josefinolovisa

Du kan drömma dig bort men aldrig komma tillbaka

Kategori: Josefin

Det är svårt att vara närvarande här när tankarna är längre bort än någon kan förstå.


Nollnollpunktnollnoll inatt startar ''inte svära månaden'' som jag och min heheliin ska ha, jävlar i helvete vad satans... svårt? Men till alla som läser detta; om ni hör mig svära slå mig eller nåt.
Imorgon ska jag upp kvart i sex, hur härligt?
GODNATT från [email protected]

hajhajhajhajhajhajahajahajaha

Kategori: JosefinoLovisa

Imorgon får jag inte svära så idag ska jag jävlar i det svära.

UPPDATERING FRÅN lovICE, KORS I TAKET.
MAN SKA INTE ROPA HEJ FÖRRÄN MAN ÄR ÖVER ÅN.
ÄPPLET FALLER INTE LÅNGT FRÅN TRÄDET.
SURT SA RÄVEN OM RÖNNBÄREN.
BÄTTRE EN FÅGEL I HANDEN ÄN TIO I SKOGEN.
BÄTTRE EN LOVICE PÅ STOLEN ÄN I FRYSEN.
NÄR KATTEN ÄR BORTA, DANSAR RÅTTORNA PÅ BORDET


HAJ DOOOO

jag tog en bil, mil efter mil, på jakt efter liiiiiv

Kategori: Josefin

Jag har kört i 100 på en motorväg idag, känner mig ändå rätt cool.

''den bara voff och jag bara .. skällde!''

Kategori: Josefin

Haft stalltjänst @ Böke idag. Nu sitter jag här med jobbig känsla i magen och hö innanför kläderna... Ikväll ska jag skratta med min vän Elin så som bara vi kan, känns som att jag behöver det för snart går jag under.

Vad tycks om bloggens nya outfit? En klar tia enligt mig.

Hoppas ni har det fiiiiiinfint!

chacha

Kategori: Josefin

Är @ Böke nu hehe, ska ut och rida en liten Manni och jag kan ju berätta att det är scccchiiiitkallt.

vad var det du sa att du tycker? Det tycker inte jaaaaag

Kategori: Josefin

Jag har precis varit ute och sprungit med heheliin, allt är som vanligt alltsååÅÅÅå. Ska duscha och skriva hälsopedagogik nu, redig tjej!

Fredag imorgon och det känns typ WEEOWOOW, men ska ha stalltjänst på lördag så inte lika kul.
Lovisas dator har kraschat (mycket tragiskt) så förvänta er ingen vidare uppdatering från hennes sida. Jag har dock gjort en sak till bloggiscccchen så den ska jag fixa med imorgon, hur spännande??

Jag har allt man kan önska...

Kategori: Lovisa

Sitter nyduschad och väntar på mitt te ska bli klart. Hur mysigt är inte det huh? Matten kändes super, ponnyn VAR super(underbar) och jag bara älskar honom över allt annat. Kom hem väldigt tidigt idag, käkade pannkakor och nu ska jag skriva klart mina peddolämningar (HAHA) Hälsopedagogik alltså...! Jag är sjukt sugen på att skriva massa smilysar i detta inlägg men jag håller tillbaka dem... Känns taskigt mot min ven JoseF som nästan spyr när hon ser dem! På tisdag TAGGAR vi netto, eller inte jag men tjajorna gör! MUMS säger jag bara!

Bara för att min ponny är finast på jorden får ni en bild på honom och jag säger bara titta & njuuuut!
Du är mitt allt, du är hela min värld...

jag håller mina löften, precis som du

Kategori: Josefin

Denna dagen borde varit himla bra, Gilbert var en fin ponny på hoppträningen och matteprovet kändes bra (!) men ändå så är jag iiiiiiiiiiiirriterad. Körde iallafall hem från skolan idag, har börjat gilla att köra bil nu faktiskt. Blir lite Gyllene tider - På jakt efter liv känsla över det hela...

Blöööh. Oavsett om jag egentligen borde skriva hälsopeddo ska jag ut ikväll och springa av mig allt, måste få luft.


Hur kunde jag tro att det fanns någon bättre för mig än du i denna värld?

''jag har skapat matteprov, skapade dem för att kunna skapa problemen som skapas när folk inte förstår hur man ska skapa''

Kategori: Josefin

Har varit ute och pwat/sprungit med heheliin@bdb hihi, var ute i en timme och nitton minuter för att vara exakt. Imorgon är det matteprov och jag är precis som min kära Lovisa väldigt nörvis. Matteprov är så svåra att förstå... Det borde vara logiskt men för mig är det inte det, inte ens ett plus ett känns rätt. Måste bara säga att det var härligt att ha en hel eftermiddag hemma även om jag inte skulle klara av att ha det så varje dag.
GODNATT

BÖL på G eller? Nej verkligen inte!

Kategori: Lovisa

Detta inlägget är till för att böla haahahah. Alla mina "problem" kryper fram, böl böl böl böl. Stackars Lovisa! Äh vafan, skitsamma, jag lever & jag mår bra. Det finns folk dom dör i cancer. Det är inte ett dugg synd om mig, inte ens lite. Jag ÄLSKAR livet!

Idag red jag ut på hack med min ponny=CRAZY HAHAHAHAH. Han gör mig så glad, världens lilla fining! TAGGAD till tuuuuuusen. Sen kommer han bli helt ledsen imorgon när han ska få gå i ridhuset igen... Men han klarar det nog, bara han får maud. Han älskar MAUD! MAUD är livet för honom.....
Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv= Titta igenom matten. Jag hatar matteprov. Där är det bara ett svar, antingen är det rätt eller fel. I andra ämnen kan man skriva i egna ord och uttrycka sig, det funkar inte i matten. Jag är alltid som jättenervös till matteproven... Men jag klarar det nog, jag lever, jag ska vara glad.
AHHH Jag klarar inte av bölande!
HEHEHEH

Nä nu ska jag äta maud!
TACK OCH HEJ, LEVERPASTEJ

why so serious?

Kategori: Josefin

Så tidigt som jag var hemma från skolan idag har jag inte varit på länge, anledningen till det var inställd estet eftersom dem har studiedag på nfu. Väldigt skönt att kunna ta bussen 12.37 och slippa oroa sig för att bli förbi körd på en mörk kall hållplats vid väg 108 (jobbigt)... Sen så har jag kört bil idag också, först hem typ halvvägs från Klågerup sen ut till Dalby och tillbaka.

Nu ska jag sluta detta extremt tråkiga inlägg med att beskriva min besvikelse till dig som kommenterade på Jessicas blogg för en månad sen att hon absolut inte ska starta en ny blogg med mig och Lovisa för då kommer det bli oseriöst. Blahblahblah, jag kan vara seriös tro mig. Du ska inte säga något förrän du sett min serious face, HA! Om jag hade varit en skrytare hade jag kunnat skriva ut massa bra och SERIÖSA saker jag gjort/gör men känner inte för att ni ska sitta här och läsa en lista med över 100 punkter HÖHÖ.

Blev lite rörigt där nu men ni fattar.

friluftsmänniskan här

Kategori: Josefin

Det känns som att jag är ute och tältar, hur härligt?

Såna som vi med lyckan mitt i sorgen

Kategori: Josefin

Inget är kul längre.

i just wanna dance, i dont really care

Kategori: Josefin

Har precis slagit/sparkat igång min älskade stationära dator. Ska fixa lite saker på den som inte är det roligaste jag gjort precis, gör ont i hjärtat men vissa förändringar måste bara ske. Andas. Lugn.

Annars så har jag ridit min ponny ute i sommarhagarna idag. Pigg som en mört var han men sen arbetade han faktiskt duktigt. Sen red jag en Gazpacho häst som var väldigt fin, lite segis i början men sen så! Sammanfattningsvis så är jag nöjd med dem båda.

Ska övergå till den stora nu, finns mycket positivt med den egentligen men det bästa är nog att jag kan höra igen! Amazing.

Imorgon blir det Böke och jag hoppas på att det blir dressyrträning också.

posshaj

Personerna du håller närmast hjärtat, dem du älskar. Se till att aldrig tappa dem...

Kategori: Lovisa

Idag var min älskade mammi med mig i stallet. Hon hjälpte mig eftersom jag hade Gazze idag också. Det gick bra med båda! Nu har jag precis ätit och skulle egntligen träffat min ven MA(t)ria idag men vi får se hur det blir. Skulle sett på bio men det sket sig. Kanske träffas och bara chilla, vem vet heheheh
PUSS

Vår danska kompis

Kategori: Josefin

Ikväll kommer några bli ägda, och det roligaste är att dem inte vet om det.

20

Kategori: Lovisa

Idag har jag haft Lad i 20 månader!
Han får en att må bra, han finns alltid där.
Jag älskar dig underbara varelse...
Du tog mitt hjärta med storm <3

jJjJjJjJjJjJ

Kategori: Josefin

Dagens värsta; ''Du kan ingenting''

Dagens mest glömska?; L: ''Vad är klockan?'' J: ''11.22'' L: ''Vaddå, vad menar du?''

oheoh flygplan

Kategori: Josefin

Det förvånar mig att mitt humör inte är bättre ikväll efter att jag tillbringat en timme görandes det jag har så mycket hatkärleks känslor till så jag vet inte var jag ska ta vägen, nämligen äta. Kommer hem och läser på ett antal bloggar att det är ''nya'' stjärntecken? Vaddå nya? Man kan inte bara ändra stjärntecken sådära! Glöm i mitt liv att jag ska vara tvilling, jag är född kräfta och kommer alltid att vara. Som min vän Elin sa ''Det känns som att någon berättat för oss att vi är adopterade''. Det känns nämligen väldigt jobbigt, osäkert, som att inte ha någon stabil punkt i tillvaron...

Min dag var annars bra, tack. Min ponny är dock inne i någon fas, KOM JUST PÅ VAD DET ÄR. Han är ju tretton nu, tonåring... Iallafall så red jag och Lovisa ut som hon berättat redan. Jag kan ju vidare berätta på det att Gilbert hade spel och gjorde några specialare så jag bestämde mig för att det var bättre fly än illa fäkta och hoppade av i hoppet eller nåt. Om det var ett klokt beslut eller icke kom jag faktiskt aldrig fram till.

Nu känner jag att detta blev ett mycket längre blogginlägg än jag tänkt mig och att jag egentligen borde skriva hälsoped. eller något sådant.

Hej



Cause girl you're amazing just the way you are

Tyckte jag var lite rolig där, hatar förövrigt den låten.

JOGGA

Kategori: Lovisa

Jag är helt slut... Idag red jag och min fina vän Josef ut barbacka i soooolen. Alltså vårkänslor till maaaaaaaaaax! Utan täcke när vi red, utan täcke en liten stund i hagen. HEJ D-VITAMIN<3 HEHEHEHEHE
Vi red först ut till sommarhagarna. Det gick! Snön var typ borta och man kan till och med galoppera där!
WIIIIIE! Ponnysarna var extremt pigga och glada. Inget ridhus, tummen upp. Dock var de så galna att vi gick ner till ridhuset sen för att trimma lite. Tummen ner... Bytte pannisar en stund också!

När jag kom hem joggade jag en runda. Nu borde jag skriva på min hälsopedagogik men jag är heeelt slut. Nä, det får vänta! Nu sitter jag och skrattar åt hur roligt JoseF och jag hade idag. HAHAHAHAHAHA SÄGER JAG BARA. Vår humor är så klockren HAHAHAHAHAHAH
NI KAN FÅ EN BILD PÅ EN ROLIG SAK HAHAHAHAAH
PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSintePUSS

.

Kategori: Lovisa

Jag saknar Josefin

.

Kategori: Josefin

Jag saknar Lovisa

helt trött och hjärnan är off

Kategori: Josefin

Hopptränat en överladdad Manni och ridit Gazpacho. Ätit och nu är jag är en gris men ska bita ihop och skriva hälsopeddo inlämningar. Roligare än nöff så är det inte!

kissochbajs åldern

Kategori: Josefin

Jag och Lovisa sitter och pratar om vad man får upp för ord i huvudet när man hör/läser ett annat ord. Lovisa säger ord till mig så ska jag säga det som först kommer upp i huvudet.

L: - Kissie?
J: - Bajsi(g)

Det var kul då iallafall.

JOSEFÉ

Kategori: Lovisa

JAG SAKNAR DIG MER ÄN NÅGONSIN! DET ÄR JU HELA FYRA TIMMAR SEN VI SÅG VARANDRA SIST!
JAG SAKNAR DIG NÅGOT SJUKT BBY<3
Du är en fin vän till mig, Josefin <3

heeeeyheeey baby

Kategori: Josefin

Gott att du ska äta pankakor idag Lovisa, det har jag också gjort. Kul va?
Härligt att du varit på en jogging tur Lovisa, det ska jag snart också. Kul va?

Tråkigt att du saknar mig, jag saknar dig också hihi AWH. (Nu gör ni som jag och låtsas att hon skrivit att hon saknade mig i inlägget, allt blir så mycket bättre då.)

SERIÖST!

Kategori: Lovisa

Idag får ni, mina kära bloggläsare, ett seriöst inlägg! KORS I TAKET HUH?
Idag blev det inte mycket häst för oss i skolan. Vi hade vanliga lektioner på morgonen. (Därifrån ni
fick den extremt lätta och okomplicerade frågan i förra inlägget)

Efter lunchen åkte vi till NFU där vi började kursen Estetisk verksamhet. Låter faktiskt som det kan bli riktigt roligt, tummen upp! Innan vi tog bussen in där, mockade jag såklart till min lille älskling! Han måste ha det finast, annars mår inte jag bra. Först tänkte jag åka tillbaka och trimma panni lite men jag hoppade över det. Han fick vila, kändes lite onödigt att åka tillbaka till Böke. Alltså skildes jag och Frugan efter NFU....

Min kära Mimilim(Mamma) är på IKEA. När hon kommer hem blir det pannkakor! Det behöver jag efter min joggingtur, duktig jag är vavavvaava? Nu ska jag sätta på lite bra musik och skriva lite på mina inlämningar.
Det har varit en bra dag idag, trots att jag bara har klappat på Laad lite och inte ens ridit. Men jag överlever nog hela denna dagen också!
PUSS på er

Dagens fråga!

Kategori: JosefinoLovisa

Har den naturliga urvalsprocessen möjligen medfört att opportunistiska egenskaper positivt selekterats under utvecklingen av Homo Sapiens?

det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig

Kategori: Josefin

Vaniljvisp är gott och mitt tänk med att skriva klart hela hälsopeddo inlämningen innan Top Model gick mindre bra. Jaja, jag vet vad jag ska göra den närmaste timmen iallafall och det är väl positivt?


Men erkänn jag och Gazze var c00la idag??!!1!?

Smart, smartare, smartast

Kategori: JosefinoLovisa

Konversation mellan elever och en lärare på Slottis i Malmoooe

- Oskar, det står inget mer
- Men stavas det med c eller k?
- Det står bara Oskar?!
- Men STAVAS det med C eller K?
- Men det står inget efternamn!!!
- Men i namnet är det c eller k?
- MEN... Aha.....

Älskade fina lärare, ni är för härliga!

suck

Kategori: Josefin

äR På BöKE NU. MåNDAG IGEN, HUR KUL... LOVICE äR HOS TANDLäKAREN OCH JAG äR RIKTIGT TRöTT. BLEV INGEN DRESSYR IDAG, MEN SKA RIDA SJäLVSTäNDIGT ISTäLLET. SEN SKA GAZPACHO PROMENERAS. HA DET BRAAA

.

Kategori: Josefin

Visste ni att...

Jessica har åkt till Teneriffa, så jag och Lovisa har tillsammans med Julia Tenland fått äran att hålla igång hennes blogg. Ni hittar oss alltså nu även på www.jessiejump.blogg.se!

Jag tillbringade fredag kväll och lördag förmiddag i Minnesberg med Jessica. Det var härligt att leva livet på landet, bära pellets och sånt.

I lördags var jag också på Böke hos min ponny, red honom i ridhuset. Han hade inte en bra dag men det kändes ändå bra till slut.

Igår kväll/natt till idag hade jag trevligt hemma hos min bästiisszhz hihi.

Nu är jag hemma och gör lite nödvändiga och onödvändiga saker.

Aww bloggish<3

Kategori: Lovisa

Fick sjuka skuldkänslor när jag läste JoseFs inlägg. Det är faktiskt synd om dig bloggen. Tänk så ensam du måste känna dig de 23 timmarna och 40 minuterna på dygnet. (Ja, jag räknar 10 min för JoseF, 10 min för mig) Det känns förjävligt faktiskt! Jag ska skärpa mig! Men på helgerna är jag ute hela dagarna så jag hinner liksom inte uppdatera dig. FÖRLÅT!

Nä, snart ska jag faktiskt sova. Imorgon har jag stalltjänst... Men jag ska iallafall träffa min man och jag saknar honom sååååååååååååå! Mammi kör mig dit + att hon rider= Fin ponny på måndag på lektionen= Tummen upp= Mycket mat till Lad= Glad Lad= Glad Lovisa= Härligt liv= BÄST
HEHEHEHEHEHEHE

Kom på en sak... JoseF fetmarkerar ofta mitt namn. Kanske för att jag är fet men jag känner mig ändå lite hedrad. Tack kära JoseF, du är en fin vän<3

Nä, nu måste jag gå. Nu kommer du nog sova gott inatt lilla blogg. TVÅ hela inlägg!
GODNATT<3

Bilden bjuder Snygge-Lad på ;)

on and on and on and on

Kategori: Josefin

Det är synd om dig bloggen dagar som dessa, ingen som tar hand om dig eller bryr sig om dig. Så kände mig lite tvingad att skriva hos dig nu. Ibland är jag snäll! Vet inte alls var Lovisa tagit vägen, vet knappt var jag själv tagit vägen.

Men vi hörs mer sen (imorgon eller typ på.... måndag...)

In school because im cool

Kategori: Josefin

Sitter vid en Böke dator nu. Ska snart ut och rida lille Manni, sen börjar lektionerna klockan tiOO.

Jag lever faktiskt!

Kategori: Lovisa

Yesyeees, jag lever. Dessutom så gör jag faktiskt annat på Bökeee än att mockar till min panni. Haha, känns som att jag alltid råkar göra det när min bloggkompanjon JoseF bloggar. Men ja,nu vet ni iallafall att jag lever och jag mår alldeles utmärkt! (En sak som måste tilläggas här: Alltså ingen förstår hur snabb jag har blivit på att mocka spån. Värsta racermockningen ju, men extremt FINT!)

Nä, nog om mockning. Vi håller just nu på med värsta röjkriget på msn. Vår vän ItalienarN tror att hon är omöjlig att slå. Synd för henne att jag vinner över henne hela tiden... Jaja, jag är lite smartare kanske? Men hon är gullig ändå! Det är faktiskt ganska skönt att skolan börjat igen, känns bra att min lilla hjärnis får jobba. Det behöver den för att hålla igång. Jag ska bli veterinär och JAG VET att det behövs bra betyg. Jag tror att jag har hört det 12297584753294958573048 och några gånger till. Men jag hoppas jag fixar det, heheheheheheeh. Dessutom är det ball på bökee. Vi måste liksom ta vara på denna tiden och verkligen njuta. Tänk när det är över! SNYFTSNYFT! Nu vill jag inte böla längre. Jag gör ett streck som piggar upp mig!

Ohhhh vad allt känns bra nu igen. Jag ÄLSKAR strÄck! Idag såg jag det finaste jag någonsin sett! & nej, inte Drumlin Lad(även om det är svårt att vara finare än honom) utan JoseF´s segerdans. Den var så vacker. Helt ärligt blev jag nästan tårögd! Det såg ut som en höna som var på väg från ett disco typ. Alltså sååå himla svårt att beskriva men den glädjen hon utstrålade! ENORM! Kul att hon blev glad för photoshop iallafall! BBY<3 Nu är det HÖG tid för:

Så, nu orkar jag inte skriva mer. Det börjar glöda under tangenterna så det är HÖG tid även för mig att sluta. AJ, nu gör det riktigt ont. Bränner snart sönder fingrarna... Ni får ha det så jäkla bra alltså!
PUSS








fult NOT

Kategori: Josefin

Känn er inte fria att tycka vår design är ful, eftersom jag precis idag fick mitt saknade photoshop till datorn håller jag på att fixa lite. Det är dock Photoshop Elements 9 som jag inte använt innan så jag gör så bra jag kan. I övrigt så undrar jag var Lovisa tagit vägen på bloggen?...

ohhhhh

Kategori: JosefinoLovisa

Jag kissar som ett djur. Lovisa är ett big fan av körv. Jessica skjuter rävar, men det blev en höna.
Annars om ni vill veta hur läget ligger så är det så att Lovisa är ute och mockar och jag äger Jessica i schack, nördigt men pördigt haha.

I eftermiddag ska vi ha Andy Swärd, känns som att det kommer bli bra!

PUSSHEJ

visst känns det fint att vara vid liv en dag till, visst känns det fint nu hurricane?

Kategori: Josefin

RÖJJER med en lite cool tjaj nu. Sen ska jag ut och försvinna, låter kul ha?


älskling!

argggggh

Kategori: Josefin

Vissa dagar hade det varit bättre att bara sätta in hörlurarna med musik i öronen och sen gå milslångt, tänka och fundera. Vad vill jag egentligen?

Men jag är på Böke nu, ska antagligen hoppa i eftermiddag det är kul iallafall.

känner inte för att skriva någon bra rubrik iheller.

Kategori: Josefin

Faktiskt så struntar jag i om färgerna inte ser matchande ut för det ser fint ut på min dator, HAH.
Red ut en pigg Manni idag, första gången på flera veckor som han lämnar Bökes marker.

Nu ska jag gå och dö och lite sånt, tror jag behöver prata med någon fin innan jag går under.


(blogg.se kan böla med hela huvudet, funkar ju inte att lägga in bilder eller något. NO LÖNT!)

josefin här

Kategori: JosefinoLovisa

ÄR I SKOLAN NU, BÖKE. LOVISA ÄR OCH MOCKAR TILL LAD. VI HAR ÄTIT PRECIS, JAG GILLAR INTE MAT LÄLNGRE. SORGLIGT MEN SANT. JUST NU I DETTA NU SÅ HÅLLER JESSICA PÅ ATT SLÅ MIG OCH KALLA MIG OSOCIAL. LOVISA KOM IN I KLASSRUMMET OCH JAG FICK SMS, SPÄNNANDE! CHACHA BLOGGEN

det livet jag levde var inget liv alls, att slå ihjäl tid var det enda som fanns

Kategori: Josefin

Idag har jag ridit för första gången på åtta dagar. Kändes som jag trodde, det vill säga jobbigt och fel. Manni var mest springig och ville busa runt, men vem kan klandra den lilla ponnyn efter åtta dagars vila. Jag var även uppe en stund på en stor häst vid namn Gazpacho, han kändes fin även om jag var något nervös. Jag hade även med mig Elin till Böke idag, hon är bäst för mig och även en viss Gilbert blev glad när han såg henne!

I övrigt så tror jag inte min hostmedicin fungerar, trots att jag tar den så duktigt tre gånger per dag så hostar jag värre än någonsin. Ska iallafall titta på en ny säsong av Top Model sen, alltid något bra!

Inser nu att jag skrivit ännu ett blogginlägg till högen där alla finns som inte tillför något till världen. Ibland undrar jag vad detta är värt, men när jag sedan skriver det dära som känns lite extra i hjärtat då känns det rätt igen.

kul

Kategori: Josefin

Just i detta nu blir jag så fullkomligt ägd i Röj flaggor så ni förstår inte. Min motståndare i detta obegripliga spel är en vis flicka vid namn Lovisa. Annars har väl kvällen varit bra. Jag har shottat hostmedicin och vi har fått en ny header, den är väl söt? Hanna fixade den till oss, till helgen ska vi nog ut på ett uppdrag med henne vilket antagligen kommer resultera till roligheter i bloggen.

Sista lovdagen idag annars, för imorgon är det studiedag. Då ska jag studera saker med min bästavän Elin. Nu skulle bara veta vilka studier vi håller på med, dem kommer förändra världen. Varför vara smart när man kan vara streetsmart?

Bloggen är inte klar men orkar inte fixa med det nu.

OKEJ BARA SÅ NI VET JAG HAR JAG FATTAT HUR MAN SPELAR NU! Så nu kan alla som inte velat förklara för mig när jag inte fattar dra er i tacosås. För jag förstår om någon förklarar!

Borde inte publicera detta inlägget, men gör det iallafall.

Funderingar

Kategori: Josefin

Jag tror Lovisa måste saknat mig väldigt mycket eftersom jag fick krama henne idag fast jag är riktigt sjuk och fast hon har riktig bacillskräck...

En miljon på banken men ingenting att leva fööööööööör

Kategori: Lovisa

Det var så längesen jag bloggade så jag tänkte ta tag i mitt liv och göra det! Både jag och Lad mår toppen. Han är hemma på Böke igen efter ett roligt lov på MR tillsammans med LYPYLY. Han är jettekär i henne (Fast det fick jag egentligen inte säga, han tycket att det är ytterst pinsamt!) Idag var jag och mamma ute och red på honom. Mamma red fram medan jag och Bert satt på läktaren. Han var finfin! Sen var det min tur! Så härligt fin han var idag och medan mamma skötte honom så mockade och fixade jag allt. Han måste ha det PERFA=BOMULLSPANNI<3

När jag sitter här på mitt rum och dunkar fedehärlig musik så plingar det i min telefon. Det är från min vän MA(t)ria. Jag blev gladare än vad jag redan var, alltså sjukt glad. Fast imorgon har vi bestämt oss för en sjuk sak, allvaret. & med det menas INGET godis i hela 3(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) veckor. Men som vi sa till varandra, tillsammans klarar vi ALLT! Nu träffas vi heller inte så ofta och därför vi måste lova varandra att inte fuska. DET HÄR ÄR INGEN LEK, BLODIGT ALLVAR!

Idag mötte jag även en JoseF på Böke. Min fina tjaj! Snart börjar skolan igen, ska bli riktigt fedeball som jag brukar säga! Men nu ska jag inte störa dig längre bloggen. Du ser ut att behöva vila efter ett sånt här ansträngande inlägg! Sov gott Bloggish! Vi ses imorgon huh?

PUSS
PS. Vi tackar MAria för den fina gästbloggningen. FEDEFIN!

Time to say goodbye...

Kategori: Gästbloggning

Chacha bloggen, MAria här igen.

Idag bölar jag och min panni Lypyly eftersom Lovisa och Lörd har flyttat hem till Bökeberg. Sorgligt, sorgligt. Mitt i den stora sorgen frågade Lovisa om jag ville gästblogga, vilket piggade upp mig lite.

Som sagt våran sista dag tillsammans idag, och för att göra den lite bättre tänkte vi hoppa lite. Men väl inne i ridhuset möts vi av en stor besvikelse, massa dressyrtanter och en viss väldigt sur uggla. Det är tur att Lovisa är så busig så att hon vågade bygga upp ett hinder som våra pannisar kunde skutta över.

Våra pannisar blev nog väldigt ledsna över att behöva lämna varandra, dom är ju kvitterfierade. Men dom kommer nog snart träffas igen, om lovisa och jag är så modiga att vi vågar ställa upp i en till dressyrtävling, lokal dessutom... asså shiiit.

Och Lovisa: Jag kommer sakna dej massa nu när du åkt, stallet kommer bli så tomt igen. Du är bäst helt enkelt

Ha det bra alla
MAria

hör ett bombombom som kallar på dig

Kategori: Josefin

Blev precis ensam hemma, WOEOWOoowoWIOOWO pardeyyyy. Nej, för hostan dödar mig och trots den gick jag upp tidigt imorse för att jobba utsläpp+ på Böke. Mamma mockade dock till Mannni så det var bra, ingen ridning idag. Men på måndag då händer det saker ska ni se...

Sitter vid min stationära dator som är för fin. Saknar mitt photoshop, böl tills det blir en stor ful pöl.



Ska gå ner och titta på älskade Gyllene tider dokumentären nu!!!11!1!!!!!1!!

jobbiga tider nu

Kategori: Josefin

Mår fortfarande icke bra, men jag behöver frisk luft så nu ska jag åka till min ponny. ÄNTLIGEN1!1!1!!!!!!!1


Vi har det inte lätt Nasse och jag....

GODIS

Kategori: Lovisa

Idag är det GODISFABRIKEN som gäller med MATria & Louvisa! Tur man har en snäll murfar! Men först ska jag rida min panni.

& JoseF, glöm inte att Svininfluensan sätter knorr på tillvaron!
Ville bara säga det, tänkte att det kanske piggade upp dig?
PUSS

ska jag skratta, eller ska jag skratta?

Kategori: Gästbloggning

här kan ni då se den "riktiga" josefin. Hon är inte så oskyldig som hon verkar här i bloggen serru.
Jag som sitter här bakom skärmen nu är då elin, (väldigt oskyldig!!!) Jag känner josefiN utan och innan, tror jag. Tillsammans har vi en lång och komplicerad bakgrund bakom oss, för privat för er, too bad...  Nej, jag bara skoja. Vi tar den ändå.
Det hela började våren 2008, när josefin över bilddagboken frågade efter min msn (om jag blev rädd.. jag menar josse, ett år äldre och HÄSTÄGARE!) Vi chattade och hon frågade om jag ville passa Gilbert över påsken och om jag ville!
(här tänkte jag lägga i en bild från när jag passa honom men hittar inte den...)

Sen kom sommaren och jag passa honom igen. Det va första gången Josefin blev sur på mig tror jag. Det va så att jag hade missuppfattat en grej med höet så pani hade inte fått nåt sånt och när jag pratade med josse i telefon så blev hon lite sur och jag kände mig så dålig och jag va så nära att börja gråta där i luren... Men det löste sig tillslut "gjort är gjort" sa hon med hårda ord.
Ett år gick och sen kom påsken 09, och jag fick äran att passa gilbert igen. Sen flyttar vi fram historien till hösten 09. Då jag började rida Tyke på ledholmen. Och då hände det grejer.
söte pånni
Under hösten red vi mycket tillsammans...
Efter en tid lärde vi känna varandra bättre och efter ett biobesök klickade det och vi fann varann, PÅ RIKTIG!
Under hela vintern utvecklades vår vänskap och vi öppnade upp våra själar för varann om man kan säga så?!?!? Och sen kom våren och vad gjorde jag på påsken om inte... passa gibbe! 
Sen våren va underbar, men sen vid sommaren hände lite grejor och vi splittrades men under en harlig vecka i slutet på sommaren hitta vi tillbaka o hade massa skoj!
Resten kan man räkna ut själva! 
Bjuder på lite bilder, för en bild säger mer än 1000 ord! Enjooooooooooy.
vanliga dagar i stallet.... ni ska bara se videosen... SHIEEET
vanlig dag i skolan, även här fina filmer......
typisk natt hos elin, inga filmer...................
typisk natt hos josefin... här snackar vi filmer......
typiskt allmänt...

Vi håller där tycker jag, det va allt från Elin, även kallad Greta. Även kallad Josefins bästavän.
PEACE!
kärlek.

kära läsare

Kategori: Josefin

Här från en grå soffa sitter jag och bloggar. Hostar och tränar magmusklerna, seriös träning. Jag har fixat en riktigt bra överraskning till er som kommer på bloggen snart. Missa inte det!

Förutom den fina, härliga sjukdomen jag har råkat ut för så är det bra med mig. Saknar en fin ponny, kan se att han står i sin box på Böke och saknar sitt problem. Jag menar, vad vore han utan det? Bara en vanlig ponny... Hur kul är det?

Nu ska jag precis som ni vänta med spänning tills överraskningen kommer hihi. Jag ska också sitta och skratta åt några patetiska saker, sånt man gör en torsdags kväll ni vet.

Upd. Glömde ju gratta min bästa tjaj&bloggkompanjon LovICE och hennes ädla springare till första placeringen i dressyren idag, vad var det jag sa?..

CHOCKAD

Kategori: Lovisa

Idag vann min lille panni! Och inte vad som helst... DRESSYR, ja ni läser rätt DRESSYR! 64,5 %
Trots detta var jag inte alls nöjd med honom idag. Kunde gått så mycket bättre. Men han är min lilla paaaaaaaaaaaanni och domaren gillade tydligen honom!

love you duschgubben?? lyckan kommer till den som ler. CRAZYY BANANZZZZZZZZZ

Kategori: Josefin

Inte för att klaga eller så, men jag är fortfarande sjuk och det s-u-g-e-r. Kunde inte åka till Gilbert idag iheller, saknar honom. Saknar att kunna vara ute. Har inte lämnat huset på snart 5 dagar, hur kul? Det som gör mig glad om dagarna är när MVT visar ett avsnitt av The City som man iallafall bara sett 3 gånger innan... Sen har jag lyckats förstöra min dators högtalarhål?(haha) på något konstigt sätt i mina feber yror.

En bra sak är dock att Gilbert fick nya skor med broddhål idag så nu kan vi ut och busa i snön. Han har vilat 5 dagar nu, ska vila imorgon sen hoppas jag kunna rida på fredag. Tack till meine mutter och Anna som tar hand om Manni!


awh, min charmiga pownie.

ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

Kategori: Lovisa

Citat alá JoseF:
om man skriver HAHA det är typ ett snabbt högt garv
sen hahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahaha det är sånt jättelångt så man inte kan andas
sen haha är sånt litet mesigt
  • om man skriver HAHA det är typ ett snabbt högt garv
  • sen hahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahhahaha det är sånt jättelångt så man inte kan andas
  • sen haha är sånt litet mesigt

KLOCKRENT

mohahaha

Kategori: Josefin

Läget här är ostabilt, vaknade och kände mig helt okej så bestämde mig för att duscha. Bra beslut av mig men lite för ansträngande för min sjuka kropp (böla) så nu ligger jag i soffan och hostar som ett djur (Lovisa style). Huvudet dunkar fortfarande och ett tv program med en störd ful GUBBE som bara var allmänt korkad gjorde det inte bättre. Är på lite elakt humör idag känner jag, skrev precis in en bloggadress men skrev fel. Det jag skrev blev dock roligare så jag kunde skratta lite, hade gärna bjudit på det här. Men för att behålla den goda stämningen och intrycket dem flesta säkert har av mig ska jag nog låta bli. Nej nu börjar det nästan spåra ur här... Ska dricka en Treo och vara glad.

Oh let our love survive, or dry the tears from your eyes

Kategori: Josefin


Saknar min ponny, speciellt efter att mamma sa att han hade varit på goshumör idag. Måste ta vara på tiden som är kvar, då han är det finaste jag har. (Fyndigt att det blev ett litet rim där, huh?)

HAAAJ BLOGGISH :D

Kategori: Lovisa

Hej på dig GLADA blogg! :D
Jag gillar dig! :D
Idag har jag varit med foten! :P
Det är så roligt att vara med fötter! ;P Speciellt min fotvän! :)
Sen red min mamma Lad! =D Han var jettefin! :D
Idag är jag väldigt glad! ;D Märks det heheheheeh ;P
Jag älskar livet! :D :D :D
Nu ska jag gå och dunka fedehärlig musik! :-)
Ha det så himla underbart bloggläsare! =D
PUSS
/ Lovisa :) ;) :D =D =) :P ;P ;D

Jag blir så duuuuuuuuuum av dig

Kategori: Lovisa

HAAAAAAAAAAAAAJ
Stackars JoseF! Hon lovade mig att skriva till mig om hon inte blev bättre. Jag blir seriöst OROLIG!
Nu ska jag snart ut till Pann. Men först: STÄDA mitt rum...
PUSS
TUPPerad<3

im sickkkkk

Kategori: Josefin

Jag känner mig dödssjuk, ni vet sådär när huvudet dunkar för varje stapplande steg man tar påväg mellan, toaletten, sängen och soffan. När man ibland får panik för man inte kan andas och hostar som att lungorna ska hoppa ut. När kroppstemperaturen skiftar mellan svinvarm till askall och kroppen skakar som man blivit utsatt för värsta hjärtesorgen.. Som dem flesta av mina närmaste vet har jag en förkärlek till Treo och det är väl tur dagar som dessa. Känns som att Gud verkligen kommer älska mig detta året, det börjar bra med att han ger mig en släng med något som kanske är svininfluensa?!?!1!

Annars ett meddelande till min kära Lovisa; får du mina sms? För jag har svarat både igår och idag..

Haj på daj din snugga tjaj

Kategori: Lovisa

CHAAAAAAAAAAAAAAa
HeHeHeheheheeheheehheeheh bra uppdatering huh? Jag får liksom inget peppande av att blogga om inte min kompanjon JoseF gör det... Du är min drog frugan hahahahahah, PUSS på dig. Jag saknar dig!
Har inte hört ifrån JoseF på hela degen(hahhhahhahaah) Hon svarar inte på mitt sms? Hon kanske vill skilja sig?!?!?!?!?! Nej, det behöver verkligen inte vara så, måste intala mig själv det!

Nej, dagarna spenderar jag hos mina fina saknade vänner. Njuter av tiden, ska tillbaka till Böööke på fredag :)
Ska bli riktigt ball att börja igen, saknar ju hela SRG10SVE<3
Lad är pigg och glad. Min mamma red idag och han såg helt amazing ut. Blev sugen men icke, lektionerna började... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva? Vad vill ni läsa om, eller förresten, det spelar ingen roll...
INGEN KOMMENTERAR JU BUHU! Jag bölar lite seriöst.

Tänkte egentligen skriva en lista på 10 saker som jag stör mig på men ändrade mig när jag skrivit tredje punkten. Hehehe (A)
Nä, nu får ni slippa mig.
PUSSSSSSSSS
Vad heter den, Hugo?

HAPPY NEW YEAR

Kategori: JosefinoLovisa