josefinolovisa

twiiiiiiilight

Kategori: Josefin

Ska på bio med ma gurls ikväll, vi ska se breaking dawn part twoooo. Kommer bli mycket möjs, förutom att jag kommer frysa rumpisen av mig eftersom jag inte har någon varm (och snygg) vinterjacka. Efter bion ska jag möta alexander (pojkvän, inte lillebror) och vara lite positiv<3 med honom. PERFEKTA planer enligt mig!

Som vanligt vet jag inte vad jag ska skriva här

Kategori: Lovisa

Idag ska vi nog skratta lite åt saker som "OCH SÅ PENNAN PÅ DET" och "DÅ VAR DEN KLAR" haha. Även folk som konstant har öppen mun. Kul faktiskt, i alla fall enligt JosefinOLovisa. För er som är intresserade sitter jag just nu och äter en clementin. Lite mysigt såhär en fredag. Vi har två lektioner idag sen är det heeeelg och det är fett! 

CHACHA

Var lite positiv <3

Kategori: Josefin

^ tips från coachen här ovan.
Idag har jag frusit, känns att det är en ny istid på väg när man knappt blir svettig längre när man rider (fräscht).

Spenderat min dag på Böke som vanligt. Haft hoppträning/markarbete på Charming Boy (som inte kan hjälpa att han blivit döpt till det där töntiga namnet). Han skötte sig bra, eller bättre idag, duktig häst med små öron. Efter det red jag Sässigirl som är som hon brukar vara, blablablabla. Orkar inte skriva inlägg om att jag har och sen har jag osvosv men har faktiskt inte något roligare att skriva idag. ELLER JO, kan berätta om en frrrruktansvärd upplevelse som hände mig idag. Jag fick liniment i ögat, döda mig säger jag bara. Trodde jag skulle bli blind ett tag men SOM TUR VAR har jag synen i behåll.

Håll ut

Kategori: Lovisa

Snart får ni en rolig konversation här på bloggen. Men först ska vi få betyg på det hela... MUMS ellOr? Kan inte publicera det nu, blir lite konstigt plus att jag måste censurera lite, busiKt.

För det är det...

Kategori: Video

 

Mailat banbyggare

Kategori: Projektarbete

Vi har precis skickat iväg ett mejl med frågor till åtta olika banbyggare inom fälttävlan. Vi ska använda frågorna, och svaren till vår första skriftliga rapport som ska lämnas in den 11 Januari.

Nu väntar vi på de spännande svaren från banbyggarna, sen kan vi analysera svaren och börja skriva på vår rapport!

Möte med handledare

Kategori: Projektarbete

Vi har nu precis haft ett litet möte med Petra, som är vår handledare för projektarbetet. Vi pratade om hur vi ska gå vidare med vårt hinderbygge, som vi inte påbörjat än. Vi har bestämt ett datum för när vi ska åka och köpa material, det blir den 7/12. Därefter ska vi börja bygga hindret.

Taggad på en josefinolovisadag

Kategori: Lovisa

Idag kommer det bara vara jag och Josef på Bökelöke från vår klass. Alla lektioner är inställda förutom matten nu på morgonen. Det är ju bara vi som läser den så vi blir ensamma av SRG10SVE. KUL KANSKE?

Vilken statistik vi hade igår, känner oss till och med lite kända...! Kanske blir lika mycket uppdatering idag, det beror på om det händer något kul. Jag har dessutom ett stycke lurvig ponny som måste klippas så jag hoppas min klippmaskin samarbetar annars blir jag ledsen. Nä, nu måste jag klä på mig. Biiiiiilen (!!!) väntar på gatan.

Pussss

komsikom till världens bästa böke!

Kategori:

Vad ni har missat medans vi varit borta...

Kategori: JosefinoLovisa

  • Lovisa har tagit körkort!!!!
  • Vi har haft dubbeldejt (hehe) i Sandis med män som pisser ude.
  • Josefin har däckat på en mjukmatta (sånt som händer när man blandar saft och läsk).
  • Vi har vunnit en springtävling med några snabba tjejer i vår klass, offrade ett par strumpor för det där!
  • Lovisa har klarat att parkera på McDonalds, TVÅ GÅNGER.
  • Lovisa har börjat kallas för Lovveman.
  • Josefin har fått ett eget land kallat Josania där hon lever bland vilda dinousarier och har flätor som kringlor i håret.
  • Josefin har ramlat av stjärnan Juwel på en hoppträning, dramatiskt.
  • Vi har haft en sjukt organiserad lekdag på Böke.
  • Vi har haft elevrådsmöte med X-factor Oscars bror, statuuuuus.
  • Vi har skrattat åt saker som ''OCKSÅ PENNAN PÅ DET!'' och ''MOVE YOUR LEGS!''
  • Vi har blivit dem enda tappra krigarna kvar i kursen Matte C...
  • ... och fått mutor i form av oboy för att vi ska fortsätta.
MED MERA.
 
 

iSlap with iPad

Kategori: Video

 
Kungligt!

Detta var också kul

Kategori: Lovisa

Haha älska djuret

Josefinolovisa humor, looove it

Kategori: Lovisa

 

sikta mot stjärnorna

Kategori: Josefin

Idag har jag för första gången på några veckor (orkar inte räkna) galopperat på min älskade Sessa. Började igångsättningen i söndags, eftersom hon var ohalt på återbesöket i fredags. GLADA FLICKOR, var vi då och nu blir Sessan omskött som den prinsessa hon är. Inpaketerad i back on track och mysiga täcken, masserad med liniment och med massor av hö står hon nu och möjser i boxen på Böke.

Eftersom Sessan nu är på G gjorde jag en igångsättning på mig själv också, har inte sprungit sen innan körtelfebern och mina ständiga förkylningar men nu jevlar. Har varit ute på töntiga powerwalker nästan varje dag och igår sprang jag, I loveee it.

Alltså, uppryck och nystart på både Sessan och mig själv. Till våren ska vi vara fit for fight!

Möte med handledare

Kategori: Projektarbete

För att nu uppdatera er lite om vårt projektarbete kan vi säga att vi nyss bokat ett möte med Petra imorgon 11.30.

Grattis eller nåt?

Kategori: JosefinoLovisa

Vi har nyss fått dom första IG-varningarna i våra liv. Känns hmm skumt...? Vi ska bygga ett hinder, får väl se det som ett språng istället? Mammor, bli inte FÖR oroliga. PUSS

Fast nä

Kategori: Lovisa

Blev inte så mycket mer bloggande på finaste bloggen. Hehe busiga tjajor men ni gillar oss ändå :)

Nu ska jag gå ner till mammas bil (!!!!!) och köra (!!!!!!!) till skolan. Känns bara konstigt att jag kan det liksom... Och ja, jag har fått chorkort (körkort). Vet inte om jag skrivit det här tidigare men tror att ingen missade det på fb.

Mackan är finast i världen och jag har en tävling kvar på ponny i hela mitt liv. Alltså shit, bara helt sjukt och jag vill typ böla över det.
Fuxen har också varit duktig den senaste tiden men igår var han ickeee lika fin :( Men han gottgör säkert mig idag.

Har ett saftigt (hahaha) religionsprov idag också. Inte så jeeeettekul men tror kanske jag överlever i alla fall. En annan viktig sak som jag tycker ni orde bli normerade om är att våra fina polacker har flyttat från Bökelöke. Vi hann liksom inte ens ha en avskedsfest. Ledsenchey.se

PussPuss

bokefilmer.blogg.se

Kategori: Josefin

Roligaste bloggen efter josefinolovisa!
Lyssna efter roliga citat som, ''sluta nu med den jävla sången'' och ''skaka,skaka förfan!''

NU JÄVLAR

Kategori: Lovisa

..... SKA VI BLOGGA IGEN! Eller vad säger ni?

Har funderat lite såhär på kvällskvisten...

Kategori: Lovisa

Tror faktiskt jag slutar blogga på älskade blogg här och nu. Skriver ju såklart på vårt projektarbete men annars är det nog stopp för min del :)

tjenare

Kategori:

chacha bloggen! sitter och dricker wooohoooo seeeeyaaa babes!

Har aldrig förr mött någon som denna!

Kategori:

Alltså ibland känns det som om jag skulle kunna skriva romaner om denna underbara kompisen jag har fått chansen att tillbringa min tid med. Jag kan liksom knappt förstå hur en häst kan ge en så mycket glädje och motivation. Det roligaste av allt är att han alltid är så himla positiv och pigg på vad man än gör och det smittar. Vad jag ville ha sagt med detta inlägg var egentligen inte speciellt mycket. Bara det att jag är så oerhört tacksam att han finns i mitt liv. Enghöjs Macneal, vissa bara har det där som ytters få har 

You've got that ONE thing

Kategori: Lovisa

Hej bloggläsisar!

Allt bra med er? Jag mår toppen och har idag gjort en "fusk"- hästskötarexamen i skolan. Lite kul och sen så är ju vår klass bara underbar! Haha kan alltid skratta med alla! (: Tänkte på det igår, kommer ALDRIG någonsin i hela mitt liv gå på Böke en september eller oktober. Alltså skulle kunna gråta av bara tanken....

Har ridit min älskade Macki idag och han var ju a-a-a-a-amazing som vanligt. Mamma är där ute nu och rider Fuxen. Får ju låta MuHrre rida ibland! Jag själv ska nu springa en runda och sen väntar lite matte på mig. Rätt så mysigt om jag får säga det själv. Bloggar kanske kanske mer ikväll. Den som lever får se...

Och djuret: Du ville ha "vad man kan göra på böke del 4?" Ska bli! Puss på dig jurri

Farmor 80!!!!

Kategori: Lovisa

Idag har jag vaknat, hämtat massa morötter till hästarna som jag fick av han som jag jobbar hos, kollat film, duschat, firat älskade farmor 80(!!!!!) år på restaurang med hela släkten, lämnat Misseman hos Göööööd, kollat solsidan och nu bloggar jag. Min dag kortfattat så att ni vet vad jag hittat på! Har alltså inte varit i stallet idag, hästarna har fått välförtjänt vilodag! Igår var jag dock JÄTTEFLITIG och putsade bådas saker (allt!!!) så imorgon när jag kommer har jag bara rena saker att handskas med (haha)

Funderar på vad jag ska göra nu, räkna mina sex mattetal som jag har till på onsdag eller bara chilla och se en film till kanske? Det sistnämnda känns mer najs och jag tror faktiskt att det blir så! Imorgon är det skola igen efter ett lov som typ sprungit iväg. Har haft några dagar när jag kunnat chilla lite så jag tror jag är fit for fight igen för denna terminen som hitintills verkar ha varit en satsartermin trots flummig satsning. Ingen som fattar men det gör jag inte själv heller. Nu för tiden så bara gör jag saker utan att tänka av rena farten och det är ju positivt ibland. Nä, nu ska jag befria er från mina djupa(?) tankar en söndagskväll som denna. Tjingeling!

Förresten! Imorgon börjar mitt nyttiga liv PÅ RIKTIGT! Tänkte först ha denna veckan men tyckte då snabbt synd om mig själv när det var lov och allt! Känns bra att skriva det för då känner man liksom sig extra busig om man bryter det. Nä, nu får jag sluta snacka massa strunt.

PUSSHAIIJ

Bild på fina Fuxen! ❤Väntar på bilderna på bästa Mackiii också! ❤

Alltså detta lovet har ju gått fort...?

Kategori:

Haha kaos men jag har njutit så mycket jag kunnat! Är trött (haha) men glad över att jag har min fina Amanda och två fina killar som gör mig glad varje dag! (Mackan och Fuxen för att ingen ska missförstå mig...) 
 
Idag var jag ute i skogen på Mackan med Amanda och hennes söta Charlie. Hästarna var busiga och fick därför busa ordentligt! Kul för dem att få galoppera av sig ibland! Nu är han inpackad med linimentet och paddar, allt för min kungliga Mackomaaaan ❤ Det är så skönt att vara med Amanda! Min fina fina älskade CC❤ Hon är liksom alltid som hon är, ändrar sig inte och det är så underbart!
 
 
Fuxen gick i ridhuset och han var också fin idag! Ett litet pass eftersom han fick gå ordentligt igår! Han ska nog få komma ut en runda i helgen, och en vilodag behöver han också snart..! Tror båda ska få vila på söndag, men vi får se hur det blir! Känns som bloggen blir lite av en träningsblogg för mina pannis men ja, vill ni se något annat får ni helt enkelt kommentera! Skriv vad ni vill läsa om!
 
Puss

livin' the dream - kanske

Kategori: Josefin

Lovet kom väldigt lägligt, man borde få massa ledig tid men i själva verket är det lika mycket som man måste hinna med som om man går i skolan. Åker lite hit och dit, främst mellan genarp - bjärred som tar typ 1 h och 40 min med buss (skandal!!) och genarp - böke vilket som tur är bara tar ca 20 min med snabbis golfen.

har haft någon timme hemma nu, nästa på schemat står böke och promenad+fix med sessis och sedan är det möjs tid med Djuret som jag saknar rättså mycket fast jag träffade henne i lördags.

sorgligt men sant

Kategori:

är min finaste sessa skadad, diagnosen blev konstaterad ledkapselinflammation i båda kotorna fram och i höger framknä efter veterinärbesöket förra onsdagen. Så för tillfället är hon under behandling, har fått kortison insptrutat och nu skrittar jag henne för hand ca 20 - 30 min varje dag. Om ca en vecka är det återbesök och jag hoppas av hela mitt hjärta att det är på bättringsvägen, tar på hela mig att veta att hon har haft ont och det finns inget värre än att se sin älskade häst skadad. Är ändå glad att det är något som går att behandla, men även om prognosen är bra är man ju orolig. Trots allt verkar hon glad iallafall, och tur är det!