josefinolovisa

bra musik!

Kategori: Josefin

Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Kategori: Lovisa

Lektionerna innan lunch kändes som evigheter innan det var mat. Kanske för att jag åt en apelsin till frukost men ändå. Matte är i alla fall kul och jag älskar det, wiie. Hoppträning idag! Hoppade den banan vi ska hoppa nästa vecka för Jan, stilhoppning! Hoppade den på 110 idag och Lad var finfin! Lite trött kändes han men han hoppade ändå väldigt bra! Inte i en bom på träningen, mums. På fredag är det programridning för Tomas Berlin. Fick reda på det igår så jag har en svag känsla av att jag kommer faila stort. Har i alla fall anmält mig till LA:1 men har inte trimmat dressyr på ett bra tag så vi får väl se hur det går... Men nu ska jag inte böla för det. Måste duscha eftersom världens bästa program börjar om 25 minuter! BRÅDIS med andra ord.

orkaaaaar icke

Kategori: Josefin

Alltså herregud, bloggen lägger sig som en stor tung sten över mig. Är pressad och stressad över att leverera jättebra/intressanta inlägg varje dag till alla våra 1000 läsare... Orkar inte mer.

Dagen har inte varit nådig

Kategori: Lovisa

Träningsvärk så att jag nästan har bölat vid vissa tillfällen och folket på bussen har kollat konstigt på mig när jag stapplat mig fram mellan sätena. Märks verkigen att mina snabba muskler aldrig får arbeta nuförtiden... Tänkte fört skippa att rida pga smärta hahaha men jag såg Lad i hagen och fick genast tänka om. Han sprang runt och brallade satan i det! Trodde han skulle springa genom staketet men han höll sig innanför! Vila i två dagar är inte bra för min gosse! Red ut med mitt djur, och ja, med hästarna förstås! MYYYS

När jag kom hem skulle jag fixa mat själv. Jaja, tänkte jag, inget svårt. Mitt första förslag: Pannkakor! Oh nej ingen mjölk... Mitt andra förslag: Omelett, oh nej inga ägg. Jaja, men det får väl bli fil och flingor då! Ingen fil... Hahahah failad jag kände mig... Nu börjar favoritprogrammet!!!!!!!
PUSS

Kloka ord

Kategori: Lovisa

"Om man inte blir arg när man misslyckas så är man heller inte riktigt sugen på att vinna"
Kloka ord av vår Svenske kung Roffe!

Livet är fint och jag tog sovmorgon

Kategori: Lovisa

Mums. Om 25 minuter hoppar jag på min guldiga springare (cykel) mot södervärn. I skolan väntar mockning följt av hästkunskap och film. Har inget mer att skriva. Heheheheh busikt

är på böke

Kategori: Josefin

och är lagom död och ska ut och rida snart

maaaat

Kategori: Josefin

Har gjort lite på en inlämning vi har i idrott och ni ska bara veta vad saker innehåller kalorier alltså... Blev lite ledsen när jag insåg att det inte är rimligt att äta 5 pannkakor (och kunna äta annat också) om man ska hålla sig till hur mycket kalorier man egentligen behöver.

Vet egentligen inte vad jag skulle berätta mer, tänkte gå och lägga mig för imorgonbitti ska jag ut och rida. Uppstigning 05.30, KBK!

Nu får ni tycka till kära läsare

Kategori: Dagens fråga

Är det roligare att läsa ett inlägg om där är en bild?

Idrottsdag och vi har köttat och failat

Kategori: Lovisa

Josefinolovisa (och hela klassis) har som sagt varit på idrottsdag idag i Lund! Jag själv var inte superbegåvad imorse... När jag och Linnea kommer fram till Lund, hoppar av där vi ska så ringer jag djuret. Vilken buss ska vi ta nu, till själva idrottshallen? Två eller fyra säger hon, det är bara två hållplatser från. Jaha, säger jag och buss nummer fyra kommer mot oss, great! Vi hoppar på och ju längre vi åker desto mer osäkra blir vi. Hmm, det var ju bara två hållplatser bort, vi har åkt fyra... Modiga Lovisa tar sig i kragen och går fram till chaffis:
Lovisa: Går denna bussen till Victoriastadion?
Chaffis: (Suckar djupt och kliar sig i huvudet) Andra hållet...

HAHAHA på det och vi hoppar av bussen. Som tur är kommer fyran mot andra hållet direkt så så sena blev vi inte! Vi köttade i alla fall sönder och jag hittade den där tävlingsmänniskan i mig igen, som jag inte känt sen senaste idrotten på slottis. Underbart men sjukt vilken vinnarskalle... Haha kul har det varit!

Åkte till Böööke sen, mockade FINT idag, extra fint eftersom jag hade så himla dåligt samvete över att jag inte var hos honom igår! Storm och så kom han in redan 12, stackars ponny! Han verkade dock inte ett dugg bekymrad. Mest överspeedad och glad och vi gillarT! Han fick i alla fall finmockat och ny spån! Borstade och gick en runda. Myyys.

Nu har jag varit den duktig flikka och skrivit massor av arbeten. Mums
Nu ska jag duscha sen sova, den stora frågan är: Sovmorgon eller inte imorgon? (Sovmorgon = 7.00, icke sovmorgon = 6.00)
Jaja, ni skiter väl i vilket.
Puss haaaaaj
PS. Jag har hittat tillbaka till mina streck, fina va? DS.
PS2. Vad står PS och DS för? DS2.

Broooor

Kategori: Lovisa

Älskar min bror! Han och jag har alltid hängt ihop, oavsett vad eller hur allt runt omkring sett ut. Så sant, när allt annat har gungat utanför har han alltid funnits där i "vårt" skal och stått stilla. En trygghet i mitt liv. Älskar dig Christoffer, Göööd, Gosse och allt annat jag har kallat dig. Du är bäst.
Puss
Min bästa vän? Kanske, även fast vi inte umgås så mycket vet jag alltid att han finns (L)

Hon är vårt djur och hon är rätt rolig ibland

Kategori: Josefin

Djuret: Sen var där en tjock tant som satt och gned sig mot en stol, hon bara: Några frågor? Och jag bara: Ja, vart kliar det?

lite sant varvat med ironi

Kategori: Josefin

Idag har vi haft idrottsdag och det var rätt kul. Lite synd dock att jag inte kan reglerna i basket, lite bra dock att en person i klassen är ärligast i världen så löste sig den saken. Annars såg vi en ginger i en tröja där det stod ''I hate running'' han var rätt söt.

Däckade på soffan när jag kom hem och sov ett tag, vet inte om det var fem minuter eller fem timmar men skönt var det iallafall för en trö[email protected]. Men nu är jag lagom pigg igen och ska ut och powerwalka med min trognaste vän Bobby.=SNIPPI

[21:26:53] DÄABFJ

Kategori: Dagens budord

here we go again

Kategori: Josefin

Det är november och allting är sig likt. Jag har haft stalltjänst och det var mindre kul, imorgon är det idrottsdag och jag ska kötta!

''min pappa säger alltid att lögner kommer tillbaka och biter en i arslet, men så tror han att man kan ha strumpor i sandaler också, så vad vet han om livet?''

Kategori: Josefin



Jag tycker alla borde följa Elsas värld på tv3 play. Visst, det känns lite B och inte alls som boken men det är faktiskt rätt roligt.

tävling!

Kategori: Josefin

Första tävlingen för mig och Sessan idag, hoppade 90 cm (bed.A) i Sydslätten. Red felfritt och fick en rosett så Sessan kunde vara lite stolt hehe, duktiga hästen. Skönt att inte ha en hästblogg så jag slipper skriva en lång utförlig text om hur det kändes på exakt alla hinder... Vi var lite sugna på att efteranmäla till 1 meter också men sen bestämde vi oss för att det var dumt om det skulle gå sämre i den klassen, bättre att avsluta med en bra känsla. Nu ska vi trimma hela vintern och tagga inför nästa säsong! Hade med mig Lovisa som lite hästskötare och det var kuuuul, tack för hjälpen.

Nu ska jag ut med Insa på en snabb pw och göra mina dagliga sit-ups. Idrottsdag på måndag, det gäller att vara fit for fight!

Böke kallar

Kategori: Lovisa

Nu ska jag ut på Bööke med tre av mina kusiner :) Dom vill rida lite så Lad får snällt.
Måste gå nununu.
Puss

Callsnake

Kategori: Lovisa

hahaahahahah

Morgonpigg...

Kategori: Lovisa

...eller inte!
Jaja, vad gör man inte, måste ju trots allt upp! Ponnyn var fin igår på träningen, riktigt jätte faktiskt. Känns skönt när han skuttar över 130 lätt, precis som han gör det varje dag. Puss på fining. Red utan sporrar och han kändes såå himla fin! Fortsätter kanske med det!
Hade nästan glömt hur mörkt det är när man går upp klockan sex, har ju haft sovmorgon varje denna veckan. Men nu är det som det ska, jag sitter alldeles lonely uppe. Går typ tjugo i sju, fortfarande helt lonely. Men det är rätt skönt så jag ska icke klaga! Nu måste jag gå. Frågan är: Ska jag ta en tröja till och inte frysa på stalltjänsten, eller ska jag skita i det och frysa, men inte svettas ihjäl i klassrummet? Svårt val men tror jag löser det...
Orkar inte göra bilden större heheeheheheh

bara lite onödig info som man brukar dela med sig av i bloggar

Kategori: Josefin

Glömde berätta att vi äntligen köpt en hoppsadel till Sessan som passar, iallafall tills hon musklat om sig igen. Jag köpte en Kingsland tröja/jacka som jag har velat ha sen Göteborg HS förra året, får ju ny lön på fredag så kände att jag kunde unna mig den HEHEH. 

höpphöpp

Kategori: Josefin

Jag är besviken på er bloggläsare... Ni har skaffat er något slags liv igen, för er egen skull hoppas vi att det inte varar längre än dessa två dagarna.

Förövrigt har jag haft en bra dag, lite kul att kunna ta på sig vanliga kläder och försöka göra sig lite snygg på morgonen. Vi hade ett roligt besök på ungdomsmottagningen, dom hade bra svar på frågor om mat och sånt. Har hopptränat med Sessan och det gick helt okej, fick ta något språng på 130 cm och det var ju kul hehe.

Nu ska jag faktiskt sova lite, stalltjänst imorgon så det gäller ju att vara på KBK humör.


Man bara Heeeej glada hästen!

Mina tjajor, ni är riktigt rediga grajor!

Kategori: Josefin




If you ever forget how much you really mean to me, everyday I will remind you.

Slottis

Kategori: Lovisa

Haha, sjukaste känslan när man får gå upp klockan sju, ta på sig vanliga kläder och äta frukost i lugn och ro framför datorn. Känns exakt som när man gick på Slottis. Saknar det lite faktiskt! Fast Böke är såklart bäst! Om några minuter kommer två fina tjajor hit. Mys, sen ska vi bege oss mot ungdomsmottagningen. Studiebesök wihooooooo... I eftermiddag är det hoppning och det ska bli fedeball!

Ett dumt Internet och en nyttig vecka

Kategori: Lovisa

Igår var internet dumt mot mig hela kvällen. Höll på att dö lite men som tur var klarade jag mig! Mitt nyttiga liv har börjat, inget godis eller annat onyttigt nu till den första december. Kanske fortsätter jag, kanske inte. Igår var jag ute och sprang på kvällen och just nu sitter jag i mina bökebyxor och ska ge mig ut!
Studiedag liksom för er som icke observerat detta... Senare ska jag självklart till Bööke för att rida. Möms säger jag bara. Ska även hinna klämma in lite plugg, mindre roligt men gör jag det nu så slipper jag ju sen? Lika logiskt som matte! Nu vill mina ben ut och springa!
Pusspuss

Dagens känsla:

Kategori: Josefin

Mums.

Sov nio timmar inatt, bra jobbat av mig. Var längesen jag sov så länge. Imorgon är det studiedag och jag ska inte göra mer än jag behöver, rida och lite plugga. Roligare än såhär blir det inte för jag har ingenting att skriva om, helthelt tomt på vettiga saker i huvudet.

Idrottsdag

Kategori: JosefinoLovisa

Hejhej!
Vi har idrottsdag, och dagen till ära ska djuret komma med ett erkännande: Lovisa är starkare än henne. Ingen nyhet precis men okej djuret. Annars har vi ätit god mat, möms.

Nu ska vi chilla, powernap på ett bord, möms.

Hit me with your best shot

Kategori: Josefin

Ny vecka och jag ska köra hårt, tänka på figuren, korta tyglarna, hitta lugnet och bara vänta.

Väldigt egenskapad och väldigt spontan låt av mig

Kategori: Josefin

Åh Djuret, det enda jag hör är ljudet från din tv. Åh Djuret, varför sitter jag ensam här ikväll? När, Djuret, det enda jag vill är att vara med dig. Djuret, det enda jag hör är ljudet från din tv. Åh Djuuuureeet.

944

Kategori: Lovisa

Mums vilket fint inlägg. Det 944e och jag som älskar fyror blir ju glader.

Var hos min hest innan idag som var lite sur på mig. Vet inte varför, kanske för att jag inte var hos honom imorse... Kan också vara för att jag tog honom från hans maud och satte honom på gången för jag skulle mocka. Eller så var han inte ens sur, bara lite trött och mätt. Fick den känslan men eftersom jag icke red så kan jag inte avgöra till 100% Haha, söt i alla fall och det är ju det viktigaste.
Nog pratat om hesten. Fast eftersom det i princip är det enda jag gjort idag så har jag inte så mycket mer att berätta för er. Har varit runt i lite olika ointressanta affärer men annars mest chill. Just nu försöker jag övertala my brother att fixa DEAR JOHN (hahahahahahaahahah) till mig men han verkar inte lika entusiastisk. Sorgligt men sant men eftersom jag är en så bra syster och även ganska skillad på att fjäska, ska jag nog få honom att följa min order.
Nu ska ni kanske få slippa mig denna lördagskväll.
PUSSHAAAAAAAAAAAAAAAAAI

Lovisa ogillar

Kategori: Lovisa

Folk som måste veta allt alltid hela tiden om ens liv. Sköt ert eget så blir det nog toppen.
Hon ogillar också siffran 7, usch och fy. (Förlåt Josefé!)

Chill

Kategori: Lovisa

Idag är det en riktig njutardag.

Hehe, det är faktiskt sant. Sov länge (välbehövt) och när jag vaknade tittade jag på gamla big brother avsnitt, så saknat! Om ett tag kör mormor och morfar mig till Böke där jag ska fixa till Lad för att sen få skjuts hem igen. Han får alltså vila vilket han förtjänar efter en vecka med ganska hårt arbete. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Kanske att nästa vecka är galet chill. Måndag=Idrottsdag, endast teori på Bööke, Tisdag= Studiedag och Onsdag=Bara hoppning på em. Torsdag och fredag är alltid chill, en lektion plus massa häst men det gillar vi ju skarpt! Nu ska jag gå.
Pusspuss

Det här får man bara inte missa!

Kategori: JosefinoLovisa


niohundrafyrtionde inlägget

Kategori: Josefin

Var tvungen och så... Tänk ändå vad jag och Lovisa skrivit i denna bloggen! Ett tips till alla våra läsare är att gå tillbaka i arkivet och läsa gamla inlägg, faktiskt rätt kul.

lite chillsnack en fredagskväll i november

Kategori: Josefin

Fredag idag och egentligen är jag inte alls glad. Men har fått världens mysigaste halsduk och pannband av farmor som hon stickat så just nu är jag glad ändå! Jobbar i helgen och borde kanske påbörja lite skolarbeten men det är sånt man man säger att man ska och inte gör.

Bloggningen denna veckan har varit rätt down och likså mitt humör, ska ta mig i kragen och köra på igen. Annars har jag inte mycket att säga, ska kolla på en film nu och rokka strumporna ska på.

Have a nice evening dear bloggreeeeaderzzz!

Helg och vi älskarT

Kategori: Lovisa

Hur underbart?
Red Lad imorse. Ville nästan böla när jag hoppade av för fy vad jag längtar till imorgon när jag får rida honom igen.
Helt sjukt så fiiiiiiiiiiiiiiiiin han är. Stolt över honom, fina pann. Nu vill MuHrre ha datorn. PUSS

ZZZZZZ

Kategori: Lovisa

Ska sova men först måste jag bara ge en eloge till mig själv. Bra bloggat idag! Klapp på axeln. Kanske kan få lite respons från er läsare? Så att det är lite kul att blogga lixx. Jag vill även berätta något underbart. Man kan nu göra mellanrum här på bloggen, även i google chrome! YEEEES!!!

Jag tänkte på en sak...

Kategori: Lovisa

Man brukar ju klaga på folk som skrattar åt sina egna skämt. Det är egentligen helt sjukt. För om man inte hade tyckt att sina egna skämt var roliga hade det ju inte varit skämt. Att skratta åt sig själv och sina skämt är bäst.

Och just det, vi tackar världens bästa MUHrre för gästbloggningen. Det var suuuperbra men för att skryta lite om min Mimilim så kan jag berätta vem det faktiskt var hon tävlade i höjdhoppning mot... Är ni spända? Jo, det var självaste Rolf-Göran Bengtsson. Ganska coolt va? Hon var 17 år och vann! Duktig Muhrre!
Måste tillägga att MuHrre på bilden har två jackor på sig. Om ni tror hon är tjock liksom. Det är hon INTE!

& jo, hon kan rida Lad´N. Hon har dock nästan aldrig hoppat honom!

En lite såhär halvful torsdag i november

Kategori: Lovisa

Tur man har en häst som livar upp stämningen i alla fall. Han var fin.se idag. Är hemma ensam och min middag har bestått av fil och flingor. Mums... Hade jag haft en godispåse eller typ 10 meter till stallet hade det varit väldigt mycket roligare. Jaja, stallet är jag i om mindre än 12 timmar igen så jag ska inte böla. Om jag går och lägger mig nu så går det ju fortare. Där är heller inget roligt program på TV på torsdagar. Väldigt onajs om man frågar mig. Idag hade vi mattetest och det gick inte bra. Bölar. Inte katastrof men inte bra, ahhhhhh! Tur det bara var ett litet test och inget superduper viktigt prov! En sak som är bra är att det är fredag imorgon. Det betyder helg och det betyder sömn. Måste sova denna helgen, fyyy vad skönt!
Nu ska jag sluta klaga och istället tänka på när jag sitter på min panni imorgon.
Helt sjukt vad jag kan längta efter att få rida Lad. Såå fin!
En bild på meningen med livet (L)

Alltså jag älskar serresnack @ skype med djuret!

Kategori: Josefin

Muhrrre is speaking

Kategori: Gästbloggning

Hej på er alla!

 

De är jag som är Muhrrre. Vet inte hur det stavas men de är i alla fall jag. Det är alltså LoviiCC:s (vet inte hur det heller stavas) namn på mig. För er som inte förstod denna inlednade mening så kommer jag att över sätta den här: Det är jag som är Mamma, alltså Lovisas mamma... Så nu vet ni det! Hela kvällarna genom får jag höra att lille Lad e så söt och go och det pratas för jämnan om hästar här hemma, men det gör inget eftersom jag själv varit inbiten hästflicka och numera hästttant? Hmm hästtjej låter bättre:) Har faktiskt ett par riktigt bra bravader som jag kunnat skryta med men det ska man ju inte så jag berättar inte för er vem jag tävlade emot i höjdhoppning när jag hoppade 170 cm med en häst! Hur vågade jag...? Men då var jag ung och våglig! (Ja, det blev ju lite Muhrre-skryt ändå...) Lad kan jag överhuvudtaget inte hoppa alls om jag nu någon gång, mot förmodan, skulle få en chans att "låna" honom. Lad tycker mest bara om Lovisa så jag brukar mobba honom lite för det och säga till honom att vi ska sälja honom och så... Men Lad är lika glad för det.. Som den stekare han är så är han glad bara han får mat, är ju ständigt hungrig. Jag tackar er tjejer på Böke för att ni tar så väl hand om såväl Lovisa som lille Lad när inte Lovisa kan. Vilket ju nästan aldrig händer. Jag vill också säga att jag följer denna bloggen slaviskt, vet inte hur det ska gå om ni slutar, buuhuu!

 

Ha det bra tjejer och killar! Ja, det kanske är några killar också som följer denna häst och bus-blogg:)

 

Hälsningar Lovisas mamma ( MUHRRE! )

man ba ''tjabba'' och spelar cool

Kategori: Josefin

Var klar och red ut tjugo över sju imorse, ändå bra jobbat av mig tycker jag! Sessan och jag var ute ungefär 75 minuter och härjade lite i skogen. Red på hacket så hon kunde få buza lite, plus att vi galopperade massor. Glad häst och jag var också glad för att rida på morgonen är lite extra härligt. Nu är vi taggade inför gymnastikhoppning för Freddebooi imorgon.

Annars är jag väl lagom (för mycket) borta i tankarna idag och kan egentligen inte koncentrera mig på någonting, ska kolla på pojkvänsakademin snart sen borde jag sova men vi får se hur det blir med den saken... Buzikt.

Var hemma klockan sex idag, hur najs?

Kategori: Lovisa

Heheheh, busikt.
Skrittade ut en runda på lille pannin idag. Skogen är sååå fin nu på hösten, löv överallt och i löv it. (hahah)
När vi kom tillbaka från vår lilla mysiga tur så var jag tvungen att fixa till alla linjer jag missat när jag klippte honom. SÅÅÅ snäll, klappa panni! Imorgon taggar vi hoppning i sista gruppen. Om två timmar och en kvart är det Värsta pojkvänsakademin WIIIE! Nu kom Muhrre hem och livade upp stämningen. Nu måste jag gå eftersom jag måste prata av mig med henne.
PUSSSSSSSSSSS

Var hemma halv fem idag...

Kategori: Josefin

... det är rättså amazing! Och då har jag ändå hunnit med en visit i Remembermountain med the animal. Nu ska jag räkna matte, shit vad kul.

Jag bloggar allt vad jag kan och hinner

Kategori: Lovisa

HEEEEEJ LOVICE IS BAAACK!!!
Har just nu finishat en engelskläxa och går nu över på svenskan. Antiken är braa! Jag har superduper mycket nytta av att veta vad som hände 500 år f. Kr. (Före kristus för er som icke fattade min coola förkortning) Såååå taggad! Har ju dessutom kollat Alone mother searching i pausen mellan mina läxor så mitt liv går i 1900. Jag ska inte klaga! Trimmade panni lite i paddockan idag, MUMS! Nyklippt dessutom. Han var så sjukt snäll igår, när jag klippte huvudet stod han blixt stilla och bara chillade. En redig stekare har han blivit. Han har dock chillat sig genom hela livet men just att klippa huvudet tycker man borde bryta chilleriet (HAHA) lite. Jaja, najs i alla fall. Imorgon ska jag knoppa honom för det är exteriörbedömning! Spännande. Nu måste jag läsa om Homeros, Medea och alla andra coola människor. PUSS

tack djur för att du tycker jag både är korkad och ful

Kategori: Josefin

Djuret (pratar rövarspråket och tror att jag inte ska fatta något): Dodudod äror fofulol.. Hehe
Jag: Ja, jag är ful ja
Djuret (förvånad): ... Nej!.. Men det är du inte!...

I’m glad I didn’t die before I met you

Kategori: Josefin

Blir lite ledsen när Lovisa inte bloggar och tappar motivationen jag också...

mums

Kategori: Josefin

Jag är inget big fan av körv.

Är på Böke...

Kategori: Josefin

och väntar på Lovisa. Vi ska skriva samhällskunskap, lagom kul. What to say? Det är måndag och det är ändå helt okej för ikväll är det Ensam mamma söker.

you got your share of secrets and I'm tired of being last to know

Kategori: Josefin

Gick upp typ halv 9 idag för tjajooorna skulle åka hem. Sen gjorde jag engelska och tittade på filmen en gång till, den var ändå rätt söd. Sen har jag typ, köpt täcke till Sessan, klippt Sessan och åkt iväg och tränat med Sessan. Så nu står det en trött men nöjd häst på Böke i ett nytt tjockt täcke, myssssi.

Veckans låtar (och jag skiter fullständigt i vad ni tycker om dom)

Kategori: Josefin












Don't call your mother, cause now we're partners in crime

Kategori: Josefin

Man ba, chill mode och gillar att det är söndag lite.

Djur gillar Dear John

Kategori: JosefinoLovisa

Vi är den busikt idag, men det Djur hon sover. Vi ska nog väcka henne snart, dags för fezt du vet!



Mums....

920

Kategori: Lovisa

Detta är bloggens 920e inlägg och det ska vi självklart fira! Ikväll är det finmiddag hos självaste Josefin. Tar bussen dit med två andra fina vänner, nämligen Djuret och CC. Har precis duschat och snart måste jag bege mig ut och handla lite godis. Utan godis känner vi oss liksom rädda och nakna. Imorgon förflyttar vi oss till Böke och där väntar en panni som är i redigt behov av att klippas! När det är gjort blir det trim. Igår var det 11/11-11. Gissa vad jag gjorde klockan 11.11? Jag sprang ut i hagen och pussade min panni! På sekunden 11 till och med... SLÅ DET OM NI KAN!
Fälttävlan (L)

Gamla bilder på Sessan + La Vista

Kategori: Josefin

Tänkte visa er några av de bilder vi fått på C'est La Vie från hennes förra ägare.


Sessan med sin avkomma, La Vista e. Laptop.


Sessan löshoppning.


Fina hästen när hon var mörkis.


Sessan och La Vista igen.


Och igen, söööööd!



Man blir nästan lite sugen på att ha en fölis ju....

och jag blir så ledsen

Kategori: Josefin

Alltså jag orkar inte att jag har kommit ner i en pluggsvacka, hur mycket jag än läser och pluggar och fattar allting så kan jag inte prestera när det väl gäller. Men jag antar att alla inte är födda till att vara MVG barn helt enkelt.

Har verkligen ingenting positivt att säga om mitt liv för tillfället förutom att jag är glad över att jag har turen att få ha världens finaste häst!

Klockrent

Kategori: Lovisa

HAHAHAHAH
"Igår var jag oskuld och idag är jag ensamstående blivande mamma"
FILIPPA BARK (L)

De är inte rimligt...

Kategori: Det är inte rimligt

...att BÖÖÖB smakar blåbär och äpple.

Vi har att göra med en arbetsnarkoman.

Kategori: JosefinoLovisa

Britt-Marie, jag råka kräekas.

11111111111

Kategori: Josefin

11-11-11 och klockan är 11.11, COOLT DÅ

rimligt.

Kategori: Josefin

När ni läser detta inlägget är det rätt rimligt att jag borde sova och Lovisa redan sover. Man måste kbka för imorgon ärrree fredag!

så roliga var vi

Kategori: Josefin



Hade nästan glömt när vi skickade lite tacos hem till Djuret med posten. Äkta JosefinoLovisa humor!

Känner mig väldigt snäll och länkar Djuret...

Kategori: Josefin

För exakt ett år sen skrev jag såhär:

Kategori: Dagens budord

If you ride like a pro, you become a pro.

Jappjapp, så är det!

bloggläsare....

Kategori: Josefin

Ha, kul att jag och Lovisa låste bloggen en dag och nu har vi fler läsare. Panic at the blog alltså! Men ni kan vara lugna, vi ska fortsätta förgylla er vardag.

Idag är en njutar dag.

Kategori: Video



''Det här, Filippa Bark, det gör någonting.''

i can be your hero baby, i can kiss away the pain. I will stand by you forever, you can take my breath away.

Kategori: JosefinoLovisa

Djuret kom här precis, och joinade min och Lovisas seriösa bloggstund. Djuret hälsar att: Trosor är röda, kalsonger är blå, men skitsamma dom ska ju av ändå!

Vi är lunch nu, mumsigt eller? Snärt är vi ett prov, spännande eller?
Vi åååååårkar verkligen inte.


KBK!!!!!1!!!!1!!!!!!!1!!!111!!!!!!

If it kills me

Kategori: Josefin

Typ just precis nu borde jag sitta och plugga.
Har nog varit mer död än levande idag, men sen drack jag kaffe precis och nu är jag helt speedad hehehehhehehehe.

Det är inte rimligt...

Kategori: Det är inte rimligt

... att man får precis G på ett prov.



Fast det hände nyss, inga kommentarer tack.

Heheheeh

Kategori: JosefinoLovisa

Hej hopp, vi är f1 cooooola! Så onödigt.
Första som kommenterar detta inlägg får en hemlig överraskning.....

HUGO vi saknar dig!

Kategori: JosefinoLovisa

Chillar lite lätt @ stureplan med Kissie och PAOW. Den enda som fattas är Hugo. Brushan vi saknar dig!!!!!!!!

Dagens fråga?

Kategori: Dagens fråga

Hur fördelas den nederbörd som förs in över Skandinavien med västliga vindar från Atlanten?

icke kbk

Kategori: Josefin

Fult liv.

Ofattbart

Kategori: Lovisa

"Hade han varit människa hade han velat bli ihågkommen för sina fantastiska prestationer, sin energi och sitt tigerhjärta. Inte för sina sista självande sekunder inne på banan i Verona."

Testa detta

Kategori: Lovisa

Gå in på google.
Sök på "do a barrel roll"
Kul va?
UPDATE: ENBART ROLIGT FÖR DEM SOM KÖR GOOGLE CHROM

Ändå kul.

Kategori: Josefin

Någon skreck på mig att jag ska använda min gramman rejällt.

Tragiskt

Kategori: Lovisa

Vila i frid fina Hickstead. Det är helt ofattbart det som hänt.
När sånt här händer tänker man genast på sina närmaste. Allt kan verkligen vända på en sekund.
Ta vara på det ni har för det kanske inte ser likadant ut imorgon, eller kanske inte ens om en minut.

Shit, jag måste verkligen sluta låtsas som det regnar

Kategori: Josefin

.

Nu då och sen

Kategori: Lovisa

I will stand by your side, filled with hope and filled with pride.

Lovisa ogillar

Kategori: Lovisa

- folk som fjäskar för vuxna och äldre... Drygt punkt och slut
Är trött och har ont i magen. Förhoppningsvis går det över till jag gifter mig men problemet är.... JAG SKA INTE GIFTA MIG! :D

FEL

Kategori: Lovisa

"Hur mår din hund?"
Är den känslig, torr eller fet?
Så står det "Hur mår din hud?" hahahah

?

Kategori: Dagens fråga

Kan man ha svarta trosor under vita ridbyxor?

Det är inte rimligt...

Kategori: Det är inte rimligt

... att djuret någonsin slutar prata om Holland.


Mycket spännande som händer bakom censuren ska ni veta.

HAHA x 100000

Kategori: Lovisa

Obama mölar

HAHA

Kategori: Lovisa

Ta det lungt, även när det ser hopplöst ut.
Detta är jag

www.josefinolovisa.blogg.se

Kategori: Josefin

Jag skapat två nya kategorier i bloggen, nu blir bloggningen bättre än någonsin på Sveriges bästa blogg!

Lunch update

Kategori: Lovisa

Måste gå nu, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaj

Morgon update

Kategori: Lovisa

Har utsläpp på Bökelöke idag, sitter och kägar frukost... Klockan nio tar jag det hem igen för att lite senare äta lunch hos farmor! Sen ska jag till stallet igeeen :D Ikväll blir det mys med min vän MAria! Puss puss Igår red jag två fina pannis! UNDERBART

ful bloggning.

Kategori: Josefin

Var och släppte ut några pannis imorse på Böke, sen hem och jobba tolv till halv sex, sen till Böke igen och rida Sessan. Nu: Vara tröttare än jag varit på länge och tro att jag behöver sova i typ två år.
 
Mest för att utveckla min bloggning: Sessan var superfin och jag tackar gud för latex tejpen!

Hej hopp ha det bra.

blivit sparkad runt några gånger som en del måste bli för att fatta vad som betyder nåt

Kategori: Josefin



Kan visa er fler bilder den vackra dag då internet vill samarbeta med mig.

hej bra tv program eller?

Kategori: JosefinoLovisa

Måndag - Alone Mother Searching
Tisdag - Worst Boyfriend Academy
Onsdag - Farmer Search Wife

JosefinoLovisa rekommenderar! Visst blir allt lite mer spännande översatt till engelska?

Hej lov eller?

Kategori: Lovisa

Lovet är i full gång och jag har inte en minut som där inte är planerat något. Men men, det är ju så jag vill ha det så jag tänker icke klaga! Nu väntar dusch sen värsta pojkvänsakademin. Det är ju najs huh? Har inte tid att sitta här längre. Puss
PS. min tröja fullkomligt stinker killparfym...

hej bloggen eller?

Kategori: Josefin

Klockan är kvart i elva och jag har hunnit vara i stallet, släppa ut några pannisar och rida, bra jobbat! Ska duscha nu sen ska jag ner till Kakans och jobba från tolv till fem. Sanna var med i stallet idag och fotade mig och Sessan när vi red i sommarhagarna så kan nog visa någon bild sen. Rider henne på hackamore nu och det funkar faktiskt helt okej.

Har varit rätt dålig på att blogga de senaste dagarna men så är det, vem vill blogga när man inte får någon respons?