josefinolovisa

IKEA

Kategori: Lovisa

Har varit på Böke och ridit en fin hest idag. Hela eftermiddagen har jag städat mitt rum så nu är det tip top, även om det egentligen inte var i ett speciellt behov av att städas... Fint är det i alla fall och jag har precis duschat så nu kan vi (jag och rummet) inte bli renare. Nu ska jag och mamma till IKEA, i brist på annat att göra en lördagkväll. Haha. Skulle varit på fälttävlan idag om jag hade kvar världens bästa ponny men sorgligt nog så är det inte så. SAKNAR LAD.
Saknar också fina böketjajorna (L)

Pååååsklov

Kategori: Lovisa

Påsklovet börjar nu och jag säger bara mums. Hoppas på lika fint väder som de senaste dagarna och att jag kan rida lite med min fina vän Josefin som jag inte träffade idag... Sadface på det! Jag hoppas också att jag kan få lite tur nu, behöver verkligen det för att tagga till. Har ridit minst tre hästar varje dag denna veckan och det pinsamma är att det känns i benen... INTE RIMLIGT! (Nästan bud på att lägga detta inlägg under den katagorin)
.
Min finaste älskade saknade.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och sen är det chill resten av kvällen. Imorgon har jag absolut ingenting planerat förutom BÖÖÖÖKE så jag ställer in mig i chillmode nu.
PUSSPUSS

.

Kategori: Lovisa

Håller med Josefin till 100 procent, har suttit här nu ex antal minuter för att skriva något men kommer icke på något extra spännande eller roligt. Jag hade kunnat berätta att jag nyss ätit en skål med flingor och snart ska gå och borsta tänderna men jag tror inte att ni bryr er så jag skiter i det. (Ska jag stryka den meningen nu? NÄÄÄ)
Snart påsklov som ska bli riktigt skönt. Men nu måste jag verkligen gå, ska nämligen ta bussen till södervärn idag eftersom min cykel är där.
PUSSHAIIII

I know you've been burned but every fire is a lesson learned

Kategori: Josefin

Har försökt skriva något i tio minuter nu men det går bara inte.

BussN

Kategori: Lovisa

Väntar på att bussN ska komma. Kul att ni har något att läsa när ni kollar här liksoooom. Har ridit två hestar idag, roligt. Jag älskar vädret och alla är glada. MUMS som mitt saknade djur hade sagt.

(L)

05.52?

Kategori: Josefin

brukar inte vara trött pa morgonen men idag är jag. nästa helg far gärna komma sa snabbt som möjligt för jag vill sova. Aja, tur jag har ett bra jobb iallafall. hejdu, ha en härlig söndag.

Ja hallå, Zladde här.

Kategori: Lovisa

HEJ
Jag har inte bloggat för att jag har varit långt ute på landet utan internet och kontakt med omvärlden. Är hemma nu, underbart faktiskt. Det kanske ni också tycker för jag hoppas att ni saknat mig bloggisläsare!
På frågan vad jag ska göra nu utan världens finaste ponny svarar jag såhär: Jag berättar först när du icke är anonym längre. BUSKIT. Kanske har jag ny häst (nytt vrålåk) eller så har jag inte det.... Faktiskt tråkigt med anonyma kommentarer, VI VILL VETA VEM NI ÄR! (L)
Såja, nu var det sagt. Vad ska jag nu skriva om? Kanske att det snart är påskolv och det gillas. Hoppas bara att turen är på min sida, känns som den liksom inte riktigt vill ge med sig! Men håller alla mina tummar och tår för att den ska komma snart. TUREN VAR ÄR DU?!?!?!
PUSS

weeooo

Kategori: Josefin

ute och gär med sessis. solen skiner som fan liksom och vi är väldigt glada!!

We're smiling but we're close to tears

Kategori: Josefin

Hann inte fota det jag köpte i Göteborg, förlåt! Hade typ fullt upp hela tiden, tänkte till och med göra en video... Men imorgon ska jag göra det.

Lite tröttare idag, det går bara utför känner jag. Hoppade vildhästen (Sessan) när jag kom till Böke efter praktiken. Hon var duktig men lite uppe i varv vilket resulterade i att hon svettades gal1 mycket. Eh ja... Haha, alltså nu kom jag och tänka på hur mycket onödigt jag har bloggat om egentligen, men är ju uppenbarligen folk som läser det ändå.

tjabba

Kategori: Josefin

Vill ni veta en rolig sak? När jag cyklade imorse kom jag ingenvart pågrund av att det blåste orkan i motvind typ.

Nu är hela jag trött efter massa ridning, stallskötsel (gillar inte det ordet?), cykling och springning (HAHAH alltså sådär kan man inte skriva?). Sessan min älskade bejbibäb var så fin när jag red igår! Idag också för den delen.

Sängen nu? ABSOLUT.

svar!!

Kategori: Josefin


Svar: Så otråkiga*. Vad det gäller Lovisas hästplaner får hon bestämma själv om hon vill dela med sig av dom på bloggen eller inte. Angående Göteborg HS shoppingen ber jag om ursäkt att jag inte tagit tag i det (struntat i det hehe). Kommer ett inlägg om det imorgon!

''jag är inte påverkad, jag är bara mig själv''

Kategori: Josefin

Hahaha, rubriken alltså. Orkar inte.

Har tävlat idag, gick helt OK(ej) om jag får säga det själv. Nu är jag bara allmänt trött och typ nere på en 2a på den 10 gradiga skalan.

Idag är det en stor dag

Kategori: Josefin

vårt älskade Djur fyller 18 år. Finns ingen som henne (POSITIVT). Skulle väl egentligen skriva ett långt inlägg men det får bli en annan gång. Iallafall, från djupet av mitt hjärt: JAG DIGGAR DIG UNDERBARA TJEJ!



Typ den enda bilden jag hade på denna datorn. Men den är ju rätt fin.

hello

Kategori: Josefin

stress hela dagen med prov, packning, tvättning av häst och smörjning. nu sitter jag iallafall pä bussen till remember där det ikväll ska ske ett firande av ett djur som blir arton Är!!!!! dock är det tävling imorgon och därmed tidig uppstigning sA vi fÄr se vad som händisssch.
have a nice fredagskväll!!!

en tanke på dig så är regnet tillbaks

Kategori: Josefin

Verkligen underbart hur man kan gå från oh yeah känslan till buhuhjaghataralltochdetärsåsyndommig känslan på några sekunder.

Har iallafall pluggat på ridläran men ibland så bara kan man inte mer. Ska ge boken en sista chans i sängen innan jag somnar sen är det bara att råplugga imorgon precis innan, funkar alltid (oftast).

Godnatt!

HejhejHALLÅÅÅÅÅ

Kategori: Lovisa

Jag har pluggat lite nu, orkar icke mer. Vi har typ 75 sidor i ridlära till imorgon och jag har läst igenom dessa en gång. Känns inte jättestablit men eftersom jag varit så duktig på senaste (mååånga MVG faktiskt!) så skiter jag i detta nu. Det får helt enkelt bära eller brista. Jag känner att jag inte har jeeeeeeeettemycket nytta av hur man ska rida på ett kandar. Kommer nog aldrig rida på det så jaoooo. Men jag måste ju sorgligtvis kunna detta imorgon men det löser sig sa han som sket i pannkakssmeten. Kul att vi börjat blogga igen, känner mig faktiskt lite taggad.
Imorgon träffar jag nog BÖGIS IGEN !!!! <3

Can't we give ourselves one more chance

Kategori: Josefin

JAG SKA PLUGGA NU OCH STÖRRE DELEN AV KVÄLLEN. Så ni vet.

Jag vill ha den

Kategori: Lovisa

josefinolovisa är lite fundersamma

Kategori: Josefin

Vi har fått några anonyma kommentarer den senaste tiden. Jättekul att ni kommenterar, vi är GLADA för det. Men hade varit roligare om vi fått veta vem ni är... För mycket hemligheter mellan oss och er bloggläsare känner vi nu.

Jag kan ju iallafall berätta för dig som var nyfiken att jag inte går på trafikskola i Svedala. För jag går i Lund på Erikssons!

Lovisa och hennes nya vrålåk!

Kategori: Josefin

snällt inlägg med massa inte så viktigt information

Kategori: Josefin

Nu börjar folk bli upprörda över att jag inte bloggar så kände att jag fick skriva lite, snäll som jag är. Ellor?
Livet är som det är och för tillfället är det faktiskt mer än okej.

Har världens finaste häst, underbara vänner på Böke, snälla föräldrar och det är sol ute. Sol gör en verkligen gladare än gladast. Något som får studen inom mig att känna sig lite stolt är att jag har fått MVG på två prov och en inlämning. Att det provet var matte kom lite som en chock men typ världens bästa känsla då jag inte riktigt hämtat mig sen jag fick IG på nationella proven i femman.. Buhuh.

Håller även på att plugga (hehe, nä det gör jag inte men ska börja) och köra för att ett körkort ska vara i min hand helst några dagar efter min födelsedag. Gjorde nyss ett prov precis som det som kommer på teorin, och utan att ha pluggat något fick jag 51 rätt och 52 är godkänt. BRA.

För er som vill veta hur det är med hästen kan ni läsa här. Sessis mår bra, hon har börjat rulla sig i hagen igen. Mindre kul för mig men härligt för henne. Idag fick hon stå och sola 1 timme på spolplattan, schtecker som hon är. Vi har även tävlat, förra helgen. Felfria i 90 och rev sista i grunden i 1 m, nöjd med oss både eftersom det var vår debut i 1 m och första tävlingen för säsongen. Nu är vi taggade till på lördag då vi ska till Sydslätten och hoppa samma klasser.

Nu ska jag ta med mig Insalala på en powerwalk runt Genarp.
TACK O HEJ, och lovar att blogga mer i fortsättningen!!

HELG

Kategori: Lovisa

Har sovit hos ett stycke djur och varit ute och gått med ett stycke ponny idag. Har även varit på tävling med Djuret och CC. Fråga mig inte varför Josefin inte bloggar. Jag beslutar härmed att jag inte bloggar mer förrän hon gör det. Inte kul alls.

Dagens fundering

Kategori: Det är inte rimligt

Firar att veckan är slut...

Kategori: Lovisa

Veckan har fortsatt att vara lite dum mot mig och mina fina tjajor men den lider mot sitt slut och jag hoppas på bättring next week! Jag vill ha sol, 15 grader och VÅR. Det är mycket jag vill ha här i livet så jag pallar inte böla. Jag har i alla fall min muHrre. Tur är väl det nu när jag inte har panni längre!!!

Vem är han där feat i alla låtar?

Kategori: Lovisa

Fattar inte, har undrat det hur länge som helst...

Otursvecka så det är sjuuuuuuuuuukt

Kategori: Lovisa

Kändes som att Josef bröt bloggens tystnad och skrev ett inlägg. BRA INITIATIV!!!
Denna vecka har bara varit otur, nästan rätt igenom. Men jag lever, kämpar på och den börjar närma sig sitt slut! Jag har varit utan min finaste  i över en vecka och jag börjar inse att han faktiskt inte är min längre. Tråkigt men det är så verkligheten är och jag tror att han steker vidare i Borås, som den kung han är. Världens snyggaste helt enkelt.
Josef har varit sjuk de två senaste dagarna och jag har därför ingen mölkompis på lunchen. Bor man inte i Göteborg så vet man kanske inte vad mölkompis är och det skiter jag i. Veckan har varit dum mot mig och därför är jag lite dum tillbaka. BUZIKT! Idag var Böke täckt av snö, ja SNÖ(!) när jag kom dit. Bölade på riktigt (grät), nästan i alla fall.
Nu vet ni att jag lever och det känns väl bra ellOr?
PUSSPUSS

Något jag stör mig på oändligt mycket

Kategori: Josefin

När folk stavar förkyld som förSkyld, fel fel fel och fult fult fult.

hej!

Kategori: Josefin

Ingen uppdatering på en vecka men fortfarande trogna läsare kvar på världens bästa blogg!

Tomt

Kategori: Lovisa

Drumlin Lad
2001
Imp Irland
Ägare: Lovisa Hansson

Har inte fattat det riktigt ännu, det kommer kanske ett bakslag om några dagar. Min allra bästa kompis är nu längre inte min på pappret. Lad besiktigades igår och familjen åkte ner med transporten från Borås för att ta med honom hem. Min fina ponny åkte ifrån mig, något av det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Jag kommer sakna honom, något enormt. Han fanns alltid där och det var så skönt att veta vad man hade. En riktig kung som jag var stolt över 24 timmar om dygnet alla dagar året om. Men nu är han inte min längre, nu är han Ebbas. Jag önskar henne all lycka med min guldklimp och jag tror att han får det super hos henne!
Tack för allt fina älskade du, ingen kommer någonsin att ta din plats.

pannkakor<3333333

Kategori: Josefin

Djuret ringde mig nu precis och bara, ''hej, sover du?''. Vet inte hur jag ska tolka det... Fast det hade ju varit rätt skönt att sova, dock har jag ett härligt växt- och djurliv arbete att skriva klart ikväll så sängen får vänta. Har precis lagat + ätit pannkakor, finns inget godare typ.

Nä, nu ska jag ta tag i skolarbetet. Alltid lika duktig!