josefinolovisa

jappjapp.

Kategori: Josefin

Dagen har gått jättefort och nu sitter jag i valet och kvalet mellan att se Big Brother eller inte. Borde kanske sova bara för sakens skull men som jag alltid sagt, sömn är egentligen slöseri med tid och en timme mer eller mindre spelar knappast någon roll.

Idag var skolan inte skola egentligen, lite stalltjänst och djurkunskap sedan red jag ut med Lovisa och Amanda. Satt på en ponny som var pigg och busig, men vem tycker inte om skoj och bus? (Obs. Internskämt) Var ute ungefär två timmar och nu är jag lite klokare på vad jag egentligen ska värdesätta här i livet.

Sen inget klag på uppdateringen idag, jäkel vad vi bloggat. Egentligen är ni inte värda ett enda inlägg...... Så det kanske det inte blir iheller... Bus... igt....


Dressyr ekipaget nr. 1                                              not

Nokia - connecting people

Kategori: JosefinoLovisa

Vi, Josefin Johannisson och Lovisa Hansson, har nu tagit beslutet att...
sluta blogga.






























Nej, vi bara skoja.
be om ursäkt för vårat uppseväckande beteende och ger er här och nu ett seriöst inlägg.
Vi har nu håltimme, vilket vi spenderar i vårt klassrum bloggandes och lekande i Paint. Efter lunchen ska vi ta hand om våra ponnyer, dem ska få gå en runda i skogen idag, alltså ingen dressyrlektion. Det är första skoldagen efter februari lovet idag, vilket vi har lite blandade känslor inför.

Med vänliga hälsningar eder egna Josefin och Lovisa.

Jag är gift med Pärnilla

Kategori: JosefinoLovisa

Ärligt talat undrar om  hon har snÄlla pÄron?


PÄrnillas pÄRa

Midtown Du Tillard

Kategori: JosefinoLovisa

J: - Den har så himla långa ben, ser ut lite som en tax.
(Jag var helt seriös)
L: - Taxar har korta ben? HAHAHA


Lika som bär?

HAHAHAHAHAHAAH

Kategori: Lovisa

HUMOR UPPHÖJT TILL 9384645326289
Tänk vad busschaffören måste ha skrattat hahahahaahahahhahahah

Hemmaaaahaaaha

Kategori: Josefin

Är hemma nu efter diverse äventyr i Göteborg som enligt mig borde klassas som Sveriges bästa stad. Orkar inte skriva något utförligt nu men kan göra det sen. Nu blir det deg (gilla!) med kanelbullar och MTV.

Text från www.lovisabergdahl.blogg.se (tidsinställt)

Kategori: Josefin

Ledholmen pani team
Tänkte berätta om stallet jag stod i med Julle och Dizney, mina tidigare (foder)ponnyer.
I början tyckte jag mest att det var mysigt att ha stallet så nära hemma, det tog liksom max 5 minuter att cykla dit. Paddocken där var inget vidare men man hade skogen precis bredvid, man behövde bara rida genom sommarhagen så var man där! Sen hade man ju travbanan med, den var fett mysig att rida på. Jag började vara på Ledholmen i början på april 2009. Där var tre andra tjejer där, Josefin Hanna och Julia. Alla tre var 94or och alltså fyra år äldre mig, vilket betydde att jag max vågade säga hej. Julia var dock där mindre och mindre och hon var aldrig med oss på det sättet, och efter ett tag flyttade hon. En dag när mamma inte hade tid att vara med mig i stallet ville jag rida ut, så jag tog mod till mig och frågade Josefin (jag fick inte rida ut själv). Josefin var inte alls så läskig som jag trodde, och efter den uteritten blev det många fler kan jag säga, med både Hanna och Josefin! Vi hade damproligt hela sommaren och hittade på en massa roliga saker! Vi hoppade (utan hästar) i paddocken, red på långritter till sent på kvällen till Lyngby, smorde saker medans vi proppade i oss så mycket kakor vi kunde (detta kom senare att kallas smörjfika), satt i cafeterior på tävlingar och gapskrattade och körde pinsamhetsmätaren, sov i sadelkammaren och mycket, mycket mer!
Efter att Julle åkt hem till Gabeljung igen och jag inte skulle rida honom mer tog vi hem Tyke för inridning:). Det var jag och Elin som skulle göra jobbet. Elin tyckte dock mycket mer om den elaka lilla ponnyn än vad jag gjorde och längre fram blev det nästan bara hon som red honom. Nu var alltså Elin också medlem av Ledholmen Pani Team hehe. Jag minns en gång när Tyke precis hade kommit. Elin skulle rida honom och jag skulle rida Hannas mini-b-ponny Skottlight. Det var full storm, men vi kände för att rida ändå, dock pallade vi inte sadla. Så vi tog ut ponnysarna (mini-Skottlight och Tyke som det knappt gick att sitta upp på för han var galen) barbacka i stormen och regnet. Vi skrittade ett varv runt travbanan innan vi insåg att det kanske inte var någon jättebra idé.
När vi slutade skolan innan jul hade vi ett fett snöbollskrig i sommarhagarna, och på kvällen kom alla de andra tre hem till mig för att kolla på film. Hahahahaha det var så sjukt kul!
Ett par dagar in på lovet tolkade vi efter Skottlight. Jag och Elin turades om att rida och sitta i pulkan, och Hanna och Josse fick ju såklart också åka. Det var snö upp till magen på den stackars ponnyn, men jäklar vad kul vi hade!
Ett par dagar senare fick jag hem Dizney. Då hade vi alltså alla vars en ponny igen. Det blev ännu fler sjuka uteritter, bland annat några när jag red Skottlight och Hanna satt i en pulka bakom. En gång skrek hon bara att jag skulle stanna för att en pinne hade fastnat, och jag stannar och vänder mig om, och vad får jag se? Ett helt jävla träd har fastnat haha!
Senare var det Göteborg Horse Show. Jag och Elin åkte dit på fredagsförmiddagen med mamma, Carina och Calle. Vem sprang efter Jacob i Ponnyakuten och frågade om hans autograf eller fyllde i typ tretton lappar var för att vinna ett rosa Libresse-schabrak om inte jag och Elin? Vi bodde på hotell till lördagen, och vem låg inte och vinkade till varandra på kvällen medans vi knappt kunde hålla oss för skratt eller åt frukost på hotellet i pyjamas om inte jag och Elin? På lördagen gick vi en stund med Hanna och Josse som var där över dagen, och såklart så hittade vi någonting att skratta åt när vi stod och tittade på oss själva i någon liten kamera. Hahaha jag har aldrig sagt att vi var normala!
Framåt våren blev det många galna uteritter, framförallt när jag och Elin utforskade nya stigar eller lekte cowboys på risen. Smörjfika blev det allt oftare med!
Sen framåt sommaren, efter att jag varit där i lite mer än ett år, blev det inte mer Ledholmen för mig. Vi lämnade Dizney på bete och jag började leta egen häst. Klart, jag var ju där ibland för att vara med Hanna och Josse (Elin var inte heller där längre för Tyke var skadad), men det blev mer och mer sällan. Efter lovet blev det inte mer Ledholmen för någon av oss. Josse började på Bökeberg och flyttade Gilbert dit och Hanna började på en skola i Helsingborg och hade inte mer tid för att ha foderhäst, så hon lämnade tillbaka Skottlight till hans ägare. När ingen av de andra längre var där hade jag ingen anledning att ställa Foxy där, med en dålig paddock och inget sällskap. Så det blev Lyngby Gård för oss istället, och visst, Lyngby är toppen, men det kommer aldrig att bli som på Ledholmen, så är det bara! Jag kan inte beskriva här allt roligt vi gjort eller hur underbara dessa personerna är, men jag kan väl säga så att det var de som fick mig att alltid vara glad i femman. Jag gick i en cp klass på en cp skola, inget kul med det, men eftersom jag visste att jag hade Julle/Dizney och tjejerna på Ledholmen att se fram emot varje eftermiddag kunde jag bara strunta i allt skit som hände i skolan, för allt vi gjorde på Ledholmen var så jäkla roligt! Jag och Hanna hade foderprovsmakning, och när vi tolkade med Frimma och Skottlight i skogen och hade tävling, minns ni det? Och så ponnyridningen vi hade på julmarknaden och luciatåget genom hela byn, hahaha minnen alltså!
Hanna Brink, Elin Olsson och Josefin Johannisson, ni är världens underbaraste och jag kommer alltid att älska er, så är det bara <3!

Vi hade en blogg haha, kolla in http://ponnyteam.blogg.se/ och gå lite längre bak i arkivet för att få se lite mer exakt vad vi hittade på!

04.10

Kategori: Josefin

Känns fint att vakna vid den tiden man brukar gå och lägga sig.. Heh. Nu ska jag iallafall ner och äta lite frukost eller vad vi ska kalla det plus bre lite mackor, fika times på tåget! Kommer inte uppdatera mer idag tror jag men alla bloggläsare får ha det finfint för det ska jag ha i Gööööööööteborg.

sommaren 2010, livet när det var som finast

Kategori: Josefin


Koncentrerade tjajor i Falsterbo (Jag, Julia, Hanna Montana)

En saknad Viktoria, Billing (Skottlight) och en glad Gilbert på hörnan.


Scccchtekarna i Dalby stenbrott (Dör lite över mina bruna ben, snälla ge mig sommar)


Min älskade Gilbert och jag var i hoppskogen, härliga stunder.


Saknat att kunna cykla till stallet med snyggt as och FINT/BLONT hår.


Jag blev sweet sixteen och fick finaste tårtan.


Mer sccchteck i finaste kepsen.

Jag klarar tystnaden bättre än vem som helst

Kategori: Josefin

Ni får kasta sten i mitt huvud om ni vill, det är helt okej för jag har nämligen glömt att fota dagens bild. Visst kan jag ta en nu men det är la inte så kul.

Gick upp sju imorse, åkte sedan till Löken (oh ännu ett internskämt, skäms!) för att släppa ut hästisar och mocka. Min finfinfina ponny har lite vila nu, välförtjänad dock.

Annars så har jag övningskört hem från Burlöv idag, cool_tjej.

100%

Kategori: Josefin

Klockan är 07.29 och jag är fit for fight. Ska till stallet, och släppa ut hästisarna och mocka lite. Hur härlig kan en torsdags morgon bli?

Later bitchezzzzz

Johannes lever

Kategori: Lovisa

Efter en MYCKET hektiskt kväll angående min ponny och hans hagtid imorgon är allt chill. Nä, det har varit ganska
chill hela tiden! Natacha i min klass är snäll och hjälper mig!

Idag var min vän MAria med mig på Böke. Vi skrittade ut på Laaaaaad´N. Inte samtidigt utan jag först, sen MAria. Myspys. På vägen hem såg vi Johannes och det var underbart. Nu ska jag städa mitt rum vilket är väldigt duktigt av mig! Jag är trött som ett djur....
En bild på MAria och henns fina ponny Lypyly eftersom att jag träffade båda dessa sötnosar idag!
GODNATT

dålig stil

Kategori: Josefin

Jag är värdelös på att blogga och allt annat i allmänhet. Ska börja med dagens bild från och med imorgon för att det ska vara lite kul.

Nu ska jag snart ut i kylan ohhhh stackars min tå, vet ni? Den är blå.

Filosofen Joséfe filosifierar.  GODNATT BITCHEZ

''ÄLSKAR din blogg'' ''ok''

Kategori: Josefin

Jag är nog allting på o just nu. Osnygg, otaggad, ovänlig och så vidare. Vill ut och springa men känns lagom halt och fint.

livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg

Kategori: Josefin

Nu ska jag åka till Böke och ta hand om min finaste Gilbert och ta in hästisarna
Det snöar i Genarp nu, kan inte bestämma mig för om det är fint eller fult.

01.08

Kategori: Josefin

Vill bara klargöra att denna bloggen är inte riktad till att någon speciell person ska sitta och tycka den är rolig eller givande att läsa. Jag kan själv stå för att inget av inläggen jag skrivit på denna bloggen tillför något till världen, och så är det faktiskt menat att vara. Om jag hade velat och haft lust hade jag visst kunnat sitta och skriva om ''Dagens ridpass'' och diverse andra saker, men jag väljer att inte göra det. Och bara för att jag inte gör det betyder det inte att jag i mig själv är en som många vill kalla det oseriös människa. Jag skriver varje dag i min kära stallbok om vad jag gjort med ponnyn och hur han kändes. Ridningen är det jag är bra på och det är därför jag gör det, jag är ambitös och ''slafs'' ridning är inget som jag är speciellt intresserad av. Känner inte att jag får fram min åsikt här på rätt sätt, men hur lätt är det klockan ett på natten?

Min och Lovisas blogg behöver inte sorteras in i något fack, det är varken en mode eller häst blogg. Det är en blogg, vår blogg. Låt oss skriva och läs om du vill men klaga inte, för ordet är fritt och skriva är något jag tycker om här i världen så låt mig snälla, ingen ska behöva hindras från att göra det dem tycker om. Just som ni tycker våra internt skämt är tråkiga att läsa om kanske vi tycker era outfits är tråkiga att läsa. Men vad spelar det för roll så länge du själv tycker om det du skriver?

Helt off inlägg med två olika åsikter som bara kom fram halvdant, men jag behövde skriva och det fick jag gjort nu.

SLEEEEEEEP ZZZZZZZZZZZzzzZZZZZZZZ

Kategori: Lovisa

Nu ska jag sova, upp 6 imorgon för att vara i stallet klockan 8. Ska släppa ut "våra hästar" för att sedan börja jobba kvart i 9. Är jag riktigt effektiv, (vilket jag aldrig är i stallet, måste göra allt nogrannt), hinner jag mocka till Lad innan jag börjar. Får se hehehehe... Som JoseF tidigare skrev var vi ute på våra män idag. Skogen två timmar, löööövly. Dock var både vi och hestarna lite trötta när vi kom tillbaka haha. När jag kom hem sprang jag en runda. Nu är jag trött, PÅ RIKTIGT!
PUSSPUSS
JAG VILL HA VÅR NU!

do you wanna be on top, on top

Kategori: Josefin

Ska möta upp Hanna Montana snart sedan ska vi bege oss till Elin för att kolla på Top Model, härliga lov måndag! Ska också desperat fortsätta mitt letande efter en gästbloggare som uppfyller kraven... Några förslag?

Chacha bitchezzzz.

Saknad.

Kategori: Lovisa

Detta hittade jag på världens finaste personers blogg...


Innan var vi nio glada tjejer som alla var varandras bästa vänner och det kändes då som att vi var en jättefamilj. Sen flyttade anna, sen lee occh sen lovisa. Nu är det plötsligt bara tre kvar, och här står vi med framförallt våra minnen i fickan att ta upp och då och då se igenom.
Vilken annan klubb dansar jenka-dans in på defileringen ? Vilka vet inte att man måste steka köttfärs, vem blev nästan ihjälskutna på nyår av några idioter och den som var minst  (storleksmässigt) sprang dit för att skrika på dem? Vem var det som satt i kafeterian på vintrarna och spelade kort, på somrarna ute och hitta på massa skit och åt kladdkakor och fasslagsbullar mot att städa
sadelkammaren? Jo , klart som fan att det var VI . Hahah , det var vi som älska svågetorp så jäkla mycket att vi cykla dit. Det är vi som är hatades av åsbo för att vi skrek oss hesa i div 2 och ägde skiten ur dem . Vi strunta i kräftskivan och hade pizzaskiva istället, Girls just wanna have fun hos lee på grillmiddagar, poolpartyn och allt gud vet vi gjort tillsammans.
Okej , ponnymaffian har sakta runnit ut med sanden och annat har kommit mellan oss, men minnena håller verkligen livet ut. Kommer alltid titta tillbaka på dessa åren och tänka att jag har en jäkla tur vilka vänner jag haft, och fortfarande har till viss del.
I don't know where I'm going
but I sure know where I've been 
hanging on the promises in songs of yesterday.

Jag älskar er tjejer, ni förblir världens bästa<3

Gillar du Manboy?

Kategori: Josefin

Idag har jag och Lovisa lekt med vildsvin två timmar ute i skogen, MakaladoManni var också med såklart. Nu har jag sprungit Genarp runt men är fortfarande uttråkad och har mer energi. What to do? Borde städa rummet men det känns rätt jobbigt.

Blog u laterrrrrrrrrr.

Nästan gilla, inte riktigt...

Kategori: Lovisa

Min buss kommer tjugo i till Bööööke.
GILLA?

Det är sånt här man skrattar åt för att det är så otroligt löjligt att det blir kul

Kategori: Josefin

Du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot.

Kategori: Josefin

Jag har bestämt mig nu, trots att det är lov ska jag inte ta lov från bloggen. NU jäklar! Ponnyakuten och chokladpudding snart, hur bra?

Imorgon blir det morgon på Böke, utsläpp med min fina Lovisa sen ska vi rida ut på våra tappra springare. En fråga till dig Lovisa, när ska vi träffas imorgon? Halv nio är mitt förslag, gilla?

How wonderful life is

Kategori: Lovisa

Vilken underbar dag! Trodde först inte jag skulle till böööke idag men när min GÖÖD erbjuder att köra mig OCH  att vänta på mig när jag rider tackar jag inte nej! Red bara en liten stund i ridhuset men panni var fin! Han har blivit så duktig med att korta sig i galoppen, KLAPPA DUKTIG HEST! Plus att han är så fin i sina nya täcken, LAAAAAAAD`N.

Nu har jag varit ute och promenerat i 40 minuter. Hatar att bara sitta inne och göra ingenting. Känner hur mina kinder kokar. Haha, sjukt kallt ute! Träffade JoseF idag! Hon är en söd tjaj, en sådan tjaj man bara inte kan tycka illa om liksom! Imorgon ska vi nog rida runt sjön, kommer frysa ihjäl men fedaball. Kommer frysa som ett djur. När Josefin läser förra meningen kommer hon att skratta... SOM ETT DJUR

Snart ska vi käka maud. Ikväll blir det SOLSIDAN, ÄLSKA!
PUSSPUSS!
Josefins favorit!

gissa vad jag gör?

Kategori: Josefin



Fick censurera lite annars blir det ju inget kul sen. Jag blev helt plötsligt väldigt kreativ såhär på kvällen. Nu ska jag lyssna igenom alla Melissa Horn låtar mest för att plåga mig själv, måste klara det någongång och det får bli ikväll.

Awwww

Kategori: Lovisa

Haha tittade precis på en blogg och märkte att personerna skriver sjukt likt mig och JoseF!
NAAAAAW säger jag bara!
PUSS PÅ DIG<3

Om du aldrig provar, hur kan du då vara säker?

Kategori: Lovisa

HEEEEEEEEEEEEEJ BLOGGELOGG!
Jag gillar dig fina blogg, förlåt att jag struntar i dig! Det är inte dig felet ligger hos. Det är mig!
Måste skärpa mig men nu blir du väl glad när jag ger dig lite uppmärksamhet, HUH?
Idag fick jag två jättefina täcken till min älskade ponny av Mimilim. Min Mimilim är BÄSTBÄSTBÄST!

Nu är det lov och det är skööööönt! Dock så är min vecka full, haha. Som vanligt då... Men jag får iallafall sovmorgon minst 3 dagar! Idag, imorgon och på onsdag. ÄLSKA! Min GÖÖÖD (bror) har fått en bil av MURMUR & MURFAR! Dom är helt galna men så UNDERBARA! På måndag har jag utsläpp tillsammans med JoseF. Vi ska rida runt sjööööön. MYS! Hoppas bara att det blir fint väder. På tisdag jobbar jag på böke. NAJS!

Nu ska jag kila! Ha det bra alla bloggläsare! Ska försöka uppdatera oftare heheh (A)
PUSS
Fina älskade mamma & Mozart!

Ni som skrattar er fram till det sjukt seriösa

Kategori: Josefin

Ångrar lite lagom att jag inte gav mig ut och sprang en runda ikväll, känner att jag hade behövt springa av mig lite tankar. Det är lätt att vara efterklok som dem säger!

Bloggningen gick trögt idag så ni får nöja er såhär.

Upd: Kom på nu vad jag skulle skriva. Känns som att bloggen behöver en liten uppgradering hehe.. Så frågan är då vad vi ska göra. Det här med att hissadissa, kissabajsa känns so 2010. Vi vill ha något unikt.

Håll käften och var glad!

Kategori: Lovisa

CHACHA BITCHES!
LovICE här, för ovanlighetens skull. Jag har trappat ner på min intensiva bloggning.....(hosthost) Kände att ni behövde en paus ifrån min sida! Här är jag igen, mer opepp än nåååågonsin!
Idag har det varit en bra dag! Dock fick jag reda på något som jag inte kan släppa!
Hahaahaha det var allt för mig!

Måsta bara skriva en konversation som jag nyss skrev på msn med MA(t)ria. Och nej, inte Matria utan MAria!
Lovisa: Godis är seriös mitt liv!
MAria: Haha mitt med, liksom Loppan är bra, men henne kan man ju inte äta
Lovisa: Exakt! :D
UNDERBART

Idag red jag ut med JoseF & Manni. Lad var taggad, lite olämpligt att rida med hack när jag vet hur glad han blir när man är ute. Trots galen ponny slutade rundan väl! Han är såååååååååå fin, min lille panni!
Bild i repris, jag skyller på att jag inte har några bilder på datorn sen den kom tillbaka. & det är sant till 99 procent

Två klockrena citat från hoppträningarna

Kategori: Josefin

- Om jag hade varit häst nu hade jag sagt fuck off sen hade du legat på marken.

- Nejnej, ingen volt förfan! Då blir hela livet en volt.

jag ska ooa hela natten, ooa hela dan

Kategori: Josefin

Idag kände jag mig nästan självmordsbenägen på hoppträningen när jag frivilligt hoppade utan stigbyglar, fast så farligt var det inte för det var faktiskt riktigt roligt. ItalienarN gjorde ett fint fall så imorgon blir det kaka, på en torsdag??? Imorgon väntar också ett prov på hästens skelett och lite annat, så det är vad jag ska plugga på nu!

Blog you later, chacha.

Jag har svaret!

Kategori: Lovisa

Jag har svaret på JoseFs fråga! ALLA VILL HA DET UNDERBARA MJÖLKPAKETET I KYLSKÅPET! EN KLAR SJÄLVKLARJET OM DU FRÅGAR MIG!
Bloggen, vet du? Känn dig så otroligt dissad av mig...

skånemejerier 4- lajf!

Kategori: Josefin

Gjorde en liten spontan intervju med Lovisa precis. Blev inspirerad av intervjun med Torkel på arla.se. Dock är Arla så mycket sämre än Skånemejerier men jag är desperat efter att få veta hur ett mjölkpaket tillverkas att jag gör vad som helst.

Namn: LovICE
Jobb: Skola
Favoritmaterial: Läder
Favoritförpackning: Mjölkförpackning med skruvkork
Favoritprodukt: Mjölk
Kan mjölka en ko: Absolut
Förpackningsdröm: Vill ha en bild på sig själv på alla förpackningar så som grädde, yoghurt, fil och mjölk förpackningarna.
Trodde ni inte om mig/erfarenhet: Gillar ROKKA


Vem vill inte ha denna i sitt kylskåp??

vrid, slicka, doppa

Kategori: Josefin

Dagens låt: Rasmus Viberg - Social Butterfly
Dagens frisyr: utsläppt och jag ångrar det efter dagens blåst.
Dagens make up: För en gångs skull så foundation, puder, mascara och allt det där.
Dagens klädsel: Jeans och sånt vanligt, sen såklart älskade regnisarna.
Dagens dricka: Mjölk
Dagens mat: OREO oh OREO
Dagens godis: nada
Dagens film: ingen
Dagens tidning: Cosmopolitan
Dagens vän: hehelin för att hon lyste upp bloggens dåvarande mörker
Dagens person: mongoliden (förlåt)
Dagens vill ha: OREO oh oh bara mera OREO
Dagens saknad: värme
Dagens köp: Orreoreo
Dagens bästa: OREO, oh bara mera OREO
Dagens sämsta: Att någon inte uppskattade mitt arbete som modell för Kalvin Klubben
Dagens internetsida: www.skanemejerier.se
Dagens beroende: men hör du dåligt?! OREO, OREO!!!!
Dagens roligaste: att Jessica inte ville lämna brickan till mongoliden (förlåt)
Dagens blogg: som sagt, The one and only: www.JOSEFINoLOVISA.blogg.se

hehelin här

Kategori: Gästbloggning

Tjena bloggen! Gör ett litet inbrott här nu, dels för att jag är hemma och är sjuk och för att det är lite svagt med inlägg här..
Så vad ska jag skriva om idag? Känns tråkigt att skriva om att jag är sjuk för det har ni väl redan uppmärksammat, att det är sjuuukt synd om mig? Så ska vi avslöja lite saker om Josefin? Ja det gör vi. Ska bara se om jag kommer på nåt bra att avslöja....

1. Josefin tycker det är jobbigt att ta av elektriska fleeceträcken, extremt jobbigt.
2. Josefin tycker inte om kaffe så mycket, fast min lilla kaffedrink jag gjorde i lördags gilla hon! Sa hon iaf..
3. Josefin gillar att använda helosan som läppglans, precis lika skumt som det låter.
4. Josefin tycker bara om några katter här i världen, självklart är en av dom min lilla kattiz.
5. Josefin gillar studsemattor. Don't even ask.
6. Josefin kan få lite ångest när hon köper dyra saker.
7. Josefin kan vara ganska impulsiv, vilket kan orsaka lite problem ibland då jag vill veta planer några dagar i förväg...
8. Josefin äääääälskar sin nya väska hon köpte förrförra helgen.
9. Josefin äääääääääälskar att skratta.
10. Josefin äääääääääääääääääääälskar greta.

Okej, dom tre sista va ju inga hemligheter direkt. Det är säkert inte dom andra sju heller men ja...

Auf Wiedersehen,

TILL LENIS

Kategori: Josefin

Kan du skicka djursjukvårds arbetet till mig så jag kan skriva ut det? Du vet, [email protected] hih. Sööööd!

HAHAHAHAHA

Kategori: Lovisa

Lost your jacket=No jacket
No jacket=Freezing
Freezing=Sick
Sick=No school
No school=No education
No education=No graduation
No graduation=No diploma
No diploma=No work
No work=No money 
No money=No food
No food=Starvation
Starvation=Unhealthy
Unhealthy=Death
DONT loose your jacket or buy a new one!!!

Betala & Hoppa

Kategori: Lovisa

Idag var jag på pay and jump med min lilla ponnybus! Hoppade bara en meter. Nolla & finfinfin!
Puss på älskling!
Sen vill jag säga GRATTIS till Josefins mamma! :)

GRATTIS MAMMA!

Kategori: Josefin



Min mamma (som förövrigt är bäst) fyller år idag, så fick bli en fin bild från Flyinge -09.

Drumlin Lad, världens bästa kompis<3

Kategori: Lovisa

Älskade, fina, glada & pigga ponny<3



som hundratusen åsikter som ingen lyssnar på

Kategori: Josefin

Ett blogg inlägg mest för att det ska göras, kan inte dela med mig av varken fint eller fult av olika anledningar.
Fast lite snäll kan jag vara, sitter vid min stationäraälsklingsdator så kan bjuda på några av alla tusen Gilbert bilder som finns här.


Gilbert leker (med) bebis. | Min fina förra vintern.


I saknade skogen förr vintern. | Tävling Stävie i somras.


Tävling Klagshamn somras/förra. | Lyckliga på Revingefältet.


Hoppskogen för läängesedan. | Prisutdelning i Eslöv. | Innan tävling i Skabersjö.


Hoppning travbanan i somras. | Fälttävlan i Tågarp hösten 2009.


Terrängträning för Ted Velander förra sommaren. (Båda bilderna)


Tävling Torns Mars 2010. (Båda bilderna)

Listigt värre (hahaha måste sluta skratta åt mina egna skämt)

Kategori: Josefin

Dagens låt: Laurel Music - Dreams and lies
Dagens frisyr: fläta, tofs, mössa!
Dagens make up: Eller dagens break up? Eller wake up? Nä men inget.
Dagens klädsel: världens bästa regnbyxor
Dagens dricka: horse energy, den är redig den
Dagens mat: någon gryta som är ovärd att nämna och RIS
Dagens godis: en chokladbit som jag fick av Jässica, snällt!
Dagens film: ingen
Dagens tidning: ingen
Dagens vän: min bloggkompanjon, även kallad Lovisa
Dagens person: ROKKA förtjänar la den?
Dagens vill ha: tid
Dagens saknad: har förträngt alla mina saknader åt sidan, BRA
Dagens köp: nada
Dagens bästa: FORHILVEDE LAURS
Dagens sämsta: att mitt diadem knäcktes
Dagens internetsida: glosboken.se
Dagens beroende: vem vet inte jag iallafall
Dagens roligaste: absolut skotta kanterna på ridhuset.......
Dagens blogg: the one and only, www.JOSEFINoLOVISA.blogg.se

Jag bugar och bockar för en charmig bild på min ponny, NOT

Kategori: Lovisa

Nej kära läsare, han ser inte ut så. Detta är min panni....
& jag älskar honom något så sjukt.

no matter how sorry he felt for him = och det spelade ingen roll hur synd han tyckte om honom

Kategori: Josefin

Från att få motorstopp på Bökebergs parkering till att parkera och backa på Willys parkering, bra jobbat till mig själv. Annars så har min dag varit.. bra? Hopptränade med lilla Manni och han var duktig.

Ikväll ska jag göra chokladbollar för imorgon ska vi fika, PÅ RIKTIGT!


Manni

ALLTSÅ SERRE! KOLLA DETTA HAHAHAHAHA

Kategori: Lovisa

http://www.youtube.com/watch?v=Dxaz1FNEc6o&feature=player_embedded
Det absolut roligaste jag sett på läääänge hahahah jag kan inte sluta skratta hahahaahahaahah

StekarN gillar att chilla, jag med!

Kategori: Lovisa

Idag red jag på morgonen. När jag kom till BÖÖÖÖKE (kvart i 8 även om vi började halv 11) var det mörkt i alla stall=Strömavbrott! Jag red på utebanan för första gången på vääääldigt länge! Sjukt bra underlag där nu plus att min älskling är en stekare<3 Han var underbar, vädert var underbart (lite mycket blåst kanske) och han gjorde hela min morgon, SOM VANLIGT<3

En lektion på Böke sen åkte vi in till SWWWWEdala för att ha estet. Redet ball! Nu ska jag chilla vidare för att sedan cilla lite mer. Vill ni veta vad som händer efter chillet? Jag ska chilla ännu mer! Man ska leva livet med lite chill. Älska CHILL & dill?
You are fucking perfect to me<3

and his mama cries

Kategori: Josefin

Pluggar Elvis glosor nu samtidigt som jag lyssnar på världens bästa låt (nästan) In the ghetto. Känns som att jag borde ha sånahär tema på mitt pluggande varje gång heheee.

Skit i rubrik, jag ved MIMILIM

Kategori: Lovisa

Min mimilim är söt, världens sötaste lilla Mimeeeeeeeeelim<3

Idag var det dressyrlektion. Jag var busig, red i hoppsadeln! FETTTTTTTT FIN PONNY<3
När jag skrittade av med Amanda insåg jag hur lång man han hade. Den rök direkt när vi kom in haha.
Nu ser han välvårdad ut igen! Imorgon börjar vi halv 11. Hur underbart?

PUSS
PS. Jag hade gärna skrivit längre men nej.......

Jag vet verkligen aldrig vad jag ska skriva häääääääääääär

Kategori: Lovisa

CHACHA ALLA GLADA & SURA & SÖTA & SALTA (HAHAHAHAHAHAAHA)
Jag har verkligen kommit av mig, om ni ser mig på stan, ta fram pisken och slå mig hårt. Det kommer att ge resultaaaaaaaaaaaaaat. (A:na i förra ordet var just bara för att dryga ut inlägget precis som denna parantesen om ni inte redan räknat ut det) Ahlgrens bilar är Sveriges mest köpta bil och jag är Sveriges mest dåliga bloggare. Kärlek på det. Jag tror att jag har kommit på varför jag bloggar så pass lite... Det är bara för att jag aldrig kommer på vad jag ska skriva för rubrik haha. Ni skulle bara veta hur många gånger jag går in på bloggen, inser att jag inte vet vad jag ska skriva som rubrik, loggar ut och glömmer det hahahahahaa. Imorgon är det allvar igen, YEEEEEEEEEEEEEEES! Ironi eller inte? Hmmmmmmmmmm det får ni aldrig reda på, busigt HUH?
Min magkänsla säger att det är dags för ett streck!

Sådär, nu känns allt bra. Men jag tror att jag ska sluta skriva nu. PÅ RIKTIGT! Men innan jag går är jag så sjukt generös att jag ger er en bild att titta på medan jag är borta heheheheheheeh.
PUSS
LovICE&Lojd + MA(T)ria&Lyyyypyly

Jag tror att alla snart har fått nog av mig

Kategori: Josefin

Nära någon sorts av sammanbrott nu, och vad gör man då om inte bloggar?

blogga, bloggade, bloggat

Kategori: Josefin

Idag har jag kört (duktig) och hämtat mina nya tretorn. Har saknat dem PÅ RIKTIGT men nu med dem på är livet lite mer komplett. Ville egentligen visa en bild på min nya älsklingsväska som jag köpte igår men mina modebloggs kunskaper räcker inte tillräckligt långt till att ta en fin bild på den..



Nu ska jag snart till min finaste Gilbert på Böke heh.

If we are togheter nothing is impossible. If we are divided all will fail

Kategori: Josefin

Kul att jag försökte logga in med mina bilddagboks uppgifter på blogg.se precis...

Nu ska jag iallafall åka in till Malmoe med heheliin. Älskade ponnyn får vila idag, men Jessica ska dit så hon tittar till honom hoppas jag!

Chacha bitchezzzz

Kul med noll kommentarer...?

Kategori: Lovisa

Svar: Nej..........................................................................

Det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan, och mitt i allt så ska man vara sann

Kategori: Josefin

Det är fredag och jag har varit ute och sprungit, hur härligt?

I'm BACK!

Kategori: Lovisa

Hej alla fina bloggläsare!

Som ni vet har jag varit "datalös" (haha) i en hel vecka! Min fina älskling har varit i Tyskland för att den ville ha en ny hårddisk... Nu har han hittat hem igen och pryder mitt skrivbord, finare än någonsin. Nu börjar livet igen!

Mycket har hänt som ni har gått miste om hehe, men ni kan få några av sakerna berättat istället... Min dator kraschade på onsdagen, på kvällen, PRECIS när jag skulle skriva på min arbeten. Då segar den sig & slocknar. Kan ni inse paniken som sakta spred sig i mitt huvud när jag insåg att det inte gick att sätta igång efter jag stängt av den? Sakta rullades hela historien upp inom mig, jag kommer få skriva om ALLA mina arbeten. & jag hade rätt... Lyckligtvis hade jag en text sparat på hotmail. Den andra, långa texten, fick jag skriva förhand eftersom den skulle vara inlämnad på fredagen. Plus att jag och Lena fick skriva om hela vår PowerPoint, lagom kul... Nä, så min älskling skickades utomlands för att repareras. Nu är han tillbaka, FINARE & MER ÄLSKAD ÄN NÅGONSIN! ( Och ja, min dator är en kille)

Under helgen umgicks jag med fina, saknade vänner & min gulliga mor! Hon var nämligen med mig i stallet och fixade till tävlingen. MYSIGT till maaaaaax!

Jag och Lad tävlade på Lillhagen, DRESSYR! Han var fin, väldigt fin och som vanligt gjorde han bra ifrån sig, extremt bra denna gången! Här får ni ett smakprov!
Ni får några till, bara för att han är en snygging!
Min underbart fina ponny<3
Dreggel.....

Nu i veckan har jag bara varit med mina fina tajor på Bööööke. Idag var vi exempelvis på Netto! Vi har mycket kul på Bööööke, rediga tjajor är vi!
Imorgon ska jag till skolan tidigt även om vi börjar klockan 10. Måste sköta om min panni, han ska ha det som en KUNG just för att han är KUNGLIG!

Nä, nu ska jag läsa massa andra bloggar!
PUSS!
& ni ser väl att jag inte glömt strecken, trots mitt uppehåll huh?

känn ingen sorg för mig GÖTEBORG

Kategori: Josefin

Någon som kan gissa vart jag och the italienarrrre ska?

Till Lenis

Kategori: JosefinoLovisa

Detta inlägg tillägnar jag vår kära klasskamrat Lena Sprimont, mer känd som LenIS. Vi kom före självaste Dressyrmupparna på henns blogglista! Inte illa pinkat av två rättså [email protected] att hamna på LenIS lista.


SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD TJAJ
www.horsestyle.blogg.se

Dagens

Kategori: JosefinoLovisa

Dagens korkade; Jessica tror att ska är ett personligt pronomen...
But we love her anyway

Vi har alltså gjort svenskaprov, för oss gick det nog bättre än för Jessica iallafall. Nu ska Lovisa mocka till Lad och det är inte samma känsla att blogga utan henne så, ''så vaddå?'' Hejdå

ärligt talat

Kategori: Video

Dagens pack

Kategori: Josefin

Jessica undrar om det fortfarande finns folk som pratar rövarspråket för hon har lärt sig att typ rövarna (hahahahahha) på medeltiden pratade det...
Förövrigt så är Lovisa GRYM på det vackra språket, kommer film sen.

Vi råkade ut för en pinsam toalett händelse nyss, tror jag dör!

Gilbert Grape är den bästa jag vet

Kategori: Josefin

Har svurit ihop åtta kronor idag, men vad ska man göra när matteboken är korkad, ponnyn inte vill och småungar säger saker dem inte ska? Hade egentligen gärna gått ut och svurit ihop säkert en tusenlapp sådär tills jag bryter samman men kändes som att en promenad genom stan med Per Gessle var mer passande.

Annars så är allt inte bra, jag saknar Lovisa på bloggen så mycket att jag funderar på att själv också ta en paus. Men då är frågan var jag ska skriva av mig när ord i huvudet blir till meningar som bara måste skrivas ner.

Helst hade jag velat skriva Godnatt men jag gör inte det för jag ska låtsas att jag ska skriva lite på engelskan och läsa igenom svenskan lite nu.

Visste ni att superlativ av underrrrrrbar är mest underrrrrbar?