josefinolovisa

Gott Nytt år! :D

Kategori: Lovisa

Har mest chillat runt hela veckan, Lad har också fått vila lite. Skulle hoppat på nyårshoppningen idag men så blev det icke! Han har istället fått lite vila, har inte varit några ridhus lediga om dagarna. Skrittade ut med Majsing idag, myyys. Ikväll ska jag till remembermountain och fira de sista timmarna av 2011 med två av mina favorit tjajor, JOSEF OCH ANIMAL. Tillsammans välkomnar vi 2012, haha så konstigt det kändes att skriva det... Vi ska köra snart, saaaaknar mina tjajor och CC!!! Har lovat CC att blogga massor från och med nu, måste ju uppdatera lite!!! PUSS PÅ ER och jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!!!

.

Kategori: Josefin

Ska jobba på både nyårsafton och nyårsdag, det går bra nu... Iallafall så lovar jag inte er mer uppdatering från och med nu.

Skulle spara pengar till Göteborg...

Kategori: Josefin

... så köpte en ny hjälm idag. Hehehehe, bra jobbat.

2011 - året gud glömde

Kategori: Josefin

Okej, jag tänkte göra en liten tillbaka blick på mitt år tillsammans med er bloggläsare. 2011 var ett tråkigt år men jag tycker ändå det kan vara värt att minnas lite. Ska försöka göra alla månader men tvivlar på att jag kommer palla, kan iallafall lova att Del 1 kommer strax så stay tuned!

when you kiss me on that midnight street

Kategori: Josefin

Imorgon har jag sovmorgon och bara tanken på det gör mig lycklig.

jag är jättekär...

Kategori: Josefin

i en silver glittrig tröja från New Yorker, den blev min idag och jag är lagom lycklig. Tyvärr blir den inte fin på bild för jag har ingen bra kamera, men lite såhär ser den ut:



Bättre bild på färgen + en cool tjej. Har bestämt att jag ska leva, dö och begravas i denna tröja.

Är även lite kär i ett par paljett shorts från VILA, som verkligen ser fula ut på bild tyvärr.

Detta + ett par sovshorts från Gina, en plånbok från Bik Bok och ett par svarta byxor köpte jag idag.

Igår var jag på Swedala quality outlet med ett gäspande Djur, där köpte jag en svart tröja från Cheap Monday som jag inte orkar visa men den är inget speciellt bara otroligt mysig och skön. Köpte också en skjorta eller vad man vill kalla det, tydligen från ett märke som heter ''Just a cheap shirt'', väldigt passande namn då den tydligen kostar 899:- i vanliga fall, jag köpte den dock för 87:- hehe, bäst eller vad?


Haha bra bild med en fet lapp mitt på, men iallafall den är lite rosa och fin.

Det var allt jag skulle visa, KUL ELLERHUR?
Hehe, kan ju berätta att internet la av precis när jag skulle publicera detta inlägget. Svor ett tag men insåg sen att det låg i utkastet...

OKEJ BLOGGLÄSARE

Kategori: Josefin

Jag ska försöka visa er vad jag fick i julklapp, tycker egentligen inte om att göra det för att det är saker man får och det känns lite som att man ska skryta om hur mycket saker man fick och hur dyra saker osv. Något ni iallafall ska få se är sakerna jag köpte på Bengts, ska fota imorgon eller någon annan dag. Sen ska jag visa lite av det jag köpt igår + idag, är lite lycklig för jag har köpt världens finaste tröja.

ZLADDE

Kategori: Lovisa

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Detta är alltså vid Zlatans hus i Malmö, jeeettenära mig! SÅÅÅÅ roligt

@ djurets crib

Kategori: Josefin

Idag har jag levt livet med världens bästa djur. Vi har gjort det vi är bäst på, rida och äta. (FÖR ATT INTE LÅTA FETA KAN JAG SÄGA ATT VI ÄVEN GYMMAT OCH GÅTT I TYP EN TIMME FRÅN SVEDLA TILL MINNESBERG) Och jag har shoppat för det tyckte jag att jag var värd! På tal om det så ska jag visa er vad jag köpte på Bengts mellandagsrea, det är typ en tradition så det måste ske. Gör det kanske imorgon...
coolt!!!

© Emma Skytte

Kategori: Lovisa

jag har det jättejobbigt just nu

Kategori: Josefin

Har förstört min nagel totalt, det suger redigt. Ska gå upp tidigt imorgon, det suger redigt. Har ett stökigt rum, det suger redigt. Måste packa, det suger redigt. Kort och gott: mitt liv suger redigt.

då var det du och jag mot världen, nu är det världen och jag mot dig

Kategori: Josefin

Har verkligen kommit av mig med bloggningen, men saken är den att jag kan inte bättra mig för vet verkligen inte hur jag ska skriva. Lever mitt liv och luften är friiii!

Julafton utan vår årliga julgalopp!

Kategori: Lovisa

Julafton igår var fedebra! Trots att jag och MAria inte fick göra vår årliga julgalopp eftersom där var fler i ridhuset... Vi hoppade istället så vi var glada ändå! Fick massa saker, såå nöjd! Ikväll ska jag och Gööd till Pappi och fira jul där. Nu mölar jag frukost för att sen cykla ut till LAAAAD! Ska släppa ihop honom med Majsings heeest!

GOD JUL!

Kategori: Lovisa

Jag önskar alla fina blogg läsare en riktigt GOD JUL!
Hoppas att ni varit riktigt snälla så att Tomten kommer till er!

Even the best fall down sometimes

Kategori: Josefin

nu blir det saftkalas

Kategori: Josefin

Tittar (lite) på film med en överspeedad lillebror. Kul ändå eftersom vi har rätt bra humor och skrattar lite åt denna bilden.



Om ni vill veta varför jag inte uppdaterat så har jag inte mer att säga än att mina dagar innehåller mycket stallet, lagom äta och lite sova.

Insa min bästaste bästis fyller år idag!!!

Kategori: Josefin

10 år men ser ut som ungdomen själv.


AHH jag e osynlig

Kategori: Lovisa

HAHAHAHAHAHHAHAHAAH

Hemlikt uppdag

Kategori: Lovisa

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag har under svåra omständigheter icke kunnat blogga (sov över hos mina kusiner...)
Lad är på MR, efter många om och kvinnor. Igår så skulle morfar hämta mig och Lad på kvällen på Bööke. Jag kommer dit 11! Är klar med ALLT klockan fem, har då till och med kört 100 kilo hö till transporten och packat fint! Morfar slutar sex så han skulle väl komma vid halv sju. Mormor ringer och säger att bilen hade gått sönder och att min mosters bil stod på Sturup så den kunde han inte låna... Som tur är så hämtar mormor och morfars kompis upp morfar och så kör de till Böööke eftersom dom hade dragkrok på bilen. När de kommer fram frågar morfar efter nyckeln. Jag har inte den, trodde mamma hade gett den till Morfar men icke. Haha GÖÖÖÖÖÖD fick köra ut till oss med den! Och ja, Lad kom hel och fin till MR, skönt i alla fall! HEHEHEHE

och jaaa, jag vet mtv är mitt liv

Kategori: Josefin

Sitter och bölar till Plain Jane på MTV haha.. Skärpning alltså, har blivit lite för känslosam på sista tiden.

Malmööö

Kategori: Lovisa

Ikväll flyttar Lad till Malmö! Ska till Böööke nu och rida och fixa lite! Måste packa alla saker ju!
Långt inlägg hahaahh Puss

Lägg dig ner Bögis! Men Bögis låg redan ner.

Kategori: Josefin

.

Hahahahah igen

Kategori: Lovisa

Hittade när mamma skrivit till mig isället, eller Lad egentligen...
Hej lilla matte!
Tjock-matte har ridit på mig och hon säger att jag är UNDERBAR- precis som det skulle vara något konstigt med det...? Vet du? Varje kväll när du cyklat hem så är min box som förtrollad med gömda morötter. Det är jättekul! Då är jag ingen sur fisk eller vad ni nu kallar mig..?
Pussar och kramar från din egen Drumlin Lad

Hahahaha

Kategori: Lovisa

Hittade en gammal bok från MR-tiden. Hade skrivit till mamma när hon skulle rida.
Hej Mimilim!
Jag har mockat och fyllt påsarna. Ingen halm idag till lille Lad! Han är borstad och klar. Rid med de svarta skydden och ta boots om du ska länga. Du vet hur klantig han är... Tänk på att dra upp schabraket för annars lägger det sig platt. Men om du gör det blir det jättebra! Han har fått morötter och B-vitamin. Rid FINT och på BRA underlag! Tänk på att han är ung och var snäll mimilim! Han är så gullig <3 Ge honom mat efteråt.
PUSS
Du får inte skriva i boken, jag gör det!
Borsta av skydden! (Lite grusiga)
Nu måste jag plugga. Puss MIMILIM!!!
Lad är såååå söt!

Det tåls att tillägga att Mamma har ridit hela sitt liv, hon är mycket mer rutinerad än jag. Haha snacka om att jag vill ha stenkoll på vad som händer min ponny, BOMULLSPONNY!

Alltså mums

Kategori: Josefin

Jobb. Stall. Mat. Badkar. Chilla. Sova.

UPDATE

Kategori: Lovisa

Toningen blev faktiskt braaaaaaaaa :D
Nu kommer ni icke få höra mer från mig idag.
Ching chong

ndkshksfhsdho

Kategori: Josefin

Jobbat idag och dött lite varje gång jag pratade för min hals är dum mot mig. Legat i soffan sen jag kom hem och frusit röven av mig för att sen svettas och sen frysa röven av mig en gång till. Orkar inte att jag blir sjuk såfort jag fått lov.
Annars så är jag jättesugen på avokado, shit vad gott.
Ska snart dissa MTV som bara visar gamla Degrassi avsnitt och ge mig ut på en liten tur med min bästa vän Bobby. SNIPPIII

Favorit i repris

Kategori: Lovisa

SÅ JÄVLA KUL HAHAHAHAHA

En vecka till juleafton

Kategori: Lovisa

Ingen blogglust men snäll som jag är skriver jag ändå! Idag har min fina vän CC tagit hand om Lad.  Jag har varit överallt och ingenstans men har inte köpt en enda julklapp, skillat! Har dock bara tre kvar men kasst av mig. Ikväll blir det födelsedagsparty, again. Sitter med en toning i håret som förhoppningsvis inte blir allt för ful. Men då kan jag trösta mig med att den är borta om åtta veckor! Dock brukar det inte synas eftersom innehållet i en paket inte räcker till mitt hår... Nu snackar jag bara massa skit som säkert ingen vill veta. jag ska därför befria er från mig!
Hej hopp gummi*****
Berry (L)

The only one who's got enough of me to break my heart

Kategori: Josefin

Just nu är det mycket jag inte orkar, framförallt orkar jag inte bry mig om någon eller något. Kanske låter som att jag är en hemsk människa just nu men det orkar jag inte heller bry mig om.
Ett ovanligt peppande inlägg såhär på kvällen, känns fint!

hejhej

Kategori: JosefinoLovisa

Vi har ingenting att skriva förutom att det känns som fredag idag.

hej tjockis

Kategori: Josefin

Idag har jag varit snabb och litelite duktig. Red markarbete på Sessis och hon var rätt fin. Var uppe med henne i stallet kvart över 2 och 3 tog jag, Djuri och Amanda bussen från Böke. Och då hade jag hunnit duscha och allt, det är bra jobbat för att vara mig. I Malmö var det allmänt segt, hittade inte några roliga julklappar men fick ändå handlat det mesta till tjajorna + någon till. Tog bussen hem lite över åtta och det tog typ en timme, direktbuss så var ändå skönt.
Okej, slut babblat. Nu ska jag snart sova eftersom jag helt plötsligt blev JÄTTEtrött.

Trött

Kategori: Lovisa

Sjukaste så trött jag är. Har nog vitaminbrist eller något för det här är inte normalt för mig.
Kan bero på att jag skrev sista provet för den här terminen idag, såå skönt. Nu släpper alla
spänningar och man kan bara chilla. Ikväll har jag inte gjort ett skit. Har tittat på film på datorn, inget mer.
Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna här i skrivande stund men jag måste ju hålla mig vaken till nio!
Bonde söker fru sänder ju Pelles bröllop, får bara inte missa! Imorgon och fredag är två chilldagar, avslutning på fredag och det är välbehövt! jävla internet fungerar

Dagens diss..

Kategori: Josefin

... till personer som ridit med Hööks och Börjes grejer fram till för typ ett halvår sen och sen helt plötsligt pratar skit om folk som använder billigare utrustning bara för att dom helt plötsligt köpt en GPA hjälm och dyrare ridstövlar (begagnat för att tillägga). Utseendet är inte allt kära vänner - trodde ni redan insett det! (Fast det är roligt att vara snygg - helt klart. Men det kan man vara i ''plasthjälm'' också)

I övrigt är jag rätt glad fast jag inte får vara manlig och inte har 100% koll till mattetestet imorgon. På fredag är det jullov och då kommer jag älska livet.

Plasthjälm, Börjes skydd, Hööks ridbyxor och schabrak från Stadium men jag är bra ändå!

Vem sitter mest manligt då?????

Kategori: JosefinoLovisa

Lovisa?

eller

Josefin?

Man eller kvinna?

Kategori: Gästbloggning

Tjaaaaa, lovisa karlsson och mikaela mårtensson aka mårten här. 

vi har ingenting att säga mer än,



Lovisa                                  Josefin
eller
Josefin                                 Lovisa ?

dom bråkar om vem som är mest man så ni får avgöra vem som är vem själva.


KOMMMMMMENTERA! PUSSHEJ

Svenskaprov och vi taggar!

Kategori: JosefinoLovisa

Sjukt okoncentrerade och lagom mätta.

Bilder från min kamera

Kategori: Lovisa

Nu när man för en gångs skull har den inkopplad, så varför inte?
När vi hälsade på världens finaste Berry i somras!
Kommer nog fler bilder en annan dag och ja, som ni ser, bara på heeestar! Laaaad!

jag bölar till denna låten....

Kategori: Josefin

Let's dance in style, let's dance for a while. Heaven can wait we're only watching the skies.

Kategori: Josefin



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Rubrik saknas

Kategori: Lovisa

Som vanligt vet jag icke vad jag ska skriva som rubrik. Hehehe buzikt! Lad har lite jullov nu! Skrittade ut med Josefin idag, möjs. Synd bara att det regnade lite men vad gör det liksom? Finns värre saker i världen. Nu ställer jag en fråga till mig själv:
Varför sitter du på bloggen nu Lovisa?
- Jo, för den är fin. Men jag vet, jag ska plugga nunununu!
Puss haaaaaaaaaaaj

Dear John

Kategori: Lovisa

Svordomar är inte att leka med.

Kategori: JosefinoLovisa

Från och med nu har jag och Lovisa startat en ''inte svära månad''. Varje gång någon av oss svär så ska vi böta en krona. Pengarna vi svär ihop ska vi använda när vi är i Gothenburg. Fan vad najs!

Celebration times!

Kategori: JosefinoLovisa

Dear bloggreaderzz. Idag är det en stor dag för denna blogg, vi har nått upp till 1000 inlägg. Men som alla stor bloggare säger, en blogg är ingenting utan dens läsare. Därför vill vi lyfta fram fyra stycken speciellt utvalda och trogna läsare.

Vi börjar med Amanda Nummelin (amandeafugglas.blogg.se), även kallad CC. Med sin härliga invandrar dialekt (värmländska) har hon alltid peppat oss till att fortsätta. Vi har även genom säkra källor fått reda på att vi ligger rankad etta bland favoriter i hennes dator. Vi vill avsluta med att tacka vår fina CC för hennes stöd, utan det hade bloggen (och vi) inte varit där vi är idag!

Vår andra speciellt utvalda läsare är Helena Henriksson, även kallad Muhrre och mycket annat. Vi har levande bevis på att hon följer bloggen slaviskt. Vi har även fått uppmuntrande kommentarer vilket vi uppskattar (mycket!). Det är kul att se ens mamma (Lovisas) vara inne på josefinolovisa så fort hon får en stund ledig.

Nästa läsare att hylla är Öyvind. Det är nog bara vi som vet hans rätta identitet och vi tänker hålla det hemligt. Även från honom har vi fått härliga kommentarer som fått oss att fortsätta blogga i svåra tider. Det är kul att se ens pappa (Josefins) vara inne på josefinolovisa så fort han får en stund ledig.

Sist (och minst) vill vi tacka Amanda Sjöland för goa peppkommentarer. Som tack följer vi även hennes blogg (unbreakable.devote.se). Amanda är den mest ärliga bloggläsaren som alltid gillar våra länkningar på facebook. Vi hyllar henne som den hjältinnan hon är.

Vi vill såklart även tacka alla övriga bloggläsare, ni är också bra. Fruktansvärt bra faktiskt!



Mums!

Forever alone

Kategori: Josefin



glaAAAAAAAAAAAAAAAAAAD

Kategori: Josefin

ALLTSÅ JA! ÄNTLIGEN OCH TACK KÄRA GUD! TRÅDLÖST INTERNET FUNGERAR PÅ MIN LAPTOP IGEN, HADE KUNNAT BÖLA SÅ GLAD JAG ÄR!!!!!111!!1!11!1111!!11!!!!!

cha cha

Kategori: Josefin

Är på Böke lagom tidigt som vanligt. Har varit ute i rundis hos Sessan så hon har fått på sig sina nya Back On Track benskydd, glad häst! Var och tränade igår för Catrin och det gick bra, vi gör framsteg även om det är mycket kvar att jobba med.

Försökte visa er några bilder på Sessan som vi tog förra veckan till hästkunskaps arbetet men tyvärr vill blogg.se inte samarbeta med mig.

Idag har vi bara vanliga lektioner och sen ska jag rida. Ikväll ska jag köra lite serre plugg för imorgon ska hästkunskapsarbetet in + att vi har svenskaprov, good life.

Nu kom Djuret och snackar massa som vanligt, om allt från storlekar till soppa.


Jag och Manni the man

Djur och GazN

Luciashow

Kategori: Lovisa

Varit på luciashow på Malmö ridklubb idag! Privatponnysarna körde höjdhoppning! Nostalgi!!!!! Kul var det i alla fall och jag träffade massa saknade människor! Nu har jag slagit in presentarna till världens bästa tjajor, spännande va? Världens bästa CC tog hand om panni idag, supersnälla CC liksom!! Nu ska jag duscha och hoppas att jag piggnar till lite. Har varit trött hela denna helgen. Pussssssssssssss

blogg.se ni äger!

Kategori: Lovisa

älskar blogg.se av hela mitt hjärta.

blogg.se ni suger!

Kategori: Josefin

hatar blogg.se av hela mitt hjärta.

erkänn att jag skriver snyggt??

Kategori: Josefin

mums heheheheehe

Kategori: Josefin

Tagga

Kategori: Lovisa

Tagga 20 års partyyyyy!
Jag och Göööd kör om typ tjugo minuter. Har haft stalltjänst med min bloggkompanjon idag. Doooktiga tjajor som fick fina ord av vår boss. Haha, kaos på Böööke när det är Hästens Dag! Vi sov hos CC igårkväll, bakade hela natten lång. Inte riktigt men kul i alla fall. Det är ju alltid kul hos CC i Norris så det var ju inte oväntat.
Nu ska jag nog faktisk gå.
Puss och kram, skumbanan
ENDAST NIO INLÄGG KVAR TILL TUSEN!!!!!!!!!

Hizz & Dizz by JosefinoLovisa

Kategori: JosefinoLovisa

Hizz!
* Böke för att där är det alltid lökigt.
* Våra bakar.
* Marzvin
* Vårt Djur (inte häztarna)
* ROKKA strumpor
* Musik i ridhuset
Dizz!
* Folk som inte kan ta anzvar.
* Brända luzzebullar.
* ZkitZnackare

vem har bäst bak?

Kategori: Josefin

JosefinoLovisa plus Amande bakar i skogen idag. Det kan gå hur som helst... Förövrigt har jag cyklat två kilometer på rekordtid genom kolsvart skog samtidigt som jag var livrädd och bölade till pappa i mobilen, räddtjej.se. När jag var som räddast tänkte jag slänga mig av cyklen och lägga mig i skogen och låta allt som jagade ta mig. Höll på att svimma av rädsla.
Men nu ska vi inte prata om det mer för nu är jag i NÅÅÅRRE och vi har käkat tjockismat så jag mår illa.

Grattis

Kategori: JosefinoLovisa

Djuret fyller 18 år om 100 dagar!

jessiejump.blogg.se

Kategori: Josefin

!

Något fin

Kategori: Lovisa

Perfektion(L)

Mrs bring me down. Well, you like to bring me down don't you?

Kategori: Lovisa

Ursäkta josefinolovisa för dåligt bloggande. Vi är hemskt ledsna över detta beteende och återkommer med massor av inlägg när vi är taggade igen.

Kom nyss hem, tidigt och det är ju ganska skönt. Måste plugga massor idag, eller inte massor, lite räcker!
Idag har vi haft stilLhoppning. Man skulle alltså vara så stilla som möjligt.
Eller inte, stiLhoppning. Djuret, jag nämner inga namn. Det var i alla fall roligt, Lad kändes lite trött men man kan ju inte vara på topp alltid. Var dessutom lite off när vi hoppade så jag förde nog över det lite på Lad. Han hoppade i alla fall felfritt och vi fick tydligen 41 poäng. Det är nog ganska bra, fast jag vet inte. Jan som vi hoppade för sa att han hoppade väldigt bra och det är ju alltid kul att höra!

Snart är det lov och det behövs faktiskt. Lad ska nog flytta runt lite detta lovet också, som han gjorde på sommarlovet. Lite jobbigt men lite mysigt. Nu ska jag nog planera kvällen.
* Duscha VARMT, BLI REN
* Klä på mig- Vill inte sitta naken och plugga
* Plugga- Samhällsfrågor väntar på mig
* Äta- Bara kanske på denna punkten
* Se på bonde söker fru- Om det ens går ikväll?
¤
Puss och hej leverpastej
(Föregående lilla krumelur är endast där för att få ett mellanrum)

Vi har haft rätt kul idag.

Kategori: Josefin

Djuret: Alltså tänk på barnen i Afrika.... Så jävla bra dom har det egentligen, får massa frisk luft varje dag!
___________________________________________

Josefin: Alla får ligga!
Djuret: Inte i min värld...
Amanda: Jo, i Thailand!

JosefinoLovisa bloggens statistik

Kategori: Josefin



I'm lovin' it!

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Kategori: Lovisa

Ack så sant.
Jag har idag lärt mig att aldrig visa mina arbeten för någon. Att trycka ner andra är lite av vad många människor gillar att göra.  Nej en god vän går först, som finns vid din sida när sommar blir höst. Josefin är en sån, älskar dig!
Kunde skrivit mer på detta men nej, känner att ni antagligen inte är jätteintresserade. Idag har vi haft idrottsdag. Kul om man frågar mig. Dock så dödar min hals mig men trots detta gav vi oss ut på en runda med våra hestar. Eftersom våra hestar är så dåliga och allt annat var det konstigt att turen blev så underbar.
Pusspuss
Känner att det behövs lite josefinolovisa bilder här på bloggen faktiskt!
Detta är liksom en old one.

lost with no direction

Kategori: Josefin

Fortfarande uppe och inte ens trött längre för nu har jag gått över the gräns. Idrottsdag imorgon igen, kbk.

vi har något stort på gång så länge ingen bryr sig om vilka höjder vi kan nå på vilken sida som vi står

Kategori: Josefin

josefin bloggar och är jättepigg wiiiho

Kategori: Josefin

Tre och en halv timmes sömn inatt, mums säger jag bara. Och nu ska jag jobba, extralänge också. Är hemma vid sju ikväll och då ska jag sovaAAAAaAAaAAaaAAA. Borde dock göra den dagliga pwen och situpsen men jag känner mig inte så peppad på det just nu.

Haha, detta inlägg tog mig en kvart att skriva för att mina ögon typ gick i kors,

om du tror jag spelar farmville kanske tänder du på det?

Kategori: Josefin

Lyssnar på min mys spellista och är lite allmänt off, ska jobba i helgen så finns inte mycket att göra.
(Det var Lovisa som tvingade mig att blogga)

ÖoB i mitt hjärta

Kategori: Lovisa

Kund: Hej, har ni hundmat?
Butiksbiträde: Är det en hona eller hane?
Kund: Hona
Butiksbiträde: Då har vi tiklinjaler där borta!
Kund: Tiklinjaler?
Butiksbiträde: Ja, så hunden blir mätt...
Kund: Men hundmat?
Butiksbiträde: Lugn, varför skäller du på mig?
Kund: Meen
Butiksbiträde: AAAJ, jag får skallskador.

Kunnskap är mackt

Kategori: Lovisa

HAHAHAHA så roligt. Har varit på hemmakväll men murmur och murfar! Underbart med godis! Mums

Lång dag men fett rolig. Räddade Josefin där hon satt och såg ledsen ut, busikt. Helgen är här och jag ska chilla. Förhoppningsvis rida på min fining också, om jag kommer dit förstås! Han var förresten ganska fin idag, kändes okej liksom. Domaren tyckte det i alla fall eftersom vi fick 69,6 procent. Man tackar och bugar typ! Som alltid superfin på framridningen men sen blir det svårt när man kommer in på banan... Fast han är alltid fin att rida på när han är knoppad, tror han gillarT!
Här är en bild från några språng sen i onsdags:
Haha jag har lärt mig hur man lägger in filmer!!!!!! STOLT

josefinolovisa: you've got mail

Kategori: JosefinoLovisa

NI MÅSTE LÄSA NERIFRÅN OCH UPP!

Bilen

Kategori: JosefinoLovisa

Humor på hög nivå!