josefinolovisa

Skrev en lång text men ändrade mig

Kategori: Lovisa

Kände typ för att skriva av mig men struntade i det. Istället ska jag nog sätta på en film och äta glass...? Kan kanske vara gott en lördagkväll i juli. Imorgon jobbar jag 10-16 sen ska jag ut till stallet med min finaste Mammi. Alltså hon kan bara vara sååå rolig ibland. Hahahaha igår kom en kille för att leverera våran soffa på kvällen. Han bar ut de tre tunga delarna helt själv och satte dem till oss på gatan.
 
 
Så tar mamma en del och bara: SHIIIET vad tung, du måste hjälpa mig Lovisa. Vi får ta dem tillsammans! Fan vad tung han måste ha varit!!!
Killen står kvar och ska precis köra och kollar lite ledsamt på henne...
Jag bara: Va?
Så kollar mamma på honom och bara: STARK menar jag... HAHAHAHAHA
Det var kul då i alla fall.... Stackars pööööjk kanske får anorexia nu, awwwwwwwwwwwwwwe
 
HEJDÅ BLOGGIS
 
 

Schteeeek

Kategori: Lovisa

Idag har varit en riktig njutardag! Dagen började bra med en AAAmazing toast! Åhhh så fin han var!
Åkte dit vid åtta och hem vid tolv. Tyvärr så parerade inte bussarna vid den tiden på dagen så åt lite frukost medan jag väntade på bussen hem.
 
Sen har jag solat och nu ikväll var jag på favoritstället IKEA (ironi av högsta grad) Vi var tvugna att beställa en ny soffa eftersom mamma sålde vår fina älskade idag. Nära att jag bölade... Sen åkte vi ner på betet för att kolla till Denver, ponnyn jag hade innan jag fick egen. På vägen hem tog vi en glass på Ribban. Mysig dag med andra ord. Nu ska jag sova, men först kolla film tror jag! Imorgon jobbar jag 11-18 så ni vet var ni hittar mig!
 
PUSS

Planerar och humöret är på topp!

Kategori:

Tydligen så fick jag en ledig dag till imorgon! Det var ju skönt men oväntat!
Idag har jag solat och varit hos Mackimack. Han har haft sommarlov nu några dagar och gått ute på nätterna. Idag fick han komma in igen och sova inne som den fina tävlingspanni han är! :) Det var så himla varmt så jag tog in honom vid typ tre för att han skulle få kyla ner sig lite. Skulle dessutom rida en runda och då förväntade jag mig en trött panni men så fel jag hade. Han var jättepigg och glad, precis som vanligt. Red en mysig runda i skogen och vi blev faktiskt inte uppätna av varken insekter eller vildsvin. (Det luktade gris på ett ställe) På vägen till skogen mötte vi även Mackans stora skräck, två shettisar. Plötligt var han en vit hingst som hoppade rundor men lugnade sig snabbt när dessa små krabater var utom synhåll. 
© Emma Skytte
 
Igår var jag på Ullared men fick inte ens se Morgan. Blev därför ingen idolbild, ledsen faktiskt. 
Handlade massor så nu räcker det ett tag och det är ju bra! På vägen hem stannade vi på donken och fick även en guidad tur på en gård som jag skulle kunna flytta till nu. Vid vissa tillfällen är det synd man inte är ett år äldre. Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Jag ska bo i Småland när jag blir vuxen (alltså om länge för jag kan ju inte släppa min muHrre nu liksom...) Finaste landskapet lätttttttttttt.
 
Nog om norrland. Planerar CC´s hemkomst och man bir ju bara glad. Tänk när hon kommer hem, åhhhhhhhhhhh. Puss på dig fina CC ♥
 
Har inte jättemycket mer att berätta för tillfället. Kanske att jag önskar att min sänglampa var uppe och att alla mina foton satt på väggarna. Lite tråkigt med ett halvfärdigt rum, eller en halvfärdig lägenhet men varken jag eller mammi orkar liksom ta tag i det. Vi behöver en handyman här hemma. Punk och slut. 
Men faktiskt, kvinnor kan!!!!!!!!!!!!! Jag och mamma bar upp hela j*vla soffan själv. Det var tungt men starka flikkor kan! hahahahahahhahaha borde sova nu men är för varm för det. Sätter mig på balkongen först. hahahaha

Nothing will ever come between us

Kategori: Lovisa

Cause I'll be standing right next to you♥


 

Pepsi MAX

Kategori: Lovisa

Här i närheten av Göteborg ser allting annorlunda ut. Möligt helt enkelt. Mobba inte flaskan tack.

Befinner mig på en mack tre mil från Ullared.

Kategori: Lovisa

Hej Bloggis! Ber om ursäkt för den ihoptryckta texten. Blir så när det är moblibloggning... Igår var jag hos fina pannin i sju timmar!:) Red dock två andra fina hestar vid namn Acke och Fuxen också! På kvällen träffade jag bästa bästa Maria! <3 När jag träffar henne är det som vi aldrig varit ifrån varandra. Bäst helt enkelt! Mamma tankar just nu, vi är on our way to ULLAREEEED! Alltså lyckan är total!! Kanske får en liveupdate när vi är där, kanske om jag tar en kändisbild med Morgan typ...? Puss Fiiina Acke på bild!

Chill

Kategori: Lovisa

Extrem chilldag! Skönt faktiskt...! Sov till tjugo i elva och det är sååååå länge för att vara jag. Fick alltså tolv timmars sömn inatt, mums. Av någon anledning är jag trött nu så ska söööv! ( saknar CC's dialekt...) Mackan skrittade jag i skogen och han var bara så glad hela rundan! Han får faktiskt dessutom gå ute inatt för att ha lite sommarlov nu det är så fint väder. Flugmedel på så är det nog riktigt skönt! Han är så bra kompis med hans hagfriend så dom myser nog nu:) åhhhh min fina stjärna! Har även ridit fina fuxen idag och imorgon ska jag rida både honom och Acke! Kuuuul :) Pusspusssss Bild på Maximan innan ett dressyrpass. Han ser så dressyrig ut i detta tränset!

GALET

Kategori:

Igår var det terräng på Övedskloster som gällde! Var övertaggad,speedad och nervös vilket resulterade i att jag iprincip inte sov överhuvudtaget på natten... Jaja, kände inte av det särskilt mycket och mackan var också taggad så vad gör det...? Vi debuterade i alla fall regional p90.
 
Dressyren gick i alla fall jättebra! Var ju första gången för oss på det programmet med lite svårare dressyr än vad vi har ridit innan. (Även om vi bara startat tilsammans tre gånger tidigare) Mackan var jättefin! Vi fick 63,8 procent och jag var jättenöjd. Programmet motsvarar ungefär LA :)
 
Efter dressyren låg vi typ femma..? I klassen var det 16 startande, 4 placerade. Sen var det dags för hoppning och OMG vad pigg och glad Mackan blev. Han var pigg innan också men nu tände han till väldigt mycket. Vi nollade och gjorde min finaste runda hitintills. Säger bara MUMS så fin han var och vilket flyt vi fick! Denna nollan gjorde att vi klättrade upp på en tredjeplats och där hamnade vi alltså ut i terrängen. 
 
Sjukt lång väntan innan terrängen började, jag red dressyren 8.15 och gick ut i terrängen 15.06. Jag var nervös ut om man säger så... Banan var tuff, väldigt kuperad och betydligt längre än vad jag ridit tidigare. Hinderna blev ju såklart också högre än i p80 men det var mer längden där skillnaden kändes. Mackan kändes ändå på hugget och var mycket fin! Han bara klipper hinderna, tittar överhuvudtaget inte. Klapp på panni som kom in felfri på hinder. Åhhh så fin han var! Fick 4,4 tidsfel då jag missbedömt tiden lite. Kunde absolut manat på honom men han kändes trött efter en ganska tuff bana så i slutet fick han gå i det tempot han själv ville! Jag är ju inget proffs på fälttävlan men enligt min bedömning var nog banan rätt tuff trots allt eftersom alla utom två red ungefär 15 sekunder för sakta... Jaja, inget proffs så vet inte men så var det enligt min bedömning! :)
 
På detta resultat slutade vi tvåa! Helt galet! Fjärde gången fina pannin gör det! Går rätt in i p90 och placerar sig! Han var bara sååå fin och han blev överlycklig att få komma in på prisutdelning (som han alltid blir... GALEN)

You never will be mine

Kategori: Lovisa

Men ack vad fin du är ♥
 
Nu ska jag cykla till jobb! Lite synd om er få bloggläsare som fortfarande läser bloggen. Kanske blir bätte bloggning när vi börjar skolan igen...? Snart är jag lite ledig och jag är taggad.

party in my house

Kategori: Josefin

ff förfan.

ursäkta för min extremt dåliga bloggning, men jag och datorn spenderar osorgligt och sant inte så mycket tid med varandra längre.

Första

Kategori: Lovisa

Godnatt för första gången in this apartment! På torget har vi välfyllda litrar med jordgubbar. Kom och köp!

Sista

Kategori: Lovisa

Ikväll säger jag godnatt för sista gången i den här lägenheten. Lite vemodigt faktiskt! Har verkligen trivts såå bra här och det är allt lite sorgligt att lämna den! Men tack för dessa sju åren fina lägenhetis! (Om man nu får säga så utan att verka helt störd...) GODNATT Har förresten ridit en helt underbar Macka idag, åhhhh man blir bara glad av honom! Imorgon ska jag jobba igen, bara så ni vet var ni hittar mig! PUSS

Känns lite som ett nytt kapitel i livet

Kategori:

Är mitt uppe i en flytt, min finaste bästaste bror flyttar från mig, jag har nu ingen ponnybuskompis kvar på böke eftersom min bästa CC's fina ponny åkte idag och jag jobbar hela dagarna. Men så är det, tiden går och palla böla liksom. Dessutom är min gamla ponny, alltså Berry såld igen. Åhhh han var bara kung ♥
 
Nu ska jag nog packa lite. Mitt rum är kaos och jag bara otrivs just nu. Klarar inte av att ha det så stökigt. Men snart kanske jag börjar se ljuset... Är bara så stressad av någon anledning, jobbigt i alla fall men det finns dom som har det värre. Jag har iallafall ULLARED att se fram emot typ snart...? Min belöning från mamma för mina betyg och det är ju kul! Och underbara skogsturer med min finaste Maxis är också något som uppskattas. Tacka vet jag pannis ♥
 

Jag börjar tro att vi kan gå igenom eld

Kategori:

© Emma Skytte
 
Var i Dagstorp i torsdags på derbyt och hoppade två klasser med Mackan, LB och LA. Åkte från staller klockan 14.00 och kom tillbaka vid 21.30. Lång dag med andra ord men Mackan var bara helt klockren. Jag gick ut tidigt i LBn, han var bara så med mig och tänker typ åt mig. Alltså det är helt galet. Som att köra runt en bil på banan och svänger när jag tänker att jag ska göra det. Vi var i alla fall felfria och placerade oss sjua av 37 stycken! Känslan var bara så bra!
 
I LAn trodde jag Mackan skulle vara trött men det var han verkligen inte. Jag fegisred lite, lite för kontrollerande men vi var felfria även här! Red som sagt väldigt lungt eftersom vi bara gjort en LA tidigare tillsammans. Det var ganska maxat men trots min ridning var flytet riktigt bra! Inte i en bom! Klapp på denna fina underbaring!
 
Bild från LBn som Emma har tagit, en barndomsvän som jag haft mycket roligt med! Hon har föresten en FB sida som ni kan besöka och GILLA kära bloggisläsare! :)
 
Puss
 

ohyeeeeaaah

Kategori: Josefin

ikväll ska jag + my animal till malmoeee och kbk:a. LOVE på att jag fyllt arton (äntligennnn). ha en bra kväll!

Jag gör som Hanna Widerstedt...

Kategori: Lovisa

... för allt hon gör är bra! Enligt henne ska man ALDRIG blogga utan bild. Det har hennes manager sagt!

Idag har jag varit ledig!! Var i stallet hos sju timmar och guuud vad härligt det var! Puss på två fina ponnysar och att jag har fixat allt i ordning i stallet nu, äntligen! MUMS. Jag är taggad så nu ska jag sova i min renbäddade säng. Puss och GODNATT
 

Utkast: Jul. 04, 2012

Kategori: Josefin

arton år nu och sjukt vuxen, eller?

lägger nästan all min tid och energi på att plugga körkortsteori, dock har jag nästan ingen energi alls. Somnade på bussen hem innan, men hann bara sova fem minuter. Inte värt det för nu känner jag mig tröttare än någonsin.

Igår firade jag min födelsedag i åhus, f1 schtekkk. Nä men det var härligt och sånt, har världens bästa familj (absolut inte fjäsk....).

Snart kommer farmor och mormor och morfar hit och då ska vi fika. Jordgubbstårta, alltså MUMS.

(Det här inlägget skulle kommit upp för någon timme sen men hade publicerat det på fel blogg, bra jobbat!)

Vi gratulerar!!!

Kategori:

 
Grattis till världens bästa bloggkompis idag! 
18 år och myndig, ohyäää!
Puss på dig Josefin! 

Hej hej hej Josefin är bara 17 år

Kategori: Lovisa

Awwww min lilla Josef. Imorgon blir hon lika gammal som resten av vårt gäng. Saknar mina tjajor men sånt är livet när man jobbar varje dag... Får stå ut helt enkelt.

Idag har jag jobbat. (haha) Har fått se Göööööööds lägenhet som han fick idag och den var finfin. Kom precis hem från en PW med självaste MuHrre.
Det var min dag. Li har tagit hand om finaste Mackis så han har det nog hur bra som helst! Imorgon ska jag ut till honom och pussa på honom!
HEJDÅ BLOGGISHH

mmmmmm

Kategori: JosefinoLovisa

för tillfället befinner jag mig i mitt rum, sittandes på djurets säng (nä, det är inte en riktig säng). Inatt sover jag dock helt alone...

Idag har jag varit på körlektionnnnnn, gick ju bra. Snart ska jag iväg igen, dock mot malmö denna gången tillsammans med Josephine.

Ikväll ska jag vara hemma och utan sällskap som sagt så tänkte kanske blogga lite till. Ska iaf ut till stallet och sen plugga körkortsteori MEN BLOGGA BORDE JAG OCKSÅ HINNA MED.

Nu ska jag leta upp ngt bra/trevligt/normalt att ha på mig, hejdå HA DET BRA.

VEM FYLLER ÅR IMORGON?

Kategori: Josefin

wwowowoeoeoowowowowo