josefinolovisa

Alltså mums

Kategori: Josefin

Har tittat klart på Romeo och Julia på engelskan, dör lite.................
En lektion kvar nu och sen ska jag rida världens finaste häst. Ikväll ska jag plugga matte, oh härliga liv.

Serre

Kategori: Dagens budord

What's in the brain, goes down to the rein.
- Okänd?

Vet att jag är lite efter...

Kategori: Josefin

men jag sitter och tittar på Debatten ang. att Rolf Göran Bengtsson vann Jerringpriset. Blir helt galet irriterad haha. Det står någon töntig ishockeyspelare med blonderat hår och pratar om att ''i hans värld är det helt orimligt att Roffe fick priset''. Ja, men det är i DIN egen lilla trångsynta värld. Haha, fast Jens Fredricson är typ kung och bara ''jag förstår okunskapen''. Hahahah alltså, detta är ju bara pinsamt.

hahahahahhaah

Kategori: Lovisa

kul att vi skrivit typ samma sak....
Gilla som man säger på facebook för er som inte har det! Stackare!!!!

Fyfan för kyla...

Kategori: Lovisa

Har haft en lektion idag, underbart! Att det var lite fint väder, med betoning på lite gjorde det inte sämre. Red ut med Josefé men fyfan vad kallt det var på vägen hem, kändes som jag skulle svimma, sååååååå kallt! Djurris skulle med men så blev det icke... SÅRGLIGT. Våran CC har jag inte sett mycket av idag, saknar ju henne när man är i stallet alldeles lonely på eftermiddagen! OH CC, VAR ÄR DU?!?!?! (Det skulle vara en låt så tänk dig det när du läser det!)
Red LadN i ridhuset efter lunch. Sen blev han friserad, mkt fin den.
Knäckebrödsdieten gick sådär, åt ingen frukost och lunchen som egentligen bara skulle bestå av knäckebröd blev maud i alla fall. Vi kände att vi behövde det efter vår otroligt svettiga uteritt. Matteprov på onsdag, tagga! Fast är redan nervös, som alltid! Tror kanske det ger tur, kanske ett önsketänkande men bra ändå! Nu ska jag kolla om där är något roligt på TV ikväll.
PÖSS

you're just a daydream away.

Kategori: Josefin

Josefin är hemma och rättså nöjd. Imorgon är det djurprov och på onsdag matteprov, tror dock jag ska överleva för jag har varit duktig och varit på extra matte. Ibland får man hjärnsläpp men vi alla vet ju att roten ur 16 är 8... Eller?

Jag och Lovisa red ut idag, det började helt okej förutom att vi fick lämna Djuret påvägen. När vi kom ut i skogen så var det jakt och en arg gubbe i reflex väst som pekade på oss så vi tog beslutet att vända hem igen. Vägen hem kändes 100 gånger längre än den brukar och kylan var hemsk. Frös nästan knäna av mig (hahahaha tänker bara på wow Jocke), never again utan mina långkalsonger alltså. Efter vår ridtur bestämde vi oss för att skippa knäckebröds dieten och åt istället den älskade skolmaten (inte ironi). Sen skulle jag hjälpa Lovisa med LadN, red fram honom i ridhuset och kände mig som världens längsta människa... Bara att acceptera att min ponnytid är förbi med typ 100 cm. Och sen var det extra matte och sen gick jag ut i stallet och sen körde jag till malmö och sen var jag på my one och sen körde jag hem och sen... Finns inget sen för nu är jag här!

Är på värsta blogghumöret så om ni har tur kanske det kommer fler fantastiska blogginlägg ikväll!

Sömn är bra!

Kategori: Josefin

Sov fyra timmar inatt och det gillas skarpt. Idag ska jag jobba igen och det blir säkert kul. I eftermiddag ska jag till Böke och longera Sessan, om jag har tur kanske jag kan sova en timme mellan jobbet och Böke för det hade varit underbart. Känner mig som en riktigt dryg bloggare eftersom jag bara skriver ''idag ska jag blablabla'' men ni får stå ut för jag har inget bättre att komma med just nu.

Igår fick jag se min favoritfilm (efter densomintefårnämnasvidnamn), Notting Hill. Om ni inte sett den så gör det!!

We can´t tell the future now

Kategori: Lovisa

Har varit på böke, hoppat panni lite, myyys. Fin var han i alla fall. Imorgon ska han få ett nytt täcke för han fryser jätteofta. Frös idag fast han hade tre täcke... Normalt liksom...? Men jag skiter i vad han har för dåliga och bra sidor. För mig är han den absolut bästa, vet inte hur jag ska klara mig utan honom. En vänskap utan dess like, något som vuxit sig stor nu under snart tre år. Galet lång tid men ack vad han har gett mig mycket.
What am i supposed to do when the best part of me was always you?

Sömn är bra!

Kategori: Lovisa

Sov tio och en halv timme inatt och det gillas skarpt. Idag ska jag till Bööööke och rida med mammi! Längesen nu och därför är det extra myset (mysigt på skånska)! LadN ska nog mest bara få busa av sig lite, är nog precis vad både han och jag behöver! Det är typ det enda som är planerat för mig denna helgen, och att jag ska övningsköra imorgon. Ganska skönt faktiskt, att inte alltid ha ett fullspäckat schema. Även om det är så jag vill ha det hehe buziKt. Har anmält mig till min första tävling, galet så sugen jag är nu! Sist jag tävlade var i början av november(!!!!!) Jag som är den sjukaste tävlingsmänniskan man kan tänka sig anser att det har gått alldeles för lång tid (och det har det.)
Skolavslutning 2011, myyyyys

god morgooooonnnn

Kategori: Josefin

Inte tidsinställt inlägg för jag är faktiskt uppe nu fast det är lördag. Ska jobba och kan precis nu på att jag inte kan cykla dit utan måste gå och då borde jag faktiskt lämna huset om typ fyra minuter. Igår somnade jag i soffan nästan direkt efter jag kom hem från Böke och sov i två timmar, inte bra för var helt säker på att jag aldrig skulle somna på kvällen sen - men det gjorde jag ändå hehe.... Nu har jag en minut på mig sen måste jag gå. Hejdå bloggläsare ha det JÄTTEkul idag, om ni inte har något bättre för er kan ni ju komma och köpa kakor av mig.

Den eviga frågan.

Kategori: Dagens fråga



Denna frågan har vi x antal gånger, och saken är den att det inte finns något svar egentligen... Om man träffar Djuret så vet man varför hon kallas det helt enkelt. Passar henne sjukt bra, det bästa smeknamnet av alla hon någonsin haft.

Förresten, vi gillar att ni kommenterar! Fortsätt med det, det är en order.

Ont i tungan

Kategori: Lovisa

Ligger i soffan, trött som ett djur även om vårt djur inte ofta är särskilt trött... Har ont i tungan, när jag skulle mocka ridhuset idag efter jag ridit så slår hesten upp huvudet i mitt och jag biter mig i tungan så det börjar blöda, aj. Red lektion med Lad imorse. Gick sådär, stundtals var han jättefin, men varken han eller jag var sugna på dressyr idag så vi var inte jättemotiverade någon av oss.
Riktigt skönt att det är helg, imorgon ska jag söööööva!!!!
Nu ska jag fortsätta kolla på the voice!
PUSSPUSS
Sommar (L)

Djuret, oh djuret du förgyller min dag!

Kategori: Lovisa

Seriöst nu. Bestämde mig för att skriva ett fint inlägg till en av mina bästa vänner, Jesscia Djuret Andersson i hopp om att hon ska skriva ett om mig, hehe busikt. Sneaky som man är liksom... Nä, åter till Djuret. Djuret är den som väldigt ofta gör skolan rolig. Hon gör alltid alla våra dagens citat. Hennes korkade (MEN SÖTA OCH BÄSTA)(var tvungen att skriva förra parantesen för att djuret inte ska mörda mig) personlighet gör att allt blir roligare. Vem skriver liksom "jag skreck åt min häst när den inte ville gå in i släppet för den var mät" (jag skrek åt min häst när den inte ville gå in i släpet för den var mätt). Riktigt roligt punkt och slut. Man kan vara hur trött som helst och djuret är alltid lika speedad. Hon kallar på en och man tittar upp från böckerna lite halvsurt. Sen lyssnar man på djuret, allt blir kul, jag låååvar. Tack för att du är du djuret. Ändra aldrig på dig och fortsätt vara artemis pilars älskare forever and ever.
PUSS endast till JESSIEGUMP, älskade tomteknäckarN. Kär ungdom har en miljon namn

ost är rätt äckligt.

Kategori: Josefin

Idag har Amanda och Djuret lärt mig ett nytt ord, väldigt bra fast hoppas att jag aldrig kommer behöva använda det...

Jättemysig snö och jättesöt häst

Kategori: Josefin

LovICE är den duktiga flikka, bloggar

Kategori: Lovisa

Duktigt att jag bloggar va? VAVAVAVAVA? Ärligt talat, lite kommentarer hade varit lite mer motiverande...
JosefinoLovisa blir ledsna och struntar i bloggen om den ser såhär tom ut varje gång man går in. Men jag måste erkänna, vi är dåliga vi också! Så om båda skärper sig bli det bra, deal?
Hopptränat en lite trött panni idag men han hoppade ändå fint! Bana på 16 språng jaoooo. Kul var det i alla fall. Imorgon ska jag rida ut så hoppas verkligen på fint väder!
PUSS från eran favorit LOVICE

Djuret har något att säga

Kategori: Dagens fråga

Är italienare håriga?

Max tre sekund

Kategori: JosefinoLovisa

er

bussen gliiiiider

Kategori: Josefin

Alla busschaufförer tror att dom är odödliga. Jag hatar att åka buss på vintern när det är halt...

Stalltjänst med värsta braiga teamet

Kategori: Lovisa

Har haft stalltjänst hela tiden. Sov ju hos CC, mysfaktor ultrahög! Imorgon är det skola igen och vi gillarT!
Har mycket håltimme imorgon plus att jag slutar tidigt så imorgon ska det klippas och rida! MUMS.
Jag är trött, hard work på böke. Har skrivit på ett arbete nu ikväll och blev klaaaar! Haha vill skriva något kul för er men kommer inte på något... Ska höra med min bruuuuurre om han kan länka en roligt fil, vänta två sekunder.
1
2
Han kunde!!!!!
Titta på denna:
HAHAHAHAHAHA ljugarN

Ska till Böke snart och rida Sessan!

Kategori: Josefin


Älskade hästen du är glädje för mig.

what is love?

Kategori: Josefin

Love is an emotion of strong affection and personal attachment. Love is also a virtue representing all of human kindness, compassion and affection; and ''the unselfish loyal and benevolent concern for the good of another''.

Wikipedias svar.

Som det kan bli...

Kategori: Lovisa

Har inte kunnat blogga eftersom jag inte har varit hemma! Har varit hemma en natt nu och snart går jag mot min andra! Haha imorgon ska jag dock sova hos CC för vi ska ha stalltjänst tillsammans i helgen! WIIIE MYYYYS! Borde sova nu, fick reda på att vi skulle ha prov imorgon på 10 infektionssjukdomar på hästar! Inte så kul men kul ämne liksom! Ville bara att ni ska veta att jag lever, för det gör jag! Hoppade världens finaste igår och han var sååååå himla fin, blev lite trött men ack vad han hoppar, fina bästa vän (L)
PUSSPUSS

men jag har bara regn hos mig

Kategori: Josefin

Skulle ut och springa men sen såg jag att det regnade. Orkar inte. Ger det en halvtimme och om det inte slutat springer jag i regnet, är mest orolig för mina hörlurar...

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Kategori: Josefin

''Jag gråter inte, jag bara svettas lite under ögat''

Kategori: Josefin

Jag ska börja blogga igen, lovar och svär på hedersord.

Ska vi blogga eller inte?

Kategori: JosefinoLovisa

Det är frågan kära vänner.

Detta är en satsar termin.

Kategori: JosefinoLovisa

.

Storm

Kategori: Lovisa

Har typ stormat hela dagen men jag har ändå ridit fyra hästar! Sunny var absolut finast idag. Longerade Lad för en stund sen och han var jättefin. Har även varit i Tomelilla idag på en liten raggie. Borde skriva på mitt arbete nu så jag gör nog det. PUSSPUSS

Befinner mig i Ystad och ska strax ut och natta hestisarna!

Kategori: Lovisa

Gick bara till lunch idag! Hade hoppning på eftermiddagen och Lad står ju ändå inte på Böke så jag tog ledigt. Åkte till Landäng med mammi sen handlade vi lite maud med. Ledig imorgon och på Fredag så det är sköööönt.
Fick träffa efterlängtade Läääääd idag, hade inte sett honom på över två dygn! Han blev glad att se mig och vi hoppade i paddocken. Fiiiiin ponny som ville lite mycket idag. Pigg om man säger så men glad i alla fall!
Red Puffis och Sunny sen också, båda var fina!

För en stund sen var jag ute och putsade mina saker och borstade på panni. Kom in, tog en dusch och har nu precis skrivit ett halvt arbete. Duktig chey! Nu ska jag gå ner till mammi som antagligen väntar på att vi ska gå ut i stallet.
Pusspuss

Svar på fråga!

Kategori: Lovisa

Hej Anna!
Du undrade hur hög min ponny är och hur lång jag är?
Min ponny är 148 cm hög och jag är nog ungefär 162 cm!

Ensam hemma @ LOVICE

Kategori: Lovisa

Har varit duktig idag och tvättar just nu faktiskt! Ska ju bo i Ystad en vecka från och med imorgon så måste ha lite kläder rena...! Har inte sett panni på över ett dygn och jag mår dåligt av det. Men nu är mammi hos honom så förhoppningsvis blir han bra skött, kan dock inte lita riktigt på min busiga lilla muHrre.
Idag var det äntligen skola igen, sjukt men sant. Älskar Bööke, det är typ mitt liv. Mina fina tjajor i SRG10SVE, allting blir roligare med dem! Sen måste jag ju skryta lite med provresultat idag... Fick tillbaka provet som vi har haft på antiken inom svenska B innan jul. Jag hade full pott, 50 av 50. SÅÅÅÅ GLAD! Känns som det kommer bli en bra termin och hoppas jag har rätt! Får man bra resultat på prov tycker jag man blir så sjukt mycket mer taggad på att anstränga sig. Får man sämre så känns det typ lönlöst eller vad man ska säga. Jaja, nu ska jag i alla fall skriva klart naturkunskapen som ska vara inne next week. Får använda min energi jag fick idag till att studa det sista innan jag ska dejta kudden.
PUSS&KRAM EDER EGNA LOVICE

CHACHA

Kategori: Lovisa

HEEEEEEJ BLOGGISH!
 
Jag har varit i Ystad onsdag till idag så jag har inte kunnat blogga. Har bott hos Lee där och LadN är självklart med, han är med mig överallt haha. Imorgon börjar skolan och det är skönt! Jag älskar rutiner och på loven blir det aldrig det. Har kollat på Adela och vårt schema ser dock INTE bra ut, jaja hoppas vi överlever. Ska plugga nu och tror jag ska baka scones sen. Är alltså hemma i lägenheten nu och det är sköööönt. Det är sjukt mysigt att på på gård och så men jag är van vid stan så hemma är alltid bäst liksom. Har egentligen inte så mycket mer att berätta, dagarna har rullat på med massa ridning.
Kan berätta att Lad var ASFIN igår, helt sinnes! Hoppade lite i paddocken! Han är kvar i Ystad nu och flyttar inte till Böööke förrän nästa onsdag. Jag och mamma ska nämligen passa Lee och hennes familjs hus en vecka från och med onsdag. De ska åka utomlands så jag och mamma ska vara borta EN VECKA!!!! Men hoppas vi klarar det wiiiiiiiiiiie. jag går i skolan tisdag och onsdag sen är jag ledig resten av veckan.

(skulle lägga in en bild här med det går ej.)

Jag kan berätta en sak till, GÖÖÖÖD har fixat spotify igen- överdrivet najs.

PUSSPUSS

hejhej

Kategori: Josefin

Nu ska jag snartsnartsnart åka till Böke och rida Sessis. Sen åka vidare till Svedala och träffa ett Djur för att ta bussN till Malmö där vi ska hem till Lovisa. Antar att jag inte kommer blogga mer förrän imorgon kväll så då hörs vi!


Världens bästa Gilbert som jag saknar fast inte på ett dåligt sätt då jag vet att han har det superbra där han är nu med! Finns ingen finare än den ponnymannen och finns inga bättre år än dom vi hade tillsammans.

sista delen

Kategori: Josefin



Var på Landäng och skulle kolla läget bara, så ser jag att det finns en GPA kvar av den modellen jag ville ha plus att det är min storlek, kändes lite som ödet så jag var ju tvungen att köpa hehe... Nej men seriöst, jag har haft min Lamicell i typ 3 år nu och den har en brun (bajs?) fläck på sig och är allmänt sliten så behövde faktiskt en ny hjälm.




Igår köpte jag äntligen nya hörlurar också, efter att ha levt med billiga hörlurar som sprängdes efter typ två gånger och ett par som hade jättekort sladd så jag bara kunde ha musik i ena örat kan jag äntligen lyssna ordentligt igen och leva i min egen lilla värld.

Så nu är jag lite fattigare men mycket gladare och det är ju bra. Från och med nu ska jag spara pengar till Göteborgs resan, seriöst!

Nu

Kategori: Josefin

ska jag visa er vad jag köpte på Bengts mellandagsrea.


Schabrak från HV Polo.


Luva från ?, kollade inte ens märket och det står inget på den. Men tror det är en Hervé Godignon.


Ska matcha sådär fint tillsammans.


Schabrak från Lamicell.



Kingsland mössa.

Sådär, lagom sent skrivet inlägg men sånt är livet!

Anropar Amanda Nummelin!

Kategori: Josefin

Jag har rättså desperat försökt få tag på dig men det verkar vara omöjligt så jag såg detta som en sista utväg. När du läser detta (för det vet jag att du gör) kan du väl smsa, ringa, skriva på msn, skriva på skype, leta upp mig på Böke, skicka ett brev, skicka ett telepatiskt meddelande eller annat förslag. Jag är alltid tillgänglig!

(Varför ska det vara så svårt att få tag på folk bara för att man inte har facebook...)

What dosen't kill you makes you stronger

Kategori: Lovisa

Har varit överallt idag. Ikväll var jag hos Lad, var meningen att han skulle longeras idag igen över lite bommar men ridhusen var upptagna (ovanligt) så det fick bli promenad med ett stycke speedad ponny. Hahahahahah kolla denna filmen:

elaka

Kategori: Josefin

Kan blogg.se dö eller??????

Let's get into all kinds of trouble

Kategori: Josefin

Trö[email protected]

Kategori: Lovisa

Vill bara soooova... Hade jag gått och lagt mig nu hade jag nog sovit till 10 imorgon men tråkigt liksom. Hade en rolig kväll igår med FINA tjajor! Mysfaktorn var hög och mauden var god, kan ju inte bli bättre! Gick upp sju idag (läs skulle gått upp) men blev nog inte förrän halv åtta i alla fall. Djuret och Josef skulle jobba på Böööke så det var bara att le och vara glad.

Tog bussen från Svedala, känslan när man just inser att bussen nog precis gått så ser man den runt hörnet, UNDERBAR! Fick dessutom åka gratis för man kunde inte betala med vanligt betalkort idag, najsnajsnajs. Sen när jag kommer till Södervärn pissregnar det, jag har ställt in mig på att gå hem eftersom man måste ha busskort för att åka statsbuss. (Som ni nog förstått så har jag inget busskort hehe...) Jag kom på den briljanta idéen om att smsa och få biljetten där. Jag smsade och bussen kom på dirren. Dock så fungarade inte mobilen då, vet inte varför men det blev i alla fall en gratistur för mig där också! WIIIE glädjen var hög!

Måste även tillägga att jag longerade Lad idag och han har nog aldrig varit så fin, fyyyyyyyyyyyyyyyyy! Han gillar nog att det är nytt år! Hoppas det iallafall...  Han fyller år idag, eller enligt passet. Jag tror inte han gör det men om, GRATTIS FINASTE LAAAAAAD (L)

Pusspuss nu ska jag chilla precis som jag gjort hela denna dagen.