josefinolovisa

HAHAHAHAAH DÖÖÖÖR

Kategori: Lovisa

hAHAHAHAH ALLTSÅ JAG SKRATTAR FORTFARANDE ÅT DESSA INLÄGGEN HAHAH
 
 
 
 

Hard work work

Kategori: Lovisa

Nu ska jag jobba. Får därför inte träffa Mackan idag och det suger.
Hejdå

kämpar på

Kategori: Josefin

fattar inte det här med att jag ska bli ''sjuk'' varje gång jag är ledig. struntar iallafall i det för vem pallar ligga hemma och låtsasdö.

just nu ligger animal och sover medans jag ska gå till jobbet om en halvtimme. borde alltså börja göra mig redo. ohyeee, hörs säkerligen inom en snart framtid!
 
4 DAGAR TILL MIN FÖDELSEDAG!!

Minnen

Kategori: Lovisa

Åhh, sitter och lyssnar på min gamla lista på spotify. Typ september förra året. Typ i den vevan jag åkte till Holland... Åhh vad jag saknar min finaste kungliga Lad. Vissa låtar bara påminner mig om honom och man blir bara ledsen. Min finaste kompis...

Tänkte blogga...

Kategori: Lovisa

...men hade inget vettigt att skriva mer än att jag ridit två pannis idag, hoppat till och med och sen har jag jobbat. Jobbar lördag och söndag också så här är det inget latande. Mackan var SÅ fin idag. Blev så glaaad även fast han alltid är det :)

123 fanta & rosé

Kategori: Josefin

Trött idag, inte nådigt alltså. Ska till körskolan nu på morgonen som vanligt. Ikväll ska jag och Sessan hoppträna, var ju ett tag sen sist så kan gå precis hur som helst.

+++ att ikväll kommer animal till mig igen, vi hade en pausdag igår (haha)

LÄGESRAPPORT FRÅN JOSEFIN

Kategori: Josefin

Har det bra i ett regnigt skåneland. Har spenderat nästan all min tid med Jessica(Animal) sen i torsdags. Midsommar firade vi med kbk:ande i Svedala. Lyckades med det ena och det andra under den kvällen/natten/morgonen, MEN KUL HADE VI. Just nu är vi hemma hos mig och pluggar körkortsteori. Förutom att umgås med animal så har jag körlektioner varje dag och är i stallet såklart.

Jaowowow, vad mer... Tänkte skriva lite om ANIMAL så hon blir glad. Hon är som hon är, alltså djurig, men jag tycker om henne ändå. Vi kan prata om allt och det mesta (efter att hon pressat mig lite..) Finns inga serresnack som våra. Har även fått veta att hon i ett tillstånd (jag är inte påverkad, jag är bara mig själv!!) hade pratat så mycket om hur underbar jag är, och vilken bra vän jag är. GULLIGT DJUR.

Var nog det mesta för nu, hejdååååå.

Regn

Kategori:

Var i stallet imorse. Gav finaste Maxis morötter och pussade lite på honom. Var och hoppade två småklasser i Dagstorp igår. Finns typ inga tävlningar på hela sommaren så hoppade bara en LC och LB. Var efteranmäld i båda klasserna så red först. Det pissregnade hela dagen, speciellt i LBn. Man kunde pressa ur vatten ur min jacka. Åkte från stallet klockan 12 och åkte hem 19.30. Galet men cool som han är hoppar han lika glatt ändå! Femma av 53 i första och femma av 30 i andra. Vi åkte hem och kände oss faktiskt ganska grymma med två felfria rundor! LB rundan var nog en av mina bästa rundor någonsin! :)
 
När jag kom hem från stallet cyklade jag till torget och jobbade fyra timmar. Cyklade hem klockan sex i ösregn. Känns lite som regnet är min nya kompis och så är det kanske? Nu ska jag ut och jogga och det är rätt härligt tror jag. 

ÅHHH

Kategori: Lovisa

Varför har dom gjort om hela blogg.se??????????????
Nu blev jag sur men är ändå taaaaaaaaaaaaaaaaaggad!!

skönttttt

Kategori: Josefin

hejhejhejhejhejhej

Kategori: Josefin

Har varit uppe i en timme nu, följt Jessica till bussen tillsammans med Insa och städat där nere. HIMLA DUKTIG. Somnade efter två igår så borde nog egentligen sova lite till men spela rollll.

I eftermiddag någon gång tar jag bussN till Remember och ännu senare ska jag och the animal till Svedala och kbka. Kan bli hursomhelst men det är ju midsommar så jag är taggad ändååå.

Innan jag åker ska jag hinna med stallet, göra körkortsteori, bestämma outfit, måla mina naglar, duscha, packa och blablabla. Men det viktigaste, göra en midsommarkrans.

Vet inte om jag bloggar mer idag, om inte så ha en jättebra midsommar allihopa!!!!!!!!!!!!

Trött.nu

Kategori: Lovisa

Nu ska jag äntligen sova! Jobbat nio timmar idag och börjar åtta imorgon! Wiiiiiie att vara torgare vid midsommar är gaaalet!
Godnatt! Sov sött dröm om precis vad ni vill!

blablabla

Kategori: Josefin

Tar tillbaka det där om att jag inte var trött, somnade nästan direkt när jag kom hem och sov så sjukt skönt. Sen åkte jag ut till stallet med mamma. Red Sessan som blivit riden lite från och till på sista tiden pga tappsko, flytten osv. Hon var rätt pigg och kändes helt okej. Får nog bli lite halvfart för henne nu ändå, både skönt och tråkigt.

Inte så himla kul uppdatering men så är det. Nu ska jag snart åka in till lund och ha körlektion, sista för denna veckan. Uppkörning den... HAHA skämta, det är en hemligheeeeeet. Dock är det inte jättelång tid kvar och jag är redan lite nervös, ikke bra.

Saken e biff med Erik Skagen, fira till det mitt på dagen

Kategori: Lovisa

LÅvade ju er ett inlägg till och här kommer det! Idag har jag tvättat, passat vovvisar, städat och det bästa av allt: ridit Mackiiis! Hoppade lite och han var underbar som alltid! Klipper allt i hans väg! Ohyääää

Nu ser jag på TV, eller där ljög jag eftersom jag faktiskt inte tittar utan skriver här... Ska nog sova nu, finns inget roligare att göra! Imorgon ska jag jobba, 10-18 så min mammsi fixar Mackan!
GIDNATT HAHA

NU: Ut med vovvar

Kategori: Lovisa

Uppdaterar när jag kommer heeeeeeeeeeeeeeeeem.
PUSSPUSS
Drumlin Lad ♥

hehejosse@instagram

Kategori: Josefin

sorriii för riktigt dalig uppdatering fran min sida. just nu sitter jag pa bussen till stp där mamma ska hämta mig. idag har jag varit och gjort risktvaan, alltsa halkan. gick asbra fast jag var lite rädd i början. gick upp tjugo över fem imorse för skulle vara pa körskolan halv sju. men är icke speciellt trött för det. imorgon är det torsdag kära vänner och da börjar mina och djurets glada dagar tillsammans. weeeheeoo nu ska jag ga av bussen

Uppdatering så att det flödar

Kategori: Lovisa

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE säger CC, det vet jag i allafall!!!! Idag har jag ätit jordgubbar. Kul fakta va? Ganska intressant nu när sorten är salsa och kostar 35 kronor litern. Duktig jag blivit faktiskt. Är man torgare så är man. Jämför ALLT i alla affärer med torget. Torget i mitt ♥
Saknar Mackis, Jacky och CC i Norrskog. Där lever man livet och tar dagen som den kommer. Sommar när den är som bäst alltså. Eftersom mamma fylle år idag har hon fårr två lexington handdukar av mig och GÖDELÖDENÖDESÖDERÖD. Det är numera hans smeknamn och he likes it. Nu kom han hem från träningen, alltså precis nu och kanske ska fråga om han vill gästblogga. Eller inte för han lät sjukt trött när han klev in genom dörren och hejade på mig. Ungefär såhär kul har jag nu men nu vet ni iallafall i detalj hur mitt liv ser ut för stunden.
Foppaturer (L) Bild från förra sommaren tagen från en viss CC...
Hallå ni vet i den reklamen som kommer upp på spotify. Där säger hon "det set ut som han försöker fOta något. Säger man så? Alltså fot(a)? Jag säger fotta, alltså typ med u. Kul med det svenska språket.
Det var allt för mig.
Tack och bock

Om någon ska fria till mig någon gång: SE OCH LÄR

Kategori: Lovisa

AWWWWWWWWWWWWWWWW

Sommarlov

Kategori: Lovisa

JUST DET!
Helt glömt att vi slutat skolis nu och hade avslutning i fredags. Måste varit den absolut tråkigaste avslutningen jag varit med om, tog typ 20 minuter... Men jag är ändå glad! Höll mig på samma linje som förra året och har alltså fortfarande högsta betyg rätt igenom! Galet glad wiiiiiiie !!!! Nu är det alltså inget Böke på 9 veckor plus fyra till eftersom vi har praktik. Bölar faktiskt lite.

Grattis till världens bästa Mamma faktiskt

Kategori: Lovisa

Idag fyller Mammi år, min bästa Mammi! Puss på henne som är bäst, gullig, underbar och bara proffsig på allt. Tänk om man var som henne... Då hade allting varit lätt här i världen, hon är bra hon! Älskar dig Mammmmiiii ♥
Älskade båda två ♥
Nu är jag hemma från CC igen! Tråkigt men sant! Ska antagligen jobba imorgon så då är det skönare att ha nära! Har ridit Mackan i skogen idag och han var bara a-a-amazing. Puss på fina Toast!
Haha han ser helt slimmad ut på denna bilden! Men fiiin såklart!

Det var kanske allt från mig idag! HEHEHE BusiKt

Idag har vi gjort följande i Norrskog:

Kategori: Lovisa

• Solat
• Busat i skogen med fiina pannis
• Fixat stallet
• Klippt gräsmattan
• Lekt med marsvin
• Lekt hest
& gjort ingenting. Märks att det är sommarlov... :)

Vi ska göra följande:

• Ta in fina pannis och pussa lite på dem
• Åka moppe
• Befinna oss i Malmö
• Åka buss
• Hemlikt uppdrag
• Åka heeem igen
• Släppa ut pannis
• Ta in pannis
• Sööv


Bild på Mackans tårta som han fick när han fyllde år! Fin va?

 

snurrar i min skalle

Kategori: Josefin

somnade i sadelkammaren innan idag, känns stabilt. Igår var det drick den och jag överlevde. Nu ska jag bara ligga i soffan hela kvällen, funderar på att se på bästa dear john.

.

Kategori: Lovisa

Tänk för ungefär tre år sedan. Då hade jag ett liv med helt andra vänner än vad jag har idag. Trodde aldrig att det skulle bli annorluna, aldrig någonsin. Vi levde livet och hade det så roligt. Men sen förändrasdes allt. Alla stack på olika håll men man lovade varandra att aldrig mista kontakten. Jag bytte exempelvis stall och skola och fick då nya vänner att umgås med. Det är precis som om att gammal vänskap då rinner ut i sanden. Jag försöker höra av mig men har fått lite tillbaka så har liksom gett upp. Förhoppningsvis vet jag var jag har allihopa, tror att dem finns där alltid. Tacka vet jag mina pannis ♥

& tacka vet jag CC. Har bott hos henne nu ett par dagar och vi har det lika underbart som alltid i Norre ♥
Förresten så kan ni lästa denna bloggen om ni har det tråkigt: http://dasudasu.blogg.se/
FEDEBRA!!!

Jag knäpper hjälmen och plöjer

Kategori: JosefinoLovisa

Nyss varit ute och ridit en mysig runda med CC och Jacky. Nu går våra fina pannis i hagen igen och mumsar på gräs. Fixat i stallet och ikväll ska vi ut och äta med klassen. Någon restaurang i Svedalis som Djuret fixat...? Jaja, det blir nog bra men nu borde jag fixa till mig lite. Har gått i pyjamas hela den eftersom vi hade det som tema idag på vår leeeekdag! Sååå roligt!

kräk i en skål

Kategori: Josefin

Idag leker vi på böke och jag har mina finaste byxor på mig, SKOJ.

hahahah, skrattar lika mycket varje gång jag ser denna

Kategori: Josefin

Jobbat

Kategori: Lovisa

Har jobbat idag, bara fyra timmar så det var väldigt chill! Kul med torget och riktig sommarkänsla. Fick en påse morötter med mig till Mackan! Glad Panni! Denna helgen får han ta det lite lungt. Han har gått lite mer i veckan så han är värd lite vila. Imoegon ska jag vi nog skritta ut en runda i skogis.

Galen finis innan hoppningen som inte kan stå still... Taggad efter tråkig dressyr haha...♥
Om mindre än en vecka är det sommarlov och det är bara galet. Skönt men lite tråkigt. Kommer då inte träffa mina underbara böketjajor varje dag. Hoppas verkligen vi ses myyycket ändå. Har verkligen  ingenting att göra ikväll. Trist men är trött så ska nog se på film eller något.
PUSSPUSS

buhuh

Kategori: Josefin

Har varit ute och solat och nu tycker jag så synd om min häst som har täcke på sig i sol och 18+ grader. Ingen som kan köra mig än på ett tag iheller och ingen som är på böke som kan ta av det. Kan jag inte bara få det där körkortet... Suger att vara 17 år nu och tydligen oförmögen (fint ord) till allt som har att göra med att bestämma över sig själv.

matematikbloggen

Kategori: Josefin

MVG i matte B, tidernas tid är kommen. Smarta Lovisa levererar, återigen....

kbk

Kategori: Josefin

VG i matte B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tidernas tid är kommen, osmarta Josefin levererar.

kul

Kategori: JosefinoLovisa

Jessica skriver lite seriös planering på vår tavla.

Josefin: Haha du har stavat fel
Jessica: Vad?
Lovisa: Lukta, haha. Det stavas med ck.
Jessica: Ja, just det!! Det stavas ju med ck (fullt seriös)

Älskade, lättlurade invandrar animal.

Känslan är OHYÄÄÄ

Kategori: Lovisa

Sista provet är skrivet, betygen är satta och de jag har fått reda på hitintills är bara MUMS! Igår hyllade josefinolovisa Sverige med utflykt till Tågarp! De var sjukt mysi(KT) och det var jettekuuul att skutta över terränghinder! Hästarna var glada och bara sååååå duktiga. Lägger på ett MUMS på det också!
Hoppningen i Dagstorp för tre veckor sedan! :)

Idag har vi inte gjort särskilt mycket i skolan. Typ lämnat tillbaka böcker och chillat. Efter det putsade josefinolovisa i solen (som försvann efter typ fem minuter) i typ en timme. Jag fortsatte även efter det och fixade alla Mackans saker fiiiina! Har ändå ingenting att göra hemma nu när vi inte har några läxor. Nu ska jag nog ut och springa en runda och det ska bli HÄRLIGT!

Grattis på födelsedagen

Kategori: Lovisa

Världens finaste Mackan!

Satsartermin.

Kategori: JosefinoLovisa

LovisaoJosefin har idag fått vad vi förtjänar. Vår satsning har hjälpt oss och allt vi har att säga är MVG!!!!!!!!!!!!!!!!

jettetrott

Kategori: Josefin

förstår inte varför jag är trött. Snart ska iallafall jagolovisa iväg på hemligt uppdrag och sen är det cpextra-matte, weeeooo livet är för roligt ibland...

Live update från Bokskogen!

Kategori: Lovisa

Befinner mig just nu på skabersjöslingan. Solen skiner ibland men det är kallt ändå. Sitter på en glad Mackis som fyller år imorgon! Det ska vi fira med frukttårta, ohyäää! Börjar inte förrän 12.50 men var hos Mackan redan 8, vad gör man inte för en sån fin panni liksom...? Nu ska vi mysa vidare! Pusssss

klockis

Kategori: Josefin

Sessan var SÅ FIN på träningen idag, kan leva på den känslan ett bra tag. Värt allt kämpande.

Imorgon har jag sovmorgon, weho.

BIG BROTHER FINAL

Kategori: Lovisa

Nu sitter josefinolovisa bänkade framför tv11. (Jag antar det, jag gör iallafall!) Det är finaaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!!!!