josefinolovisa

Mmmm soleksem

Kategori: Josefin

Idag är den första dagen detta året med sol sen förra sommaren, gotta love swedish weather ❤️ Eftersom kroppen är van vid mulet 24/7 och därför ej redo för solen har jag lyckats få soleksem.

Idag har jag och lovisa ridit ut en härlig runda på dom trogna springarna mackan och luna, så himla bra för själen (och för figuren med, ridning är faktiskt den bästa träningen). 

Väldigt bra ledig dag, imorgon är det dock slut på det roliga och uppstigning 05.00.
Lovisa och Luna ❤️

Sprang 7,5

Kategori: Lovisa

Lökig nu, skojar inte. 

PS. Jossan, ge oss en uppdatering.

Livet ☀️

Kategori: Lovisa

Semester och det är ärkeskönt. Red ut med min kompanjon idag, såå mys! Det gjorde jag visserligen igår också men då bloggade jag inte. Himla tur ni fick reda på det! 

Typ kär i Luna, hon börjar bli farligt fin och snygg. Hade hon varit människa hade hon varit i den åldern nu när man går från söt till snygg. Ja vissa blir fula och ändrar aldrig sig men dom som blir  snygga brukar förbli det. Har jag inte rätt? Dum fråga? Ja det var det? JAG HAR ALLTID RÄTT. 
Finaste jag vet❤️ 

Snart ska jag ut och rasta min mamme! Gick 8 km imorse men måste springa lite också. Älskar känslan efter, typ hög på den känslan. Kan man vara det? Tror det. 

Måste vänta en stund bara för annars får jag håll. Störigt. Typ lika störigt som när man börjat "missa" bilder på instagram. Ändå gulligt. Men håll är inte gulligt, bara störigt.

HAN ÄR DEN FINASTE JAG VET NÄR ALLT ANNAT ÄR FALSKT OCH FEL

Kategori: Lovisa

 
I LOVE YOU ♥
 
Rensa hjärnan nu, ska springa tills jag inte längre kan stå. Nä skoja, sjuk överdrift. Har inget vettigt att berätta för er. Just det, det har jag visst. SEMESTER NU. Livet är fint för det mesta. 
 
 
 

Myse

Kategori: Lovisa


Mamme och Luna 💞💞💞💞

MyZ

Kategori: Lovisa

Ligger just nu och kollar på min pojkvän som sover. Zötiz😘 Vi hade myskväll igår, drack lite vin (ganska mycket) och pratade om livet. Ätit mysfrulle och sovit en timme till nu.. Bäst på att sova! 

Idag ska jag äntligen rida! Mamme och jag ska ut en runda i skogen, tror jag tar Luna och mamme lille Mackan. Ska bli kul att känna på tjockisarna. Ikväll ska jag träffa min kompanjon Josefin. Vi är partners in crime, världens bästa Jossan ❤️ 

Lunaaaaa, min fina tjej 💞

Så hemligt

Kategori: HEMLIG

Herregud vad hemlig

Satt till jorden för att njuta, har försökt men kan inte sluta

Kategori: Lovisa

Ligger på golvet och pustar ut efter min dagliga springtur hem från jobb. Gick ganska bra idag, hade maskinen i lurarna och sprang mina 5,5 km på 24 minuter. Helt ok. 

Imorgon är det fredag och fest. Jag älskar fredagar. Igår var jag i skogen och gick med min kusin på kvällen och hälsade även på hästarna. Som dom myser nu alltså! Ikväll ska jag träffa min loverboy och mysa med honom. Inte träffats på två kvällar nu! Måste nästan vara rekord i hur länge vi har klarat oss utan varandra... 

Haft så kul på jobb denna veckan, skrattat så jag gråtit minst en gång varje dag. Fast när jag tänker efter är det inget ovanligt när det gäller mig... Nu ska jag duscha. Inte lukta usch, stå högt i kurs för det är GLASSIGT.  

Oh happy day

Kategori: Josefin

Viktorias student var så himla kul! Hon är verkligen bäst! Mycket fest och en riktigt bra utekväll i Göteborg. Men nu är jag hemma igen och imorgon är det Sannas tur att ta studenten.

På söndag ska jag och min kompanjon ses så då kan ni ju vänta er ett inlägg i josefinolovisa kategorin!!

Halva veckan CHECK

Kategori: Lovisa

Lunch exakt 11 minuter till i skrivande stund. Ska till staden som luktar bibliotek och fjällrävenväska är ett måste för att passa in. Ja, ni vet ju vilken jag menar...? LUND.

Nu är det nedräkning till helgen och solen skiner. Livet är fint. Ska rida på söndag och det ska bli kuuuuul. Men ikväll ska jag också hälsa på hästarna faktiskt. Måste pussa lite på dom. Ska skriva massa mer kul sen men detta är mest för att underhålla er liksom.
 
// Världens mest omtänksamma bloggare

Alltså sätt er ner i båten...

Kategori: Josefin

För den här comeback:en vill ni inte missa!
Jag är äntligen tillbaka i skåne och kommer stanna här hela sommaren. JosefinoLovisa är komplett igen och vi vet att denna sommaren kommer bli crazy.

Imorgon ska jag på min fina vän Viktorias student i Göteborg sen hoppas jag på att få träffa min älskade kompanjon Lovisa denna veckan.

Blev ett snabbt inlägg nu men mer uppdatering kommer!

Live från min lunch

Kategori: Lovisa


Där har vi min trogna bil som jag spenderar 40 timmar i varje vecka. Väntar så snällt på mig på gatan varje dag när jag är hemma på lunch. 

Jag har precis ätit. Blev knäckebröd, så avancerat... (Jag är inte rätt för den som vill ha kvinnan i köket...) Sov hos min fina inatt och ska träffa honom ikväll också så hoppas att min kompanjon kan göra sin comeback snart så ni kan få lite josefinolovisa-anda liksom. Vet att ni hade blivit glada då, erkänn??? Har nog inte mer att erbjuda av denna helt vanliga måndag för tillfället. Må gudarna vara med er vänner!! FINNS GUDAR ENS? Kändes snällt att skriva det. Skit samma, orkar inte skriva mer nu. 

Jag har alltid rätt

Kategori: Lovisa

Kommer aldrig ha fel. Har aldrig haft det heller. 

Snart bokskogen med min kära kusin och gå andra rundan för idag. Gick åtta km med min finaste mamme imorse. 

Solar för tillfället men är riktigt kallt just nu när solen gick i moln. #svensksommar 

Har inte suttit på en häst på en vecka exakt idag. #abstinens 


Bara kolla denna sälen?!? Vill bara ha den 😍😍😍😍😍😍😍

HEJ HEJ HALLÅÅÅÅÅ

Kategori: Lovisa

Legenden är tillbaka och ja, självförtroendet är kvar. Kanske blir det en sommar edition här på denna älskvärda blogg med miljoner läsare...? 

Min soulmate och kompanjon (Josefin såklart) är nämligen på skånsk mark hela sommaren och det är det bästa som hänt mig på länge. Det blir vår sommar och vi kommer äga ut alla, kungligare än förr om det ens går? Snart två år sen vi gick ut bökis och det är fortfarande sorgligt när man tänker på det. Tiden jag hade där kommer vara den bästa tiden jag upplevt i mitt liv när jag dör. Jag ska ju förresten aldrig dö så ja, jag har haft the time of my life. (Internationell touch på det) 
Så ful jag var hahaahaahaaha och full hahhahahahahaha. Synd jag är lika ful fortfarande hahhahahah. Inte full nu i alla fall hahhahahaha. Verkar det så? HAHAHHAHAHAHAH fel.

Hur som helst så lever jag fortfarande, hahahahah sa ju precis att jag aldrig skulle dö så annars hade jag ju ljugit för er. Dessutom svårt att blogga om man inte är levande. Jag har kvar både Luna och Macke och just nu är dom på bete och blir tjocka. Det gör inget, mer att älska. Har också skaffat mig pojkvän och ordnat upp livet typ. Senast ni hörde om mitt kärleksliv var det ju kanske inte helt optimalt men man blir äldre och visare. Jag börjar ju bli riktigt gammal så snart är jag riktigt vis. 

Det var allt för mig denna gången, lovar er massa kul i sommar. Kan inte bli annat med två kompanjoner i samma landskap. Nu ska jag ta tag i mitt liv denna lördagkväll. 

Varannan vatten, glöm ej!!!!
Skoja bara, botten upp!

Men skriv inte på sociala medier imorgon om era bakfyllor för det är ingen som tycker synd om er eller tycker att ni är coola 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘