josefinolovisa

Don't listen or think about anything other people say to you, just live your life and prove them wrong.

Kategori: Lovisa

Grattis till världens bästa Josefin! BÄSTA BÄSTA JOSEF! Kärlek till dig!

Idag var det hoppning på schemat, Lad var lite för pigg men väldigt fin! När han är piggare är det inte alltid så lätt med hack men det är så lätt att lägga honom på hinder med hacket så vi fortsätter med det iallafall. Blir bara lite gal1 emellanåt men det hör väl till ellooooooooooooor? När jag kom hem sprang jag en runda och nu känns det sååå skönt. Studiedagar nu Torsdag och Fredag men vad gör jag då, om inte jobbar? Imorgon, 12-18 på torget och på fredag blir det jobb på Böke, 8-hmmm, 16 tror jag! Jaja, sovorgon imorgon iallafall! Sover hos CC på fredag eftersom hon, jag och vår vän DJUURet ska ha stalltjänst tillsammans på lördag. Fullspäckad vecka jaoooo. Nä, jag orkar inte skriva mer. Tror kanske att Josefin har något att blogga om sen, förhoppningsvis!
PUSS

Dagens budord

Kategori: Dagens budord

Älska aldrig i trädgården, kärleken är blind men det är inte grannarna.
- Jessica Andersson, återigen

mums......................... not

Kategori: Josefin

Sitter på Böke nu, en helt timme innan vi börjar. Ska äta frukost här sen, all alone... Sen ska jag ut och filma JessieGump när hon kommer på sin brors fina cykel.

Nu ska jag dricka Treo, skål!

Dagens gästbudord av Jessiejump

Kategori: Dagens budord

Svårt att leva, svårt att dö, svårt att bajsa i en meter djup snö.
-  Jessica Andersson

Klappat och klart

Kategori: Lovisa

Nu har jag sprungit, duschat, fönat håret, klippt mig (inte jag utan MOOR(!)) och fixat på mitt rum. Nu ska jag bara lägga mig i sängen och chillidilla. Hoppas det är något bra på TV när jag för en gångs skull ska se på den! Borde egentligen vara uppe till halv 11 eftersom mina potäder på farmville är klara då men förhoppningsvis överlever dom till imorgon. Eftersom chansen är liten att jag kommer vara vaken då har jag bestämt mig för att skita i dem...
PUSS

Who says I can’t get stoned? Turn of the lights and the telephone. Me in my house, alone.

Kategori: Josefin

Sitter i min säng, äter GI bröd, dricker te som jag egentligen inte tycker om och filosoferar. Lyssnar lite på John Mayer och försöker övertala min hals att inte bli sämre. Rättså mycket chill mood helt enkelt.

pallar not

Kategori: Josefin

Lite sjuk i huvudet och lite sjuk i halsen. Jag är nog ändå glad för studiedagarna på torsdag och fredag.

Jag svär livet blir bättre, när man veet var man skaaa

Kategori: Lovisa

Kom nyss hem, eller nästan nyss. Har ätit också! Lång dag i skolan idag, bara en massa "vanliga" lektioner utan några ridlektioner. Red Lad efter skolan. Himlen öppnade sig när jag och Lad satte foten och hoven utanför stallet så jag tänkte att det nog inte var meningen att jag skulle rida idag...  Men ack så fel man kan ha! FYYY vad fin han var! Red nog bara en halvtimme i ridhuset med ett gäng andra klasskompisar och det var mysigt. PUSS på älskade ponny! Imorgon är det hoppning på schemat! Blir nog inte så mycket eftersom många hästar inte är igång men vi taggar ändå! Nu ska jag springa en runda sen blir det nog mest chill resten av kvällen. Fy vad jag är trött!
PUSS

Bobby.

Kategori: JosefinoLovisa

Boobby har en banan i byxan

Bara en uppdatering på livet

Kategori: Josefin

Är på Böke nu, väldigt sugen på knäckebröd är jag också.

sluta whina josefin

Kategori: Josefin

Får lite halvt panik på alla inloggnings uppgifter man ska ha överallt, lösenord, mejladresser och användarnamn hit och dit. Med risk för att låta som 65+, men jag hatar teknik ibland och allt var bättre förr. När man satte in VHSen och filmen började direkt, när man hade en mobil utan färg och bara tre kanaler på TVn. Nu sitter jag här med en mic som inte fungerar och en mobil som hänger sig hela tiden... Jag kan inte se mitt Estet betyg iheller eftersom jag inte kommer in på api(adela)net.
 


Fast jag kan ju erkänna att jag tycker om mitt photoshop... Och datorn... Och MTV...

Dagens budord

Kategori: Dagens budord

Fråga dig ibland, på fullaste allvar om de människor som du umgås med, lyfter dig eller drar ner dig.
- Richard Jahnke

Run bitch, ruuuuuuuuuuun

Kategori: Lovisa

Nu ska jag ut och springa, najsnajS! Jag har nyttighetsvecka denna veckan! Inget godis och jogga varje dag! wiiiie
HAJHAJHAJHAJfiskHAJsälHAJjohannesHAJdelfin, hahahahah
Hejdå

JumpJump JessieJump JessieJessie JumpJump

Kategori: Josefin

Har tillbringat ännu en eftermiddag med Djuret, härligt värre. Somnade i hennes soffa ett tag medans vi kollade på Hipp Hipp, trött tjej.se.
Nu väntar jag på att Josephine ska svara så ska vi ge oss ut på en powerwalk.

Djuret knyter mina skor, precis som det ska vara hehe!

Lär av proffsen

Kategori: JosefinoLovisa

Ni är CC här med oss, hon bloggar på amandeafugglas.blogg.se. Read it or die.


Jag vill pussa dig, snygging.

Tompa tåg!

Kategori: JosefinoLovisa

Vi är nu för(or)enade igen! JosefinoLovisa is back in business. Vi sitter och väntar på en älskad person, not. Vi ska ha en sista lektion som är en och en halv timme kort, ahaaha I like it.

Vill ni ha dagens budord sen? Ja, det vill vi såklart. Okej, då ska ni få det! Tack så mycket kära JosefinoLovisa! Ja, men guud, det är inget att tacka för vi gör allt för er. Vad snälla ni är!! Vi vet.


Två feta pack... Josefin är Agneta wannabe. Lovisa är gravid wannabe. Du förresten, sexiga stövlar ;);););)

Äkta pack...

finfint

Kategori: Josefin

Har ändrat tillbaka till den vanliga headern från order av min bloggkompanjon. Så nu är sommaren slut på riktigt bloggreeeeaderzzz!

Boy step up to the partyyyy

Kategori: Lovisa

Nu taggar vi ridning i skogen på vilding och hilding HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. KÄNNS SOM DET BLIR GAL1.
PUSS

MITT HJÄRTA

Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig känt mig så ensam.

Kategori: Josefin

Vad händer jaaaao?

Jag såg precis att Hugo Rosas hade varit på samma restaurang idag som jag var på när vi var i Stockholm, satt nog vid samma bord också. F1 coolt ellerhur??!

Nu ska jag ut på en lång powerwalk med två kissnödiga hundar. Jobbar imorgon och är trött som ett djur så blir chill för mig ikväll.

puss & kräm

What are words if you really don´t mean them when you say them?

Kategori: Lovisa

Trött och svettig hahah sitter jag här och väntar på att få duscha! Idag har vi böketjajor varit duktiga! Vi har sprungit 3 km, jag har ridit en timme på en fin ponny och powerwalkat 4 km! GRYYYMT! Jag kommer sova gott inatt och det är ball!
Ett stycke snygg pann!

bögiz katt

Kategori: Josefin

Idag åkte jag med Djuret till Minnesberg för att mötas av en överraskning, kändis katten Bögiz hade fått ungar! Eller ja... Det var inte Bögiz som hade fått ungarna, men det var iallafall Bögiz ungar på något sätt.


Jag gillar typ inte katter, så när den började bita i jackan blev jag lite rädd... Därav den bekymrade minen hahahahaha... Annars fräsch tjej och så (NOT)


Linnéa and Jessica in Degeberga, rättså degigt.

Var somsagt i Degeberga, det var väl rätt kul. Iallafall när Jessica ''sov och hörde allt vi sa''. Tog en tur in till Degeberga city också, f1 coolt.

The story of us

Kategori: Lovisa

Äntilgen har skolan börjat igen och vår lilla trio fyro (haha) har samlats igen. Välkommen i gängen världens finaste Amanda! Utan er fina tjajor är mitt liv inte komplett, helt seriöst. Denna veckan börjar vi tidigast halv 10 och går typ max till lunch. Massa lekar och annat bus. Böke älskar att leka! Vi måste leka av oss nu så vi kan vara lite allvarliga resten av terminen... Nästa vecka är det vanligt schema bara det att vi har studiedag torsdag och fredag, haha jaha.. Men det är väl skönt! Jag längtar till det drar igång på riktigt, då är allt som det ska vara!
Vems humor om inte vår?

På söndag flyttar jag och Amanda till Böke, eller inte vi utan hästarna haha. Idag fick min fina vila eftersom han fått nya skor! Han hade aningen överskottsenergi igår i hagen och trampade av sig en så han skoddes runt om idag! Jag har precis varit ute och sprungit en runda, ensam eftersom Amanda och Jacky haar varit på hoppeloppträning. Sprang en ganska lång runda men nu känns det sååå skönt! Jag tror faktiskt att jag berättat det mest intressanta i mitt liv nu. Vi hörs snart igen kära läsare!!
PUSS & KRAM

ssssccch!

Kategori: Josefin

Nu ska jag ut och springa av mig både lite fett och lite tankar. Har hittat ett par hörlurar här hemma som tur är, mina till mobilen har gett upp hoppet om livet och mina ipod hörlurar har Viktoria. Bloggar sen igen så vi hörs!

men tja

Kategori: Josefin

Idag har jag fått träffa mina saknade tjejer på Böke och det var bäst! Vi började med att fika (självklart) för att sen gå upp i matsalen och mötas av två feta prinsesstårtor haha... Kände mig rätt så tvingad att springa en runda sen, så det gjorde jag. Nu ska jag duscha och packa till imorgon, vi ska dega i Degeberga.

Och förresten, välkomna tillbaka alla bloggläsare! Statistiken var lite bättre både igår och idag hehe.

Maybe you should eat makeup so you can be pretty on the inside.

Kategori: Josefin

Har inte bloggat på en vecka och nu gör jag det endast för attt fördriva tiden. Om en timme ska jag ta bussen till bästa tjejerna på Böke, vi ska fika innan vi börjar hihihiii.

Ja, vad to säga? Har jobbat i helgen samt tagit förväl av Julia som ska åka till London ett år. Tur det finns msn/skype och sånt (jag skaffade skype för ngn dag sen, hehejosse heter jag om ni vill prata med mig).


Julia, Nicke, Gilbert och jag för typ två år sen?

cHENARE

Kategori: Lovisa

hEJ aLLA uNDERBARA rEADERS!
vET nI vAD jAG sKA gÖRA nU?
bORSTA tÄNDERNA mEN bRAAAAA tANDKRÄM!!!
sEN tAGGAR jaG oCKKKKK cc adam&eva!!!
puss

Härligt med så mycket uppdatering!

Kategori: Lovisa

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIE överflöder er med inlägg! Nä, men serre, jag heter LOVECC och jag lever livet i Norrskog/på jobb. Jag sover i Norrskog och jobbar i Limhamn! Tur man har världens snällaste MURRE som kör en! Men hon vill ju att min panni ska ha mig som sällskap och jag tackar inte nej! MIN FINING JUUUU! Jag måste erkänna en sak, jag är en mördare. Tror faktiskt att jag mördat cirka 15 offer idag, flugor. Känner mig jeeeettetaskig men dom bet mig så jag var tvungen. Det är så sjukt många här inne men nu är det en aning mindre iallafall! WIIIIE TOPPEN! Nu ska jag titta på EWE UNT ADDD (Eva & Adam) med min sambo CC!!!!!
PUSS

HejhejHALLÅÅÅÅÅ

Kategori: Lovisa

Kul att jag bloggar va?
WIIIIIIE
PUSS

Allt ordnar sig, det gör det alltid

Kategori: Lovisa

Nu ska jag sticka och jobba! Ledig imorgon för då ska jag till Varberg och träffa hon som jag ska åka till Holland med! Vi åker halv tio från Bööke och är nog hemma vid sex. Men jobb först idag som sagt! Ska ut i Norrskog efter, bor där hela veckan. Måste vara hos min lille älskade Panni. Tyvärr så vet jag inte vad jag ska skriva mer så nu säger jag Tjingeling!

vgd?

Kategori: Josefin

Jag vet att någon där ute undrar vad jag gör just nu, så det ska jag berätta för dig. Jag tittar på MTV och längtar tills imorgon för jag är jättesugen på frukost. Vad gör du själv då?

.

Kategori: Josefin

Ska ut och springa nu, har egentligen noll motivation och är allmänt seg men med lite musik antar jag att jag kan få lite energi.


Egentligen borde jag väl ta Love story eftersom det är den jag och Lovisa (Bergdahl) gör bäst i en duett men denna låten är faktiskt också bra!

Postis Per

Kategori: Josefin

Var ute en långpromenad med Insa och blev skrämd av en brevbärare... Jag gick på en grusväg och hade musik på så jag hörde inte att han körde bakom mig. Helt plötsligt tutar han så jag hoppar upp i luften och då kör han förbi och vinkar haha!

Och från det till en helt annan sak, jäklar vad jag saknar detta:

För att våra band är starkare än någon annans

Kategori: Lovisa

LYCKA
Händelserik dag, upp och ner men kvar står min älskling och väntar i stallet. Tack för att du finns! (L)

Jobbar hela veckan, därför är inte uppdateringen från min sida bäst. Har fått ny mobil och livet leker just för stunden, underbart! Imorgon är det nya tag på jobbet i detta höstväder. Frös så sjukt mycket idag men får väl ta mer på mig imorgon! Nu ska jag sova och drömma underbara drömmar! En glad gubbe i detta inlägget får toppa som avslutning! :D
PUSS

We'll never fall if we stand for something.

Kategori: Josefin

Alla bra program på MTV är slut och även American Pie som jag började titta på men blev avbruten av ett telefonsamtal från Viktoria. Hon skulle egentligen kommit ner till Skåne nu några dagar men tyvärr blev det inte så, vi fick prata en bra stund over the phone istället och det var trevligt det med. Har annars varit ute och sprungit tidigare ikväll, mötte Cajsa som också var ute och sprang så vi pratade en liten stund. Roligare än så blir nog inte denna kvällen och jag börjar bli trött så nu ska jag gå och schlafen, gute Nacht!

new

Kategori: Josefin

Nu kära bloggläsare, ska jag visa er min nya älskling.
 




Bjuder er på rätt dåliga försök till att ta bra bilder på jackan + en bild jag hittade på gåggle. Sista bilden är min mest seriösa modebloggs pose, gilla? Det är alltså en svart skinnjacka, märket är Bruno Zaragoza och modellen heter Aloha. Valde mellan denna och tre andra, och eftersom jag är beslutsångesten själv så borde det varit ett svårt val. Men jag blev kär i denna vid första ögonkastet...

dadadam

Kategori: Josefin

Det hade regnat in på datorn för mitt fönster var öppet, stackars datis. Visar er my new love imorgon istället för det blixtrar och åskar här nu så jag ska stänga av datorn och lägga mig under täcket och läsa Harry Potter istället. Tjingeling!

Aloha

Kategori: Josefin

Nu ska jag ut och springa några varv på slingan. Sen ska jag plocka fram mina modebloggs talanger igen (om där nu finns några) och visa er min nya kärlek. Alltså hörs vi senare!

Det snurrar i huvudet

Kategori: Lovisa

Nu sticker jag till jobb, skönt faktiskt, att tänka på något annat.
Hur klarar man sig utan sin bästa kompis?

Trött och i behov av att duscha!

Kategori: Lovisa

Nu sitter jag och väntar på att få duscha, måste först övertala AmandeCC att jag ska få! Haha nä, hon är i duschen nu. Jag är så trött så att jag helt ärligt tyckte att mitt skämt var roligt, hehe, rolig tjaj! Vi har kört på Amande och LoveCC- style idag också, det vill säga hack, barbacka och foppatofflor! Var nog ute en timme på pigga pannis! Dock mycket skritt idag eftersom vi skrittade bort till Böööööke= asfalt. Haha ofta man egentligen skrittar bort till sin skola bara för att man saknar den, sen rider man hem igen... Jag tror att min panni sover nu, dom fick höet för en timme sen! Han myser iallafall med liniment och ett täcke, bara för att han är min bomullspanni! (L)
Ärligt talat orkar jag inte skriva mer, vi hörs imorgon bloggisch!
PUSS
Saknade sommarhage och en ganska jättesnygg ponnybus!

blågg

Kategori: Josefin

Eftersom folk verkar ha inte-svara-på-Josefins-sms, inte-vilja-umgås-med-Josefin och vara-tykna-mot-Josefin-veckan (buhuhu) sitter jag nu och tittar på tv i min ensamhet. Men ska jag vara ärlig är det rätt skönt det med... Var ute och sprang en runda innan, sprang och tränade på utegym när vi var i Stockholm så jag känner mig faktiskt riktigt fit.

Nu börjar en film på 4an, en romantisk komedi (YES!) som jag tror jag inte sett.
Hejdå bloggläsare!

-

Kategori: Dagens budord

Snabbt tips!

Kategori: Josefin

Blogga inte i google chrome, det suger.

hemma <3

Kategori: Josefin

Tvättat mina fötter som var rättså svarta efter att ha rännt runt barfota på campingarna, haft vanilj inpackning i håret och nu ska jag sova i min egen underbara säng.
Har pratat med Lovisa på msn, saknar henne djurigt mycket. Bara två veckor kvar tills skolan börjar och jag längtar faktiskt!

ETT choklad, EN potatismos

Kategori: Lovisa

YEEEEES hahahah

Do you wanna ride my horse?

Kategori: Lovisa

Har nyss präegat fedegod glass med min vän CC! Vi har varit ute en ganska lång tur med våra vildar i skogen och Lad var överladdad men ändå fin! Liiiite mycket framåt ibland men så länge han vet var han sätter fötterna så är det ju chiiiiiiiiiill! Barbacka i foppatofflor och hack, kan de bli mer najs? Tror faktiskt icke det. Igårkväll tog vi oss en nattritt vid halv 12, varför inte liksom? Och som grädde på moset, i grimma och grimskaft. Det är okej att spåra ur.

Jag läste nyss vad jag skrivit och funderar över det här "som grädde på moset". Det borde ju heta "som grädde på mosen". Man säger ju en mos, inte ett mos. Inte ett potatismos utan en potatismos, eller? Jaja, skit samma, life goes on... Imorgon ska jag jobba, det ska jag göra hela veckan faktiskt! Men sover här inatt sen så hämtar mamma mig imorgon innan jag börjar, snel Mimilim! Nu ska jag vara lite social med AmandeCC, känner mig lite taskig när jag sitter här och stirrar rakt in i skärmen och inte pratar med henne! STACKARS VÄRLDENS BÄSTA CC!!!
Ganska söt kanske. Eller nä, sötast faktiskt.
PUSS på alla och på fin ponny!

SKÅNE

Kategori: Josefin

Nu ska vi äta glass så vi blir lika feta och dryga som alla Stockholmare vi varit hos.

Just nu...

Kategori: Josefin

Chillar i tältet med Edward, han hälsar!

men tja!

Kategori: Josefin

Jag är trött på att ha långt till toan, på myror som kryper över tangentbordet och att behöva ha alla mina kläder i en väska. Imorgon åker vi hem till Skåne igen vilket ska bli skönt. Camping är mysigt men en vecka räcker...

1337

Kategori: Gästbloggning

Hej!
Jag är Josefins lillebror jag är 12 år jag gillar att spela fotboll jag är sjukt snygg =D
Vi är på Waxholms camping i stockholm vi var på gröna lund i onsdags vi åkte jetline 6 gånger den var sjukt awesome =) Vi är i stockholm för vi är på land rover träff. Vi har varit i Slottet, och sett vaktavlösningen.

You've got a smile that could light up this whole town, I haven't seen it in a while since she brought you down

Kategori: Josefin

Sitter i bilen igen påväg mot camping nummer två. I tisdags såg jag sveriges snyggaste man på Skansen och nu har han gjort slut med Marie Sernerholt, så nu har jag en chans...

& det är helt sjukt hur vänskap kan gro

Kategori: Lovisa

Inte visste jag att jag skulle hitta en ny, alldeles underbar kompis denna sommaren. Inte heller visste jag att detta skulle bli en helt underbar sommar, med denna underbara vän. Jag har haft bästa vänner förut, några har jag kvar och jag har nu funnit en ny. En som man kan präega med, en som man kan skratta med, en som man kan prata om allt med och en som man kan bo tillsammans med och ha så sjukt roligt. En som alltså är likadan som mig, hur sjukt är det inte? Sen att vi är födda med två dagars mellanrum måste spela in i detta. Vi är lika helt enkelt.
Det måste finnas någon mening med allt, det var nog meningen att jag skulle lära känna Amanda. En vän för livet, en vän jag aldrig vill släppa taget om. Jag litar på henne till 100 procent, mer än så kanske. Det känns skönt att veta att jag kan prata med henne, om allt faktiskt. Det är trots allt inte alla människor jag kan göra det med, kanske inte ens med min egen mamma... (och då ska ni veta vilken bra relation vi har!)
Tänk att för lite mer än 17 år sedan, så låg vi samtidigt på BB. Vi hade ingen aning om vad som skulle ske i våra liv och vi hade heller ingen aning om att vi, 16 år senare, skulle mötas på Bökebergs gård och låta vår vänskap gro. Jag är så sjukt glad att jag får ha en vän som Amanda i mitt liv. Alla borde ha en vän som henne, stackars er som inte får det!

Drumlin Älskade Lad

Kategori: Lovisa

Denna ponnyn är helt amazing, han är mitt liv, hela min värld.
Hoppade idag och han är helt sjuk. Fina älskade ponny... (L)

SAKNAR NORRSKOG

Kategori: Lovisa

Imorgon åker jag till Norrskog igen, häääärligt! Har inte träffat Amanda eller Lad på ett helt dygn, sjukt tråkigt! Måste ändå tillbaka på fredag för jag ska jobba på lördag! Men tror icke det blir långvarit utan det blir nog Norris för min del direkt efter. Måste bara hitta någon vänlig själ som kör mig! Nu ska jag sova, har ändå inget annat att göra.
PUSS
Jag saknar skolan.
& våra galna uteritter!

JAHA

Kategori: Lovisa

Tydligen så kommer jag alltid att tänka att alla var bättre än mig. Bara att acceptera...
Jag är nöjd med mig själv och oftast omtyckt så vad gör det?

Om 18 minuter är det för sent

Kategori: Lovisa

Anmälningstiden är ute och det blir ingen mer fälttävlan för mig detta året... Tråkigt men sant!
Tack Lad för att du är underbar<3

hejaheja

Kategori: Josefin

Tagga camping nu en vecka...................

En blogg är väl till för att skriva av sig, eller?

Kategori: Lovisa

Jag är hemma, hemma nu och jag saknar Norrskog redan. Saknar Amanda och saknar världens bästa kompis, Drumlin Lad. Saknar att få sitta vid datorn och prata om allt mellan himmel och jord, saknar att ha sin bästis utanför i stallet. Saknar att slippa tänka på allt. Att ha sommarlov och ha kul. Att bara få rida i skogen och ta dagarna som dom kommer, det är livet. Ska dit igen om några dagar, det ska bli skönt! Känns som mitt hem nu, sjukt men sant. Sen så har jag ju Amanda där, hon förstår mig och jag förstår henne. Vi har nog blivit ganska tajta denna sommaren, känner varandra väl och det är såå skönt. Jag tycker verkligen om min Amanda! :)
Nu ska jag försöka sova, dela lite tankar med kudden. Jag älskar min ponny och mina kompisar, det ska ni ha klart för er!
Ful bild på fin ponny

put your hearts in the air

Kategori: Josefin

In the car! Har varit det sen halv 8 imorse. Batteriet på datorn är slut så bloggar från seg mobilen. Detta var f1 drygt så nu ska jag fortsätta lysna på Eric Saade. PUSS o KRAM!