sista i stallet och sen fixa min transport. Den är inte städad sen i fredags när vi var och tävlade! BUSIG CHEY! Hästarna går nu och chillar i fedehagen. Mycket gräs men dom gillarT! Efter vi varit på bööke blir det nog Netto och vi hoppas självklart på att få träffa världens finaste säl där! Sen MÅSTE vi ut och springa! Nyttighetsveckan, AAALL IN! Nu ska jag ta tag i livet!
Min fina, mitt liv
PUSS

Att plöja fram är lite av Lads grej...

Kategori: Lovisa

Idag har jag fixat hemma medan AmandeCC varit på jobbet! Har stekt lite, mockat, smort och passat LadN hos hovis! När CC kom hem sprang vi vår dagliga lilla runda följt av att laga pannekauger. Sedan ut i skogen på våra vildar. Lad hade smådamp (mycket) på flugor och på att han fick gå sist men han blir maffig då så det är ju ball. Över stock och sten tar han sig, som värsta maskinen haha. Sen fixade vi mysit hos dem och nu har vi preägat knäckebröd. Jag ligger just nu i sängen och väntar på att sova. AmandeCC är nämligen i duschen men är nog klar när soom.
Puss & sov gott!
IMORGON ÄR DET NETTO!
PS: Josefin, om vi ser sälis, ska jag hälsa från dig? Puss, jag saknar dig!

Mange kom igen nu!

Kategori: Josefin

Göteborg är mycket mer än okej! Igår var jag supportrande fotbollsyster och hejarklack sen var jag på Liseberg med tjejerna. Idag var det fotboll och hejarklack igen och sen ut med båten. Imorgon åker dock världens bästa Viktoria till Falun så jag får klara mig utan henne buhu...

I'm of the edge, of glory

Kategori: Lovisa

Haha japp, det är låten som dunkar inne hos AmandeCC i dushen. Jag hör dessutom hennes ljuva stämma sjunga med! Idag har vi varit på Landäng och på Kiviks marknad. Fick äntligen min älskade pad! Hästarna var ute ganska länge idag, i "mycketgräs" hagen! Klockan 18 hämtade vi in dem och så fick våra hungriga pannis maud. Vi stack till Böööke och hämtade min älskade dressyrsadel. Haha vi KLARADE ATT TA DEN PÅ MOPPEN! Duktiga tjajor må jag säga. Sen var det dags för vår joggingtur i skooogen. MAuden idag bestod av havregrynsgröt och knäckebröd. (BRUNGRÄDDAT, tåls att tilläggas) Nu precis kom vi in från stallet efter att ha borstat våra pannisar riktigt rena och fixat myyyysigt med en sospopånonbobalol var till dem! Snart är nog AmandeCC klar, nu är det resten av ditt liv som dunkar från badrummet. Får väl ta och hoppa in i duschen jag med, sen blir det sääängen. Lad får nya skor imorgon, sååååååå välbehövligt. Nu är tre av fyra skor lösa men han vill inte tappa dem haha. Duktig panni!
PUSS

Ut på äventyr med världens bästa AmandeCC

Kategori: Lovisa

När Amanda kommer hem efter att ha varit och lämnat CalleCC på stationen så blir det stalleeeeeeet för oss. Fixa klart det sen blir det äventyyr. Vi ska till kivik och ragga loss hahahhahaha. Nu orkar jag inte skriva mer, som vanligt då. Puss på alla fina!

You are the one, forever.

Kategori: Lovisa

Bjuder er på två bilder från tävlingen i helgen!
Absolut finast.
Underbara, älskade

Harry Potter för hela slanten

Kategori: Lovisa

CHACHA!
Nyttighetsveckan har inletts, känns redan som jag är en mycket bättre människa! Klockan är 11 minuter in på den artonde och här sitter jag med mina 3D-glasögon från filmen vi såg idag. Känner mig smart i glasögon så där har ni förklaringen till varför dom suttit på mitt huvud heeela kvällen. Filmen var faktiskt icke så bra. Lite långtråkig men sen är jag är fel person att fråga, blir typ uttråkad så fort jag ser på en film... DAMP ohyeees!
Nu får ni inte höra mer från mig idag. Är sjukt trött så här och nu säger jag TACK O HEJ!

Jag var slut när du hittade mig i GBG regn

Kategori: Josefin

Hejdå alla bloggläsare! Blir nog rätt tomt på inlägg från mig i bloggen en vecka framöver eller så för jag ska till staden där alla heter Glenn.

BORDE.....

Kategori: Lovisa

....sova nu. Men de skider jag i :D

Dagens

Kategori: Dagens budord

Rid aldrig i skymningen, det kan orsaka hårproblem.

BUSRIDNING

Kategori: Lovisa

Varit ute och trimmat våra små pannis i grimma och grimskaft, westernridning för heeela slanten! Klättrade en del, jobbigt för min lille panni men kul ändå! Han var pigg, som alltid, speciellt när jag rider barbacka... Han gör allt för att det ska bli svårare för mig men jag älskarT, älskadr min dampis! Inget dumt men busar lite extra hehehehehe. Idag kägade vi tacos och nu har vi preägat marianne. Haha men next week kommer vi gå all in för nyttighetsveckan. Då ska jag liksom inte till ullared någon dag och vi har inget bestämt som man bara MÅSTE ha godis till haha. TAGGA
Om jag bara hade haft kamerasladden här hade ni fått llite new pics men nu får ni klara er utan.
PUSS
Ett spöke vid namn Verona hoppar 125 i logen. Gaaanska skillat måsta jag säga!

Josefin bloggar inte för just nu känns det bara töntigt

Kategori: Josefin

Upp. Jobba. Sola. Läsa. Packa. Äta.
Nu: Springa!

HV Polo

Kategori: Lovisa

ASNAJS

GNÄGG

Kategori: Lovisa

Vi fodrade hästarna igår vid 11, alltså ganska sent eftersom vi då kunde ta en liten sovmorgon! Imorse vaknade vi av att dom stod och gnäggade vid 10, haha det var alltså bara att springa ut i stallet och fodra våra hungriga djuuur! Puss på fina hästar!

It´s a little bit funny

Kategori: Lovisa

Hehe ja, det är lite roligt. Jag lever livet i Norrskog med CalleCC och AmandeCC! Idag bjöds det på hamburgare och (gröna)potatis, NAJS. Vi kom nyss in från stallet där jag smort allt som jag använde idag på tävlingen, måste nämligen smörja ALLT direkt efter användningen denna sommaren. Frågan är bara om jag kommer palla.... Spänningen stiiiiger. AmandeCC var också duktig och fixade en MASSA!

Japp, jag var ju också på tävling idag, hoppade bara en klass eftersom han haft lite sommarvila och bara skulle chilla. Dessutom var båda hans bakskor lösa, men vi klarade det, utan att några skor lossnade! Felfri och placerad som femma! Duktig ponny, extremt fiiiiiiiiiin (L)
Nu dumpar jag bloggen och beger mig mot fejjan!
PUSS
Favorit i repris och jag älskarT

GLÄDJE

Kategori: Lovisa

HEEEEJ KÄRA BLOGG!
Nu sitter jag här nyduschad(<3) med min vän AmandeCC! Var ute och fodrade våra monster innan. Nääää, dom är snela djur, lite galna bara!
Igår körde vi till min förra ponny. Berry, fina underbara ponny! Fick rida en runda igår! :) Idag såg vi när den nya ägaren red dressyrlektion på honom sen bar det av hemåt. Fem timmar tog det ungefär, men vad gör man inte för att få träffa sin älskling? Berry kände nog inte igen oss. Det var två år sen vi sågs sist så det är inte så konstigt... Sist vi hälsade på, alltså för två år sen galopperade han fram till mig i hagen och gnäggade.
Var faktiskt tur att han inte gjorde det igår. Konstigt att säga det men det känns skönt att han "glömt" mig. Han trivs och det är det viktigaste! Lite kände han nog igen mig men inte så att han blev helt crazy liksom!
Bild på kungen själv:
Världens finaste(L)

Nu ska jag och CC sova. Måste ha vår skönhetssömn för att kunna vistas ute imorgon. Man kan liksom inte vara ful, eller? HAHAHAHAH
Kul att Joséfe är HAPPY idag, mååånga gubbar och det gillar vi! Det kallas att bryta trenden. Men det är härligt!
:D :) =D :P ;) ;D
PUSS

Har ätit en riktig festmåltid!!!:):P:D

Kategori: Josefin

Hej=)
Har kollat på How I Met Your Mother hela dagen:P:) DET ÄR FETT BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):) Kollade nästan en hel säsong:P:P=P 

Jaja nu ska jag fortsätta kolla på det och äta chips<33333:):D 

Hejdå och ha det bra!!!:D:D:D:P
:P:):):)

:D

Synd att folk skriver inlägg i mitt namn............... Kan få oanade konsekvenser......... Säger det bara......... Så ni vet.........

Superninjan CalleCC här och våldgästar någon blogg!

Kategori: Gästbloggning

CHACHA LoveCC's alla små bloggläsare, CalleCC här!

På måndag ska jag, hon och AmandeCC på Harry Potter. Absolut sista filmen asså. Fy så sorgligt! (Jag åker mest dit för att kanske få HP muggar) (Skitcool förkortning på Harry Potter, HP alltså)


Detta är då jag;
Ni får ha överseende med att jag absolut inte får visas på bild. Är ju superhemlig ninja.

Hejdå!! /CalleCC

Ingen lever ditt liv och luften är fri.

Kategori: Josefin

Har varit på mitt nya jobb hela dagen och ikväll ska jag på bio med Josse. Vi ska se sista Harry Potter filmen (såklart!!!!). Bloggar nog inte mer sen heller, så ni får ha en bra kväll!

Ikea är helt okej

Kategori: Josefin

Och gissa vem jag såg där? Ullareds Kjell, coolt... Jag märkte inte att det var han först men det gjorde mamma haha. Jag köpte (och mamma betalade...) en spegel och en lampa till mitt rum. Sen ett par orangea tofflisar som jag tror jag ska ha på Böke.

Orkade inte ta bilder med min mobilkamera (som faktiskt är bra!) så tog med webkameran istället och bilderna blev därför som dom blev.



Datorn tar egofoton i spegeln, pinsamt..........

det måste bli billigare!!

Kategori: Josefin

Nu ska jag och mamma åka till IKEA och lite andra roliga affärer, typ ÖoB som är bäst! Är i övrigt väldigt glad för en sak som ni får veta typ imorgon kanske, hehe...

Tror jag gör någon del till i superbloggningen senare.

Josefin superbloggar del 2

Kategori: Josefin

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!
I del två tänkte jag berätta om i lördags när jag var i Falsterbo med Sanna och mamma. Sanna hade fått VIP biljetter och jag fick då den ena som födelsedagspresent av henne, tack Sannis! Först gick vi till fel tält och sen när vi väl hittat rätt fick vi tydligen inte gå in förrän någon timme senare. Så törstiga (och hungriga i mitt fall hehe) fick vi gå till mamma som satt nedanför Falsterbo läktaren och titta på första klassen därifrån. Det var kvalet till Grand prixen som Malin Baryard vann, alltid lika härlig stämning när en svensk ryttare vinner! Vi tittade runt lite på mässan med och letade efter kedjegrimskaft haha.

Sen fick vi då gå upp i VIP tältet, där inne fick vi fräsiga hattar. Det vara massa folk inne redan när vi kom (typ fem minuter efter man fick gå in...) så vi fick inte bord längst fram, men vi var lika glada ändå för sen fick vi lyxmat som var jättegod + så mycket dricka man ville, GLADA TJEJER. Det blev smockat med folk så vi fick sällskap vid vårt bord av en tant och en gubbe, dom var... roliga... Iallfall, så skulle vi kolla på sex års finalen därifrån, det var lite svårt att se för allt folk men det gick. Just det, vi fick jordgubbar till dessert (hahah, mycket viktigt! I VIP tältet kallas det inte efterrätt utan dessert!). Det var gott, men dumma som dom var hade dom inte tagit bort det gröna, antar att det skulle se finare ut med det på?..

Efter ett tag tröttnade vi på allt snack om mousserat vin så vi gick ut på mässan igen. När det var dags för derbyt sen gick vi tillbaka till VIPen och skulle se den därifrån. Men det var fortfarande smockat med folk och vi såg ingenting någonstans så vi gick på VIP toan (inte lika lyxigt som det låter...), drack lite mer cola och åt lite kryddade popcorn. Sen gick vi ner till mamma igen, där vi såg på derbyt. Blev lite kär i den irländska hästen som kom tvåa, en skimmel som var fiiiiiin.

När derbyt var slut gick vi tillbaks till VIPen men då skulle alla gå ut, så vi gick på VIP toan (igen!) och sen fick vi tidningar. Sen såg vi ponnystafett och horse man team, det var sick! Killen som var världsmästare kunde hoppa 160 hinder (utan häst då), RESPEKT! Vi såg på sixbaren också sen gick vi ut på mässan och jag köpte ett kedjegrimsaft som jag ska vakta med mitt liv sen på Böke...


Sanna schtecker på VIP läktaren. Jag var glad i hatten?... hehe nädå.


Men MUMS!                                                        C00lt.....

Och sen var Falsterbo 2011 slut för mig. Nästa år har jag fyllt 18 så då blir det ÖS på nattklubben hehe... Tack Sanna för att jag fick biljetten, hade jättekul! Ni kan kolla www.sannifin.blogg.se om ni vill se några fler bilder (eller gör det ändå).

Josefin superbloggar del 1

Kategori: Josefin

För att väga upp för min dåliga bloggning ska jag SUPERblogga till er. Med bilder och allt, låter kanon ellerhur?
Tänkte börja med att berätta om i fredags för er, då jag och mamma var uppe i Ängelholm.

Första stoppet i Ängelholm var hos världens bästa ponny, nämligen Gilbert! Han hade det superduper bra hos dom nya ägarna. Han hade en shettis kompis och en härlig hage med massa gräs.


Älskade Manni! Första bilden var väl rätt charmig och andra sötsötsöt.


Finaste ponnyn. Ser ut som jag typ puttar på honom fast jag klappar? haha..

Efter vi hade hälsat på Gilbert åkte vi till Kuskahus (försäljningsstall). Har inte skrivit på bloggen om provridningar osv innan. Men tänkte att jag kunde berätta lite för er nu. Började provrida redan i Mars tror jag det var? Sen dess har jag provridit ungefär tolv hästar. På Kuskahus provred jag två stycken, ett irländskt sto och en polsk valack. Båda två var jättetrevliga och positiva hästar. Har både bilder och film men visar inte dom.

Det där var del. 1 i min superbloggning, hoppas ni gillade det.

coolcoolocool

Kategori: Josefin

Har precis varit ute på promenad med Josse och hundisarna. Ikväll ska jag försöka ta igen lite bloggning så stay tuned!

When the sun goes down

Kategori: Lovisa

ska vi ut och RRRRida. MUMS! Ut i skogen på en massa buuuuus! Imorgon ska jag till världens finaste och mest saknade Berry! Fett roligt men det innebär att jag ska klara mig utan min vän AmandeCC i TVÅ(!!!!) dagar! Eller nästan, en och en halv. gAL1. Nu ska jag chilla vidare. PUSS
fest hos mange

.

Kategori: Lovisa

Ett stycke Lad

Chacha bloggen vad är det som sker

Kategori: Lovisa

HEEHEHE, trött tjaj som sitter här med AMANDE! (L)

Hugo the hest

Kategori: Josefin

Gud. vad. det. är. tråkigt. att. blogga. just. nu.

Skyll inte på HUGO

Kategori: Lovisa

HAJ ALLA GLADA!
Kom nyss in från min och AmandeCC´s joggingtur i vildmarkerna. Efter det fixade vi hästarna i stalleeeeee och nu sitter jag här och chillar och väntar på att AmandeCC ska duscha klart så jag kan hoppa in :D
Nu är hon klar och därför får ni icke höra mer från självaste LoveCC.
(Ser du JoseféCC, vi har kommit på hur man ska stava det! PUSS PÅ DIG JAG SAKNAR DIG!)
PUSS på alla andra fina människor också!
Våran älskade Djessie skulle shoppa till balen i nian.....

Datorn dör om fem minuter!

Kategori: Josefin

Varit iväg hela dagen och imorgon blir det Falsterbo med Sanna and my mum.

Städar

Kategori: Lovisa

Jag håller på att städa hela mitt rum. Sjukt härligt faktiskt! Men jag gör det som bäst när jag inte har någon tid på mig, lite såhär slappt ni vet. Helt plötsligt tar jag en paus och sätta mig vid datorn. Om tre minuter kommer jag ändå få ett ryck till och fortsätta! :D Rensar i alla lådor och allt! HÄRLIGT eller MUMS som vår vän Djure hade sagt. Idag fick Lad bara busa av sig i skogen, utan krav eller någonting! Fullt ös medvetslös, fast lite lugnare haha. Det behövde han, och jag! Jag bjuder på en bild från dagen!
PUSS & KRAM

Nattrunda med AAnnie

Kategori: Lovisa

Kom nyss hem från en liten nattrunda med Annie. MAria var också med från början men stack hem tidigare, sorgligt men sant. Innan hon han sticka hem, cyklade vi hem till mig bara för att kolla på bilen som heter Lyp, så sjuuukt typiskt oss. Innan jag väl cyklade hem satt vi och mediterade mitt ute på en gata, ganska mysigt faktiskt. Nu väntar kudden, jag hör som vanligt hur den kallaaaaaaaaaaaaar. LOVISESSEEEEEEEEEEEEEEEEE? När kommer du?
Ja, kudde lilla! Jag kommer strax!

Without me you're just aweso

Kategori: Josefin

Varit i Falsterbo hela dagen och nu är jag trött men glad hihi. Köpte röda JW byxor, MUMS som djessie säger. Köpte också ljusblåa kingslandstrumpor och en grimma till den blivande hästen haha... Just det, ett par solglasögon också.

Imorgon ska jag hoppträna, erkänn att ni blev nyfikna nu!


Modebloggare nr.1... Snygga är dom iallafall!

jag saknar Böke!

Kategori: Josefin

Sitte och tittar på bilder från året som gått på Böke. Helt sjukt nu när man tänker tillbaka, hur snabbt det gick men ändå så mycket vi gjorde. Saknar att äta möla mat i matsalen, saknar att äta knäckebröd, saknar att njuta av 44 mjölken, saknar att springa runt i ROKKA strumpor, saknar att vara arga på API listan, saknar att rida ut barbacka med Lad, Lovisa och Manni, saknar att klättra på Mount Bökerest, saknar att spela in filmer, SAKNAR MASSOR, SAKNAR ALLT, SAKNAR LOVISA.

Ska skriva ett längre inlägg om detta sen men nu måste jag duscha, Falsterbo imorgon = upp tidigt.

Kung

Kategori: Lovisa

If you ever forget how much you really mean to me, i will remind you.

Vilken liten trip vi gjort!

Kategori: Lovisa

Och jag har världens finaste kompis! När jag är med Maria känns det som om vi är en person, kanske bara jag som får den känslan men det känns som det jag tänker på, tänker Maria också på, hela tiden. Det behövs liksom inte två personer utan vi är exakt lika ändå. Precis som om att jag skulle kunna gå in i henne och fortsätta tycka och tänka precis som jag själv gör. Sjukt egentligen men så underbart. Älskade bästa Maria, tack för dessa två dagar! Jag hade kunnat skriva en evig text om henne, jag väljer dock att inte göra det för jag hoppas att hon förstår hur mycket hon betyder för mig. För att kunna hedra en så underbar kompis så blir det en bild på henne och hennes gamla ponny, Zebastian. Så många minnen med denna tjej... Oförglömliga!
You can count on me like one, two, three, I'll be there
And I know when I need it I can count on you like four, three, two,
and you'll be there 'cause that's what friends are supposed to do

tja

Kategori: Josefin

Dethär med att blogga alltså... Idag är det faktiskt helt okej väder, så jag ska antagligen åka till stranden och schteka. Vilket behövs eftersom jag har börjat fjälla, buhuhu.

Hm, det går segt för mig. Tog typ tio minuter att skriva det jag skrev ovanför. Motivationen = noll. Jag tror vi gör så att jag bloggar mer när jag kommer hem istället.


Fin bild från midsommar på mig och Jässica. Jag kör den seriösa bloggposén och hon är bara... sig själv!

Jag är trött men ändå hyper!

Kategori: Lovisa

Nu sticker vi! Ni får ha det så bra och ta hand om vårt fina Skåneland! (L)
PUSS
Älskade, bästa Maria! (L)

Nattblogg var det, jaoooooooooo

Kategori: Lovisa

Heeeeej!
Nu borde jag egentligen slänga mig in i duschen (gå så att jag inte halkar) eftersom jag inte kan sova utan att ha duschat innan... Imorgon blir det äventyr med MAria och våra Murisar (mammor) med bland annat en ullaredstrip! Kan livet bli mer spännande?!?!?! SVAR: Nej, jag tror inte det!

Jag har, med en trygg känsla i magen, lämnat mig kära ponny hos världens bästa Amandesesse! Har spenderat föregående natt där och vi har chillat, bakat, räddat liv, simmat fram till hungriga ponnysar, varit stammisar på donken och storhandlat på ica med mera. Underbara Amanda är helt outstanding! Känner på mig att denna sommaren kommer bli gryyyym! Kan inte bli annat med en så fin vän som henne! Kommer hem igen på tisdag och veckan kommer även bjuda oss på falsterbo, lite ridning och annat bus. Amanda ska även få komma hem till mig och se hur jag, Lovesesse har det! SKOJ!
Nu måste jag verkligen gå. Klockan åtta imorgon bär det iväg och jag har inte duschat eller packat eller gjort någonting. Haha men detta kommer bli kul! PUSS OCH KRAM!

Om ni inte har något att göra under tiden jag är borta så kan ni lyssna och njuta på denna fantastiska låt:
ULLA RED TILL ULLARED, ULLA RED TILL ULLARED

Nä, nu måste jag gå, PÅ RIKTIGT! Puss och tack för hjälpen världens finaste Amanda! SMSA om det är något du behöver!
En fin bild på en fin vän! (L)

They say memories are golden, well maybe that is true.

Kategori: Josefin



♥♥♥♥

Hanna Montana and Heheliin!

Kategori: Josefin

Sitter här, luktar lite kokos och saknar mina bästa tjejer Elin och Hanna. Har precis tagit tårdrypande förväl av dom via sms, dom var påväg till Danmark där dom ska ta flyget och åka till Frankrike. Och inte en vanlig liten semester eller så, utan en HEL månad. Kommer sakna dom, JÄTTEMYCKET. Ska sitta och trycka F5 på deras blogg hela tiden, kommer inte göra någotannat.

ÄLSKADE FINA TJEJER, mitt liv är inte komplett utan er.

17 år i staden där jag växte upp och så, märker du hur fort det går?

Kategori: Josefin

Ja, att kalla Genarp för stad var väl en medveten överdrift. Men iallafall, nu är jag sjutton år... tyvärr? 16 år är MIN ålder och i mitt huvud kommer jag alltid vara just 16 år. 17 känns väl sådär, men får väl vara glad att det bara är ett år kvar till 18.


Inga sura miner, man får göra vad man vill med ROKKAs kusiner!

Grattis Josefin! (du är ändå rätt fräsig ibland!)

schoppschopp mobilblogg!!

Kategori: Josefin

Chillar lite, bytar mellan big brother och global champions tour på tvn. Mamma och pappa är på perty (haha, internt) så jag har tvn för mig själv. Ska nog sova snart för imorgon händer ngt spännande... 

HAAJ

Kategori: Lovisa

Hej alla glada och sura!
Idag jobbar jag till två sen kör vi och hämtar Amanda på stationen. Hon kommer från Värmland och jag saknar henne massor! Sen kör vi till Malmö Ridklubb och tar pick och pack + häst och kör mot Amanda. Nu flyttar Lad dit och jag ska sova där inatt. Alltså inget mer bloggning för min del idag. Vi hörs imorgon. Nu måsta jag kila!
Puss & Kram

man ba; nobody puts baby in a corner!

Kategori: Josefin

Sitter i min säng med datorn och tittar på Dirty dancing, inte direkt favoriten men det är en klassiker och den går på ettan = ingen reklam!

Imorgon ska jag upp tidigt (halv sju typ om ni vill veta vad tidigt betyder just nu) och springa en runda. Sen ska jag nog träffa El-in. Hon åker ju till Frankrike på måndag, sad story but true.

Visste ni att på söndag fyller jag år, har nästan glömt det. Sjutton år, enligt mig en helt ovärd ålder att fylla.
Nu ska jag ge lite mer intresse till filmen igen, DRAMATISKT NU VET NI.


Inte för att skryta men... Det där är min bil... C00l tjej!

Kicken, vart tog den vägen?

Kategori: Josefin

När man springer blir varje andetag lite tyngre samtidigt som man blir lite lättare. Det finns inget bättre sätt att göra av med sina känslor än att springa bort dom. Fyrtiofem minuter senare andas man lite tyngre men hjärtat är lite lättare. Jag älskar att springa.