josefinolovisa

Hejdå bloggeman

Kategori: Lovisa

Snart turklandis

Sänder en tanke åt min kompanjon...

Kategori:

...du äger.
 
Jag har gjort absolut ingenting i tre timmar. Rätt skönt ändå! Skulle ridit min finaste ponny men kom på att Amanda hade sovmorgon så rider antagligen med henne efter skolan som förövrigt slutar om typ en timme... En lektion idag och sen är de typ slut på riktigt. Inga riktiga lektioner kvar för mig sen, jag åker ju till Turkiet på fredag. Vet inte om jag berättat det innan men mamma bokade i alla fall om resan till Mallorca för där var inte riktigt lika fint väder som i Turkiet. Så jag åker alltså på fredag och blir borta i en vecka. Kommer sakna min finaste älskling men hoppas han får det bra utan mig en vecka. #liteångest #kontrollbehov haha
 
Bjuder er kära bloggläsare på en bild från skoldatorn. 
haha, kul
 

JAJAMEN

Kategori: Josefin

Lyssnar på pod. Är lite ensam. Och rädd, ja. Pluggar. Fast nä, jag borde.

Alltså förstår ni, ska sova här all by myself! Får jag panik går jag ut i stallet och sover hos Sessan, alltid en trygghet.

Tjäna

Kategori: JosefinoLovisa

ehm heheehm 
 
ehemhemhem
 
17 dagar.
 
blogga om det! Jajamen idag är det 17 dagar till studis. Kul ellOr?

Jag svär på mitt liv och på allt jag har, du är den enda som har fått mig att känna mig svag

Kategori: Lovisa

som jag älskar dig

Jag lovar er att jag grät som jag skrattade

Kategori: Lovisa

HAHAHAHAH

Det var de roligaste jag varit med om på länge

Kategori: Lovisa

Det säger jag varje dag, minst fem gånger. Har man ett roligt liv då?
 
Jag har pluggat hovvård två timmar precis och druckit en redbull. Jag är speedad nu och nu ska jag skriva det sista på min essä och sen skicka in den. Nästa vecka ska jag och världens bästa Mamme till Mallorca och kbka. Mysigt och förhoppningsvis varmt. Igår gick Mackan LA på nästan 67 % och jag fick tillbaka massa arbeten med BRA betyg. Jag är taggad fast att jag har massa saker att göra. 
 
Kan också berätta för er att för typ två veckor sen när jag skulle handla energidricka på Willys i Staffanstorp fick jag inte köpa den för jag såg tydligen ut att vara 14 år. Tack eller något...? Tar det som en komplimang fast ändå inte, jag hoppas ändå jag ser något äldre ut än så. Mitt körkort låg i bilen och jag sa till Amanda att betala min så kunde jag ge henne pengar sen men då sa hon i kassan att så fick vi inte göra för då visste hon att jag skulle dricka den. Alltså lägg av, som vi skrattade. KUL.NU
 
 
 
 

Studigt barn

Kategori: Lovisa

Idag och igår pluggade jag...! Längesen vi hade något att göra i skolan men denna veckan är ful mot oss. Var precis ute och sprang och det var bra för mig. Har gått mer än en mil också idag plus ridit en FIN macka :)

Har faktiskt...

Kategori: Josefin

något väldigt roligt att berätta som jag ännu inte gjort. En bloggläsare undrade om jag ska flytta, och ja det ska jag faktiskt! Eller delvis kanske jag ska säga. Mamma och pappa har (som jag skrivit) köpt en liten gård utanför Skurup. Tanken är att jag flyttar in så fort vi får dit Sessan + shettis, vilket ser ut att bli ganska snart. Huset i Genarp har vi kvar och kommer ha ett tag framöver, då min lillebror går i skolan här.

inte alls pepp

Kategori: Josefin

Har en ganska trög vecka framför mig. Två inlämningar och en redovisning på onsdag, nationellt prov i matte på torsdag och inlämning och ett prov på fredag. Blir trött bara jag tänker på det, så trött att jag somnade i soffan innan idag, pensionärsvarning på det! Jag har helt tappat motivationen till att plugga. Inte ens en skrivuppgift i svenska orkar jag börja med. Har alltid haft svenska som favorit ämne men nu vet jag inte längre. Synd egentligen, men man börjar tänka på hur stor roll läraren har på om man tycker om ämnet eller inte. Har en essä att skriva och nu fick jag faktiskt en idé!!

Hej jag är trött

Kategori: Lovisa

Puss

satan i gatan

Kategori: HEMLIG

 
 idag har vi pluggat
 
 
 
 
 
 

Haha livet är en fest

Kategori: Lovisa

 
Igår tappade jag min mobil i en vattenhink. Eller egentligen tappade jag den inte utan Mackan råkade stöta till en hylla där den låg och under höll vi på att fylla en vattenhink. Innan vi hann reagera låg den där ett par sekunder. Sen tog vi upp den och jag haffade Amandas nycklar, sprang in i hennes hus och slet ut hårfönen. Fönade den typ fem minuter till det stod att den var överhettad. Då fick den ligga i kylen. Under hela tiden fungerade den hur bra som helst. Sen skulle jag prova ljudet och sorgligt nog fungerade inte detta. Efter ganska exakt två timmar började de fungera igen, sjukt? Känner mig i alla fall som världens mobilräddare. 
 
Som vi skrattade när de hände, kunde liksom inte göra annat. Spänning i vardagen som man så fint säger och det är skönt att ha något annat att tänka på ibland. Haha jag är glad att den fungerar i alla fall och nu fick ni ju en liten berättelse såhär på morgonkvisten.
 
Sov inte hemma inatt så jag har hunnit med att vara på ICA och köpa frukost. Standard och det blev drickyoghurt men inte min älskade smak för den var slut. Trots denna tragiska upplevelse ska jag försöka ta mig igenom denna dagen och sen är det helg och det ska för en gångs skull bli CHILL. Saknar mamma lite för jag träffar nästan aldrig henne nuförtiden. Världens bästa lilla mammut ♥
 
Nä nu är det skärpning på mig, måste byta om och bege mig ut till stallet för att ha favoritämnet (stark ironi) hovvård. CHACHA

Jag försökte vara lite duktig och de var jag ju

Kategori: Lovisa

Man bara va? Haha eller hur jag fattar ingenting. Briar är en hingst det vet jag från och med nu i alla fall . Dom tror jag har damp och jag får nog hålla med. HÖG PÅ LIVET

Till Lovisa!!!

Kategori: Josefin

När du kommit över Jan Xu kanske denna man är något för dig? (cat lover)
 

för snabbt

Kategori: Josefin

Snabb onsdag och nu sitter jag här igen precis som igårkväll och försöker skriva bokrecension. Intalar mig själv att det inte är så tråkigt egentligen (ska läsa engelska till hösten igen....), och det är det inte iheller. Men valde helt fel bok att läsa, en typisk ytlig tjejbok som inte ger något mer budskap än att livet suger ibland men det blir bättre om du är smal, snygg och har en bögkompis. Faktiskt en riktigt dålig bok! Påtal om det så ska jag under min livstid skriva och få en bok publicerad (ska inte handla om att livet suger och bögkompisar), ett av mina drömmål.

Har en riktig trött dag idag, börjar fundera på om jag har narkolepsi (inget skämt).

Kände också för att skriva av mig lite

Kategori: Lovisa

Har nyss skrivit min slutanalys och känner mig rätt så bra faktiskt. Känns dock som vi fått lite bråttom med alla uppgifter nu men de är en månad kvar till studenten exakt och jag ska bara kbka. Idag red jag på min Macka och han var helt sjukt fin. Datorn är i mitt knä nu och den är galet varm.
 
Musten gick ur mig för typ tio minuter sen och jag ska nog hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig, Fast jag ljög lite precis för man hoppar faktiskt aldrig in i duschen, inte jag i alla fall. Intressant fakta såhär en kväll i maj eller något.
 
Imorgon ska jag leka brandkvinna och släcka eld och sånt. F1 gal1. Kan alla tolka det eller ska jag översätta? (FETT GALET) Haha ibland är jag så himla rolig, kan skratta åt mig själv här i min ensamhet.
 
Säger bara palla waina över att detta inlägget blev så fruktansvärt dåligt. Känner mig dålig nu bara för de men nu ska jag vara tyst. Ska bara kolla om jag har någon kul bild jag kan bjuda er på, vänta typ två och en halv sekund eller något. Kanske tog längre tid än så men jag är så snäll så jag kopplar in min telefon för att langa fram (HAHA) bilder till er. Måste även tillägga att jag skrattar åt mig själv igen, awesome. 
 
Jag och Emelie hade brist på något att göra och det märks kanske
Men djuret och jag är inte mycket sämre
Sen så skrev djuret i min kalender så jag inte skulle glömma sån här viktigt info
 
 

livet del 1

Kategori: Josefin

Blir lycklig av det här:
Min pojkvän. Han är allt, han är bra, mysig, rolig, snygg, snäll. Skulle inte klara mig utan honom. Finns inget som är så bra som oss två tillsammans. Jag är jättejättejättekär. Stor puss!
 
Blir glad av det här:
Att umgås med mina fina girls! I tre år har vi stöttat varandra genom vått och torrt, upplevt varandras alla sidor och varit så konstiga/roliga/knäppa/grymma/coola som bara vi kan vara.
 
Saknar det här:
Så mycket att jag snart inte vet var jag ska ta vägen. Min fina fina häst, hon borde vara ute och få leva sitt liv på hoppbanorna istället för att stå i en tråkig hage och bara slöa. I vilket fall som helst så försöker jag se positivt på det hela, om några veckor flyttar hon hem (!!!) och då kanske jag får börja rida lite också.
 
Är tacksam för det här:
Mina föräldrar som har köpt en jättefin ''gård'' ''husmedstall'', vad man än vill kalla det. Dom lägger ner tid, pengar och hjärta i att renovera, bygga och fixa för att hela familjen (Sessan inkluderad) ska få ett nytt ställe att kalla hem. Det är fint, mysig och perfekt i mina ögon!
 

be so good they can't ignore you

Kategori: Josefin

förtillfället är det sjukt tråkigt att gå i skolan, tänker mest på studenten (31 dagar kvar!!!) och vill verkligen inte tråka mig igenom de sista inlämingarna. Även om jag längtar efter studenten kan jag inte komma ifrån att det stressar mig en del, kan nog säga att dem flesta känner detsamma. Mycket som måste falla på plats och efter vad jag har lärt mig så gör det alltid det - förr eller senare.
 
 

Bloggar nu för att få ner djurets (förlåt) tråkiga inlägg

Kategori: Lovisa

Velkommen till verldens beste blöggeman

Tjäna alla fulingar och snyggingar

Kategori: Gästbloggning

Livet är en fest, synd bara att tiden inte räcker till...

Smyger in med ett gästbloggsinlägg utan Josefin & Lovisas vetskap, busikt.

33 dagar till studenten & ENDAST 17 skoldagar.. SICK MANNEN! Men nu för stunden känner jag mig jobbigt omedvetet stressad? Minst fyra inlämningar inom snar framtid + ett prov & jag har ingen motivation till att plugga. (Det jag egentligen skulle göra nu men ett blogginlägg fick det bli istället!) - Ni måste vara sjukt avundsjuka att jag (djuret själv) har tillgång till denna oerhört magnifika blogg. OHYEAH.

Månaden ut består bara att jubb jubb & jubb för min del. Men lite kul ska vi väl även kunna klämma in? Med hjälp av mina trogna vännor Josefinolovisa + Nummelin tror jag nog vi löser något sådant!  Vad har mer hänt sen jag gjorde ett kärt gästblogginlägg senast.. Jag har ingen stark man längre.. min nuvarande kärlek jobbar på Ullared & heter Ola- Conny. Hahahaha ellur, nä nu ska jag ta tag i pluggandet & få något gjort..

Fast först bjuder jag på någon rolig bild för jag GLÖMDE JU NÄMNA DEN HÄRLIGASTE HELGEN PÅ LÄNGE... GÖTEBORG GÖTEBORG & GÖTEBORG. Tjajor, det var ganska elit.

 

Valbooooooooorg
liten flikka
jubb
stackars göd
MIN TATTOO
Hänger i götet.. <3
hahahaha
Har även hunnit med att bli slagen, ohyeah. livet är en fest.. det säger väl allt?!
Valboorg mums?
 
OVER AND OUT / ANIMAL <3

men herregud vad unik han är

Kategori: Lovisa

FOTO TAGNA AV PROFFSFOTOGRAFEN AMANDA NUMMELIN MEN DE FATTADE VÄL ALLA MED TANKE PÅ DESSA FINA BILDISAR?
 
 

I don't get it, I'm not drunk. A million people in the place and there you are

Kategori: Lovisa

TJÄÄÄNA
 
Lång helg nu och det kändes som jag hade så sjukt mycket att göra alla dagar. Idag har jag typ ingenting att göra haha. Men det är ändå rätt så chill, ska ut till min finaste kille om en stund och pussa på honom. Vi ska flytta hästarna till Norrskog på lördag så ska dom få bo där ett par dagar och bara mysa :) 
 
kärleeeeeeeeek
 
Hade egentligen inget mer vettigt att skriva, bara lite att göra och därför uppdaterade jag till er, snäll jag är va? Har ju fått klagomål på olika håll....
 
PUSSSSSSSSSSS

'Cause our world is spinning at the speed of light

Kategori: Josefin

Tittar på MTV (som vanligt) och dem visar den nya Ke$ha dokumentären. Hon är grym!

Vad ska jag mer berätta? Har varit i skolan, rätt drygt. Hahahaaa ööh känner mig så tråkig. Ska sätta igång studehjärnan nu och plugga lite seriöst. Bara tanken på ett nationellt prov i matte c gör mig svimfärdig.....
 

Sista rycket

Kategori: Projektarbete

Idag har jag och Lovisa målat det sista på vårt hinder. Imorgon är det dags för muntlig presentation. Vi är bra förberedda med Powerpoint. Ikväll kommer hindret till Bökeberg så vi kan visa upp det imorgon.

Tänkte ge er en liveupdate från mackoman

Kategori: Lovisa

Han var mycket fin idag, massa kärlek

Hahahaha

Kategori: Josefin

Just nu @gräset och solar.

Lovisa: ja vet du, min mormor köpte ut till mig i lördags

Hahahhaha alltså så grymt!!

HEHELOVICE

Kategori: Lovisa

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM IGEN! SAKNADE DET FÖR MYCKET

Tänkte bara berätta för er hur fin denna ponnyn är :)

Kategori: Lovisa

nostalgi hos josefinolovisa

Kategori: JosefinoLovisa

så jävla arg
cool
GOBI
DJURET PÅ PARTY!!!
manligt
BÖGIZ
holland............................................
GRATTIS TILL OSS DENNA DAGEN
 
Barreman <3

vi är ur funktion

Kategori:

josefinolovisa är inte på topp för tillfället

vi är ur funktion

Kategori: JosefinoLovisa

josefinolovisa är inte på topp för tillfället

Ont i hjärtat lite i alla fall

Kategori: Lovisa

Har tagit bort min instagram och de gjorde ont i hjärtat. Men jag tror ändå det var bra. Något annat som är bra är denna ponnyn

Det känns som att världen skulle rasa om du lämnade mig

Kategori: Josefin

Har för tillfället tappat bort mitt självförtroende långt borta där det nog aldrig mer kan hittas. Vänder ut och in på mig själv, och ändå lyckas jag inte med något.

dagsfyllan

Kategori: Josefin

Känns som söndag idag, men helg mitt i veckan är najs. Igår var jag på böki på morgonen och red sen kom Lovve och vi tog bussen till Lund. Gal1 mycket folk och vi hade rätt kul. Kändes kul när man var trött och halvbakis kl. 8 på kvällen - dagsfylla deluxe. Avslutade iallafall på bästa sätt hemma i genarp igen med min älskade bf <3

Har gått i 190 sen i fredags då vi åkte till göteborg. Imorgon är det hästskötarexamen och jag och Nummelin ska kötta!! 8 - 5 ohja. Efter det kan jag andaaaas ut ett tag.