josefinolovisa

Saknad.

Kategori: Lovisa

Detta hittade jag på världens finaste personers blogg...


Innan var vi nio glada tjejer som alla var varandras bästa vänner och det kändes då som att vi var en jättefamilj. Sen flyttade anna, sen lee occh sen lovisa. Nu är det plötsligt bara tre kvar, och här står vi med framförallt våra minnen i fickan att ta upp och då och då se igenom.
Vilken annan klubb dansar jenka-dans in på defileringen ? Vilka vet inte att man måste steka köttfärs, vem blev nästan ihjälskutna på nyår av några idioter och den som var minst  (storleksmässigt) sprang dit för att skrika på dem? Vem var det som satt i kafeterian på vintrarna och spelade kort, på somrarna ute och hitta på massa skit och åt kladdkakor och fasslagsbullar mot att städa
sadelkammaren? Jo , klart som fan att det var VI . Hahah , det var vi som älska svågetorp så jäkla mycket att vi cykla dit. Det är vi som är hatades av åsbo för att vi skrek oss hesa i div 2 och ägde skiten ur dem . Vi strunta i kräftskivan och hade pizzaskiva istället, Girls just wanna have fun hos lee på grillmiddagar, poolpartyn och allt gud vet vi gjort tillsammans.
Okej , ponnymaffian har sakta runnit ut med sanden och annat har kommit mellan oss, men minnena håller verkligen livet ut. Kommer alltid titta tillbaka på dessa åren och tänka att jag har en jäkla tur vilka vänner jag haft, och fortfarande har till viss del.
I don't know where I'm going
but I sure know where I've been 
hanging on the promises in songs of yesterday.

Jag älskar er tjejer, ni förblir världens bästa<3

Kommentarer


Kommentera inlägget här: