josefinolovisa

STUDENT

Kategori: Lovisa

Pappa ♥
Mamme ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FULL OCH GLAD OCH LITE BÖLIG
 
 
 
 
 
 
 
 

Böketiden är över

Kategori: Lovisa

SORGLIGT!
 
Nu ska jag snart cykla till torget för jubb, snart midsommar och de betyder mycket folk. KUL
 
Min student var helt sjukt underbar! Blev lika galen som jag vill ha den, alla dansade och jag på bordet med några stycken innan jag stack ut på kvällen. Ville knappt lämna min fest så kul jag hade så jag hann vara ute 40 minuter innan dom stängde, fint! JAJA lia glad för de.
 
PUSS

Nu har vi

Kategori: Josefin

Nått vårt mål! Studenten är kommen och vi är så sjukt glada och stolta över oss själva! Nu ska vi det så bäst! Kbk! JosefinoLovisa forever

STUDENT

Kategori: JosefinoLovisa

Idag är vi glada wiiieeeeeeeee

GE MAJ EN SHOT

Kategori: Lovisa

Åh herregud, det känns typ som att jag blivit kastad in i en vägg eller något. Jag har dock inte blivit det (vad jag vet i alla fall) men att sova i ett tält utan någonting, bara en sovsäck rekommenderas inte. Detta tillsammans med stafetter igår där jag djurade som vanligt (#vinnarskalledeluxe) har gjort att jag har ont i hela kroppen, varje muskel. (Ni som känner mig vet ju vilken biff jag är så ni kan ju förstå denna olidloga smärta...) 
 
Vi har studentvecka och går all in för detta. Tältade igår i skogen vid böke och det var fest som böketjejer bara kan. BÄST PÅ FEST alltid. Jag har kommit hem från turkarna och tackar gudarna för detta. Sakande nästan ihjäl mig efter min Macka som nu går på bete med en ettårig hingst. Han njuter alltså av livet och då är jag också glad. Mockade ut boxen innan eftersom jag vaknade klockan fem och det var vemodigt. Älskade Bökis, som jag kommer sakna dig. 
 
Jag och Djuret tog vars en solstol när vi vaknade och satte oss på vägen in till parkeringen här på Böke. Rätt så jättekul att se Björns min när han såg oss vid halv sex, haha. På fredag går vi ut gymnasiet men bloggen lever nog kvar. Har inte haft ett sånt seriöst snack med min kompanjon om detta men alla vill väl fortsätta läsa denna underbara och legendariska blogg????????
 
Nu ska jag bege mig ut till djuret och joina henne och hennes solstol. Hon sover förresten kvar där medan jag varit inne i svedala och köpt lite frukost till oss. VILKEN BRA VÄN JAG ÄR! Dagens guldstjärna: MIG, JAG och Lovisa Hansson
 
/ ER EGNA LOVICE

Zzzzzzz

Kategori: Josefin

Kör igång studentveckan med jobb 6 - 16. Fullt ös inte arbetslös!!

Jag tror inte på någon

Kategori: Lovisa

Hemma igen och det förta jag gjorde var såklart att köra till min fina älskade Macka. Han är bäst.
Under denna veckan har jag haft mest kontakt med Amanda och Annie, fina tjejer, äkta tjejer.
Nu ska jag sova i min egna säng och jag är glad att jag är hemma. 
 

Turkland är mys

Kategori: Lovisa

Fast jag saknar alla hemma lite faktiskt och speciellt min macka som fyller 18 idag!!! GRATTIS ÄLSKLING

Bild från en frukost några dagar sen, stabilt när man är med Muhrre