josefinolovisa

jetteroliga frågor, från egoinas.se

Kategori: Josefin

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
- ”Var är min Iphone?” Mmm. Jag vet. Pinsamt.
Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?
- Pratade med min faster. Hon är gullig, även fast hon vet att jag är vuxen och tjänar egna pengar insisterar hon alltid på att ringa upp mig när jag ringer till henne.
Vilket humör är du på?
- Just nu är jag irriterar över att min jäkla äckel-blogg inte vill funka med appen på telefonen.
Vad har du på dig just nu?
- Joggingbyxor och en gul, ful, snordyr tshirt som jag fick av min förra chef av någon anledning.
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
- Jag sitter faktiskt och överväger att gå och handla lite chips & dipp. Är dödligt sugen. Men det känns lite sådär singel-tragiskt. Har liksom tänkt äta det till Big Brother dessutom..
Hur mycket var din senaste lön på?
- Tror jag tog ut 12.000. Saknar att få lön in på kontot varje månad. Den där överraskningen liksom.
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
- Yogurt, blåbär, persikor, äpplemust och lax. Sjukt random. Jag vet.
Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?
- Någonsin? Ehmmm… Det kan ha varit yahoo eller spray som vi använde som sökmotor i skolan när jag gick i mellanstadiet. Innan dess spelade jag mest Hugo (älskade Hugo!) och ritade när, eller OM jag satt vid en dator.
Vad ska du göra ikväll?
- Titta på Big Brother och sedan tittade vidare på New Girl. Känner igen mig i den tjejen. Fast jag är mer dämpad. Faktiskt.
Vilken låt lyssnar du på idag?
-Somebody that I used to know. Älskar den låten.
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
- Packade väskan inför Stockholm.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
- Vet inte om det räknas som en komplimang, men är väldigt säker på att mannen i butiken runt hörnet kommer att kalla mig ”habibi” som han alltid gör, nu när jag ska handla mina chips.
När fotade något senast, och vad?
- Tog en hej-här-är-jag-bild till detta inlägg. Varsågod:

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Kan jag få dö och efter det varför inget sms.

 

Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?
Nä, ringa är inte min grej.

 

Vilket humör är du på?
Ett inte så bra humör. Är på typ 33%.

 

Vad har du på dig just nu?

DAGENS OUTFIT! Kingsland strumpor, Kingsland ridbyxor, svart tröja.

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Hm vet inte, är inte alls hungrig och nästan allt smakar äckligt när man har ont i halsen.

 

Hur mycket var din senaste lön på?
1300 eller något tror jag.

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Eh, kommer inte ihåg. Men tror det var på Willys i Göteborg och då köpte jag Risifrutti och godis heheee.

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

Det vet jag inte? Eller det berors ju på. Om ni menar idag så var det gåggle.

 

Vad ska du göra ikväll?

Skriva lite om djur, duscha och sova.

 

Vilken låt lyssnar du på idag?

Just nu, Heart of life med John Mayer.


Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Hade körlektion tror jag.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Hahah, konstig fråga ändå. Vet inte faktiskt. Men skulle ju bli glad så ni kan ju gärna kommentera något fint eller sååååååå eeehhe.

 

När fotade något senast, och vad?

Hotellrummet i Göteborg på uppdrag av mina föräldrar....

What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Kategori: Lovisa

Min egna kung.

kan kineser vara kära i varandra?

Kategori: JosefinoLovisa

Vi är hemma, trötta men rättså glada. Verkligen back to reality med genomgång av kroppens organ. Hehe buzikt!
Rubriken är ett citat av Lovisa Hansson.

on the train

Kategori: JosefinoLovisa

josefinolovisa befinner sig pä täget mot göteborg. täget rör sig typ med en hastighet av tjugo kilometer i timmen kul. göteborg en jrävla stad att ränna i för att citera. bloggar frän mobilen och det var ju inhen höjdare om man säger sä. kan varken göra symboler eller skriva bokstaven som kommer innan ä i alfabetet.

svaris på en kommentar.

Kategori: Josefin

MOT BÖKE

Kategori: Lovisa

Bussen går om exakt 20 minuter i skrivande stund. Ska gå ner till min guldiga springare och galoppera till södervärn! Solen steker ute, det är 5,6 grader, mums. Hoppas att isen är borta från utebanan, hade varit fett najs. Utabanan brukar inte svika oss, fungerar ALLTID även om det regnar floder. Förutom när det är snö, det kan den icke stå emot och vi förlåter den för vem vill rida i en paddock då? Ska övningsköra i eftermiddag och därför hinner jag inte ge mig ut på några längre turer idag. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS
BERRRRRYYYY (L)

SKULLE BLOGGA

Kategori: Lovisa

men nu börjar BIG brother!!!!!!!!!

dagens ljug

Kategori: Josefin

Sitter nu framför min dator och vågar inte göra något för jag tror Gud kommer straffa mig närsomhelst. (Visst skriver man Gud med ett stort G, känns som det iallafall?)

Idag har jag hoppat med hesten, en klapp på duktig hest. Nej, men det var kul. Mamma red också lite, kul det med. Imorgon ska jag släpa (hahah) ut dem stackars djuren = upp rätt tidigt = sova efter bolibompa (big brother).

För att vara lite serre har jag även kört på körskolan idag, första lektionen evah. Eftersom jag aldrig är nöjd så tyckte jag inte att det gick bra, men det gjorde det kanske.

MEN IALLAFALL, nu ska jag duscha och sånt.

måsteslutaskrivaettkortblogginläggochsengåtillbakaochredigeraförattskrivalängre,slutatalltidmedattjagfastnar.

Sportlov

Kategori: Lovisa

-bokstavligt talat... Haha dessa dagarna har jag varit i stallet typ 8-16.30 varje dag. Som idag, hade utsläpp imorse. Kom till Bööööke kvart i åtta, släppte ut sex hästar, en skulle ridas. Red en timme, runt sjön! Galet men panni var pigg och jag lät honom springa om man säger så..!!! Det behövde vi, busa av oss lite! Sen mockade jag tre boxar, fyllde exakt 12 höpåsar och gjorde 12 hinkar med maud. Sen fixade jag min transport som var kaos sen red jag minst en och en halvtimme till. Tog bussen halv fem, trött tjaj.se. Har ju cyklat fram och tillbaka till södervärn också, doooktigt! Imorgon har jag i alla fall sovmorgon och det är najs med stora bokstäver NAJS.
Haha när jag var ute och red i bokskogen så var allt frid och fröjd. Skulle rida runt sjön men kom på en ännu bättre idé. Skulle rida runt sjön men samtidigt en slinga i själva skogen. Allt är super men sista biten på slingan är typ avspärrad. Jag bara oh noooooo. Två killar stod och sågade en massa men dom hade hörselskydd så jag antog att dom inte skulle höra om jag ropade. (Dom såg alltså inte mig haha) Så jag vänder men istället för att rida hela långa vägen tillbaka tar jag en genväg? Haha jag hoppades i alla fall på det men denna vägen tycktes aldrig ta slut. Till slut kommer jag ut perfekt på min väg igen, alltså den vägen jag var på väg till från början. (haha den meningen blev kul)  MUMS. LYCKA I LIVET!!!

tack som fan för att du inte är som jag

Kategori: Josefin



Ska sluta med att lägga ut musik på bloggen, men har inte mycket att skriva så.

Världens finaste ponny är tillsalu...

Kategori: Lovisa

Finaste Lad (L)

LOOOV

Kategori: Lovisa

Igår började BIG BROTHER!!!! Underbart om man frågar mig! Tyckte dock att deltagarna var lite tråkiga, typ bara tjejer men det blir säkerligen roligt när man "lär känna" dem lite!
Nu ska jag gå ner och handla yoghurt för annars blir det ingen FRUkost, viktigt för frugor som mig! Tar bussen till Böööööke 9.50 och där möter jag djuuuuret som ska filma mig och Lad idag! Jag ska också rida runt sjön och ta in JACKY!! (påminnelse till mig själv!!!)
CHACHA

mina favvisar ♥

Kategori: Josefin


Lovisa och Sessan möjser!

Tråkig dag, alltså på riktigt

Kategori: Lovisa

Denna dagen har bara varit tråkig, från början till nu typ. Enda roliga har varit att övningsköra och mocka. Längtar till imorgon, stalltjänt men ändå, ack så mycket roligare med fina vänner. Saknar hestisarna, har typ inte träffat någon idag :(

Bihåleinflammation...

Kategori: Lovisa

... tror jag att jag har fått. Är sjukt trött, alltså galet och det spränger i huvudet, speciellt när jag böjer mig ner eller när jag skrattar. Har varit förkyld länge nu men hoppas bara att det är tillfälligt. Jag vill inte ha en slang i näsan eller något sånt. (Josefin som skrämt upp mig...) Vill alltså sova nu(?!!) men där är ett problem, det gör ondare i huvudet om jag lägger det ner haha, fail. Jaja, finns värre saker. Lovet kom lägligt nu, måste få chilla lite även om det känns som dessa veckorna typ gått på en dag? Jag tycket i alla fall att det känns som att vi började typ igår.
POSSPOSS

Vååååår

Kategori: Lovisa

Imorse var Böke isbana, man hade seriöst klarat sig bättre med skidskor där än vad man gjorde utan. ALLT var is vilket resulterade i att hästarna fick bli inne, trots broddar... Sen JÄUVLAR smälte det och efter sista lektionen när vi kom ut så var Böööke inte vitt längre. Hagarna var helt rena från snö och solen stekte. Gick typ 40 minuter med Josefé och Sessan. LadN var naken och det är INTE ofta min gosse får gå naken och visa sig för allmänheten. (Har absolut inget att göra med att han fryser utan för att det är pinsamt)


När jag väntade på bussen hem så tyckte jag att det kändes som att någon knackade på mina fötter under jorden. Inbillade mig att det var en mullvad som ville upp och flyttade mig självklart genast! Känns som jag läst lite föör mykcet om mullvadar på lektionerna...
Paddocken i mitt hjärta, tänk när det gick att rida där... Fast jag ska inte klaga, den sviker nästan aldrig oss. Bara precis när det är snö annars funkar den ALLTID!
PUSS
JUST DET: DET ÄR LOV (L)

I think I dreamed you into life.

Kategori: Josefin





Lite mys-musik till er. Lyssna, filosofera och dröm er bort.
Nu ska jag sova, god natt!

Bra humor på kvällen/alltid

Kategori: Josefin

Idag har jag fått en ny kompis av min snälla pappa.



Ska gå och släcka lampan nu så behöver ni inte störa er på att den är tänd när jag har persiennen (FULT ord) nere. Kul förresten att jag satt och småskratta för mig själv i typ tio minuter medans jag fotade mobilen med webcamen. Bra leende där också, VAR GLADA VÄNNER!

han viskar: när natten faller och du känner dig frusen, då lever, då finns jag här för dig.

Kategori: Josefin

Det går trögt i min hjärna nuförtiden. Har precis skrivit klart svenska analysen, lättnad även fast jag inte är nöjd (men det händer ju ytterst sällan att jag är det så vad trodde du Josefin??) Alltså har jag bara ridning&körning uppgiften att göra imorgon, sen hela lovet ska jag plugga körkortsteori, skoj...

Ska vi ragga?

Kategori: JosefinoLovisa

Lovisa slog mig så jag började gråta nyss, icke snällt. (Det var Hugo)
Vi skulle egentligen blogga lite men Lovisa tappade fokus och började skriva om rundmaskar istället.

Livet är fult, du är fager. Vaken om natten och drömmer på dagen.

Kategori: Josefin

Varför är Sverige ett avlångt land?

Håller på med min analys av En midsommarnattsdröm, inte så himla kul för dom enda drömmarna jag vill analysera är dom jag drömmer medans jag sover i min underbara säng.

Nä, sova nu eller vad säger ni? Får skriva klart analysen imorgon, kan ju skicka iväg den exakt 23.59.59, kungligt.

En riktig njutardag.

Kategori: Lovisa

HAHA kul ellor. Har skrittat en lång runda idag, mysigt faktiskt. Snart lov och vi gillarT. Fast man ska egentligen inte klaga på skolan, vi har det fett bra alltid. MUMS. Jag skulle sprungit idag men det sket sig. Ska kanske göra det nu? Fast nä, har fått massa choklad idag så det är ju inte lönt. Kommer ändå bli fet... Imorgon börjar mitt nyttiga liv, PÅ RIKTIGT. I alla fall fram till och med Göteborg, för i GÖTET, där mölar man (Bokstavligt talat). Vissa människor förstår jag mig inte på ibland. Jag behandlar i alla fall andra så som de bahandlar mig, punkt och slut. Inget bölade här inte, orkar inte alltid vara den där glädjespridaren som MÅSTE vara överlycklig hela tiden. PUSS OCH KRAM SKUMBANAN
Världens jättebästa Berry (L)

hej sessan

Kategori: Josefin


mums.

Kategori: Josefin

Alltså det där med kärlek till mat är lite svårt att definiera. Vissa dagar är det allt som betyder något men vissa dagar hade man hellre varit utan det...

Men nu ska jag jobba lite med djur, kul.

Vad josefinolovisa gillar

Kategori: JosefinoLovisa

För att skapa lite hjärtlig mysstämning på vår blogg ska vi nu ge er en lista på vad vi gillar. Om ni inte känner er träffade av listan så bli inte ledsna - vi gillar alla lite (förutom dom på api listan).

 Mat

Det var det.

1111

Kategori: JosefinoLovisa

Idag, är det en stor dag. Vi har nu bloggat inlägg nummer 1111 i denna underbara blogg. Det är Alla hjärtans dag idag alla bloggisar, så var snälla mot varandra och uppskatta josefinolovisa lite extra.


PUSS o KRAM

Grattis mamma!!!!

Kategori: Josefin


En riktig schteckar bild på min mamma/hästskötare för att hon fyller år idag.

Tog en snabb plugg paus, men nu ska jag mata in lite hästmat igen, kbk.

9 liter är inte att leka med, ska vi sova sked?

Kategori: Josefin

Skönast att ha en lektion, sen ha håla i några timmar så man kan rida, fixa i stallet och äta. Idag red jag och Sessan ut i snön och solen sken över oss, hur underbart är inte livet då? Hade hacket på och det är kul, speciellt när man galopperar och bromssträckan blir typ 100 meter hehe.
 
Ha det GOTT och ta det lungt på twitter!



Mums Djuris, eller vad säger du?

Skuuulan

Kategori: Lovisa

CHACHA!
Nu ska jag till skuuuulan.
CHADÅ!

shalala

Kategori: Josefin

Halvligger i min säng med bästa morgis och tror jag ska kreäkas (hahahahahah). Har jobbat idag och nu borde jag plugga eller åka till stallet men vill bara sjunga HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA orkar inte med mig själv!1!!1!11111!!!!! Tankspridd och allmänt körd.

One more time

Kategori: Lovisa

Har varit på Böööke och fixat hela dagen med världens bästa mammi. Puss på Mammi! Duktig som jag är har jag också skrivit klart ett svenskarbete till nästa vecka, skönt att alla stora arbeten är klara inför lovet, nu är det bara ett prov kvar! Sjukt vad dessa veckorna gått fort! Var ju precis jullov?!?! Skönt i alla fall och jag taggar Göteborg med fina tjajor, tyvärr utan vårat älskade djur. Men om vi tänker på henne hela tiden när vi är där känns det nog som att hon är med oss, lite lite i alla fall. Tagga allt nu!

pepp inlägg, absolut.

Kategori: Josefin

Utnämn mig till sveriges tråkigaste bloggare (om man ens kan kalla mig det). Har inget bättre att skriva än att allt är riktigt rövigt (finner inget bättre ord) och jag är riktigt otaggad på allting just nu. Och det sämsta med det hela är att det är min inställning som behöver förändras, men sånt görs inte över en natt (tyvärr). jdfkjqiowjoq jksfdn snkqwhuibcuihlafst29tiiicerc78v bbbbbbbbbnjffk påaspårpppppppvclk mmfdop - var tvungen att skriva av mig lite.

Doktig tjaj

Kategori: Lovisa

Har pluggat ganska mycket idag, härlet nu i efterhand. Vaknade fem imorse, hyper och kunde inte sova, haha. Sugen på att tävla är på jag också, galet. Nu ska jag titta på TV för en gångs skull med Mammi.
HAJ

En flygtur senare

Kategori: Lovisa

BUZIKT

allt var bättre förr...

Kategori: Josefin



Om ni tror att vi inte kan vara seriösa, det kan vi.

Kategori: JosefinoLovisa

Nu ska vi plugga svenska.

Någon som kopplar?

Kategori: JosefinoLovisa


film kvell

Kategori: Video

vad är detta för djur? det är ett high five djur!

Kategori: JosefinoLovisa

Kategori: JosefinoLovisa

Någon som fattade förra inlägget?

Fuck(ta)

Kategori: JosefinoLovisa

Lovisa fick precis till det.

kul tyckte jag i alla fall

Kategori: Lovisa

Hej Anders! Jag undrar hur fiskarna äter utan att få kallsupar?



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TROR NÄSTAN JAG DÖR KANSKE LITE FAKTIKST


fÖRÖVRIGT SÅ VILL JAG HA EN mULLVAD. SÖT.NU

Twitter är gooott

Kategori: JosefinoLovisa

Idag är det en riktig njutardag. Haha, kanske, jag vet inte riktigt med det blev en bra början till detta inlägget. Fast nej, har funnits bättre dagar! Idag busred jag med Djuret i ridhuset. Galet men ack vad kul. Det tyckte heeestisarna med! Djuret och hennes snygging Voltaaaaani är så fina tillsammans, puss på er fina flickor. Vi bushoppade lite sockerbitshinder och vatten, kuwl.  Sen fick vi känna av lite bökestress men djuret och jag klarar allt tillsammans. Jag har varit duktig idag, pluggat! kan även tillägga att matteprovet gick överförväntan, och jag menar över förväntan PÅ RIKTIGT! Tack käre Gud för att du är så snäll ibland. (Tack min hjärna för att du faktiskt är ganska smart)
Dagens guldstjärna går till min mobil som hade 1 % batteri när jag var i Svedala, jag sätter igång spotify  och tänker "ja, den håller så länge den håller, kanske går en låt i alla fall". Mobilen dör när jag går i sista trappan upp i mitt hus (måste tillägga, femte våningen, så att ni verkligen förstår hur länge den höll) Visserligen parerade bussarna MICKET bra idag men ändå!!! Typ 30 minuter, OHYEEEEEEEEEEEEEE (OBS, internskämt!!!!!) PUSS PÅ MOBBE (L)

Vad vi är taggade på:

Kategori: JosefinoLovisa

  • Äta
  • Hoppa
  • Tävla
  • Göteborg
  • Inte få tillbaka matteprovet

snorbillig fakta

Kategori: JosefinoLovisa

Mängden snor när man är förkyld känns ofta större än vad den är, en undersökning har visat att förkylda personer snyter ut cirka 14 gram snor per dygn i genomsnitt.

Lovisa tror dock att hon snyter ut 8 kg per dag... Om det är sant eller ej återstår att se.

.

Kategori: Josefin



Jag läste din kommentar Anonym. Har inget mer att säga än hejhej och vad trevligt... tror jag. (om din kommentar var menad att skrämma mig lite så lyckades du faktiskt)

Vi har gjort det förr, men detta var extremt

Kategori: Lovisa

I fredags när vår klass åt på böke hade vi sjukt kul. Vi brukar alltid ha det men just i fredags så brast det för mig och Josefin. Det var helt sjukt som vi skrattade. Jag grät så kul allt var och Josefin fick ställa sig upp för att få luft typ. Egentligen var det inget särskilt, eller jo det var det ju men det var ett EXTREMT skratt alltså. Hahahahahahahahah satte precis i halsen för jag började tänka på det nbär jag åt så började jag skratta jättemycket hahahahahahaahah. Det var det att hela klassen blev liksom tyst i två sekunder för att sen börja skratta för att vi skrattade. SJUKT
LEV LIVET OCH SKRATTA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Som Josefin skrivit, seriöst våra skämt är inte att leka med. OHYEEEEEEEE bästa skrattjoseF. Kom så äter vi lite mäskmat.

this josefin is bleeding, but you can't see her blood.

Kategori: Josefin

All min kärlek till världens bästa Lovisa, finns ingen som jag kan skratta med så bra som jag kan skratta med henne (hon klagar ALDRIG på mitt manliga skratt). Vi är inte så määääskhiga utan bara ovanligt bra, OHYEEEEE. Finns inget bättre än internskämt.

Määäääsk

Kategori: Lovisa

Förlåt för dåligt bloggande, har inte hunnit. (läs inte orkat) Var i alla fall hoppträning i onsdags. Panni var mycket fin, hoppade superduper! Han ska dock få vila restan av veckan eftersom han varit så frusen och till följd av det lite spänd. Dock kände jag inte av det alls när vi hoppade men han är förtjänt av vila ändå! Imorgon har jag stalltjänst, extra kul när man får ta bussen halv sju för att vara på böke en timme för tidigt. Mums... Jaja, vad gör man inte för dessa hestar! Bussarna på helgen, speciellt på morgonen är helt sjuka. Jag menar där går en med typ fyra timmars mellanrum...? Och jag äger inte ens ett busskort... Får nog skaffa det snart så att chaffisarna inte dödar mig. (Dom gillar nämligen inte betalkort...)

Här om dagen hahaah, världens roligaste sak hände. När jag hoppar av 141an på södervärn så kommer buss tre som går hem till mig precis när jag stiger av! MUMS sa jag då. Men eftersom klockan var över åtta, ja jag kom hem sent den dagen haha, så hade mitt busskort gått ut. Jag skickar en sån "smsbiljett" även om jag vet att det inte funkar i min mobil. Det står liksom bara "skickar" i typ fem minuter sen så säger den "det gick inte att skicka". I vilket fall som helst så brukar det funka och chaffisarna säger bara att man ska gå på, dom brukar inte ens kolla på mobilen.  Så var dock inte fallet denna gången. Han bara" du får stå här tills den funkar". och ni ska veta att bussen var full, alla hörde vad han sa. Han hade typ värsta föreläsningen om att det inte ska ta sån tid att få biljetten och blablabla. Som en ängel sänd från himlen sitter där en kille bakom chaffisen. Han frågar om jag är barn och bara " jag betalar till dig". Alltså tack kära påg, du räddade min kväll!

Inte nog med det, jag missade bussen i Svedala hem till Malmö med TVÅ minuter.  Fick vänta i snöstorm i en halvtimme. Som tur är lever jag än, inte ens i närheten av att dö.
Men nu borde jag verkligen slute skriva, känner hur tråkig jag blev nu.

Och Josefin. I can be your hero baby, I can kiss away the pain OHYEEEEEEE
Hoppas ni har det riktigt kul utan mig. Det önskar jag er verkligen. Tack och hej.

vi har slutat och jag gör ingenting.

Kategori: Josefin

Det är KALLT ute men jag borde egentligen gå ut och pussa lite på Sessan och smörja min sadel. Är inte jätteglad egentligen men jag fick ett SJUKT EFTERLÄNGTAT MVG på min engelska novell och det gjorde mig glad, dock var det mvg med ett fint litet minus efter men vad gör det?
Har inte mycket mer att skriva, känns som att tiden går och jag gör inget kul. Lite motivation hitåt, tack!