josefinolovisa

I know you like to party so come kick it with me

Kategori: Lovisa

Lediga idag och jag ska snart bege mig till Bööke för att ta hand om min finaste. Sen åker jag och Josefin till Lund och stadsparken. Inget mer vettigt att skriva, stackare :/
 
PUSSSSSSSSSSS

Har en riktigt bra vän

Kategori: Josefin

Min kompanjon och bästa rådgivare, lovveman!

Malmö <3

Kategori: Lovisa

Ändå saknat hemma lite fast att Göteborg bjöd oss på en helt gaaalen helg och speciellt kväll. Haha alltså så sjukt kul och nu är jag trött men after att ha duschat i malmövatten igen känner jag mig ändå ganska taggad på livet. (Känner mig aldrig lika ren som när man duschat hemma...?) Roffe blev sexa idag men vi är glada ändå. Mackan har fått en ny lädergrimma med sitt namn på och massa vitaminer som man behöver när man är elit precis som han. 
 
Har massa bilder på mobilen sen helgen och kvällen men vissa är inte rimliga att lägga här hehe...  Djuret och Josefin var äkta citatmaskiner i bilen på vägen hem, HAHAHA alltså skrattar bara jag tänker på det

Godmorgon gööööteboooorg!

Kategori: Josefin

Taggade tjejer!! Fortfarande haha. Igår var kul och vi är så himla bäst. Älskar mina tjejer!

Jag heter inte glennis utan glenn med is på slutet

Kategori: Lovisa

Dagens citat. Alla heter verkligen Glenn här och de är kul. Har till och med fått idolbild med någon Glenn. Imorgon är de Scandinavium och världscupfinal! Saknar min fina ponny så att ni vet liksom ❤

Fint

Kategori: JosefinoLovisa

On the road !

Kategori: JosefinoLovisa

Vi är på väg och finaste bilen är bäst, trogen alltid. Ullared väntar på oss och de gör Göteborg också. KBK

Nårris levererar

Kategori: Lovisa

Bild som alltid när man hänger här. Djur vill sova, Amanda diskar och Josef duschar. Jag? Ingen aning

Kollar live från göteborgis

Kategori: Lovisa

Så ser vi en ryttare som heter typ Hassan hdbsbdkdka bokoloki typ. Min nya favvo och Josefin sa att jag passade bra med honom. Han var tjock och ful. Tack


Tänkte bjuda på en bild från igår på mig och göööd

hallååå fina bloggeeeeeen

Kategori: Josefin

nu är vi tjejer hemma hos mrs. värmland - också känd som nummelin! Djuret kom precis med apfoder och lite annat som vi ska ha till våffelmys ikväll.

Idag har jag med hjälp av Amanda tömkört Sessan. Hon skötte sig faktiskt bra! Var lite spänd, men det är inte så konstigt efter att hon haft vila så länge. Efteråt verkade hon väldigt nöjd med sig själv iallafall, sötiizzzz.

På bild, gulliga numme och love!!!!

Imöraaaaaa

Kategori: Josefin

Är det fredag!! Det tre vännerna och djuret ska tillbringa kvällen i nårre med amandas efterlängtade våfflor. Kommer bli mys och på lördag är det uppstigning 05.00 för avfärd mot ullared och GÖTEBORG.

Men idag är det torsdag och jag har ett engelska arbete att avsluta och saker att packa. Men först - kvällspromenad med min trogna vän insa!

Hej bloggi

Kategori: Josefin

Jag älskar dig fast jag inte alltid visar det. Lovisa säger att jag övergett dig, men både du och jag vet att ingenting har förändrats mellan oss. Inget josefin utan olovisa.blogg.se!

Jag har ritat

Kategori: Lovisa

Känner mig för en gångs skull bra. (Hade faktiskt vg i bild även om ni inte tror mig)

onsdaaag

Kategori: Josefin

Idag har,som ni sett, jag och Lovve målat hindret. Blir fint!! Man blir nästan lite stolt som Lovve sa.

Nu väntar jag på bf <3 <3 <3 som ska komma hem med pappi.

Live från målningen

Kategori: Projektarbete

Josefin går all in med målarkläder och allt! Himla fint :)

I get so high when you're with me But crash and crave you when you leave

Kategori: Josefin

Tråkig tisdag, veckans tråkigaste dag. Imöra är det matteee c som just nu suger. Klarar knappt en enda uppgift längre, jag som trodde jag var lite smart iallafall... Ska även till sandåkra (mitt andra hem<3) och måla hinder med lovve vilket är betydligt roligare!!

Borstar tänderna nu och bloggar samtidigt - duktig bloggare!

Är ganska jobbigt när man inte är på topp. Antar att min bloggning blev lidande därför, inte kul att skriva negativa inlägg och verka som världens drygaste människa.

Nu ska jag sovaaa och drömma bra drömmar om min pojkvän som är den bästa någonsin (love).

Godnattis!

men.....

Kategori: Josefin

... för att vara lite positiv (!!) så ska jag på lördag åka med mina giiiirls till göteborg, det blir KUL och bra :) :) :) Kom just på att jag lovade Amanda att ha med en bild i varje inlägg, ganska svårt då jag sitter vid skolans dator och utbudet av bilder är typ det här:
 
 
Men hittade också det här:
 
VÄRLDENS FINASTE GILBERT (OCH JAG)! Saknar honom, han var grym!! 
 
Fanns även denna, alltså åh ponnyn. Han är ju så fiiiin. (haha manen och klippningen är dock ett undantag från skönheten...)
 

negativ no.1

Kategori: Josefin

Vad jag skulle skriva innan var att Lovisa tvingar mig att blogga (vet att jag inte får skriva så men gör det iallafall). Har inte ens något kul att berätta. Är extremt trött och det känns som att min kropp börjat ge upp hoppet. Skriver på ett engelska arbete just nu, och allt försvann - gjorde mig inte mer taggad på livet direkt.

MEN NEJ

Kategori: Josefin

skrev ett inlägg precis och allt försvann. VARFÖR händer det alltid mig?? Och när ska jag lära mig att kopiera allt jag skriver innan jag publicerar?

/ledsam bloggare

Kan inte vänta

Kategori: Lovisa

 
Ska få det bästa man kan tänka sig i livet idag. TRÄFFA RHERMODSSON. Herregud vet inte vad jag ska göra, gal1.
 
Idag fyller bästa Amandis år och hon är i Värmland och festar loss hoppas jag. GRATTIS CC!!!
Hälsa han Värmlaaaaaaaaaaand ;)
 
Kul inlägg en lördag såhär i april. Har inget mer kul att berätta på denna kända blogg, det är feeezt i hela huset.
 
puss till några även om jag har bacillskräck fortfarande (lite i alla fall) 

Tack älsklingsdjur

Kategori: Lovisa

Fick detta av djuret precis, hon är kunglig :)

Sweet 19, fast nä.

Kategori: Lovisa

19 år (gammal) nu. Ingen jättekul födelsedag igår, min finaste brurre var liksom inte hemma och då blir jag ledsen cheeey.

Nu ska jag till skoooolan och ha fantastiskt kul med hovvård (stark ironi). Jag och Josef ska kämpa oss igenom den som vanligt var tredje fredag.

Poss

Konversation mellan göööd och mig. Jag är blå för er som inte förstår. ZLADDE <3

Muhreee här

Kategori: Gästbloggning

Hej hallo här e jag, jag vet att det inte blir populärt om jag gör en massa punkter och andra tecken på denna blogg, men det är svårt att låta bli, och nu hade det passat med en fem sex punkter, eller i alla fall tre, men det får väl räcka med en.
 
Lovisa och Josefin och många mer därtill ska snart ta studenten så snart ska det firas rejält med pompa och ståt och nu skulle jag vilja sätta tre punkter, nöj er med en.
Nu ska ni få höra lite om vad jag gör i livet, nej men nu tröttnade kanske några läsare och med risk för det så ska ni få slippa höra (höra och höra, ni får ju själv läsa) vad jag gör i livet, men idag har jag i alla fall gjort det dom flesta gör dagligen, nämligen fått ihop till min och Lovisas brödföda=jobbat. Men oj nu fick ni ju ändå reda på en av sakerna jag gjort, och de andra sakerna är top secret!
 
Vädret har ju blivit bättre (så slipper ni kolla väder.se) och det är ju många som är glada för det, så även jag, upptäckte att jag har fönster och dessa är ju smutsiga, får nog ringa ngn väldigt sexig man som kan putsa dessa med bar överkropp, eller nej är nog bättre han har en trasa eller nåt, och nu vill jag göra tre punkter. Ngn som känner en sån man? I så fall kan ni hälsa honom att han tar på sig en tröja så att han inte fryser om lilla magen och blir förkyld nu när våren kommit. Ni kan även hälsa att jag har trasor och diskmedel och portkoden är nog 23 tror jag, brukar inte ringa på själv faktiskt, jag har ju nycklar själv. Jag har även ICA-kort, kombi-bil (med dragkrok så klart!), blommor på balkongen, betalar TV-licens, jag är med andra ord vuxen, fast allt tyder inte lika mycket på det i mitt liv.
 
Nu kom Lovisa här bredvid mig och säger att mitt inlägg är såååå tråkigt så härmed slutar jag och vill inte gästblogga ngn mer gång:-( ledsen gubbe på det, så det så.
 
Tjingeling

Hon var den som alltid sprang fram och tillbaka, tycktes aldrig finna någon ro.

Kategori: Lovisa

Tänkte berätta något så kul som att min finaste älskling placerade sig tvåa bland dom stora i helgen IGEN :) Fast denna gången var de fälttävlan och han bara leker runt. 70,5 procent i dressyren, felfri hoppning och felfri terräng. ELIIIIIIIT
 
Vill ni se en bild? Dum fråga, de är ju liksom självKLARRE
 
Var på Bökis tidigt idag och fixade allt så är hemma nu. Satt på balkongen innan och stekte lite fast jag ljög lite där för de blåste lite kallt så jag frös faktiskt. Sorgligt men jag är glad ändå får nu ska jag ut och powerwalka med min fina mammut. Fick min födelsedagspresent idag av mina älskade tjajor och de var bland annat :
PÄRON SÅKLART! Helt underbart :)
 
Haha hittade massa kul bilder i min mobil nu när jag kopplade den till datan men hade kunnat lägga upp så många så de hade blivit synd om er :) Så ni ska få slippa mig nu! Pussssssssssss
 
Fast nä, måste ju berätta att älskade Fuxeman är såld. Han hamnade i Helsingborg och de känns bra, han är så fiiiin ♥
 

OHYEAH

Kategori: Projektarbete

Vi har nu lämnat in vår sista rapport och vi båda är faktiskt mycket nöjda! Vi har haft kontakt med personer från företaget PRO eventing och fått mycket bra svar på våra frågeställningar som vi analyserat i analysen. Vi ska nu börja på vår muntliga redovisning där vi planerar att ha en powerpoint. Vi ska även flytta hindret hit till skolan för att ha det här sista tiden innan vi tar studenten. 

Rapport

Kategori: Projektarbete

Nu lägger vi det sista krutet på vår sista rapport! Imorgon ska den lämnas in. Som sagt så är den praktiska biten inte klar ännu. Hindret ska målas vilket beräknas bli klart i helgen.

paniken!!

Kategori: Josefin

skulle skicka in min ansökan till högskolan med sidan är helt ute och cyklar, går inte ens att logga in... 3 timmar kvar

skänker en tanke till min kompanjon

Kategori: Josefin

<3<3<3<3 driiiiiiiiiiiiiiiick och sen ssssssssssssssssssssssssss

Jag vet om att jag kommer bli arg på denna bloggen nu för de blir man alltid när man bloggar från ipaden som är ett pack

Kategori: Lovisa

Hejlångrubrik
 
Kul ? Inte särskilt. Nu ska jag lägga upp en bild som jag vet kommer hamna ovanför texten och jag kommer störa mig något frOktansvärt på de men är så stolt över den så blir nästan tårögd. Vilken borrare jag är!!! Haaaaj
 
Men herregud, den la sig under texten och jag kan dö lycklig. Nästan i alla fall. 
PUSS

Bilder - projektet

Kategori: Projektarbete

Fix

Kategori: Projektarbete

Vi kan stolt meddela att själva bygget av hindret är helt klart! Det enda vi har kvar nu är målningen vilket vi planerar göra på måndag, eventuellt kommer vi behöva måla i två omgångar.
 
Det vi gjorde igår var att vi fäste brädor bak på hindret så att vi kan ha ris på toppen på hindret. Vi bestämde oss också för att granris är det bästa alternativet, så detta ska vi också få tag på innan den muntliga redovisningen. Vi funderade på att klä hela baksidan av hindret men det kom vi fram till var sämre, då hindret kommer bli tyngre att bära och flytta och dessutom hade vi behövt skaffa mer material.
 
Idag kommer vi även arbeta med projektet, vi ska påbörja den sista skriftliga rapporten!
I eftermiddag kommer fler bilder från gårdagen.
 

ALLTSÅ AAAAAAHHH

Kategori: Josefin

döda mig långsamt!!!!!!!!!!!!! hade skrivit ett jättebra inlägg så försvinner allt. Förstår nu varför jag inte bloggat på ett tag, händer alltid sånt här och det orkar jag inteeeee.

Vi börjar bli klara!

Kategori: Projektarbete

Som ni vet så är vårt hinder nästan klart nu, vi ska bara fixa klart kanterna, bygga låda till blommor eller ris samt måla det. Vi tänkte jobba lite med det denna veckan eftersom det är uppsamlingsvecka. Vi tänkte också börja skriva på den sista skriftliga rapporten som ska vara inne nästa onsdag. Till detta behöver vi fakta och tankar från utomstående personer vilka vi ska kontakta i veckan.

If I lose myself tonight

Kategori: Lovisa

Lite trött idag faktiskt och mitt finger är klämt. Jag har seriöst ont, brukar aldrig klaga men detta gör ont. STACKARS MIG . Så är det, standard är att klämma något varje gång de är party i malmö haha...
 
Jag fattar inte mycket för tillfället fast en sak vet jag säkert och det är att Mackan är den absolut bästa som existerar och han gör de så självklart för mig att de är han som är bäst för mig.
 
Tack och hej för mig, nu ska jag sova fast först trycka hål på den j*vla blåsan och hoppas att det slutar dunka i hela min hand. Skulle kunna böla nu.

klockrent.se

Kategori: Lovisa

Varför är du så fin bloggeman?

Kategori: Lovisa