josefinolovisa

Celebration times!

Kategori: JosefinoLovisa

Dear bloggreaderzz. Idag är det en stor dag för denna blogg, vi har nått upp till 1000 inlägg. Men som alla stor bloggare säger, en blogg är ingenting utan dens läsare. Därför vill vi lyfta fram fyra stycken speciellt utvalda och trogna läsare.

Vi börjar med Amanda Nummelin (amandeafugglas.blogg.se), även kallad CC. Med sin härliga invandrar dialekt (värmländska) har hon alltid peppat oss till att fortsätta. Vi har även genom säkra källor fått reda på att vi ligger rankad etta bland favoriter i hennes dator. Vi vill avsluta med att tacka vår fina CC för hennes stöd, utan det hade bloggen (och vi) inte varit där vi är idag!

Vår andra speciellt utvalda läsare är Helena Henriksson, även kallad Muhrre och mycket annat. Vi har levande bevis på att hon följer bloggen slaviskt. Vi har även fått uppmuntrande kommentarer vilket vi uppskattar (mycket!). Det är kul att se ens mamma (Lovisas) vara inne på josefinolovisa så fort hon får en stund ledig.

Nästa läsare att hylla är Öyvind. Det är nog bara vi som vet hans rätta identitet och vi tänker hålla det hemligt. Även från honom har vi fått härliga kommentarer som fått oss att fortsätta blogga i svåra tider. Det är kul att se ens pappa (Josefins) vara inne på josefinolovisa så fort han får en stund ledig.

Sist (och minst) vill vi tacka Amanda Sjöland för goa peppkommentarer. Som tack följer vi även hennes blogg (unbreakable.devote.se). Amanda är den mest ärliga bloggläsaren som alltid gillar våra länkningar på facebook. Vi hyllar henne som den hjältinnan hon är.

Vi vill såklart även tacka alla övriga bloggläsare, ni är också bra. Fruktansvärt bra faktiskt!



Mums!

Kommentarer

  • amanda sjöland säger:

    nej men ooj så glad jag blev! typ så här glad:

    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D + lite till.

    tihi ni är för härliga tjajor!

    2011-12-12 | 17:36:07
    Bloggadress: http://unbreakable.devote.se

Kommentera inlägget här: