josefinolovisa

Projektarbete

Kategori: Projektarbete

Idag har vi planerat på vår kommande rapport, alltså den som ska in i februari. Vi har mailat några funderingar och frågor till både uppfödare, ryttare och även en banbyggare denna gången också. Vi hoppas vi får svar så att vi kan använda oss av svaren och analysera kring dem.

If happy ever after did exist, I would still be holding you like this.

Kategori: Lovisa

saknad.

lomkom

Kategori: JosefinoLovisa

Materialet är på gång

Kategori: Projektarbete

Vi har fixat några brädor som nu är på plats i Sandåkra där vi ska bygga vårt hinder. Nästa sak vi behöver göra är att mäta de brädorna vi redan har för att ser hur mycket mer material vi behöver köpa. Så fort vädret blivit bättre kommer vi börja bygga.

Vi har även bokat in ett projektarbetesmöte med vår nya handledare Eloise för att diskutera hur vi ligger till och hur vi tänker med vårt arbete.

Ice Age haha mums

Kategori: Lovisa

Blir inte roligare än såhär när man är själv hemma en lördagkväll i januari. Ska vara taxi ikväll och jag hoppas innerligt att jag inte somnar innan. Haha lite sliten men med såhär bra film kan man ju inte somna, eller?
 
Har varit i stallet och båda mina fina hästar är bara bäst. Alltså Mackan gick om en klocka idag, vill typ gråta så fin han är. Finns verkligen ingen annan som  jag blir så glad av. 

Är inte kul alls just nu

Kategori: Lovisa

Har absolut inget kul att berätta för er kära bloggläsare. Mer än att det är fredag imorgon och att jag har ridit massa hästar idag. Trött cheyyy men jag överlever nog! Har jättetråkigt för tillfället och det är inte kul haha.
PUSS

A thousand nights alone

Kategori: Josefin

Bloggar inte då mina tankar är på annat håll. Försöker fokusera på skolan och att bara vara närvarande. Men det är jobbigt, oroar mig för min finaste Sessa och saknar Alexander så mycket.

Stör mig på...

Kategori: Lovisa

...att bilden inte kom under inlägget och att den inte hamnade på rätt håll. Så blir det när man bloggar från mobilen, stackars er eller något? 
 
Mackan gick dressyrlektion imorse och gjorde det med bravur som vanligt! Finastefinastefinaste. 
 
Vet inte varför hon som är president av Josanialandet inte bloggar, hon lovade att göra det idag och hoppas innerligt att hon håller sitt löfte. Den som lever får se. Nu ska jag mysa vidare med Misssse!  Puss på er

Mysfaktor hög

Kategori: Lovisa

Var hemma tidigt, tänkte springa en runda men somnade... Så inte likt mig och det är inte acceptabelt någonstans...! Skulle gå och duscha nu men en viss kajdi ligger på min mage och det är rätt så mysigt och jag tänker alltså inte flytta på den. Kolla själv så söt den är!

SANT

Kategori: JosefinoLovisa

I finally see you were naturally, the one to make it so easy when you show me the truth

Kategori: Lovisa

Bara massa kärlek till min absolut finaste ♥
 
Igår hade vi känt varandra i ett år, måste varit det finaste året i mitt liv.

Kul fakta om halva josefinolovisa

Kategori: Lovisa

Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Var är min mobil och inget sms var där på den. Ledsen CHEY

 Har du ringt någon idag? Vem och vad sa ni?

Ska genast kolla! Nej, men pappi har ringt.

 Vilket humör är du på?

Hmm, trött men glad tror jag. Fina hästar idag och det gör mig bara glad.

 Vad har du på dig just nu?

Utförligt eller inte? Inte va? Ridbyxor och tröjaaaaaa

 Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Typ vatten. Får man svara dricka eller är det ett brott mot lagen?

 Hur mycket var din senaste lön på?

Oj, jobbade ju på böke någon dag, kanske 1200?

 Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

 Mat i skurup.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

Idag eller under första gången i hela mitt liv?
Idag: Skulle gissa facebooook. Livet: Lunarstorm? haha nä jag vet inte

 Vad ska du göra ikväll?

 Duscha och sova skulle jag tro

 Vilken låt lyssnar du på idag?

Just nu är det Young Girls med Bruno Maaars

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

 Samma som nu kanske, eller måste tänka lite... Kanske var ute hehehehehe

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Idag? Knappast, här sitter jag i ridkläder och in need av en dusch. Inte rimligt egentligen...
 
Vem pratade du med senast? Vad sa ni?

Mamma, hon sa godnatt.

 När fotade något senast, och vad?

Måste ha varit idag, fotade Fuxen i gången för han var jättesöt och FIN idag!

kunskap är makt

Kategori: Josefin

Att det var Djuret som var den anonyma kan ju någon med iq under 70 lista ut, vem annars citerar svensktoppslåtar från 80-talet?

Svar

Kategori: JosefinoLovisa

Fick en kommentar: 
 
Från "EN HEMLIG PERSON"
 
tjena. ni vet inte vem jag är. men jag följer er. har gjort det snart i 2 år. ni vet inte vem jag är än. men jag beundrar er. ni är så jikla bra. blir lika upphetsad varje gång ni skriver. vill ha er i mörkret hos mig..

 Nu blev josefinolovisa lite rädda, elleeeer? Kul att du beundrar oss men det där med upphetsningen verkar bara hmm, skumt? Nästan bud på kolla ip på detta, intressant!

Har absolut inget vettigt att skriva här

Kategori: Lovisa

Vakande efter inte särskilt många timmars sömn i Sandåkra med världens bästa Josefin. Myshelg deluxe och hon är bara så bra min Jossaaan! Finns ingen som jag skrattar med som jag gör med henne, looove.
 
Vi överlevde alltså vårt liv som äkta farmare och åkte nöjda och glada till våra hestisar och pussade på dom. Mamma hämtade mig och när jag kom hem var det chillmode som gällde. Nu är jag färdigfixad och väntar på Maria som ska hit innan vi sticker till Caroline för en återträff med alla gamla stalltjejer. Ska bli kul att träffa alla fina tjajor. 
 
Liten del av "ponnymaffian".  Annie på Flisa, Jag på Lad och Louvisa på Alice. Åhh saknar ♥

"Stabila 12 grader i huset"

Kategori:

Idag chillar josefinolovisa i Sandåkra, Skurup, Skåne, Sweden, världen. Vi lever som äkta farmare och när vi anlände till vår destination var det hela 12 grader i huset. Jag själv (Lovisa) har nu lärt mig elda och tar min uppgift på största allvar. Känns väldigt bra att få uppleva landet, känner mig som en ny människa. Just nu är det cirka 16 grader här och vi lever i våra mjukisbyxor och långkalsonger. Livet är fint och vi klagar inte. Snart är det vårt favoritprogram, farmen! 
 
Vi önskar er alla en fin fredagskväll!
puss

Idag är jag också lite duktig

Kategori: Lovisa

Tänkte bara skryta lite nu också, vet ju att alla gillar uppdatering på världens bästa blogg så varför inte?
 
Har djurat mig igenom mitt arbete nu och skickade in det precis, mums på känslan. Tror det blev tio sidor, inte rimligt men är man stud så är man liksom... Sitter (som vanligt) fortfarande i ridkläder och ska duscha nu. Fryser inte lika mycket längre, drar alltså slutsatsen att man blir het av att plugga. OJOJ vilka friheter jag tar mig och drar slutsatser här bara sådär. Har ju blivit lite busig på senaste tiden så varför inte. Äkta YOLO på det. Åhhhh hatar yolo, så fult, äckligt och bara allmänt irriterande.  
 
Bjuder er på en bild på finaste Laad ♥ 
Saknar min fina ponny!

Hey now, this is my desire, consume me like a fire, 'cause I just want something beautiful

Kategori: Lovisa

BLOGGEMAN ♥
 
Saknat mig? Dum fråga, klart ni haaaaaaaaaaar....!
 
Detta känns som en finful torsdag i januari, precis som det är. Fast mest fin tror jag? Har ju tränat världens kungligaste ponny idag och han var pigg och fin. Massa ♥♥♥ till honom!
Från den stunden jag kom hem har jag skakat konstant. Alltså jag tror inte jag klarar denna istid vi utsätts för just nu, inte kul någonstans. Måste verkligen skriva min träningsjournal men först ville jag bara blogga lite och berätta för er att jag fortfarande är vid liv.
 
Vi skulle egentligen ut på bus imorgon men ingen i klassen var speciellt taggad så jag och Jossan bestämde oss, efter många om och men, för att ha myskväll i Sandis istället (haha internskämt). Lite tråkigt men det blir kul fast att vi kommer sakna vår Sjölleeee...
 
Nu ska jag faktiskt ta tag i mitt studande, icke kul men är det satsartermin så är det.
 
PUSS

duktiiiig

Kategori: Josefin

Idag har jag varit rättså duktigt. Var på matten imorse, nu ensam kvar och ska klara matte c. Varför ensam undrar ni? Och det är för att klassisarna lämnat en efter en, och nu har även min älskade kompanjon Lovveman valt att hoppa av. Tror dock att hon kommer sakna mig, x prim av f och te-mys snart och komma tillbaka. Nu har jag precis lämnat in en träningsjournal till ridkurserna som skulle in denna veckan och har därför inget kvar att göraaaaa. Kul för mig som tänker gå ut med Insa nu och sen tillbringa kvällen helt alone framför gossip girl.

Rapport till projektarbetet

Kategori: Projektarbete

Vår praktiska del i projektarbetet, själva hinderbygget, har vi inte kommit vidare med. Snön har gjort att vi inte velat/kunnat köra och köpa material.

Dock har vi gjort en del på det teoretiska, bla. har vi varit i kontakt med en banbyggare som svarat på några frågor vi hade ang. hinder och banbyggnad inom terräng. Hans svar och våra egna åsikter och tankar skrevs ner i den första rapporten som lämnades in förra veckan.

Härnäst ska vi verkligen ta tag i att köpa material till hindret, och så fort det blir varmare väder ska vi börja bygga. Vi har även bestämt hur vi ska göra vår redovisning...

Vi visste inte hur kokärlek kändes...

Kategori: JosefinoLovisa

... förrän vi såg Gobi.

Idag har vi ätit köttbullar, extremt många... Inte bra för figuren men extremt bra för själen. Känner oss mätta, belåtna och redo för en tur i vildmarken. Det är istid på böke vilket gör oss kalla, men extremt heta inombords (?).

GOBI, världens sötaste ko

Kategori: JosefinoLovisa

Vilka friheter JESSIE tar sig

Kategori: JosefinoLovisa

Djuret, inte blogga utan tillåtelse.
FY SKÄMS

Gästblogg

Kategori: Gästbloggning

inlägg radeeeeeraaattttttt

Nu när jag ändå är på G

Kategori: Lovisa

Uppdateringen flödar....
 
Kan ju berätta för er att efter exakt en månad så går katten på sin tass igen!!! Det var nog bara (starkt ironiskt) en sena som var av eller något... Men den ville ju mest bara ha uppmärksamhet eller hur var det...? PATETISKT
HAHAHAHA så himla ful på denna bilden. Ser typ ut att säga "hallå ja, jag är så himla snygg"

Ibland är vi roliga Jossan

Kategori: JosefinoLovisa

 
hahahaha "Att lära mig hur eld blir till är mina drömmars mål"

Wondering if you feel this low as I do without you

Kategori: Lovisa

Känner att jag måste måla mina naglar nu, får panik när dom är fula nuförtiden. AHHHH damp haha... Men det får vänta till jag kommer hem, ska ut till stallet nu. Mamma ska ju med och jag ska nog kanske hoppa Fuxen lite nu när jag har hjälp med mig, lyx! Min absolut finaste älskling ska också få gå lite men inte hoppa, han får vänta lite! 
Finns ingen finare i min närhet, så är det bara. Han är KUNG

Kommer nog bli sjuk inom närmaste tiden och det är inte rimligt någonstans

Kategori: Lovisa

Jag fryser som ett djur. Helt galet ,är iskall... Orkar inte bli sjuk men det kommer nog nuuuuuuuuuu
 
Har varit ute på bus med min finaste Amandiiiis igår. Vi sov  i Norrskog och när vi vaknade körde vi till våra finaste ponnysar och skrittade en lång runda i skogen. Hade varit SÅ mysigt om det var varmt men nu frös vi bort känslen i benen och fötterna så vi tyckte mest synd om oss själva. Min fina Macka är PIGG just nu men jag klagar aldrig på glädje, för glad är precis vad han är.  Fuxen fick vila, kunde inte röra mig så kall jag var och nu är det helt tillåtet att tycka synd om mig!!!!
 
Mamma ska nog med till stallis imorgon och det är braaa. Längesen nu, hon följer aldrig med längre efter jag fick körkort. Nu ska jag frysa vidare för jag har inte så mycket mer att berätta.
 
PUSSPUSSSS

inget tagg på presidenten av josania

Kategori: Josefin

Vid sjutiden ikväll ångrade jag lite mitt beslut att stanna hemma ikväll. Var jobbigt rastlös fast jag egentligen var både trött och mådde som ett pack. Sen la jag mig i soffan under en möjsfilt och fattade att jag gjort rätt beslut. Att bara vara hemma en kväll och titta på tv med mami och papi är sånt jag kommer sakna när jag blir stor, haha. Känner mig redan som en ny människa, tillskillnad från imorse då jag var mer död än levande.

Iallafaaaaall, nu är jag här vid min dator. Ska snart lägga mig och prata med bf tills jag somnar. Har en lugn helg för det behöver jag nog ändå. Ska bara städa imorgon och sedan åka till min älskade Sässli för att pyssla med henne, hon ska skötas som den prinsessa hon är.

Hon är rolig vårt djur, störd men rolig och därför älskar vi henne

Kategori: Lovisa

 
 
Jag ska förresten blogga bättre snart heheheeheh

lovar

Kategori: Josefin

lovisa att jag ska blogga hela tiden, så nu gör jag det. Men ah jag vet inte, känner behov av lite SÖÖV (värmländska) på detta. Imöra (värmländska) är det fredag, inte så mycket med det förutom att jag ska upp tidigt. Ska även till veterinären med min älskade Sessa..

Egentligen skulle jag tagit mig ut imöra också tillsammans med Amanda och Lovve. Panda da panda spelar på babel, men jag örk ba int me det. Mår dåligt igen, min näsa levererar ett konstant flöde av snor och min kropp har ingen ork. TRÅKIGT att missa bra livemusik men fezta otaggad är aldrig kul.

hjärta

Kategori: Josefin

mitt hjärta blöder lite, har en pojkvän tusen mil bort som berättar vår kärlekshistoria. finns ingen som honom, ingen bättre än honom. undrar på allvar hur jag ska klara mig utan honom dessa månaderna.

''visste inte att du var min josefin då, på den tiden var du bara en tjej från ett bondesamhälle, genarp''

blaaablaa

Kategori: Josefin

Är dålig på att blogga för tillfället. Så dålig att jag skrattar åt mig själv, I will come back the day when my mind is full med saker som bör skrivas på världens bästa bloggis. Kan hända att den dagen är imorgon!

Trodde jag vänt mitt dygn ja?

Kategori: Lovisa

Haha kul att jag är jättepigg nu, ska upp om fyra timmar och det är ju inte så bra. Men ikväll, alltså idag fast om typ 19 timmar kommer jag i alla fall vara trött och det är bara bra. 
 
Börjar vårterminen med en ridlektion, mums. Fuxen ska få gå så jag hoppas han sköter sig. Lite busig för tillfället men vad gör det när man är snygg OCH söt? Eller....? Haha jag dör, är så himla rolig ibland. Kan lika bra dra Mackans planering också och det är att komma igång lite från sitt chillmode. Skulle skrittat idag men det gick inte så himla bra. Han hade damp när jag tog in honom från hagen, hoppade och bockade massor och när jag gjorde iordning honom var han också galen. Bestämde mig för att rida lite lätt istället och det var bara bra för han var jättepigg och bockade lite igen haha. MUMS på honom ♥
 
Hittade massa gamla bilder idag, nostalgi om något !
 
Aww min första terräng någonsin

Sista lovdagen och ingen ångest alls

Kategori: Lovisa

Har vänt tillbaka mitt dygn lite, sov bara till halv 11. Ska snart köra ut till mina finaste och ta hand om dem. Mina kusiner kommer också idag och hälsar på så det blir myyyys. Har i princip inget mer att skriva, vi hörs bloggeman!
 
 

negatiiiiv

Kategori:

just nu känns allt rätt pissigt. sessan som inte är bra än, pojkvän som åker iväg i 3 månader och jag själv som är allmänt förvirrad som vanligt. det är inte lätt när det är svårt. nu ska jag åka iväg till världens bästa och krama ihjäl honom.

Har en liten crush just nu...

Kategori: Lovisa

PÅ MACKAN ♥♥♥♥  

Årsresumé alá Animalé

Kategori:

Insåg att jag bloggat & gjort årssammanfattningar på mina samtliga bloggar de senaste 3-4 åren.. nu har jag ju ingen egen bloggis så det får bli här & jag VET att ni är taggade på den!!!

Tidigare bloggnamn för er som inte hänger med; "Jessicabloggar", "Jessicacaroline", "Jessiejump", "Jessieswe", "Swejumpers"... och ja de finns en till, men den nämner jag ej !!! (Spännande va?!)

 2012, here we go!!!

Januari


Hade framtidstankar & visioner om allt, kära hästen & det dära. (kul hur det blev till slut)...
Annars kan jag inte komma på så mycket mer om själva januari, det var säkert förjäkla kallt & jag hade väl börjat fasa för att börja övningsköra...
 
FeBRUARI (febuari töser)

Hade antaligen super roligt med super bra vänner på super böke. Livet leker & jag vill minnas att jag & LovICE hade några busrundor i ridhuset med våra fd. springare! mums!!!!
 
Mars
Kämpade med den fulsöta hästen som bråkade o sen var snäll ibland, tävlade med något bra resultat.. FYLLDE ARTON JÄKLA ÅR <3333 haha fjörtis varning. och ja, jag var på en super bra praktik hos min hopptränare Ragnar, hade de fett nice.
 
Nu fick jag akut huvudvärk & jag måste vara frisk när jag nu har framför mig för många jobbdagar, lör...sön..mån... o sen tors....fre....lör.....sön.... ej super kul!
Så jag bjuder på nåt jag aldrig annars skulle ha bjudit på, så får jag hoppas att jag få fortsätta min årsresumé en annan gång!
(det bästa som hänt mig någonsin hände ju i juli månad.. woop woop)
 
 

Klassiska dagens...

Kategori: Lovisa

Dagens låt: Right place Right time - Olly Murs
Dagens frisyr: Slarvigt uppsatt och inte fint alls
Dagens make up: Standard, höll jag på att skriva, (inget alltså) men då skulle jag ljuga. Lite mascara är nog vad som finns kvar just nu i alla fall.
Dagens klädsel: Svarta byxor och mammas gamla converse-tröja som är jääääättestor och jäääättemys
Dagens dricka: OBOY ♥
Dagens mat: Oxfilé
Dagens godis: Lite glass, busiKt
Dagens film: Ingen hitintills... HMMM
Dagens tidning: Absolut ingen och kommer heller inte bli någon
Dagens vän: Jessica, ingen tvek
Dagens person: Passar på den
Dagens vill ha: Passar på den med
Dagens saknad: Lite sms tror jag, smsat ovanligt lite idag
Dagens köp: Tankade - SÅ PINSAMT
Dagens bästa: Att Mackan var såååhäär glad idag och då blev jag glad
Dagens sämsta: Att Fuxen inte gick att fånga, så smart är han alltså...!
Dagens internetsida: Fejjan
Dagens beroende: Lypsyl haha sjukt fult namn egentligen
Dagens roligaste: Jessicas historier från helgen 
Dagens blogg: Jävligt dum fråga! WWW.JOSEFINOLOVISA.BLOGG.SE 

So this is what it feels like, be in the right place the right time

Kategori: Lovisa

Älskar denna bilden, kan precis känna känslan innan start på en taggad Mackii♥
 
Ska snart köra ut till honom! Veterinären kommer vid 12 för att vaccinera honom. Sen ska han nog få en lång skrittrunda. Han har lite vintervila nu och han börjar bli ganska pigg... Haha bäst är han i alla fall :)
 
Skolan börjar på tisdag och det känns bra. Detta är en satsartermin, sista (!!!) någonsin på Böke. Känns typ som att det seriösa livet börjar sen, inte kul. Fast jo, KBK på det.  

Läget är stabilt

Kategori: Lovisa

Känns ändå bra när man typ somnar på golvet. Tröttchey.se men jag är glad ändå. Ska börja sova på nätterna istället, hade nog varit bra för mig hehe.
 
Har varit i stallet och tagit hand om mina två killar idag. Vaknade typ klockan ett och kom på att jag hade insläpp... Haha tur jag inte sov längre för då hade hestarna blivit ledsna på mig! Om någon missat så är Mackan bäst för mig och han är nog mannen i mitt liv. Finns ingen som är lika fin och bra som honom. 
Kung♥
 
Nu ska jag fortsätta chilla vidare. Ska nog ladda ner en filmis och försöka se på den. Kommer antagligen somna men vad gör det...? Känns läskigt att ha skrivit första inlägget 2013 på bloggen. Hoppas inte presidenten av Josania blir ledsen eller något för då får jag ju ta bort detta. 
 
PUSSSSSSSSSSS