josefinolovisa

Varför är alltid denna natten den drygaste?

Kategori: Lovisa

Ahhh hatar att ställa om klockan, natten blir såååååå lång! Näe jag går upp på vardagarna så går jag ju upp runt sex, alltså vid denna tiden innan man ställde om klockan. Nu är jag helt speedad, som alltid när man egentligen får sova hur länge man vill... Jaja, tävlade igår, bara en regional LB. Lad var felfri och tvåa! Höll dock på att trilla av i omhoppningen så bra han svängde! Fiiiina lille Laaad <3
LAAAAADn
Nu ska jag försöka mig på att sova vidare. Klockan är ju trots allt bara 5! Och Josefin, ska vi rida ut på måndag istället?
PUSS

nu är falska känslor bättre än inga alls

Kategori: Josefin

Just nu är jag så långt ifrån kbk man kan komma, pallar icke.

Matte B och bönder

Kategori: Lovisa

Idag är det ingen vanlig dag för det är bloggens årsdag. Men vi har inte blivit speciellt uppvaktade för det och jag är så besviken på er. Om vi inte får en kommentar på varje inlägg till på söndag är det slut. Så tråkigt att blogga seriöst.


Idag vad det i alla fall hoppträning som stod på schemat! Vi hoppade bana och det gick sjukt bra! Kul med lite trippelbarrar och annat annorlunda, härligt! Måste bara berätta vad som hände imorse innan jag pluggar lite till matte. Jag går upp klockan sex varje dag, bussen går till Svedala klockan sju. Imorse vaknade jag fem i sju och bara shit, jag har försovit mig en timme.... (Det har aldrig hänt innan!) Jag ligger kvar i sängen och bara fanjävlahelvetesskit. Efter två minuter får jag ett sms. Jag tänker att det är Linnéa som undrar var jag är eftersom vi alltid åker tilsammans. Först tänker jag skita i att kolla det men väljer ändå att ta mobilen. Det är från Josefin. Hon har vidarbefodrat ett sms från vär lärare att vi börjar en timme senare idag. Alltså det var helt sjukt, precis som om hon bara "oj, Lovisa försov sig idag, vi skippar första lektionen." Haha kul var det i alla fall! Nu ska jag dejta matteboken sen sängen. Längtar mer till det andra om man säger så...
Min fina <3

Som man bäddar får man ligga, och ni har inte bäddat skönt.

Kategori: JosefinoLovisa

En väldigt kär bloggläsare har kommenterat. Det är ju bra iallafall då vet vi vem vi ska ge lösenord till när vi låser bloggen.....

slutet är nära och inte gott

Kategori: JosefinoLovisa

Skärpning bloggläsare! Ingen har gratulerat bloggen på årsdagen, vad är det för stil? Vi hatar er.

Var det bara jag som såg att det blev lite dålig stämning där

Kategori: Josefin

Ojojoj, busigt.

Till alla trogna bloggläsare...

Kategori: Josefin

... jag hoppas att ni vet vad det är för stor dag imorgon!

Tisdagar är nog den dagen jag gillar minst på hela veckan, en riktigt ful dag. Det enda bra med dagen var den vanliga tisdagsrundan som jag och Amandesese tog med hästisarna.

Header Oktober 2010

Grattis Gööd

Kategori: Lovisa

Bara för att Gööd fyller år idag får han stå för rubriken. Bara för att Gööd fyller år idag var jag hemma halv fem, hur sjukt är inte det att jag är hemma tidigast liksom...? Jag brukar gå först och komma hem sist... Fixade en liten present till min bruhrre på vägen hem och han blev glaud! Min panni fick vila idag, det är han fett värd. Har bara chillat hela eftermiddagen och det ska jag fortsätta med. Blir kladdekauga ikväll, najs. Fast ska nog lägga en liten halvtimme på matteboken, prov på torsdag! Nu ska jag gå.
PUSS

Kul att någon hade googlat ''Jag är bästa vän med josefinolovisa'' på skolans dator

Kategori: Josefin

Nu ska jag råplugga i femtio minuter till naturkunskapsprovet.

KBK alla bloggläsare, KBK.

!

Kategori: Josefin

Som Lovisa redan skrivit om är det bokat och klart till Göteborg nu, 123 dagar kvar... Något att se framemot! Imorgon är det naturkunskapsprov och på torsdag matteprov, kämpa kämpa.

PAUS

Kategori: Lovisa

Nu har jag pluggat satan i gatan och det är paus med bästa tv-programmet! Fick även ett sms från min blogmate Josefé att Göteborg är bokat! NAjs om jag får säga det själv.
Puss

Det borde...

Kategori: Lovisa

...vara förbjudet att lägga Ensam mamma söker en måndagkväll när jag verkligen måste plugga. Prov imorgon men jag hoppas det går bra! Om jag tar lite glass nu med varma hallon borde jag klara det! Paus mellan åtta och nio sen lite plugg igen. Smart uppläggning om jag får säga det själv. Longerade Lad efter skolan och där var lite för mycket energi i honom idag om man säger så. Men när han fått springa av sig lite blev han faktisk redet fin. Märkte det redan i hagen, buspanni. Nä, nu borde jag verkligen icke sitta här. Hej hopp, resten får ni fylla i själv...

Fina Mimilim, Panni, CC, Norris

Kategori: Lovisa

Hej kära blogg!
Känns som det var dags för ett litet inlägg såhär på kvällskvisten. Jag ska sova efter detta, då kan ni tänka er hur trött jag är. Är trött hela tiden faktiskt och det har jag varit sen jag kom hem från Holland. Haha den resan sög musten ur mig om jag säger så, spänning! Har i alla fall tävlat idag! Gick jättebra och han hoppade så sjukt fint hela dagen. I första klassen var han väldigt framåt men lydig. Red bara en ganska lugn nolla men han var ändå placerad trea! Fina LadN! I andra klassen var han också pigg och fin och vi nollade grunden och på sista i omhoppningen så störde jag honom så han petade bommen. Kände hur hela hans koncentration bara bröts så touchade han den så den rullade av. Annars hade han varit tvåa där också! Men han var jättefin och jag får inte klandra honom. Han river i princip aldrig så vad finns det att klaga på? Lite sur på mig själv bara och det får man vara...
Sov hos min älskade vän CC inatt, alltid lika mysigt med henne i Norris! Imorgon äre måndag mhhhh (igen) Aja, palla wAJNA! Om en vecka är det höstlov och det är välbehövt om man säger så.
Puss
Sen vill jag även säga att jag älskar min lilla Mimilim som kör mig överallt! Vad skulle man gjort utan sin mamma? Jag hade nog inte klarat mig många timmar! Hon har i princip lärt mig allt jag kan i livet, fina älskade söta och gulliga MIMILIM! Fin bild tycker jag i alla fall! Hoppas inte MUrre dödar mig för den nu! Det återstår att se men hon brukar vara ganska snäll! (& ja, Lad var knoppad idag, fint va? Hade inget att göra när jag väntade på mamma imorse!)

betfordansen

Kategori: Josefin

Insåg precis att det är ny lön om fyra dagar, LIVING THE DREAM alltså! (På tal om det, Amandecc vi måste ta tag i vår planering inför Göteborgsresan snarast.)

Idag har jag och mamma klippt Sessan, eller mamma klippte och jag var moraliskt stöd. Det gick jättebra faktiskt. Hon har ju aldrig blivit klippt innan så vi var lite nervösa men hon bara chillade. Sen kom hovslagaren också så skon är på igen. Imorgon ska jag jobba sen blir det Böke för Sessan ska ridas + klippas lite till. Superbra den!

Kul faktiskt!!!

Kategori: Lovisa

Sweet, Talented, Passionate and Genuine

Söt, Talangfull, Passionerad och Äkta.

Bra ellOr?

kul grej eller nåt

Kategori: Josefin



Naive, Talented, Passionate, Thoughtful

Alltså är jag naiv, talangfull, passionerad och eftertänksam, det är kanske... bra?

Trim på panni med en fin vän liggandes i gräset.

Kategori: Lovisa

HAHA Josef gick med mig till sommarhagen imorse och chillade där medan jag red! Men så att ni bloggläsare inte tror att jag är så taskig att jag inte frågade henne om hon ville rida, så måste jag bara säga att jag frågade henne! Mer än en gång så hon fick rida på min panni om hon ville! Såja, skönt att få sagt det! Lad var iallafall fin och vi gillarT! Smorde alla mina saker efter skolan så nu är sadelkammaren CC-fin igen, snart i alla fall. Ska fixa det sista imorgonbitti innan lektionen! Nu har jag städat hela mitt rum. Det jag har kvar är att dammsuga så det får jag väl göra nu? Ni kan få en bild från dagen till ära. Glada ni blev nu va?!
Bara för att ni är så söta som läser vår underbara blogg får ni någon bild till!
På en hest i Holland!
Josef och finfina Sessis! <3

väldigt positivt inlägg

Kategori: Josefin

Inte kul när man upptäcker att ena skon sitter helt snett och att nästan alla sömmarna lossnat efter man ridit. Blir ingen dressyr för mig och Sessan imorgon och nu måste jag få tag på hovslagaren, blöööööh och bajs och skit och mög.

Snaggad

Kategori: Lovisa

Klippte hela Lad idag, allt skulle bort och det gick ju faktiskt bra. Tur iallafall att jag har CC som moraliskt stöd när jag tvekar. Då kommer hon och gör allting så enkelt för mig. Tacka vet jag CC! Nu ser han faktiskt ut som en tävlingsponny igen, inte en skogsmulle med skägg och långhåriga ben och det gillar vi ju! Eftersom det tog ganska lång tid fick han vila idag, hann liksom inte rida. Imorgon är det prov och jag har ganska mycket nu. Behöver sova men är inte trött, konstigt jag veeeeeeet. Har också skrivit massa på min bokrecension men den gör jag klart imorgon! Nu ska jag borsta mina tänder, lia bra liksom!!!!
PUSS

Lovisa bloggar, superbra den

Kategori: Lovisa

Heeeeeeeeeej!
Igår var det äntligen dags för josefinolovisa att rida ut tilsammans igen, mysfaktor 29464527202937464. Jag och LadN har även provat på att hoppa en såden här:
Fast lite lägre. Det var kul och vi fick konstaterat att det gick när LadN gjorde ett finfint hopp över den!
Jag har egentligen sovmorgon idag men eftersom jag älskar skolan så mycket (speciellt gryta och ris eftersom det är extremt gott) så åker jag dit i vanlig tid istället. Men jag måste verkligen gå nu. BussN går snart.
Pusspuss

josefin bloggar, jättebra den

Kategori: Josefin

Måndag idag vilket ibland känns lite segt, men dagens måndag var underbar! Skolan gick snabbt, sen red jag och Lovisa ut på en JosefinoLovisa uteritt med hästarna, bäst. Massa galopp och skoj och bus i en och en halvtimme hehehe. Sen åkte vi till fetto stället nr. 1 och åt kvällsmat, i'm lovin' it. Åkte hem med mamma som varit på Böke föräldrarmöte sen......

Och nu är jag hemma och har duschat. Tänkte ha lite kbk tid med seriöst plugg sen tänkte jag somna till en film. Eftersom jag var smart och tänkte lite idag och la på Sessan rätt täcke kan jag ha lite sovmorgon imorgon!!!!!

ps. Jag verkligen älskar gryta och ris, finns inget bättre när det är Böke lunch med gryta och ris. Annars går det ju bra med husmanskost - som pizza och sånt. Ha-ha dagens skämt säger jag bara.

Intellektuell = förstånd

Kategori: Josefin

Idag ska jag och Lovisa ha en josefinolovisa dag. Vi ska ut på en långritt med våra hästisar sen ska vi äta fin middag!

baby you light up my world like nobody else

Kategori: Lovisa

Tur jag kom till min ponny tillslut! Han är bäst och finast och denna söndagen blev ganska bra iallafall. Imorgon är det skola igen och det tackar jag för. Fina kompisar och min fina ponny. Kan det bli bättre, nej det kan det faktiskt inte. Punkt och slut.
You know you're beautiful.

söndag

Kategori: Josefin

Tycker det är bra att vi är på samma nivå med er bloggläsare - vi bloggar inte på helgerna och ni läser inte på helgerna. Perfekt, alla är nöjda och glada!

torsdagis

Kategori: Josefin

Idag har vi mest chillat i skolan, hade markarbetes lektion på morgonen. Gick faktiskt rätt bra, duktig Sessis! Var bra övningar och lagom mycket, fem av fem toasts på det.

Imorgon ska JosefinoLovisa rida ut på morgonen, lovely. Vi ska till vår speciella del av skogen och härja lite... Hahaha, så fult ord.

Vad jag gör nu är att jag försöker göra instuderingsfrågor till samhällskunskapen. Det kunde gått väldigt lätt, men blir en aning svårare när man inte har fått boken frågorna är till.

Saknad panni Manni! Såhär snygga var vi på en uteritt.

Till en annan sak, JosefinoLovisa söker en fotograf som kan fota oss till vår nya header som jag hade tänkt göra. Vi har inga egentliga krav förutom att du ska kunna ta bilder där vi inte ser ut som pack (kan bli svårt...) och du måste ha en snabb kamera som är van vid att fota snabba djur i rörelse.

läskigt!!

Kategori: Josefin

Vi kör absolut på uteritt på fredag Lovisa, det är kbk du vet!

Har haft lite fighter med blogg.se idag, nästan bud på att byta till Devote...
Iallafall, nu till det jag egentligen skulle blogga om. Hittade dessa klippen på rstahl.devote.se, och var tvungen att visa. Rättså sjukt faktiskt, man vet icke om man ska tro på det.




Hahahaha, ''Jag säger som Peter Jihde, nej.''

godnatt

Kategori: Lovisa

"har en ingen inspiration", haah. Josef, vi kör på uteritt på fredag väl?
Puss
PS. Would you dance, if i asked you to dance? Would you run, and never look back?
hahahaha

det finns ingen väg tillbaka för nån som är en looser

Kategori: Josefin

En helt vanlig onsdag, hoppträning och sen Bonde Söker Fru. Har ingen inspiration till att blogga idag.

smart!

Kategori: Dagens budord



The grass is always greener on the other side.
Källa: Wikipedia

jag ser inga gnistor

Kategori: Josefin

Just nu vill jag köpa nya kläder, helt galet shoppingsugen. Får nöja med mig att titta på nelly.com och tänka på att jag använder ridkläder typ 85 % av min tid, lite sorgligt men sant. Något jag iallafall måste köpa är ett par hörlurar, har sprängt tre par dom senaste månaderna och nu är jag både halvdöv och utan hörlurar. Är verkligen sämst på att vara försiktig med tekniska saker, dom har typ inget värde för mig haha.... Icke bra.

Idag tog jag och Amande en tur ut i sommarhagarna med hästisarna, känns lite som att det blivit vår grej på tisdagar. Men det var härligt! Imorgon ska vi hoppa och det vet man aldrig hur det går, vi hoppas på bra.

Nu ska jag ta mina rokkisar och gå och lägga mig, i sängen alltså. Förresten, lyssnar på Gubben i lådan med Daniel Adams Ray, rättså sjukt att det var ett år sen den spelades hela tiden. Känns som det var igår... Fast nä.

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Kategori: Lovisa

HEJ kära blogg!
Jag har inte glömt dig, bara haft fullt upp... Men denna lediga stunden av dygnet lägger jag på dig och jag hoppas verkligen att det uppskattas! Mitt liv rullar på även fast min snygging har tappat en sko så jag inte kan rida ute. Men annars mår jag prima ballerina. (varför säger man så? Det rimmar ju inte ens...) Denna dagen har varit ganska tråkig, precis som alla andra tisdagar. Men det var egentligen inte lönt att vi var i skolan idag. På första lektionen arbetade vi med arbeten som jag redan var klar med, andra och tredje lektionen fick vi inte vara på och fjärde var bara allmänt jobbig. Jaja, red iallafall en fining i ridhuset- mjukt underlag och då pallar hans fot det! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jo just det, på lördag blir det en liten malmötrip med mina fina tjajor från bööööke! IKEA och bio hahahahahah.
PUSSS

stopp och belägg

Kategori: Josefin

Spenderade natten i Minnesberg with the Djur därav den dåliga uppdateringen. Har egentligen inte så mycket att säga.

inte kul

Kategori: Josefin

Det är kaos.

alltså ibland måste jag skratta lite åt mig själv

Kategori: Josefin

hittade denna bilden på mamma&pappas dator och var tvungen att visa er

Kategori: Josefin


Snälla & Jag -05

Alla börjar vi någonstans - så långt ifrån märkessaker, tävlingar och träningsupplägg man kan komma. Ska nog skriva ett seriöst inlägg om det någon dag när jag har mer tid. Nu hade jag nämligen tänkt sova snart för imorgon ska jag jobba!

.

Kategori: Josefin

hej det är en lördag i oktober och jag ska jobba.

Dagens

Kategori: Dagens budord

Att hoppa med felaktiga avstånd är det lättaste sättet att förstöra unghästar.
- John Whitaker

speeeeedad

Kategori: Lovisa

Kom hem från pannin för lite mer än en timme sen! Red lektion imorse och han var finfin! Sen skrittade jag ut min vanliga runda och han kändes pigg och fräsch! (haha) Älskar verkligen fredagarna. Bara ridning på morgonen, lunch sen en lektion. Najs om man frågar LoveCC! Vill också tacka CC för gästbloggningen! Underbart! Nu ska jag hoppa in i duschen. Kanske bloggar mer sen, borde iallafall hahah.
TAGGAAAAAAAAAAAAAAAAA
Samma gamla vanliga bilder och vi gillar huh?

ja för det behövde hon också...

Kategori: Josefin

Djuret och jag kommer in i stallet för att be Sofie (som jobbar i stallet) om två hjälptyglar.

Djuret: Jag behöver en gouge och en graman.
Sofie: (chockad) Va sa du?!
Djuret: En gouge? Och en graman.
Sofie: (skrattar) Jaha hahahaha, jag trodde du sa att du behövde en grogg!

AmandeCC in the blog förfan!

Kategori: Gästbloggning

ni har säkerligen läst min lbogg eftersom den är tredje störst i Världen!!! så därför vill jag icke berätta för er vad den heter för de vet ni ju redan................
med detta inlägg vill jag nu lära er lite Waleiska för det är mitt hemlands språk!
Rydw i'n ffrindiau gorau gyda JosefinoLovisa om ni gissar rätt på vad det heter på azerbajdzjanska får ni en gratislänk på min blogg! Ni behöver alltså icke betala som på alla andra stora bloggar!


   såhär har lad sett ut efter att lovisa varit borta i två veckor! ups!

tack, svenska (häst)folket att ni har lite vett i huvudet.

Kategori: Josefin

freitag

Kategori: Josefin

Förstår ni hur kallt det är ute idag? Jag sitter i Böke klassrummet nu och inte ens här är det varmt. Första dagen som jag har mössa på mig idag, ändå gilla.

Vid halv tänkte jag gå ut till Sessis igen och börja borsta för sen halv nio är det dressage lesson. Tur man inte är morgonseg iallafall!

Godmorgon

Kategori: Lovisa

Heeeej!
Får ta igen min dåliga bloggning igår med ett inlägg nu på morgonen. Jag har skickat iväg min reseberättelse och det känns härligt! Nu har jag bara en uppgift kvar till nästa vecka och en till nästa igen, jag gillarT. Om två timmar och en minut är det dressyrlektion för Karin. Lad ska lindas (som alltid visserligen haha) och matchas idag. Kör på marinblått! Känner ni lite jessiejump-style på detta inlägget? Planering plus utrustning, det är det mest seriösa ni får från mig idag. Nu tror jag att jag måste borsta tänderna. Bussen går om 28 minuter och jag måste hitta allt som jag ska ha med mig i detta mörker. SHIIT vad det är mörkt ute, och kallt! Men seriöst, hösten är bääääst.
Pusspuss

djuret kolla på detta, vår favorit man!

Kategori: Josefin

Kände mig totalt efter när jag såg att det redan kommit ut flera avsnitt av The Fabulous life of Ana Gina. Detta är iallafall ett klipp från det bästa avsnittet med en av världens bästa artister, love!

Såhär blir det när jag ska visa ett videoklipp för er. Har jag nämt att jag hatar teknik ibland?

Kategori: Josefin

Current date : Thu Oct 6 22:00:16 GMT+0200 2011 Start date : Thu Oct 6 21:59:33 GMT+0200 2011 displayState: normal uncaughtErrorEvents supported: true ExternalInterfaceAvailable: true avHardwareDisable: false hasAccessibility: true hasAudio: true hasAudioEncoder: true hasEmbeddedVideo: true hasMP3: true hasPrinting: true hasScreenBroadcast: false hasScreenPlayback: false hasStreamingAudio: true hasVideoEncoder: true isDebugger: false language: sv localFileReadDisable: false manufacturer: Adobe Windows os: Windows XP pixelAspectRatio: 1 playerType: ActiveX screenColor: color screenDPI: 72 screenResolutionX: 1024 screenResolutionY: 768 serverString: A=t&SA=t&SV=t&EV=t&MP3=t&AE=t&VE=t&ACC=t&PR=t&SP=f&SB=f&DEB=f&V=WIN%2010%2C2%2C153%2C1&M=Adobe%20Windows&R=1024x768&COL=color&AR=1.0&OS=Windows%20XP&ARCH=x86&L=sv&IME=t&PR32=t&PR64=f&PT=ActiveX&AVD=f&LFD=f&WD=f&TLS=t&ML=5.1&DP=72 version: WIN 10,2,153,1 ------- Settings flashvars : background : /content/1/c8/02/53/14/49/ana-gina632.jpg autostart : true mmsClientNr : 1001001 dynamicStreams : url:rtmp://fl11.c91005.cdn.qbrick.com/91005/_definst_/kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1.mp4,bitrate:850.0|url:rtmp://fl11.c91005.cdn.qbrick.com/91005/_definst_/kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-d-v1.mp4,bitrate:1400.0|url:rtmp://fl11.c91005.cdn.qbrick.com/91005/_definst_/kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-e-v1.mp4,bitrate:2400.0|url:rtmp://fl11.c91005.cdn.qbrick.com/91005/_definst_/kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-b-v1,bitrate:320.0 a : 2530669 length : 00:00:00 broadcastDate : 20110913 urlinmail : http://svtplay.se/v/2530669/the_fabulous_life_of_ana_gina/del_2 statisticsUrl : http://ld.svt.se/svt/svt/s?svt-play.Kultur-och-nöje.The-Fabulous-Life-of-Ana-Gina.Hela-program.Del-2.2530669 programId : 1181690-02 category : Kultur och nöje broadcastTime : 1600 folderStructure : The Fabulous Life of Ana Gina.Hela program noemail : false externalInterface : true title : Del 2 expression : full noembed : true ------- Statistics isSwitching: false ------- Application SVTPlayer: Revision: 950, Build date: 20110203 1647 inswf: false ------- FocusManager current group : 0 keymode : false focuslistid : len , activeobj (focusid) 0 : 4 , [object DialogInputField] (0) 1 : 6 , [object DialogDropDownButton] (1) 2 : 11 , [object Button] (2) 3 : 7 , [object QualitySelectButton] (3) ------- Video se.svt.player.model.vo.VideoResource isRelative : false isDynamicStream : true mp4:kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1 (850) mp4:kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-d-v1 (1400) mp4:kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-e-v1 (2400) kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-b-v1 (320) isRTMP : true isRTMPT : false protocol : rtmp:/ serverName : fl11.c91005.cdn.qbrick.com portNumber : null appName : 91005/_definst_ streamName : mp4:kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1 wrappedURL : null subscribe : false startOffset : -2 duration : -1 userstate: playing state: playing volume:0.24 position: 449.08 connected: true bufferLength: 33.12 bufferTime: 20 hasMetadata: true metadata: avclevel : 32 aacaot : 2 moovPosition : 28 trackinfo : 0 : language : eng timescale : 25000 length : 21748000 sampledescription : 0 : sampletype : avc1 1 : language : eng timescale : 48000 length : 41757696 sampledescription : 0 : sampletype : mp4a videoframerate : 25 audiochannels : 2 avcprofile : 77 duration : 869.952 videocodecid : avc1 audiocodecid : mp4a width : 640 audiosamplerate : 48000 height : 360 isLive: false autoPlay: true hasError: false stateResponsive: true startpos: 0 isPaused: false isSeeking: false isBitSwitching: false initSeeking: false switchOnResume: false totalTime: 869.952 usesLongBuffer: true maxBitrate: 950 currentStreamname: mp4:kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1 hasNetwork: true FICount: 0 isAutoBitrate: false isAtEnd: false super.isAtEnd: false ------- LOG pos 0 to 59 [21:59:33,416] Start::Preloader() [21:59:33,869] Video::GenericVideo(),true [21:59:33,901] Video::immediateSwitchToStream() ,1100 [21:59:33,901] Statistics::init() http://ld.svt.se/svt/svt/s?svt-play.Kultur-och-nöje.The-Fabulous-Life-of-Ana-Gina.Hela-program.Del-2.2530669 [21:59:33,932] Video::load() connecting to url: ,rtmp://fl11.c91005.cdn.qbrick.com/91005/_definst_,false,0,0 [21:59:33,963] Video::setMaxBitrate() ,950,-1, [21:59:34,244] Video::netStatusHandler(),NetConnection.Connect.Success,,Connection succeeded. [21:59:34,244] Video::netStatusHandler() successfully connected to: ,rtmp://fl11.c91005.cdn.qbrick.com/91005/_definst_,, with proxy type: none [21:59:34,244] Video::stopReconnectTimer() ,true,true [21:59:34,244] Video::connect() playing stream: mp4:kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1,-2 [21:59:34,244] Statistics::setStream() ,[object SVTStreamSenseNetStream],false,Del 2 [21:59:34,244] Video::onBWDoneHandler() [21:59:34,947] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Reset,,Playing and resetting kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1. [21:59:34,947] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Start,,Started playing kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1. [21:59:36,088] Video::onMetaDataHandler()false,false,640,-1 [21:59:36,104] Video::netStatusHandler(),NetStream.Buffer.Full, [21:59:36,104] Video::setLongBuffer(),true [21:59:49,428] Video::pause(),true,false [21:59:49,432] Video::netStatusHandler(),NetStream.Pause.Notify, [21:59:49,432] Video::netStatusHandler(),NetStream.Buffer.Flush, [21:59:49,993] Video::resume()false [21:59:50,001] Video::netStatusHandler(),NetStream.Unpause.Notify, [21:59:50,007] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Start, [21:59:50,007] Video::netStatusHandler(),NetStream.Buffer.Full, [21:59:50,515] Video::seek() ,289.1385655976676 [21:59:50,515] Video::pause(),true,false [21:59:50,516] Video::setLongBuffer(),false,20 [21:59:50,517] Video::endSeek() [21:59:50,517] Video::resume()false [21:59:50,566] Video::netStatusHandler(),NetStream.Seek.Notify,,Seeking 289138 (stream ID: 1). [21:59:50,566] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Start,,Started playing kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1. [21:59:50,566] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Start,,Started playing kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1. [21:59:50,566] Video::netStatusHandler(),NetStream.Pause.Notify, [21:59:50,566] Video::netStatusHandler(),NetStream.Unpause.Notify, [21:59:51,079] Video::onMetaDataHandler()true,true,640,-1 [21:59:51,198] Video::netStatusHandler(),NetStream.Buffer.Full, [21:59:51,198] Video::setLongBuffer(),true [21:59:52,345] Video::seek() ,367.76396501457725 [21:59:52,345] Video::pause(),true,false [21:59:52,345] Video::setLongBuffer(),false,20 [21:59:52,346] Video::endSeek() [21:59:52,346] Video::resume()false [21:59:52,365] Video::netStatusHandler(),NetStream.Pause.Notify, [21:59:52,365] Video::netStatusHandler(),NetStream.Unpause.Notify, [21:59:52,765] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Start,,Started playing kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1. [21:59:53,338] Video::onMetaDataHandler()true,true,640,-1 [21:59:53,399] Video::netStatusHandler(),NetStream.Buffer.Full, [21:59:53,399] Video::setLongBuffer(),true [21:59:55,416] Video::seek() ,428.6352419825073 [21:59:55,416] Video::pause(),true,false [21:59:55,417] Video::setLongBuffer(),false,20 [21:59:55,417] Video::endSeek() [21:59:55,417] Video::resume()false [21:59:55,432] Video::netStatusHandler(),NetStream.Pause.Notify, [21:59:55,432] Video::netStatusHandler(),NetStream.Unpause.Notify, [21:59:55,598] Video::netStatusHandler(),NetStream.Play.Start,,Started playing kluster/20110914/PG-1181690-002A-HUMORFABLIFE-03-mp4-c-v1. [21:59:55,992] Video::onMetaDataHandler()true,true,640,-1 [21:59:56,066] Video::netStatusHandler(),NetStream.Buffer.Full, [21:59:56,066] Video::setLongBuffer(),true

Dagens budord av vår smarta vän djuret

Kategori: Dagens budord

Vi pratar om en person som är två år yngre än oss...

Jessica säger: Nä, men du får vänta tills han tagit studenten, då är han äldre än dig.
- Jessica djuret Andersson

knappst

Kategori: Lovisa

Jag kommer knappast upp i fem inlägg idag, skit samma, jag bloggade TVÅ(!!!) igår! Har varit och ätit hos mormor och morfar eftersom min kära mamma har övergett mig ikväll! Tror faktiskt att jag ska kränga lite glass idag, bara för att det är storm ute. Samtidigt tänker jag skriva lite på min reseberättelse till LEO-stipendiet!
PUSS

när jag träffar gamla vänner har jag ingenting att säga dem

Kategori: Josefin

Har fortfarande inte börjat på talet än. Har verkligen ingen inspiration... Bryr mig för lite för att argumentera, vet att det ändå bara kommer sluta med att jag blir upprörd och irriterad haha.


Jag och Manni världensbästaponny på vår första tävling. Trodde jag skulle dö så nervös jag var här hahah!

pluggis

Kategori: Josefin

Det jag ska göra nu kallas plugga. Verkligen inte kul någonstans (oftast) och jag är totalt omotiverad. Men med ett tal som jag helst ska skriva MVG på känns det som att jag inte har något val. Livet som stude är hårt ska ni veta!

böke e lökigt

Kategori: Josefin

Jag och Lovisa har bestämt oss för att från och med nu blir det 5 inlägg från oss var om dagen om vi ska hinna blogga 1000 inlägg innan ettårs dagen.

Känns som att jag särskrev jättemycket i detta inlägget men vi ska ha matte nu så hinner icke ändra.

Dagens budord

Kategori: Dagens budord

Lovisa säger: Det gör ont i ryggen när jag andas.
Sven svarar: Håll andan!
- Amanda Svenonius

Lycka i livet

Kategori: Lovisa

Skola idag och guuuud vad jag saknat det! Hoppträning också vilket gör det ännu bättre! Hoppade för Piia Pantsu idag, hon var väldigt bra och Lad gick super! La honom fel två gånger men snäll som han är flyger han över hinderna ändå! Puss på min fining! Badade honom sen, nyklippt och ren är han nu-najs. Sen när jag gick med honom när han skulle torka hade han DAMP på riktigt! Tror faktiskt att han är glad att jag är hemma, någon som pysslar med honom 24/7 och det gillar han ju! Sen mockade jag fint, mockning ala LovICE! Äntligen ser Lads box ut som den ska göra, kliniskt ren med ny spån! Nu ska jag dejta sängen för en ny dag imorgon. Och jag längtar efter LAAAD så jag går och lägger mig nu så går det ju fortare tills jag ser honom nästa gång!
PUSSSSSSSSSSSS
(Just det! Jag lovade ju er ett josefinolovisa inlägg idag! Tyvärr kunde jag inte hålla det löftet eftersom vi inte suttit vid en dator tillsammans! Jag bjuder er på dagens budord istället!)

Lad är klippt och det är najs

Kategori: Lovisa

Skönt att bara få packa upp, vila och chilla idag! Vid halv tre hämtade mamma mig och vi körde och fixade massa ärenden. Ut till Lad! Red honom i paddocken! SÅÅÅÅÅ FIN HAN ÄR! AHHHH HADE NÄSTAN GLÖMT!!! Tog några språng också bara för att och jag kan bara säga ÄLSKA! Helt lycklig vilken fining jag har! WIIIE! På vägen hem diskuterade vi om man kanske skulle köpa en klippmaskin... Vi bestämde oss för att göra det och jag köpte en för egna pengar! Haha så vi åkte ut och klippte honom! Fin blev han men tog bara kroppen, ska nog ta benen typ imorgon! Han är som en björn... Imorgon är det skola och jag taggar. Har saknat skolan, vardagen och ja, till och med bussen! Ska nog sova nu för jag är trött! Imorgon lovar jag er ett josefinolovisa inlägg för det har ni väl saknat?
PUSS

nu är det slut på mölandet

Kategori: Josefin

Har varit en o-duktigt tjej och tryckt i mig massa mat och sen en glass på det. Nu ropar mamma att det finns kanelbullar och jag som redan ätit en idag... Lite ångestfylld ska jag nu ge mig ut på en powerwalk med Insa istället, och imorgon ska jag springa.

Jag och Amande tog oss en tur på våra tappra springare efter skolan. Härligt värre var det när solen lyste och man kände att ''nu älskar jag livet!''

IM HOME

Kategori: Lovisa

Hemma, efterlängtade sverige! Kom hem ganska sent igår, var ute och pussade på Laaad innan vi körde hem! Han är sååååå långhårig! Liknar en björn! Men ACK vad söt, hade nästan glömt! Har varit hemma idag, mådde riktigt dåligt igårkväll, antagligen för jag bara hade ätit frukost vid åtta. Hade så ont i magen, hatar att ha ont i magen ahhhhhhhhhhhh. Åt iallafall redig maud! Spaghetti och köttfärssås! Och SKÅNEMJÖLK! Livet är härligt ibland! Nu ska jag snart ut till Lad, sugen på att rida honom! Bloggar kanske mer ikväll. Time will tell hahahaha
PANNI(L)

congratulations and celebrations

Kategori: Josefin

Idag fyller världens underbaraste Göteborgare år, grattis Viktoria!
Tänkte bjuda på lite fina bilder från Viktoria(L)Josefin mappen...


blöhö varför är du så seg?

Kategori: Josefin

Ändå helt okej dag även fast schemat blivit ändrat till det sämre och vissa människor stör mig för dom verkligen inte har koll på någonting och går runt som mähän som AmandeCC sa så bra. Har varit på både My One och Flädie med mamma, köpte inte så mycket kul men fick blandannat tag i en svart vanlig martingal och det var ju bra. Nu har jag två stora frågor framför mig, vad för schabrak och vad för stövlar ska jag köpa? Lutar mot ett egendesignat Anna Scarpati och De Niro stövlar men vi får väl se. Tur man jobbar iallafall...

Nu ska jag ta en dusch och sluta upp med att vara irriterad, bara slöseri med energi som jag borde lägga på hästkunskaps arbetet och praktikrapporten istället.

mumsis

Kategori: Josefin

Snackar på Skype med Djurii
Djuret:
Men på återföreningen på tisdag måste vi ha paj och vaniljsås!
Jag: Nejnej, du ska se mig. Jag är fet som ett djur.
Djuret: Då ska du se på självaste Djuret...

heeej blöööggen

Kategori: Josefin

Har jobbat idag sen åkte jag och mamma till Landäng. Har ju fått min första lön för ett par dagar sen så kunde inte motstå ett par Kingsland ridbyxor, ljusa i jeans. Tittade lite på schabrak och andra saker också men blev inte mer inhandlat en ridbyxorna och en aloe vera creme till hovarna. Sen åkte vi vidare till Böke, trimmade Sessan lite i paddocken idag och det gick rätt bra mot slutet. Jag tror vi får kämpa lika mycket båda två, men det är bara kul med lite utmaning...

Imorgon blir det Böke igen fast bara halva gänget samlat, Djuret och Lovisa kommer först på tisdag tror jag? AmandeCC och jag får klara oss ändå, och det tror jag vi gör för jag har lite fika till oss hehe!

Sorligt och glatt

Kategori: Lovisa

Nu ar praktiken slut, jag har fatt lara mig massor och ridit finfina heeestar! Det ar med lite sorg jag lamnar Holland pa mandag! Men samtidigt vill jag hem till allt, Lad, kompisar, sang och vanligt liv. Har levt pa nudlar och mackor har... Jag har atit kott en gang, pa en pizza, jag har inte druckit nagon mjolk alls! Saknar 44 mjolk! Annars har det varit prima men planet gar 11.50 pa mandag! Vi ar lediga imorgon och ska SOVA, chilla, ata och packa! Nu ska jag forsoka mig pa att fa upp nagon bild har! Stor icke!!!!!!
PUSS

Fin hest! :)
Tar sa lang tid att ladda upp bilder sa ni far noja er med en! :)