josefinolovisa

hoppla

Kategori: Josefin

Kom hem från praktiken igår kväll efter att vi lämnat av Sessan i 37an på Böke. Sen gjorde jag en rejäl uppfräschning av mig själv, rättså skönt efter att i princip ha bott i ett stall tio dagar. Skulle egentligen sova länge idag men vaknade halv åtta av att jag var sugen på frukost och beredd på att börja släppa ut hästar. Så gick upp då sen tittade jag på Bonde Söker Fru - världens bästa program. Åkte till Böke och tog hand om Sessan, vi tog en skrittrunda eftersom hennes skor hänger lite på trekvart. Fixade i sadelkammaren också, fick nästan lite halvt panik när jag såg oputsade träns där snokremmen inte var knuten, lite arbetsskadad tjej.

Nu har jag mindre än en timme på mig att duscha, skriva på praktikrapporten och skriva på hästkunskaps arbetet. För sen börjar PS. I love you på 7an.

ALska polski

Kategori: Lovisa

HAHAHAAHAHA Polackerna i vart hus ager! Dom skrattar at allt som vi inte fattar! Pa mandag aker vi hem! Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva sa TJINGELING!

Bästa bloggisch

Kategori: JosefinoLovisa

Idag har JosefinoLovisa bloggen funnits i elva månader, helt otroligt fantastiskt underbart!

babbel

Kategori: Josefin

Helt slut i huvdet och tankspridd, gick rakt in i en box dörr och fick en smäll i pannan sen tappade jag ut en halv flaska lättdryck över mina byxor. Min kära mor och far har varit här idag, dom följde med mig ut på terrängbanan så jag och Sessan hoppade lite, KUL JUL. Det snurrar verkligen bara runt i mitt huvud nu, har massor jag kunde berättat om egentligen men nu får det bli ett kort inlägg istället. Eller kan ju berätta att vi var på en snabbvisit på Sydslätten idag och kollade på 130 klassen, trodde kanske jag skulle få träffa någon Böke tjaj där men icke. En sak till kom jag på nu, har fått lön! Min första lön, gladtjaj.se. Nu ska det inhandlas schabrak och benskydd, eller så sparar jag till Göteborg...

Update from Holland

Kategori: Lovisa

Hejhej kara blogglasare!
Jag lever aven fast yoghurten har smakar konserveringsmedel eller vaniljvisp och luften luktar gris. Jobbar for fullt hela dagarna men har nu kommit over en dator sa jag kan se vad som hander omvarlden. Ville egentligen bara beratta att jag lever och att jag saknar min ponny nagot sjukt, vill traffa honom nuuuuuu! Alla som laser detta och som ar pa Booooke, pussa honom fran mig och sag att jag inte glomt honom! Han ar fiiinast! Och mamma, jag saknar faktiskt dig ocksa, jaaaaattemycket!
PUSS
:)

lagom fräscht

Kategori: Josefin

Har ridit två hästar plus Sessan idag, har även hjälpt till med unghästen Jackie som sköter sig kanon. Full rulle med andra ord! Nu sitter jag och skriver lite på praktikrapporten och äter kladdkaksmuffins som Paulina bakat, MUMS som vi säger på Böke. Har morgonfodring imorgon så ska nog gå och lägga mig snart. Tänkte bara uppdatera lite nu när jag äntligen kom in på bloggen. Stannar kvar här över helgen och åker kanske hem tidigare nästa vecka istället. Dom flesta ska ut och tävla i helgen så det behövs hjälp i stallet och har ju ändå Sessan här som ska pysslas med.
Kan tyvärr inte visa en enda bild eftersom jag inte har mobilsladden med mig.

skyll inte på praktikanten

Kategori: Josefin

Och efter typ hundra försök lyckades jag komma in på blogg.se... Har med datorn och det mobila bredbandet, men har knappt någon täckning tyvärr.

Är egentligen jättetrött men det har gått över den gränsen att man inte känner av det längre. Har haft två praktik dagar nu med utsläpp, mocka, rida, longera, fodra, putsa, sopa, intag, borsta osv. Har med mig Sessis och hon vill bara kela hela tiden, myshästen. Hon verkar trivas bra iallafall och det gör väl jag också. Imorgon kommer mamma med lite nödvändiga saker (som godis). Nu ska jag ta vara på dessa kvällstimmarna då jag faktiskt har tid att chilla lite.

OHEO FLYGPLAN

Kategori: Lovisa

Nu lyfter mitt plan! Ses om två veckor! Kommer sakna min panni och fina vänner!
PUSSPUSS
Ta bra hand om min panni alla som ser honom varje dag!!!!

Holland om mindre än ett dygn

Kategori: Lovisa

Ja, då går planet. Bort från Sverige och fina vänner och min ponny. Praktik i två veckor på Stall Flitige Lise i Holland. Tåget går 8.48 mot Växjö imorgon bitti, den tiden jag sprang 60 meter på i finalen 2006. Jag och siffror alltså, jag har siffror i hela huvudet alltid, kopplar allt med siffror. Helt sinnes låter det men sant! Ikväll ska jag och Lad tävla dressyr! (haha) Det är knock out i Skabersjö! Ska bli kul men kommer gråta ikväll, på riktigt. Men jag ska verkligen försöka hålla mig, tror Lad blir ledsen om jag är det. Kanske låter löjligt men jag kommer sakna honom sjukt mycket även fast det bara är två veckor. Jag har varit borta från honom MAX en dag under tiden jag haft honom. Jaja, det är nyttigt att sakna, jag tror människor mår bra av det. När jag läser igenom detta inlägg ser jag hur negativt det ser ut. Jag är så sjukt glad att jag fick chansen att åka till Holland, det ska bli himla kul! Nu ska jag gå och måla naglarna, måste ha målade naglar, det hat blivit en grej. Utan det känner jag mig rädd, naken expoooosed.
PUSS
Det är nyttigt....!

Marrhhhee

Kategori: Gästbloggning

Hejhej!
Marrhe här (igen). Idag har Lovisa och hela gamla gänget varit hemma hos mig. Det var fyra raka och en triangel. Jag har visat Lovisa mina hus, det är en bensinlucka och ett avgasrör.

Vi har träffat en ensam stackare.
"Hallå, vi kan hjälpa dig, jag förstår mig på dig. JAG VET HUR DU SKA TAS" Hon ville inte låta oss hjälpa henne att finna rätt i livet.

Hahahahah Lovisa är roolig hon. Om en dag åker hon till Holland. Sorgligt men roligt för henne. Haha jag kommer icke på något att skriva. Zeez

schabrak och serre snack

Kategori: Josefin

Har jobbat från halv åtta till två, sen åkte jag och mamma nästan direkt iväg till My One/Media Markt, Willys och sist Böke. Red ut med Sessan i sommarhagarna, lite miljöträning för henne då det både var läskiga får, höbalar, gräsklippare och traktorer på vägen dit. När jag ridit och arbetat henne en stund i sommarhagarna var hon riktigt fin, lite spänd men arbetade ändå bra. Galoppen kändes jättebra idag! Satt och tänkte på det när jag red, så lyckligt lottad jag är ändå. Att få rida en sån fin häst varje dag och att ha en mamma som alltid ställer upp för mig (pappa med för den delen). Ibland får man omvärdera i sina tankar vad som egentligen är värt att bry sig om i livet, och jag har faktiskt kommit fram till vad jag ska bry mig om hädanefter. Lite serre snack såhär mitt i allt, men det behövs ibland.

Och en sak som jag faktisk tycker är värt att ägna mina tankar åt är vad jag ska köpa för schabrak haha... Har bestämt mig för att köpa ett till lite dyrare och bättre schabrak snart, har ju mitt HL som jag älskar men tycker Sessan kan få ett nytt faktiskt. Tittade på lite olika idag på My One, det som jag gillar mest är Kingslands. Har funderat lite på John Withakers men tyckte det ena var för tunt och det med sammet gillar jag icke. Kingslands har precis sån våffelundersida som jag gillar och det är lagom tjockt, det är mer vinrött än klarrött men gillar faktikskt den färgen.


Dock såg det ju riktigt fult ut på första bilden, den andra bilden gör färgen lite mer rättvisa kanske. Den högra bilden är från Svensk Ridsport AB.

CHACHA

Kategori: Lovisa

HEEEEJ!
Kom hem för typ 40 minuter sen, Göööd hämtade mig på Bökelöke. Hoppade Lad i paddocken idag, skulle bara hoppa smått för att få honom lösgjord och fin till imorgon men det blev lite högre heheheehheeheh. Fin ponny med andra ord! Han klipper allt i hans väg, naaaajs! Om ni är duktiga och kommenterar kanske jag lägger ut en film från idag, kanske!!!! Nu ska jag ut och göra mina uppdrag som superhero. Tufft jobb men ack vad kul!
PUSSELUSS

Vad jobbar du med? köra bil

Kategori: Lovisa

Tävling!

Kategori: Josefin

NAJS!!!

Kategori: JosefinoLovisa

Redet kul med lite "kända" personer som läser vår blogg! Kul och fortsätt gärna följa den! Puss och kram

fjortonde januari sextonhundrafyrtiosex

Kategori: Lovisa

HEJHEJ JAG ÄR UNG OCH DUM! JAG HAR FÅTT SKÄLL AV MINA BARNBARN ATT JAG ICKE BLOGGAR. VET NI VARFÖR? INGEN KOMMENTERAR. INGA KOMMENTARER=INGEN BLOGGNING AV ER SJÄLVASTE LOVECC. SKYLL INTE PÅ LOVECCCCCC. Jag vill att ALLA som läser detta kommenterar namn och ålder, gärna hur ni hittade hit också. PUSSPUSSPUSSPUSS. Kanske ni får en överraskning då......................

serre snack

Kategori: JosefinoLovisa

Nu blir det lite seriöst snack med er bloggläsare, vi vill jättegärna veta vem ni är som läser bloggen. Så snälla kan ni som läser bloggen skriva en kommentar med ert namn typ, skulle vara jäääättebra och kul för JosefinoLovisa!

har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Kategori: Josefin

Denna dagen är utnämnd till årets krängar dag, men det är sånt vi Böke tjajor gillar. Med lite av Amandes paj i magen kändes allt mycket bättre. Vårt lilla Djur åker till Holland imorgon och innerst inne kommer vi alla sakna henne.

På djursjukvården gjorde vi bajsprov, skitkul som Björn sa. Efter det red jag finis Sessis och idag kändes det riktigt bra! Red ungefär 40 min och hon gick klockrent nästan hela tiden, en liten självförtroende höjare för mig. Imorgon är det dressyrlektion för Karin på morgonen och jag hoppas att den bra känslan sitter kvar fortfarande.

Nu tänkte jag snart sova för imorgon är det fredaaaaaag mhhmmhhh! Jobbar denna helgen och på måndag börjar praktiken, kämpa kämpa.


Saknar ändå lite att ha mössa, vantar och flera jackor. Att åka på pulka med sadelkammarmattan utanför klassrummet och att bestiga mount bökerest. Fast om ni frågar mig om 3 månader kommer jag nog inte vara lika positiv till det.

djuret+mat=sant

Kategori: Josefin

''Nu har jag ätit mc donalds, kladdkaksmuffins och paj. Nu kommer jag inte kunna äta på en timme...''
''Jag har en kebab där hemma, jag är rättså sugen...''


Mumsig tjej!

jag bara kör

Kategori: Josefin

Har kollat på Bonde nu och life is good. Är faktiskt rätt trött, gick upp tjugo över fem imorse så antar att det är mänskligt.

Hade hoppning idag, jag och Sessan fick hoppat lite och det gick bra. Har saknat ridningen väldigt mycket så nu är jag bara allmänt taggad på att träna och lära mig ännu mer - och framförallt rida storhäst. Skillnaden mot ponny är nästan enorm, men jag gillar det. Nästa vecka börjar två veckors praktik, ska ha Sessan med mig så det blir säkert kul och bra, fast börjar ändå bli lite nervös...

Böke torsdag imorgon och det blir bra, har ju både finaste hästen och bästa tjajorna där!
Godnatt alla bloggläsare.

Guten morgen!

Kategori: Josefin

Sitter på Böke nu, rätt tidigt om jag får säga det själv... Ska äta frukost snart sen gå ut till Sessan.

min osäkerhet är min brist, du letar den i ögonen. Så jag säger att jag inte har förändrats men det har jag visst.

Kategori: Josefin

Jag vill spola tillbaka denna dagen tills imorse när jag borstade tänderna helt ovetandes om att detta skulle bli en riktig skitdag.

Har kommit av mig helt, behöver börja springa igen och tagga om.
Nu ska jag titta på Idol på playen sen sova och bli glad till imorgon!

Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar.

Kategori: Lovisa

Hej kära vänner!
Bökedag med bökebyxor! Det gillas starkt. Bara vanliga lektioner idag, inget "häst" förutom stalltjänsten imorse. Schemat är egentligen fett eftersom vi bara har "vanlig" skola fram till halva onsdagen. Då är det hoppträning sen är det häst hela veckan och vi gillarT! Idag har vi lärt oss spela beach-handboll. Inget att rekommendera eftersom man blir blöt om fötterna eftersom gräset är dränkt denna årstid. Alltså inge bra alls... För er som missat så är det storm ute och man håller på att blåsa bort.  Dagarna rullar på och Jessica försöker lära oss Holländska och det är väl bra? Jag åker ju på måndag och jag är sååå nervös... Men jag hoppas att jag klarar mig! Kanske inte bästa läraren men lite skit lär man sig alltid av Djuret. Nu ska jag göra lite läxor sen blir det chill för mig resten av kvällen. Just det, jag har klippt mig idag! Mamma tog cirka 15 centimeter för en vecka sen, bara sådär när det var blött liksom. Idag klippte en frisör mig (pappas tjej) och hon tog typ 10 cm. Haha sammanlagt 25 cm, helt sjukt vad långt det måste ha varit, hahahahahaahahah.
Puss
Repris!!!!!!!!!!!!!! Men ack vad snygg...

HEL-VETE

Kategori: Josefin

Jag har failat, big time. Och denna dagen som ändå började rätt bra...

.

Kategori: Lovisa

Skrittur på bästa ponnyn med en fin vän, körv och makaroner till mat, Ensam mamma söker på tv ikväll och nu väntar cirka 100 glosor. Om jag skulle skippat det sista hade livet varit en aning mer underbart för stunden.

.

Kategori: Josefin

Skrittur på bästa hästen med en fin vän, pannkakor till mat, Ensam mamma söker på tv ikväll och Melissa Horns nya album på Spotify, nu älskar jag livet!

''naaaej, det är joooooous!''

Kategori: Josefin

Är på Böke nu, har varit ute hos Sessis och borstat henne lite. Har ätit frukost också, mycket bra. Djuret, CC och LovICE kom precis, mina goa Böketjajor!

Hade inget internet igår, ingen tv heller för den delen, så jag plattade håret istället.

Snart börjar vi, tror det är svenska. Ha det bra alla bloggläsare hihi

willy chill

Kategori: Josefin

Sitter i bagaget med Insa @ Willys parkering. Mamma är inne och handlar så jag och Insa chillar. Vi har varit på Böke innan, red ut på Sessan i sommarhagarna. Hon var väldigt pigg och lite spänd men hon skötte sig bra. 

Klapp på hesten!

Kategori: Lovisa

Tävling idag!
Ponnyn var super fin! Lite spänd och hmm, pigg i första klassen men var nolla och trea! I andra klassen var han också felfri men sista ryttaren puttade ner mig från placering! Jaja, han var sååååå fin i andra klassen och jag tog det lugnt för han halkade hela tiden, halt underlag! Men fin var han och jag är så stolt över min älskling!

Om exakt 21 minuter blir jag hämtad av min Pappi. Vi ska ut och äta och fira min Göööd som har fått fast jobb. Haha nä, jag vet inte om det är det vi ska fira, gott ska det bli iallafall! Nu måste jag föna håret!
TJINGELING!

Drumlin Speed

Kategori: Lovisa

Hahahahahahahah alltså idag hände världens roligaste sak ahahahah. Sitter och skrattar åt det nu hahahaah...
Jag tar in Lad från hagen, han chillar lika mycket som han brukar när man leder honom (för mycket). Jaja, in kommer vi iallafall och det ligger mat i krubban. Jag stänger boxen för att hämta en borste och tränset eftersom jag ska rida. Han har ätit upp det i krubban när jag kommer tillbaka och när jag börjar borsta honom börjar han springa runt i boxen och sen ser han chansen att springa ut. Haha tänker jag, han ska väl checka läget i stallet. Jag håller honom i svansen för att han inte ska komma någonstans men sen ser han öppningen i stallet och går ut... Jag släpper svansen och ser honom komma fram i trav, mot det andra stallet. Innanför finns en höbal och ni kan ju gissa var jag hittar honom.... HAHAHAHAHAAH JÄVLA KRÄNGARE!!! HAN ÄR HELT GALEN! Det var typ som att maten han åt gick rätt upp i huvudet för sen när jag red var han speedad från start... SÖTE! Kunde inte sluta skratta hahahah.

Nu är han iallafall ren och fin! Han fick sig en ljummen skön dusch, precis som min lilla panni vill ha det! Jag har precis duschat och ska nog kolla på Gurkan på Fångarna på fortet! Ha det så bra alla läsare! PUSS PUSS
TAAAAAGGGA!!!!

''After all... I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.''

Kategori: Josefin

En av världens bästa filmer börjar på 3an nu, Notting Hill. Ska titta på den bara för att fullända min chill helg. Är snart helt återställd från den mysiga förkylningen/hostan jag haft, så på måndag är jag fit for fight igen.

Innan idag var jag ute och övningskörde med pappa i den röda racerbilen. Vi körde till Böke blandannat och gosade lite med Sessis som har fått vila idag. Imorgon ska jag och mamma dit, ska troligtvis rida i sommarhagarna.

Trosdag

Kategori: Lovisa

HAAHAHAHAHHAH! iDAG HAR VI KÖRT MED BJÖRN, FETT BALL.
IGÅR VAR DET HOPPNING FÖR FREDDEBOII, PONNY VAR GANSKA FIN, SPECIELLT I SLUTET FICK VI TILL EN RIKTIGT BRA RUNDA!
IDAG VAR DET SOMMARHAGARNA MED JOSEFEENEFFE. DET VAR BALL MEN STARK PONNY
IMORGON E DET FREDAG MHHHH

OBS. lägg märke till rubrikis

onsdag

Kategori: Josefin

Jag hoppas att alla våra bloggläsare såg första avsnittet av Bonde Söker Fru idag, världens bästa program!
 
Blev inte så mycket hoppande för mig och Sessan idag på träningen, men det gjorde inget för nu fick vi hjälp med bettet och sadeln (som tyvärr inte passade). Fick trimma lite istället och på slutet kändes hon väldigt fin. Efter träningen åkte jag och mamma till Flyinge för att lämna tillbaka sadeln, var även på kyra k outlet och ryttare & häst. På ryttare & häst köpte vi ett gummipelham + skydd till kedjan och ett Schockemöhle träns, mycket fint.


Träns blir alltid så himla fula på bild (om dom inte sitter på hästen)..

Lilla Djuret...

Kategori: JosefinoLovisa

Idag har Jessica tröjan i stoppad i ridbyxorna (Obs. Ridbyxorna har jättehögmidja!) Lovisa och CC tyckte det såg lite kul ut, och sa att Jessica aldrig hade det så innan. Då sa Jessica, ''Men det var BH''. Lovisa och CC fattade ingenting och Jessica fortsatte att förklara ''Alltså BH, Before Holland''. Hahhahhahahahahahahahahahahaha....
+ Jessicas mamma hade sagt till henne imorse ''Nu ser du ut som en riktig von Grunsven ju!''

heejheej

Kategori: JosefinoLovisa

JosefinoLovisa här! Ny ska vi ha den biologi den, micket bra den. Sen den vi ska kanske ha den engelska, den jag vet inte den. Först är det fika den, mycket god den. Älskar fika den!

Vi ses sen den, micket bra den. Hejdå den.

you're not sorry

Kategori: Josefin

Trött, kväll, mörkt, ensamt och sorgliga låtar som påminner om det som varit är aldrig bra. För att att hålla tankarna på rätt håll ska jag sova och tänka på det som verkligen är värt mina tankar. Godnatt bloggläsare!


Fina hästen, nu är det du och jag.

i think that you are magic

Kategori: Josefin

Tt idag och livet är väl bra. Seg skoldag men jag överlevde så jag kunde rida fina Sessis. Hade sällskap av Lena och Hedjas, vi red en stund i ridhuset och sen skrittade vi ut en liten runda. Sessan gick bra, imorgon ska vi hoppa för Freddebooi vilket ska bli kul.

I övrigt har jag nästan tappat rösten och borde nog vara lite tyst nu med tanke på allt jävla tjötande i skolan.
Ni har väl inte glömt att Bonde söker fru börjar imorgon? LÄNGTAR.

Hurry up

Kategori: Lovisa

Jag känner mig rädd, naken och exposed utan internet. Alltså seriöst. Igårkväll var jag utan hela kvällen. Vår sån sak är halvt paj men den fungerar ibland så då passar jag på att blogga! Igår hade vi bara tre lektioner, som alltid på måndagar. Efter skolan longerade jag Lad i paddocken. Alltså han var såååå himla fin, sjukt! Stolt över min snygging! JoseF red samtidigt på sin nya fina Sessan. MYCKET FIN OCH SÅÅ FINA TILLSAMMANS!
Idag var det bara en vanlig tråkig Tisdag. Tisdagar är alltid tråkiga, alltid. Men det blir ju bättre när jag har mina fina tjajor! Lörd fick en välförtjänt vilodag idag, gick en runda och så fick han nypon. Totaly crazy i dom haha! Nu ska jag duscha! Om internet vill samarbeta sen, kanske det kommer ett till inlägg, vem vet.
Den som lever får se.

Dagens budord

Kategori: Dagens budord

Livet består inte av att vänta ut stormarna. Det handlar om att lära sig dansa i regnet.
- Anonym

heja heja

Kategori: Josefin

Varit i skolan och ridit finaste hästen idag. Gick bra, hon var mer avslappnad idag. Men fortfarande lika pigg hehe. Egentligen är jag sjuk men nu kämpar jag mig igenom 100+ engelska glosor till imorgon så jag kan klara mig igenom skoldagen för att kunna rida sen. Treo är min bästa vän!

PELLE, the bööörd

Kategori: JosefinoLovisa

Vi har precis varit ute i stallet och räddat en fogel vid namn Pelle. Han satt ensam i stallgången så vi tog en spade och kastade upp honom i ett av alla bo i stallet. Han klarade det men vi hoppas bara att det var rätt bo... Med tanke på storleken på dom andra foglarna är vår hypotes sorgligt nog att han inte kommer överleva natten. Vi sänder redan nu tankar till Pelles anhöriga (om det finns några.) Fogel kommer dö.

Dom gör den fest.

Kategori: Video



Mycket bra den!

hehejosse är hehehes

Kategori: Josefin

Jobbet idag gick bra, hästen gick bra, allt går bra! Eller förutom min röst som snart inte går alls... Ska ta mig ett serre snack med djuret på skype snart, sen en dusch och sen ska jag chilla och typ sova.

C'est La Vie

Kategori: Josefin



f.
2003
e. Cardento
u. French Call xx

Detta är alltså min och mammas nya älskling haha så ni kommer antagligen få se/höra en del om henne på bloggen!

Take, this broken wings, and learn to fly again

Kategori: Lovisa

HEEEEJ BLOGGGG!
Imorgon är det skooola och vi gillarT! Saknar Josefeeee fast att jag såg när hon fikade idag! Lad och jag har varit på äventyr idag. Först var vi i Ystad och tävlade. Det gick bra, han vann båda klasserna! Han hoppade grymt! Jag ljuger inte när jag säger att det var fyra nummer till jag skulle rida när vi lastade ut honom till andra klassen, plus en höjning. Men han är snäll och duktig och gör sitt jobb. Han presterar även fast det är stressigt. Puss på min fina. Han var enda nollan i andra klassen!

Efter tävlingen körde vi in till Lee och Jane i Sjörup. Där fick Lad'N gå med Holly i hagen medan vi figade (fikade). Jag red på Lees ponny Sunny och sen körde vi mot Böke igen med min fining i släpet. Härlig dag, jag är trött men ändå inte och nu ska jag nog titta lite på TV. Jag bloggar mer imorgon, pusspuss
Min bästa kompis, han är gryym! (L)

god morgooooonnnn

Kategori: Josefin

Går inte att ladda upp bilder på apiblogg.se, så kan inte skriva om det jag egentligen hade tänkt.
Men iallafall... Just nu sitter jag i min säng med en hals som nästan dödar mig, men får bita ihop lite för halv åtta börjar jag jobba. Och efter det ska jag till Böke och rida världens finaste häst, glaaaad tjej!

Om jag mår bra? Ja det är klart, jag lever ju idag!

Kategori: Lovisa

Stalltjänst idag med fina tjejer. Bästa teamet och vi var redigt effektiva! Ponnyn är blank och speedad. Jaja, jag klagar inte. En förkylning hit och dit, jag menar jag står på egna ben och lever livet med fina vänner, en egen ponny och allt annat bra. Kan det bli bättre? Hmm, jag tror faktiskt inte det. Nu har jag duschat (HÅRET)! Har nämligen inte duschat det på två och ett halvt dygn... Amazing är känslan!!!! Nu är jag taggad och jag taggar ännu mer.
PUSS

I will never win this game, without you

Kategori: Lovisa

Jag äter godis, helt sjukt underbart. Är man förkyld förtjänar man det! Men Gud måste gilla mig eftersom jag fick en så underbar bror. Han kommer hem med godis till sin guum! Puss på min gööööööd!
Jobbade på Böke idag, förkyld men det gick! Ganska tungt nu när hästarna inte står på bädd längre... Efter jobb red jag ut i sommarhagarna som öppnade igår. Lad blev lite exalterad och och lite för mycket på. Jaja, glad är han iallafall och det är bra! Tog bussen hem och fick varm, lagad maud. Helt underbart. Jag har stalltjänst imorgon också så måste sova nu! Men först ska jag snyta mig och borsta mina tänder!
PUSS
When you're not here I'm paralyzed

hej!

Kategori: Josefin

Varit och fixat i stallet på Böke med mamma nu på kvällen, precis som gamla tider! Jäklar, vad jag har saknat att ha häst. Vi var också på Meg's som har flyttat, köpte ett täcke och ett par Sprenger bow balance stigbyglar. Stigbyglarna verkar riktigt sköna. Smörjde lite saker sen när vi kom hem också, tyvärr i min ensamhet. Ingen smörjfika här inte...

Imorgon är det the big day! Men först ska jag jobba halv åtta till två. Är faktiskt rätt trött nu så tänkte gå och lägga mig. Ha det bra alla fina bloggläsare och godnatt!

blahblablah

Kategori: Josefin

Mitt huvud är tungt... Det orkar väl inte hålla uppe det med allt som snurrar runt där inne. Går igenom för mig själv jätteofta vad allting kostar på Kakans haha. Ska jobba själv för första gången i helgen så det gäller ju att ha koll. Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig och titta på the Break up, MED LJUD!! Förra gången jag såg den hade jag inget ljud på datorn så det var rätt drygt. Fast kommer ändå somna innan jag sett halva idag.
Med allt detta onödiga skrivandet säger jag GODNATT.

(Till mig själv: Kom ihåg att ta bort nagellacket imorgon!!!)

Så mycket skit det kan snackas om en person till den dagen man inte har någon annan längre. Då är den helt plötsligt ens bästa vän.

Kategori: Lovisa

Sjukt men sant, haha. Har jobbat idag, gick bra men var lite off liksom. Sprang en runda imorse och nu har jag varit och ridit. Har kommit fram till att både jag och min ponny trivs bäst med varandra. Finafina Lad! Känner honom riktigt bra nu! Nu ska jag duscha för imorgon har jag jobb på Bööke som väntar så jag måste snart dejta sängen! PUSSPUSS

The story starts when it was hot and it was summer. And I had it all, I had him right there where I wanted him

Kategori: Josefin

Nu ska jag ut och powerwalka med världens bästa Insa!


Alla har vi varit små... Jag var en plutt som inte visste någonting men Insa var förståndig som vanligt.

Visste ni att...

Kategori: JosefinoLovisa

På måndag börjar Ensam mamma (och en pappa i detta fallet... inte gilla) söker, 20.00 på 3an. JosefinoLovisa kommer självklart följa det slaviskt!

Dagens budord

Kategori: Dagens budord

Man kan aldrig veta i förväg hur det kommer att kännas när dagen man aldrig trodde skulle komma äntligen är här.
- Liz Lee

Fear is a friend who's misunderstood

Kategori: Josefin

Lördag.