josefinolovisa

Här är kungen

Kategori: Lovisa


Finast och kungligast 

Kolla denna då

Kategori: Lovisa


Lunaaaaaa 

Ingen läser här och det är ändå rätt ball

Kategori: Lovisa


Detta är Misse. Han är min. Jag älskar min Misse.

SJUKASTEEEEEEEEEEEE

Kategori: Lovisa

Hahahahahahhahahaahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaha.
 
Så, Lovisa har skrattat av sig.
 
Jag kom fan ta mig ihåg lösenordet till den mest legendariska bloggen som någonsin funnits. Vet att alla saknar oss och våra citat. " IDAG HAR VI ÄTIT KÖTTBULLAR, ALLDELES FÖR MÅNGA... INTE BRA FÖR FIGUREN MEN EXTREMT BRA FÖR SJÄLEN"
 
Josefin och Lovisa lever, dock på olika platser i landet lagom. Josefin bor i JÄVLA GÄVLE och Lovisa har kvar båda fötterna i Skåne. Jag (Lovisa) kör budbil för Holmbergs. Extremt bra jubbare, 8-17 varje dag. Är kär i min jobb-bil (som förresten står nere på gatan nu och väntar på att min lunch ska vara slut så vi tillsammans kan bege oss mot staden där alla har fjällrävenväska och luktar bibliotek- LUND). 
 
Hästarna? Japp, fortfarande hästnörd. Efter Ultimat (har för mig jag nämde honom i bloggen innan den gick i ide) har jag sålt två till. Just nu har jag en treåring som jag ska rida in och sedan sälja. La Luna heter hon. Ja, skojar inte, det är ett sto för en gångs skull!!!
 
Självklart har jag kvar kungarnas kung också. Macke sviker jag aldrig och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Han äger. 
 
Jag måste gå nu, ser typ ut som bilen gråter på gatan och det är ju inte så konstigt. Den saknar mig ju men det gör man väl alla bara man träffat legendariska LOVICE en gång. 
 
PUSS till alla för min bacillskäck är borta och jag känner mig som en bra bloggare som uppdaterar såhär ofta!
 
Puss gmn bby <3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
DUNKAR FEDEHÄRLIG MUSIK
 
VICKAAAAAAAAAN