josefinolovisa

Besviken och något stressad

Kategori: Lovisa

Alltså den senaste veckan har jag lärt mig något som jag aldrig kommer göra om, aldrig.

Tacka vet jag Mackan som jag ALLTID blir glad av. Och min allra finaste Amanda, bäst är du!

Jag skulle inte ens va hälften utan det jag gör

Kategori: Lovisa

Blev plötsligt väldigt trött. Var astaggad på att blogga för typ en kvart sen. Men nu är jag bara taggad på att sova... 
Har ju lovat Djuret att blogga varje dag nu när jag passar hennes häst och det måste jag ju hålla då... Men igår var ett undantag! Kom hem 23.30 och gick och la mig direkt. Innan jag började praktiken var jag i stallet och fixade och red tre hästar. Fullt upp med andra ord! Mackan gick i skogen och var glaaad, Voltani gick på banan och det gjorde Fuxen också. Jag åkte en timme tidigare till stallet, alltså 6.00 så jag han till och med putsa Mackans tre träns också innan jag blev hämtad av Pappi och övningskörde hem. Det gick grymt bra så jag var gladis :)
 
Men detta var alltså igår! Idag slutade jag vid 14.00 och åkte då direkt till Bökelöke. Björnis hade mockat till mig även fast jag sa att jag mockar själv. Snällt ju men ni som känner mig har nog redan räknat ut att jag mockade en gång till och fixade precis som jag vill ha det, hehhehehe. Mackan gick SUPER idag. Red faktiskt honom på banan (ovanligt!!) idag och tränade lite delar av programmet. FINA Maximus ♥
 
Till Djuret: Med Voltani var jag i sommarhagen och trimmade lite. Hon var fin och pigg! Eftersom hon gått på banan nu någon dag innan så ville hon nog se något annat! Idag var hon fiiinfin! 
 
Mamma hade maten klar till mig när jag kom hem. Dessutom hade hon köpt godis till mig...? Försökte tänka om jag varit extra snäll nu på sitonde men kom fram till att jag varit precis lika snäll som jag alltid är hehehehe. Tack bästa MuHrre! 
 
Idag orkar jag inte lägga upp en bild.
PUSSSSSSSSSSSSSS

Fullt upp!

Kategori: Lovisa

Heeeeeeeeeeej!

Idag har jag ridit två hästar, Mackan och Fuxen! Mackan var sååååååååhääääär fin i skogen, verkligen sjukligt fin! Trots värmen var han lite galen och piiiigg, glada ponnybus! Sen fick han lite spabehandling och mat på det! Han var nöjd och det syntes att han vet att han är kung :)

Nu ikväll har jag övningskört och det gick brabrabra! Praktiken är i full gång och mina dagar ser därför lite oregelbundna ut. Imorgon tar jag bussen 5.59 för att åka till Bööke. Där ska Mackan få gå en runda i skogen och få finfixat. Sen får han komma ut i hagen :) Tar nog Fuxen efter det på en liten tur och sen Voltani. Pappa hämtar mig 12.00 (eller jag kör hem) för att sen börja praktiken 13.30. Jobbar sen till 23.15. MUUUMS. Borde alltså sova nu så jag orkar med hela dagen imorgon!

PUSS
Lilla Mammi och snygge Mackan♥

Tröttis

Kategori: Lovisa

Hääääääj bloggis! Du är finast så du vet puss

Jobbade på böke idag igen med fina Djuret. Alltså allt blir roligt med henne, aallllllllllllllt! Har ridit tre hästar idag, Hedjas, Mackan och Fuxen. Guldstjärnan får, hmmmm MACKAN såklart!!
Men Fuxen var också jättefin och fick dessutom hoppa honom lite och vilken turbomaskin han är WIIIE!

Igår träffade jag finaste Caroline och vi hade lika kul som vanligt. Precis min humor har den tjejen, gaaash så roligt! Alltså vår sms-konversation innan vi träffades, oslagbar... HAHA Vi tog ett impulsivt beslut om att gå på bio typ 45 minuter innan filmen gick. Då satt jag på bussen hem och luktade häst. Båda två hann och vi var glada...! Luktade inte ens lite häst och hann till och med sminka mig, OMG. ( oh min gud på engelska för er som inte förstod:) )

Var egentligen meningen att jag skulle träffa Jossan och Djuret i stan idag och käka med dem men det blev ändrade planer. Nu är jag trött och det är sista dagen på sommarlovet. Kul har det varit men det roliga fortsätter ju i skolan så bölar inte för det.

Inte vad jag väntat mig.

Kategori: Lovisa

Helt mållös. Här har vi en snygging som uppskattar allt. Hans glädje lever jag på länge!
 
Imorgon ska jag jobba med ett DJUUR (Jessica) Tur vi är två för det har skett en liten olycka med min arm, hehehehehehehe busikt. Trodde nästan att jag bröt den men nu har jag tagit tablett och den mår bra. Lite blå och svullen men det är sånt man får leva med när man håller på med stoooora hestar!  På kvällen ska jag träffa saknade Carro och hitta på något skoj. Har verkligen saknat henne. 
 
Idag har jag ridit Jessicas Voltani också och det gick brabrabra. Kuligt faktiskt :) Men ska nog faktiskt sova nu! Upp sex imorgon för att ta bussen sju. Precis som på vanliga dar och ni kanske tror att jag bölar. Ni har fel, jag säger bara mums. Skola börja NU

Han sitter hårt fast i hjärtat

Kategori: Lovisa

Fråga till min självaste kompanjon...

Kategori: Lovisa

Hej bloggen så fin du är

Kategori: Lovisa

Nu ska jag cykla ner till Ribban för att kolla på den trestjärniga hoppningen! Hoppas mamma följer med men hon ligger och sover fortfarande... I eftermiddag ska jag ut till Mackimack och rida i skogis. Igår red jag både Mackis och Djurets fina Voltani, kuuuuul! Nu ska jag försöka väcka mammi för hoppningen börjar om exakt 13 minuter.... ZZzzZzZzZzZz

Someone like you

Kategori: Lovisa

Kärlek till denna underbara ♥
 
Idag har jag haft sommarlov på riktigt. Så skönt och såååå mysigt! Fikade, eller lunchade med vårt lilla gäng på förmiddagen. Vi återförenades liksom, jag, CC, djuret och Jossan. Mysigt men det blev bara en kortis för CC fortsatte sin resa till Värmland direkt. Det var i alla fall underbart att träffa henne och hon är bara så bra!!
 
Sen åkte jag hem, bytte om för att åka ut till min fina Mackis som glatt kom fram till mig i hagen! Han stod längst bort och småtravade fram till mig, gulle!! Skrittade typ en timme på långa tyglar i skogen. Mysig runda med en glad ponny, kan det bli bättre? Nä, tror faktiskt inte det. Djuret var i stallet samtidigt som jag (nej inte Mackan, haha utan Jessica som hon egentligen heter. Konstigt det kändes att skriva Jessica, hon är och kommer förbli vårt djur alltid) och vi hade roligt som man alltid har på Böke liksom! 
 
Just det!! Har tävlat i helgen! Glömde blogga igår så ni kan få resultat idag istället!! :) Var i Flyinge och red en p90. Dressyren och hoppningen gick i lördags och terrängen var igår. Skönt med uppdelat faktiskt! Då hinner hästarna vila ut ordentligt och tagga ännu mer! Mackan var sååååååå fin, som vanligt hihi :) Dressyren gick jättebra! Han var superfin men jag red honom något samlat, alltså skulle jag ridit lite mer framåt och då fått ett bättre "flyt" i travprogrammet. Galoppen var helt a-a-amazing! Många åttor och fina ord om Mackis på protokollet! Vi fick 64,7 procent vilket är toppenbra! 
Hoppningen var låg och tråkig men han var fin och vi var felfria! Låg femma ut inför söndagens terräng, tre placerade. Vi åkte direkt och gick banan på lördagen när vi var klara så hade vi det gjort inför söndagen! Myyycket lättare bana än i Öveds men ändå rolig!
 
Igår var det då dags för terrängen och när jag väl kom upp på Mackan taggade han verkligen! Han var PIGG och kändes väldigt fräsch! Felfria på hinder och inom tiden, wiiiie! Klapp på finaste panni!♥ Vi slutade trea, alltså fick vi med oss en placering hem som bonus! Åhh vilken ponny....

Alltid varit den som alltid satsar allt

Kategori: Lovisa

Grattis till fina Josefin! Träffade henne idag och det var härligt! Kändes inte som om vi inte träffats på hela sommaren i alla fall! Helt gal1 egentligen...

Ska sova nu, ganska trött faktiskt. har varit igång heela dagen men är taggad och det är ju bra! Bloggar säkerligen imörå för att ni ska bli gladisar. Ohyääää


typ en av dom bästa dagarna i mitt liv

Kategori: Josefin

har tagit körkort, ÄNTLIGEN. sjuuuukt chill, lovelovelove. aaah är bara så glad

ÅHHHHHH

Kategori: JosefinoLovisa

Alltså jag tappar så sjukligt mycket hår! Jättetunt är det nu..... :( Så tråkigt...

Har varit ute hos Mackan imorse och nu ska jag jobba sista dagen! Sen blir det sommarlov för mig och det ska faktiskt bli skönt! :)